Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung Galaxy Unpacked August 2022 -tapahtumassa julkistettu kaikki: Fold 4, Watch 5 ja paljon muuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung Galaxy Unpacked August 2022 -tapahtumassa julkistettu kaikki: Fold 4, Watch 5 ja paljon muuta

Samsung käynnisti keskiviikkona odotetun puolivälin Galaxy Unpacked -tapahtumansa, jossa se esitteli seuraavan sukupolven taitettavat älypuhelimet Galaxy Z -sarjassa, uudet Galaxy Watch -laitteet ja paljon muuta.

Tämän vuoden Galaxy Unpacked noudatti samanlaista teemaa kuin viime kesän Unpacked-tapahtumassa, mikä viittaa siihen, että Samsung on trendissä kohti kokoontaitettavia ja puettavia tuotteita keskivuoden aikana. Useat tapahtumaa edeltäneet raportit viittaavat uusiin Galaxy Z Flip 4- ja Galaxy Z Fold 4 -puhelimiin, Galaxy Watch 5- ja Galaxy Watch 5 Pro -puhelimiin sekä premium-langattomiin Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeisiin. Nyt kun pöly on laskeutunut, on turvallista sanoa, että Samsung ei tuottanut meille pettymystä.

Samsung Galaxy Z Flip 4

Luonnollisesti Samsungin uusimmat taitettavat Galaxy-laitteet olivat tapahtuman otsikkona, kun Galaxy Z Flip 4 ja Z Fold 4 rakensivat viime vuoden Z Flip 3:n ja Z Fold 3:n päälle.

Kun Samsungin Z-sarjan mallit ovat saavuttaneet kypsyyden, Galaxy Z Flip 4 näyttää suhteellisen pieniä muutoksia ulkopuolelta, mutta kuten minkä tahansa suuren älypuhelinpäivityksen yhteydessä, konepellin alla on merkitystä.

Andrew Martonik/Digital Trends

Suunnittelun ohella näyttö pysyy pääosin ennallaan, sillä sama 6,7 ​​tuuman Dynamic AMOLED -päänäyttö ja 1,9 tuuman Super AMOLED ulkokannessa. Tässä on kuitenkin nyt Qualcommin uusin Snapdragon 8+ Gen 1 -mobiilialusta, joka toimii jopa 3,2 GHz:n taajuudella mukavan yleisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Vielä parempi, Samsung on hyödyntänyt tehokkaan uuden Snapdragon-sirun sekä joidenkin suurempien ja kirkkaampien anturien ominaisuuksia parantaakseen Z Flip 4:n valokuvausominaisuuksia. Ensimmäinen näistä on FlexCam, uusi ominaisuus, joka laajentaa Samsungin Flex-tilaa sallien Z:n. Flip 4 -omistaja kuvaa handsfree-videota tai kuvaa koko ryhmä selfieitä taittamalla puhelin osittain.

Andrew Martonik/Digital Trends

Samoin Quick Shot -ominaisuutta on myös päivitetty, jotta voit ottaa korkealaatuisia selfieitä suoraan kansinäytöstä – puhelinta avaamatta. Voit myös aloittaa korkealaatuisen videotallennuksen Quick Shot -tilassa ja vaihtaa saumattomasti Flex-tilaan jatkaaksesi tallennusta handsfree-tilassa keskeytyksettä.

Z Flip 4:ssä on samat 12 megapikselin (MP) kaksoispääkamera ja 10 megapikselin selfie-kameran tekniset tiedot kuin Z Flip 3:ssa. Samsung on kuitenkin lisännyt ensisijaisen laajakulmakameran pikselikokoa 0,4 μm, mikä lupaa 65:tä prosentin lisäys kirkkaudessa ja viiden asteen lisäys sen näkökentässä.

Andrew Martonik/Digital Trends

Samsungin Galaxy Z Flip 4:ssä on myös suurempi akku, joka latautuu entistä nopeammin. 3 700 mAh:n kaksikennoinen akku tarjoaa pidemmän kestävyyden, kun taas Super Fast Charging -lataus mahdollistaa 50 prosentin palautuksen noin 30 minuutissa.

Vaikka yleinen muotoilu näyttää hyvin samanlaiselta kuin viime vuoden malli, Z Flip 4:ssä on hienoja parannuksia, kuten ohuempi sarana, suoristetut reunat, kontrastivärinen himmeä takalasi ja kiiltävä metallikehys. Se on saatavana myös uudessa värivalikoimassa, vakioversioina Bora purppura, grafiitti, vaaleanpunainen kulta ja sininen. Bespoke Edition tarjoaa keltaisen, valkoisen, tummansinisen, khakin ja punaisen yhdistelmiä hopea-, musta- tai kultakehyksen ympäröimänä.

