Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung Galaxy Z Fold 4:ssä voisi olla 3x telekamera

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung Galaxy Z Fold 4:ssä voisi olla 3x telekamera

Samsungin tuleva Galaxy Z Fold 4 saattaa sisältää 3x telekameran Galaxy Hubin raportin mukaan. Tämän odotetaan olevan sama 10 megapikselin anturi, jota käytetään S22-sarjassa. Nykyisessä Galaxy Z Fold 3:ssa Samsung käyttää 12 megapikselin teleobjektiivia 2x optisella zoomilla. Teknisesti 10 megapikselin kenno tarjoaa pienemmän resoluution, mutta kamera saa suuremman zoomausalueen.

Se on tervetullut muutos Samsungin taitettavassa lippulaivassa. Aiemmin Z Fold -sarjan kamerakokoonpano on jäänyt jälkeen Samsungin saman vuoden ei-taittuvista lippulaivoista. Kamerajärjestelmien saattaminen paremmin kohdakkain on järkevää useista syistä, mukaan lukien asiakastyytyväisyys ja toimitusketjun tehokkuus.

Ajay Kumar/Digital Trends

Raportin mukaan laitteessa on 10 megapikselin selfie-kamera. Se ei kuitenkaan selvennä, onko tämä kansinäytölle vai sisällä olevalle näytön alakameralle. Kansinäytössä on jo 10 megapikselin kamera, joten olisi hienoa nähdä korkeamman resoluution näytön alakamera. Muistaakseni Samsung Galaxy Z Fold 3:ssa on 4 megapikselin alanäyttö, joka ei ole yhtä tehokas. Katsauksessamme havaitsimme, että sen valokuvat olivat mutaisia, pikselöityjä tai haalistuneita jopa kuvankäsittelyn jälkeen.

Nämä ovat ensimmäiset huhut, jotka olemme kuulleet Galaxy Z Fold 4:n kamerajärjestelmästä. Tämä on hieno uutinen, sillä pääkameran asetukset eivät muuttuneet Galaxy Z Fold 2:sta Galaxy Z Fold 3:ksi. Päivittääkö Samsung Myös kaksi muuta kameraa on vielä tuntematon, mutta tämä tekee siitä todennäköisemmän. Olisi vaikea perustella samaa kamerajärjestelmää puhelimessa kolmannelle sukupolvelle (tarkastelemme sinua Apple).

Toisessa vuodossa vinkijä @TheGalox paljastaa, että yhtiöllä on suunnitelmia parantaa Galaxy Z Fold 4:n saranoita. Hän toteaa, että Samsungin tulevassa Galaxy Fold 4:ssä on yksi saranasuunnittelu edeltäjiensä kaksoissaranan sijaan. Tämän on tarkoitus tehdä laitteesta ohuempi ja kevyempi samalla, kun se laskee sen kustannuksia.

🔥 Empfohlen:  GPU-hinnat putoavat, mutta ongelmia saattaa olla edessä