Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung Galaxy Z Fold 4 saattaa saada 108 megapikselin kameran

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung Galaxy Z Fold 4 saattaa saada 108 megapikselin kameran

Tuleva Samsung Galaxy Z Fold 4 on esiintynyt uutisissa melko usein. Jatkamme tätä trendiä, meillä on toinen vuoto vinkkari Dohyun Kimiltä. Kimin mukaan yhtiön seuraavassa taitettavassa kamerassa on 108 megapikselin pääkamera. Vastatessaan Kimin twiittiin neuvoja @chunvn8888 sanoi, että Galaxy Z Fold 4:n kameran asetukset ovat samat kuin S22 Ultrassa periskooppilinssiä lukuun ottamatta. Näin ollen on mahdollista, että Z fold 4:n 108 megapikselin kenno on sama kuin S22 Ultrassa.

Samsung toimittaa Galaxy Z Fold 3:n, jossa on 12 megapikselin pääanturi. Siten se on valtava päivitys, jos huhu osoittautuu todeksi. Saimme äskettäin myös tietää, että laitteessa voi olla 10 megapikselin kamera 3x optisella zoomilla. Joten meillä on nyt lyhyt katsaus Samsung Galaxy Fold 4:n kamerakokoonpanoon, joka koostuu todennäköisesti 108 megapikselin pääkennosta, 10 megapikselin 3x teleobjektiivista ja 12 megapikselin ultralaajakuvakennosta.

Galaxy Z Fold4 108MP kamera

— Dohyun Kim (@dohyun854) 9. huhtikuuta 2022

Sama asetusanturi kuin S22U:ssa, periskooppitunnistin saattaa puuttua

— Ei nimeä (@chunvn8888) 9. huhtikuuta 2022

Samsungin odotetaan tuovan myös 10 megapikselin selfie-kameran Galaxy Z Fold 4:ään. Vielä on epäselvää, onko tämä kansikameraa vai sisällä olevaa näytön alakameraa varten. Galaxy Z Fold 3:n matalaresoluutioinen 4 megapikselin näytön alianturi on melko keskimääräinen tällaiselle huippuluokan laitteelle. Näin ollen päivitys näyttäisi olevan tarpeen.

Kamerajärjestelmän lisäksi Galaxy Fold 4:ssä sanotaan olevan parannettu sarana. Vinkkien @Galox_ mukaan Samsung käyttää yksisaranista muotoilua, jonka oletetaan tekevän laitteesta ohuemman ja kevyemmän samalla, kun se alentaa sen kustannuksia. Tipster Ice Universe uskoo myös, että Fold 4 on ohuempi ja kevyempi, joten väitteessä voi olla jotain perää. Samassa twiitissä hän kiisti mahdollisuuden, että Galaxy Fold 4 saisi S-kynäpaikan. Aiemmin tänä vuonna kuulimme kertomuksia samasta, mutta ne eivät välttämättä ole totta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada tuotteen myyntimäärä Magento 2:ssa