🔥 Empfohlen:  Näin nostat tulosprosenttiasi: 8 vinkkiä GetYourGuiden asiantuntijoilta

Samsung Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fold 4 on edelleen johtoasemassa Samsungin taitettavan älypuhelinvalikoiman lippulaivana, ja tänä vuonna yritys on tehnyt kaikkensa rakentaakseen sen kuvaileman “monitehtävän voimanpesän, jolla on äärimmäinen suorituskyky”.

Mikä tärkeintä, Galaxy Z Fold 4 on ensimmäinen laite, joka toimitetaan Googlen Android 12L:llä, joka luotiin erityisesti tarjoamaan paras käyttökokemus suurinäytöllisillä laitteilla, kuten taitettavilla laitteilla.

Andrew Martonik/Digital Trends

Tämän ansiosta Samsung voi tarjota uusia moniajo-ominaisuuksia, mukaan lukien tehtäväpalkin asettelun, joka tarjoaa pääsyn suosikki- ja viimeisimpiin sovelluksiin tyylillä, jonka useimmat PC-käyttäjät ovat jo tuttuja. Uudet pyyhkäisyeleet mahdollistavat sovellusten vaihtamisen koko näytön tilaan, ponnahdusikkunoiden tuomisen tai uuteen jaetun näytön tilaan siirtymisen. Vedä ja pudota -toiminto on nyt tuettu linkkien, valokuvien ja muiden objektien kopioimiseen ja liittämiseen sovellusten välillä. Samsung on tehnyt yhteistyötä Microsoftin kanssa toimittaakseen täyden Office-paketin, joka on optimoitu suurelle kansinäytölle ja tarjoaa uuden tabletin kaltaisen käyttökokemuksen avattuna.

Z Fold 4:n kolmoislinssinen kamerajärjestelmä saa valtavan lisäyksen, kun ensisijaisessa laajakulmakamerassa on 50 megapikselin kenno, mikä on terve kasvu viime vuoden 12 megapikselin versiosta. Tämä yhdistettynä suurempi pikselikoko, 23 prosenttia kirkkaampi kenno ja parannettu prosessointiteho parantavat yökuvausta. Ultralaajakulmaobjektiivi pysyy olennaisesti ennallaan Z Fold 3:sta, kun taas teleobjektiivi on pudonnut 10 megapikselin kennoon. Vaikka megapikselien määrä on pienempi, todelliset zoomausominaisuudet ovat parantuneet.

Joe Maring / Digitaalitrendit

Telekamerassa on 30X Space Zoom -objektiivi, joka yhdistää 3X optisen zoomin ja 30X digitaalisen zoomin, joka perustuu AI Super Resolution -tekniikkaan. Samsung on lisännyt useita uusia kameraominaisuuksia hyödyntääkseen Galaxy Z Fold 4:n ainutlaatuista muotoilua, mukaan lukien Dual Preview- ja Rear cam Selfie -tilat.

Samsungin Galaxy Z Fold 4 saa myös uusimman Snapdragon 8+ Gen 1 -mobiilialustan ultranopealle 5G:lle, parannellulle laskennalliselle valokuvaukselle ja tehokkaampaan pelaamiseen. Vaikka näytön mitat pysyvät samoina – 7,6 tuumaa päänäytössä ja 6,2 tuumaa kansinäytössä – uudessa mallissa on kirkkaampi päänäyttö ja vähemmän näkyvä Under Display Camera.

Andrew Martonik/Digital Trends

Z Flip 4:n tavoin Z Fold 4:ssä on muotoilu, joka perustuu sen edeltäjän menestykseen ja lisää hienouksia, kuten ohuempi sarana ja kapeammat kehykset käyttökokemuksen hiomiseksi. Molemmissa malleissa on myös sama IPX8-vesitiiviys, Armor Aluminium -kehykset ja Corning Gorilla Glass Victus+ kansinäytössä ja takalasissa.

Samsung Galaxy Watch 5 ja Watch 5 Pro

Tänä vuonna Samsung on jälleen muuttanut Galaxy Watch -mallistoaan. Viime vuonna se esitteli kaksitasoisen malliston Galaxy Watch 4:n ja Galaxy Watch 4 Classicin kanssa. Vaikka se tarjoaa jälleen kaksi mallia tänä vuonna, yritys on luopunut Classic-brändistä korkeamman luokan Galaxy Watch 5 Pro -mallin hyväksi.

