Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung lisää Galaxy S21 -valikoiman Certified Renewed -kauppaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung lisää Galaxy S21 -valikoiman Certified Renewed -kauppaan

Samsungin Renewed verkkokaupassa asiakkaat voivat ostaa aiemmin omistamiaan, kunnostettuja laitteita alennettuun hintaan ja nyt Galaxy S21 -sarja on lisätty valikoimaan. Uusittu kauppa tarjoaa runsaasti loistavia tarjouksia suhteellisen nykyisestä Samsung-tekniikasta, joten jokainen, joka haluaa saada käsiinsä Galaxy S21:n mutta joutui hylätyksi sen ensi-iltahinnan vuoksi, voi saada uuden mahdollisuuden hankkia sellaisen.

Uudistetun myymälän kautta saatavilla olevat S21-laitteet ovat harmaa Galaxy S21, jossa on 128 Gt sisäistä tallennustilaa, S21 Plus musta, jossa on 128 Gt sisäistä tallennustilaa, ja S21 Ultra musta, jossa on 128 Gt sisäistä tallennustilaa. Vaikka fanit saattavat toivoa enemmän vaihtoehtoja tarjolla oleville laitteille, kunnostettujen älypuhelimien ostamisesta myönnettyjä alennettuja hintoja on vaikea lyödä.

Andy Boxall/ DigitalTrends

Kun ostat Renewed-kaupasta, asiakkaat säästävät 200 dollaria S21 Ultrassa, 149 dollaria S21 Plus -mallissa ja 124 dollaria S21-perusmallista. Lisäksi kunnostetun S21-malliston ennakkotilaajat saavat 100 dollarin sähköisen todistuksen käytettäväksi tietyissä Galaxy S21 -malleissa. Kunnostettujen S21-mallien ennakkotilaukset ovat voimassa tänään perjantaina 15. huhtikuuta yksinomaan Samsung Certified Renewed -myymälän kautta. Muut jälleenmyyjät alkavat ottaa ennakkotilauksia torstaina 28.4.2022.

Kunnostettua teknologiaa ostaessaan asiakkaat ovat usein varovaisia ​​laitteiston toimintahäiriöistä, jotka voivat tulla käsi kädessä käytettyjen ostojen kanssa. Samsung vakuuttaa Renewed Store -asiakkailleen, että kaikki digitaalisen myymälän kautta siirretyt laitteet “tarkastetaan perusteellisesti ja päivitetään uutta vastaavaan kuntoon”. Potentiaalisten ostajien rauhoittamiseksi jokaisella älypuhelimen ostolla on vuoden mittainen takuu, joka vastaa täysin uuden Galaxy-laitteen takuuta.

Vaikka Samsungin suosittelut Renewed-myymälästä ovat varmasti vahvoja, on tärkeää tietää, mitä kunnostettujen laitteiden ostaminen sisältää. Samsungin takuu kattaa paljon, jos älypuhelin on viallinen, mutta muista lukea se ennen käytettyjen varusteiden käyttöä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Shopify Pop Up -sovellusta lisää myyntiä varten

Nyt kun S21-sarja on tulossa Renewed-myymälään, Samsungin fanit toivovat, että loput sen 2021-tarjonnasta seuraa seuraavien kuukausien aikana. Toistaiseksi heidän on kuitenkin vain oltava tyytyväisiä S21:een ja muuhun yhtiön kunnostettuun varastoon.