Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung QD-OLED TV vahvisti, mutta kutsu sitä vain Samsung OLED:ksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung QD-OLED TV vahvisti, mutta kutsu sitä vain Samsung OLED:ksi

Lehdistötiedotteessa haudattu muun Samsungin 2022 TV-sarjan hinta- ja ennakkotilaustietoihin on vahvistus, jota monet tv-harrastajat ovat odottaneet. Samsungilla on televisio, joka on rakennettu Samsung Display -näytön pioneeriin QD-OLED-teknologiaan, joka löytyy jo myös Sonyn A95K-televisiosta ja Dell Alienware 34 QD-OLED -tietokonenäytöstä.

Samsung haluaa sinun kutsuvan sitä vain Samsung OLEDiksi.

Uusi Samsung OLED TV (S95B) tulee saataville 55- ja 65-tuumaisina malleina, joiden ennakkotilaushinta on 2 200 dollaria ja 3 000 dollaria. Samsungin OLED-televisio on nyt ennakkotilattavissa.

Tämän television nimeämiskäytäntö on ollut teknisten toimittajien ja tv-harrastajien monien spekulaatioiden ytimessä. Ottaen huomioon Samsungin lähes 10 vuoden historian, jossa OLED on hylätty QLED-televisiosarjansa hyväksi, jotkut ajattelivat, että Samsung Electronics voisi kutsua televisiotaan QD-Display-, Neo QD:ksi tai joksikin muuksi muunnelmaksi, joka ehkä ei niin taitavasti välttänyt OLED-nimimerkkiä.

Samsung

Näyttää siltä, ​​​​että Samsung vastustaa spekulaatiota ja tuijottaa OLEDiä kuolleena silmiin. Tämä ei tietenkään ole sama OLED-versio, johon kuluttajat ovat tottuneet viimeisen 10 vuoden aikana. LG Displayn edelläkävijä ja LG:n, Sonyn, Philipsin ja muiden valmistamissa televisioissa käytetty tekniikka on WRGB-niminen tekniikka, joka eroaa Samsungin käyttämästä QD-OLED-näyttötekniikasta, joka yhdistää siniset OLEDit punaisiin ja vihreisiin kvanttipisteisiin. .

Saat lisätietoja lukemalla Samsung Display QD-OLED -selittäjämme.

Kuten kaikki OLED-pohjaiset televisiot, Samsung OLED on uskomattoman ohut. Yhtiö kutsuu sitä “LaserSlimiksi”, vaikka yllä olevista kuvista nähdään, että sillä on samanlainen profiili kuin LG:n ja Sonyn OLED-malleissa, ja siinä on erittäin ohut näyttökerros ja hieman paksumpi elektroniikkaosa pohjassa.

Ominaisuuksien suhteen Samsung OLED näyttää sisältävän kaiken mitä voit pyytää premium-4K-televisiolta. Luettelossa on neljä HDMI 2.1 -porttia, jotka tukevat 4K @ 120 Hz, automaattista matalan latenssin tilaa (ALLM), muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR – mukaan lukien AMD Freesync Premium), HDMI-pikavaihtoa ja HDMI ARC/eARC -porttia HDMI-portissa 3. HDR10, HLG ja HDR10+ Adaptive ovat kaikki mukana, mutta kuten olemme tottuneet kaikilta Samsungin HDR-televisioilta, Dolby Vision on edelleen no-show.

🔥 Empfohlen:  Sennheiser tuo AirPlay 2:n Ambeo-soundbareihin Ambeo OS:llä

Ostajat Yhdysvalloissa saavat sisäänrakennetun ATSC 3.0 (NextGen TV) -virittimen, mutta Technicolorin Advanced HDR:lle, joka on yksi joidenkin ATSC 3.0 -asemien käyttämistä HDR-muodoista, ei ole tällä hetkellä tukea.

Äänen suhteen se ei ole laiska. Se on Dolby Atmos -yhteensopiva, ja sen pitäisi tehdä kunnollista työtä sisällön toistossa 60 watin, 2.2.2-kanavaisen kaiutinjärjestelmän ansiosta, jossa on omat bassokaiuttimet. Tämä sisältää Samsungin Object Tracking Soundin, jonka tarkoituksena on luoda realistisempi yhteys näytöllä näkyvän toiminnan ja kuulemasi äänen välille. Huolimatta siitä, että OLED-näyttöjä voidaan käyttää koko näytön kaiuttimina (jota Sony käyttää Bravia OLED -televisioissaan), Samsung, Vizio tai LG eivät ole valinneet tämän tekniikan käyttöä.

Kuten kaikki yrityksen huippuluokan televisiot, se saa Q-Symphonyn, jonka avulla OLED-televisio synkronoidaan yhteensopivan Samsung soundbarin kanssa entistä paremman äänenlaadun saavuttamiseksi käyttämällä television kaiuttimia soundbarin ohjaimien lisäosina.

Tizen-älytelevisioohjelmisto sisältää Amazon Alexan, Google Assistantin ja Samsungin oman Bixbyn ääniavustajana sisäänrakennettujen kaukokenttämikrofonien kautta.

On mielenkiintoista nähdä, kuinka Samsungin tämän näyttötekniikan toteutus eroaa Sonyn toteutuksesta A95K-televisiossa. Koska näyttöpaneeli on sama, ero Samsungin television ja Sonyn välillä johtuu pääasiassa prosessoinnista ja muutamasta keskeisestä suunnittelupäätöksestä. Ottaen kuitenkin huomioon, että Samsungin 65 tuuman OLEDin ja Sonyn 65 tuuman A95K:n hinnan välillä on 1 000 dollarin ero, seuraamme tarkasti, pystyykö Sony silti perustelemaan korkeamman hintansa. Sonyn sisällyttäminen Bravia Cam -verkkokameralisäosaan auttaa tässä asiassa, samoin kuin sen innovatiivinen moniasentoinen teline.