Tämä tuntuu järkevämmältä nimeämiskäytännöltä. Monien kuluttajien oli vaikea hahmottaa, miten Galaxy Watch 4 Classic liittyi tavalliseen Galaxy Watch 4:ään. Pro-merkintä tekee paljon selkeämmäksi, mihin kukin malli sopii.

🔥 Empfohlen:  26 huonointa korkeakoulua Amerikassa

Uudet mallit ovat käytännössä suoria seuraajia viime vuoden Galaxy Watch 4:lle. Tärkein eroavaisuus on, että Galaxy Watch 5 Pro on suunniteltu ulkoilun harrastajille, ja siinä on korkealuokkaiset materiaalit, kestävämpi rakenne ja suurempi akku pidempiin seikkailuihin.

Galaxy Watch 5 ja Galaxy Watch 5 Pro tarjoavat molemmat samanlaisia ​​ominaisuuksia konepellin alla, parannetun terveydentilan seurannan ja 3-in-1 BioActive Sensorin, joka lisää infrapunalämpötilan tarkkailun muihin hyvinvointiominaisuuksiin.

Kuten tavallista, Samsung huomauttaa nopeasti, että näiden ominaisuuksien tarkoituksena on tarjota “kokonaisvaltaisia ​​terveystietoja” yleisestä hyvinvoinnista, eikä niitä tule käyttää sairauksien havaitsemiseen tai hoitoon. Tätä silmällä pitäen Galaxy Watch 5 tarjoaa valmennusta harjoittelun lisäksi lepo- ja palautumisprosessiin, antaa tilannekuvan yleisestä terveydestäsi, suosituksia vedenkulutuksesta ja opastusta ihanteellisten kuntotavoitteidesi asettamiseen.

Galaxy Watch 5 Pro Andy Boxall/Digital Trends

Uudet Galaxy Watch 5 -mallit tarjoavat myös parannuksia unenseurantaan, mukaan lukien unipisteet, joiden avulla voit seurata univaihettasi, ja huomioida esimerkiksi kuorsauksen havaitseminen ja veren happitasot. Edistyksellinen Sleep Coaching -ominaisuus tarjoaa kuukauden mittaisen ohjatun ohjelman, ja Samsungin SmartThings-liitetyn kotialustan käyttäjät voivat myös asettaa laitteet, kuten valot, termostaatit ja televisiot ihanteellisiin kokoonpanoihin hyviin yöuniin.

Galaxy Watch 5:n ja Galaxy Watch 5 Pron akku paranee molemmissa: vakiomallin akku kasvaa 13 prosenttia Galaxy Watch 4:ään verrattuna ja Galaxy Watch 5 Pron akku kasvaa 60 prosenttia. Molemmat älykellot latautuvat 30 prosenttia nopeammin kuin Galaxy Watch 4 ja tarjoavat kahdeksan tuntia unen seurantaa vain kahdeksan minuutin latauksella.

Samsung on myös tehnyt merkittäviä kestävyysparannuksia tänä vuonna. Molemmissa Galaxy Watch 5 -malleissa on ensimmäistä kertaa Sapphire Crystal -näyttö, kun taas Galaxy Watch 5 Prossa on titaanikotelo, jossa on ulkoneva kehysrakenne näytön ympärille lisäsuojaa varten ja uusi D-Buckle Sport Band -ranneke, joka takaa vankan kestävyyden.

Andrew Martonik/Digital Trends

Galaxy Watch 5 on saatavana kahdessa koossa (40 mm ja 44 mm), ja kummallekin on ainutlaatuinen värivaihtoehto. Molemmat koot ovat saatavilla grafiittina ja hopeana, kun taas iso versio on saatavana safiirina ja pienempi vaaleanpunaisen kullan värisenä. Galaxy Watch 5 Pro on saatavana vain yhdessä 45 mm:n koossa mustana ja harmaana titaaniväreinä. Samsung tarjoaa myös Galaxy Watch 5 Golf Editionin kaikissa kolmessa koossa, joissa on eksklusiiviset kellotaulut, kaksisävyinen ranneke ja rajoittamaton jäsenyys Smart Caddy -sovelluksessa.

Galaxy Watch 5 tulee saataville myös räätälöitynä versiona, jonka avulla käyttäjät voivat mukauttaa oman versionsa jopa 1 032 mallin, koon, kotelon värin ja hihnan yhdistelmällä.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Täysin viime kesän Galaxy Unpackedin jalanjäljissä Samsung julkisti myös seuraavan sukupolven huippuluokan langattomia kuulokkeita, Galaxy Buds 2 Pron, joka on suunniteltu täydentämään Samsungin lippulaivapuhelimia korkealaatuisella äänellä.

Samsungin patentoidun uuden saumattoman koodekin (SSC HiFi) ansiosta Galaxy Buds 2 Pro lupaa mukaansatempaavan langattoman äänikokemuksen 24-bittisellä Hi-Fi-äänellä ja suurella dynamiikalla.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää ennen oikean linkkirakennuspalvelun palkkaamista
Joe Maring / Digitaalitrendit

Paras käyttökokemus edellyttää Samsung Galaxy -laitetta, jossa on One UI 4.0 tai uudempi ja sovellus, joka pystyy tuottamaan 24-bittistä Hi-Fi-ääntä. Kuitenkin, kuten Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds 2 Pro tukee myös AAC- ja SBC-koodekkeja samalla kun se lisää tuen uusimmalle Bluetooth 5.3 -spesifikaatiolle.

Galaxy Buds 2 Pro on myös 15 prosenttia pienempi kuin edeltäjänsä, ja niissä on entistä turvallisempi istuvuus ja parannettu aktiivinen melunvaimennus (ANC). Uusi Auto Switch tarjoaa älykkään vaihdon Galaxy-älypuhelimien, tablettien ja jopa Samsung-televisioiden välillä saumattoman äänikokemuksen takaamiseksi. Uusimmat kuulokkeet tukevat myös SmartThings Find -toimintoa, joka auttaa sinua löytämään ne, jos ne ovat kadonneet.

Hinta ja saatavuus

Kaikki Samsungin uudet tuotteet ovat saatavilla 26. elokuuta 2022 alkaen yhtiön verkkosivuilla, Samsung Experience Storesissa ja useimmissa suurimmissa operaattoreissa ja jälleenmyyjissä. Jos et malta odottaa siihen asti, ennakkotilaukset ovat voimassa 10.8.-25.8.

Galaxy Z Flip 4 alkaa 1 000 dollarista 128 Gt:n versiosta Bora-violetissa, grafiitissa, vaaleanpunaisessa kullassa ja sinisessä, ja saatavilla on myös 256 Gt:n ja 512 Gt:n versiot.

Galaxy Z Fold 4 alkaa 1 800 dollarista 256 Gt:n mallista harmaanvihreän, beigen ja haamumustan värisenä, ja viininpunainen versio on saatavana yksinomaan Samsungin verkkosivustolta.

Galaxy Watch 5 alkaa 280 dollarista Bluetooth-versiosta ja 330 dollarista LTE-versiosta. Galaxy Watch 5 Pro alkaa 450 dollarista Bluetooth-versiosta ja 500 dollarista LTE-versiosta. Galaxy Watch 5 -sarjan Golf Editionin hinta alkaa 330 dollarista 40 mm:n mallista.

Galaxy Buds 2 Pro on saatavilla 230 dollarilla pehmeissä ja neutraaleissa grafiitin, valkoisen ja Bora-violettien sävyissä, jotka on suunniteltu täydentämään uusia Z-sarjan taitettavat laitteet.

Joe Maring / Digitaalitrendit

Ennakkotilaukset avautuvat tänään, ja Samsung tarjoaa bonuksen niille, jotka tilaavat ennakkoon ennen kuin uudet laitteet tulevat myyntiin. Asiakkaat, jotka tilaavat Galaxy Z Flip 4:n ennakkoon 10. elokuuta ja 25. elokuuta välisenä aikana, saavat ilmaisen muistipäivityksen kaksinkertaistaakseen tallennustilan, silikonirengaskotelon tai hihnakotelon ja jopa 900 dollarin alennuksen kelvollisella vaihdolla. Galaxy Z Fold 4:n ennakkotilaajat voivat saada saman kaksinkertaisen tallennuskapasiteetin sekä jopa 1 000 dollarin alennuksen kelvollisella vaihdolla, seisova kannen kynäkotelolla ja 100 dollarin Samsung-hyvityksellä.

Samsung antaa Galaxy Watch 5:lle ja Galaxy Watch 5 Prolle ilmaisen langattoman laturin Duon ennakkotilauksilla sekä jopa 75 dollarin tai 125 dollarin hyvityksen, joka sisältää kelvollisen älykellon vaihdon ja 50 dollarin Samsung-hyvityksen, jota voidaan käyttää. kohti Galaxy-lisävarusteita. Galaxy Buds 2 Pron ennakkotilaukset sisältävät myös ilmaisen langattoman laturin, jopa 75 dollarin hyvityksen kelvolliseen vaihtokauppaan ja 30 dollarin Samsung-hyvityksen.