Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung raportoi ainutlaatuisesta piirisarjasta 2025 Galaxy-puhelimiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung raportoi ainutlaatuisesta piirisarjasta 2025 Galaxy-puhelimiin

Huhujen mukaan Samsung suunnittelee valmistavansa Galaxy-yksinomaisen prosessorin vuoden 2025 lippulaivapuhelimiinsa. Huhu sai alkunsa Business Korean mahdollisesti epäillystä raportista, mutta toinen korealainen myymälä, Naver, on vahvistanut sen, joka lisäsi lisätietoja. Kahdesta raportista huolimatta Samsung on antanut Android Authoritylle vastauksen, jonka mukaan “ei ole tehty erityisiä suunnitelmia” uusien piirisarjojen kehittämisessä.

Vaikka olisi mukavaa pystyä pitämään Samsungin sanansa, yrityksen vastaus on PR puhua “meillä ei ole mitään julkistettavaa tällä hetkellä”, lausunto, joka ei vahvista eikä kiistä väitteitä. Kyseiset huhut ovat yllättäviä, mutta eivät yrityksen mahdollisuuksien rajoissa. Business Korea ja Naver väittävät, että Samsung aloittaa heinäkuussa työskentelyn ainutlaatuisen Galaxy-piirisarjan parissa vuoden 2025 tarjontaansa varten, mutta lykkäävät Galaxy S23:n ja S24:n ulkopuolisiin prosessoreihin.

Perustuen Samsungin vaihtamiseen Snapdragon-prosessoreihin joillakin sen keskitason linjoilla, näyttää siltä, ​​​​että tulevat Galaxy-puhelimet voisivat toimia Snapdragon 8-sarjan prosessoreilla, kunnes Samsung vihdoin paljastaa oman ainutlaatuisen sirunsa. Samsungin Exynos-prosessorit eivät ole koskaan olleet fanien suosikkisiru, joten on vaikea nähdä sen asiakkaiden valittavan.

Se on riskialtis siirto, mutta jos Samsung onnistuu, yritys voisi pystyä kilpailemaan paremmin Applen Silicon-prosessorien kanssa, mikä on Samsungin selkeä tavoite. Siirtyminen räätälöityihin ARM-siruihin on alan laajuinen. Microsoftilla on SQ1-siru, Googlella on Tensor, ja Oppo työskentelee omanlaisensa kanssa. Samsungilla on paremmat mahdollisuudet toteuttaa, koska yrityksellä on ollut pitkä historia omien (hieman puutteellisten) sirujen rakentamisesta. Naverin raportissa mainittiin Samsungin nimeämätön virkamies, joka sanoi, että “yli johto” teki valinnan “pitkän aikavälin visiosta”. Tämä visio on selvennetty Samsungin tavoitteeksi “ylittää” Applen Silicon-piirisarja Yhdysvalloissa.

Raportit ovat kaukana ilmatiiviistä, mutta ne ovat kääntäneet paljon päitä Samsungin suuntaan, kun fanit odottavat innokkaasti kuulevansa Galaxy-prosessorien tulevaisuudesta. Sen perusteella, että yritys ei vastaa sirukehitykseen, on turvallista olettaa, että sillä ei ole paljon sanottavaa asiasta ennen kuin se on valmis tekemään niin, eikä hetkeäkään aikaisemmin.

🔥 Empfohlen:  Milloin puhelimeeni saa Android 13:n? Google, Samsung, OnePlus ja paljon muuta