Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung saattaa valmistautua tuomaan markkinoille uuden AirTag-kilpailijan tänä vuonna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung saattaa valmistautua tuomaan markkinoille uuden AirTag-kilpailijan tänä vuonna

Samsung ei ole ensimmäinen merkki, joka tulee mieleen, kun olet ostamassa esineseurantalaitetta. Tällaista kuluttajien luottamusta ja vetovoimaa hallitsee tällä hetkellä trendin käynnistänyt Tile ja Applen suosittu AirTag. Samsung haluaa kuitenkin heilauttaa tiensä tuohon tilaan uudella objektiseurantalaitteella, jonka on määrä saapua pian.

Nimeämättömiin lähteisiin viitaten SamMobile raportoi, että Samsung suunnittelee Galaxy Smart Tag -valikoimansa päivittämistä. Ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Samsungin toisen sukupolven objektiseuranta tulee hyllyille vuoden 2023 kolmannella neljänneksellä – mahdollisesti suunnilleen samaan aikaan kuin Samsungin tulevat taitettavat puhelimet.

Andrew Martonik/Digital Trends

Tällä hetkellä tiedot ovat niukkoja päivityksistä, joita voisi odottaa tulevilta Galaxy SmartTageilta, emmekä myöskään tiedä suunnittelun uudistussuunnitelmista. Mutta olisi mielenkiintoista nähdä, onnistuuko Samsung tehostamaan hyödyllisiä näkökohtia, kuten tunnistusaluetta, lisäämään parempia kaiuttimia laajemmalla äänihälytysalueella ja pidentämään akun käyttöikää.

Nykyiset Galaxy SmartTagit ovat jo yksi parhaista AirTag-vaihtoehdoista erittäin taskukokonsa ja satojen miljoonien laitteiden ympäri maailmaa tukevan laajan seurantaverkostonsa ansiosta. Lukittuminen SmartThings-ekosysteemeihin tarkoittaa kuitenkin sitä, että niitä voidaan käyttää vain, jos sinulla on Samsung-puhelin käsissäsi – kuten Galaxy S23.

Positiivisena puolena on, että tiivis integraatio Samsung-tuotteiden kanssa tarkoittaa, että sinun ei tarvitse rasittaa aivosoluja yrittäessäsi selvittää kolmannen osapuolen sovellusten toimintoja, ja kaikki on saumatonta. Lisäksi Samsungin objektiseuranta saa virtaa tavallisesta CR2032-nappikennosta, joka kestää kuukausia ja voidaan vaihtaa helposti.

Toinen erittäin hyödyllinen Galaxy SmartTags -ominaisuus on integrointi älykodin laitteisiin, jotka toimivat hyvin Samsungin SmartThings-protokollan ja jopa joidenkin puhelinkohtaisten ominaisuuksien kanssa. Seuraajan painiketta voidaan mukauttaa suorittamaan tehtäviä, kuten valojen ohjausta, ja ultralaajakaistatekniikan tuen avulla käyttäjät voivat seurata sijaintia 15 metrin säteellä käyttämällä kamerasovelluksen AR-vihjeitä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää Dailymotionia vuonna 2023?

Tile esitteli äskettäin varkaudenestotilan seurantalaitteilleen, joka tekee siitä näkymätön kaikille skannauksille paitsi omistajan rekisteröidylle laitteelle. Yritys on rakentanut sen varkaudenestotoimenpiteenä, mutta ominaisuus on aktivoitava vahvistamalla viranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Samsung haluaisi tarjota tällaisia ​​ominaisuuksia, jos se pyrkii mielekkäisiin päivityksiin toisen sukupolven Galaxy SmartTagiin.