Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung Galaxy S23, S/23+ ja S23 Ultra -hinnat Euroopassa ovat vuotaneet, ja Samsungin käyttäjät eivät ole tyytyväisiä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung Galaxy S23, S/23+ ja S23 Ultra -hinnat Euroopassa ovat vuotaneet, ja Samsungin käyttäjät eivät ole tyytyväisiä

Suosituin Instagramin orgaaninen kasvupalvelu vuonna 2023. Sano ei väärennetyille boteille ja työkaluille, kokeile 100 % ihmisvoimaista kasvupalvelua.

Liity InstaGroviin nyt!

Samsung Galaxy S23, S/23+ ja S23 Ultra -hinnat Euroopassa ovat vuotaneet, ja Samsungin käyttäjät eivät ole tyytyväisiä

Samsungin hinta S-sarjan tuleville malleille on vuotanut, ja se osoittaa, että hinnat voivat pysyä samana kuin tämän sarjan aiemmat mallit Yhdysvalloissa, mutta tapaus ei ole sama kuin USA missään muualla. .

Aiempi huhu Australiasta sai kaikki tietoisiksi hinnoista ja myös niiden valtavasta noususta ensimmäistä kertaa, ja tämän sarjan uusien mallien äskettäin vuotaneet hinnat todistavat tämän huhun oikeaksi. Galaxy S23 -perusmalli tulee olemaan sata euroa kalliimpi kuin Galaxy S22 -perusmalli.

The Galaxy S23+ perusmalli on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa, tulee olemaan sata euroa kalliimpi kuin Galaxy S22+ -versio, jossa on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa, ja 150 euroa kalliimpi kuin perusmalli Galaxy S22+, jossa oli 128 Gt tallennustilaa.

Galaxy S23 Ultran perusmalli tulee olemaan 150 euroa kalliimpi kuin Galaxy S22 Ultran perusmalli, mutta tallennustilaa saa 256 Gt 128 Gt:n sijaan, mikä tarkoittaa, että tämä on reilumpi sopimus kuin S23.

Tämä tarkoittaa, että halvimmat euroaluemaat, kuten Saksa ja Benelux-maat, maksavat 949 euroa Galaxy S23:n perusmallista ja 1 399 euroa Galaxy S23 Ultran perusmallista, jossa on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Galaxy S23+ tulee todennäköisesti olemaan 1 199, jossa on 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa, vaikka vuodot eivät mainitse tätä tällaisilla markkinoilla.

Jos tämä tulee ilmi, Samsung päättää vastata infloituneisiin hintoihin lähes kaikkien muiden yritysten toimilla, mikä on enemmän inflaatiota, koska se on nyt yksi planeetan suosituimmista teknologiamerkeistä eivätkä halua aiheuttaa mitään haittaa heidän yritykselleen, aivan kuten kukaan muukaan ei tekisi.

🔥 Empfohlen:  Ammattilaisen vinkit: Aloittelijat, jotka sanovat "Vihaan Googlea, koska se ei ole luokitellut sivustoani"

Mutta inflaatio on hintojen nousun tuote. Jos olet kiinnostunut Galaxy S23 -puhelimista, sinun pitäisi todennäköisesti säästää hieman enemmän kuin odotit säästävän, vaikka tämä tapahtuu pian, Samsung tarjoaa yleensä arvotarjouksia, jotka ovat melko hyviä verrattuna julkaisun jälkeisiin tilauksiin. .

Joten jos pidät silmällä näitä ennakkotilaustarjouksia, saat parhaat mahdolliset tarjoukset, jotka ovat saatavilla tulevana ajankohtana, ja tämä saattaa vain haistaa hintoja, jotka tulevat tarjotaan Samsungin käyttäjille lähiaikoina.

Samsungin käyttäjät eivät todellakaan ole tyytyväisiä, koska he joutuvat kuluttamaan paljon odotettua enemmän tuleviin Samsung-puhelimiin, jotka ovat käytännössä lähes samat, kun niiden tekniset tiedot verrataan aiempiin malleihin, erityisesti niiden tallennustilaan.

Roland Quandt on kertonut Twitterissä seuraavaa: