Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung kopioi ja liitti juuri iOS 16:n lukitusnäytön One UI 5 -betaversiossaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung kopioi ja liitti juuri iOS 16:n lukitusnäytön One UI 5 -betaversiossaan

Joskus on vaikea sanoa, inspiroivatko iPhonen innovaatiot Androidia vai päinvastoin. Google esitteli Material Youn Android 13:lle, kun taas Apple ohjelmoi iOS 16:n lukitusnäytön mukauttamistoiminnolla, mikä antoi asiakkailleen kaiken maailman personointivoiman. Nyt näyttää siltä, ​​​​että Samsung sai puhelimiensa lukitusnäytön mukauttamisen näyttämään samalta kuin iOS 16:n uusimmassa One UI 5 -betaversiossa.

Videon luoja ja TechDroiderin perustaja Vaibhav Jain huomautti Twitterissä, että One UI 5:n lukitusnäytön käyttöliittymä on sylkevä kuva iOS 16:n lukitusnäytön käyttöliittymästä, mutta eroilla. Kun iOS 16 tarjoaa käyttäjille valikoiman kahdeksan kellotaulua, One UI 5 tarjoaa vain viisi. Edellinen tarjoaa myös sekä sisäänrakennettuja että kolmannen osapuolen widgetejä (kuten Widgetable), kun taas jälkimmäinen tarjoaa vain widget-kuvakkeita ilmoituksia varten.

GoodLock vs Samsung OneUI 5 vs iOS 16

Näytä minulle tarkalleen missä GoOdlock teki sen ensin 😂

Missä on lukitusnäytön taustakuvan suodatinvaihtoehto? Mistä Samsung kopioi Long Press mukauttaaksesi lukitusnäytön käyttöliittymän ja taustakuvan valitsimen

OneUI 5:n lukitusnäytön käyttöliittymä on kopio iOS16:sta pic.twitter.com/nGaOkt8KTF

— Vaibhav Jain (@vvaiibhav) 26. syyskuuta 2022

Suurin osa iOS 16:n ja One UI 5:n yhtäläisyyksistä on taustakuvissa. Molemmissa käyttöjärjestelmissä on eri taustojen karuselli, johon käyttäjät voivat siirtyä mielialan iskeytyessä ja vaihtaa taustakuvien värejä omaan tyyliinsä parhaiten sopivaksi.

On tärkeää pitää mielessä, että One UI 5 ei ole ensimmäinen versio Samsungin ohjelmistosta, jossa on muokattava lukitusnäytön käyttöliittymä. Se oli saatavilla jo aiemmissa versioissa, mutta uusin One UI 5 -beta antoi sille pienen päivityksen kopioimalla ja liittämällä iOS 16:n lukitusnäytön käyttöliittymän järjestelmään.

Tämä pieni lisäys Samsungin omistajien lukitusnäyttöihin jatkaa Samsungin pilkkaamista Applea heti, kun se julkaisee uuden iPhone- tai iOS-päivityksen, mutta kopioi sen tyylin myöhemmin. Ainakin Samsungin omistajilla ja laajemmin Android-käyttäjillä on nyt samat mukautusoikeudet, joista iPhone-käyttäjät nauttivat.

🔥 Empfohlen:  Microsoft Accelerator -ohjelman rahoittamat käynnistysyritykset