Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung Smart Monitor M8 julkaistaan ​​hintaan 700 dollaria, nyt Game Hubilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung Smart Monitor M8 julkaistaan ​​hintaan 700 dollaria, nyt Game Hubilla

Samsungin 32-tuumainen Smart Monitor M8 on nyt ennakkotilattavissa hintaan 700 dollaria. Se julkaistiin, josta puuttui yksi sen odotetuimmista ominaisuuksista – Samsung Game Hub. Sen jälkeen kun Game Hubille tuli tuki kesäkuussa, M8 tukee nyt ominaisuutta.

Game Hubin ideana on yhdistää useita pilvipelipalveluita yhteen pelikirjastoon älytelevisioille ja näytöille. Toistaiseksi mukana toimitetut pelialustat ovat GeForce Now, Google Stadia ja Utomik – mutta Samsung on vahvistanut, että Game Hub ei näy Smart Monitor M8:n julkaisun yhteydessä.

M80B-mallinumeron älykäs näyttö on saatavana lämpimän valkoisen, auringonlaskunvaaleanpunaisen, päivänvalonsinisen ja keväänvihreän kehyksen värivaihtoehtoina. Näyttö on ultraohut, vain 11,4 mm, ja se voi toimia älytelevisiona ja tietokonenäyttönä telakointiaseman avulla. Se on myös yhteensopiva useiden viihde- ja tuottavuussovellusten kanssa.

Näytön mukana tulee jo ladattuja sovelluksia, kuten Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ ja Apple TV, ja se voi toimia palvelujen kanssa Wi-Fi-yhteyden kautta ilman, että sinun tarvitsee muodostaa yhteyttä toiseen laitteeseen. Smart Monitor M8 voi myös muodostaa yhteyden Windows- tai Mac-tietokoneisiin käyttämällä erilaisia ​​langattomia ominaisuuksia, kuten Samsung DeX, Apple AirPlay 2, Microsoft 365 ja sisällön peilaus älypuhelimista.

Microsoft julkaisi äskettäin puhelimesi -ominaisuuden Windows 11:lle yhteistyössä Samsungin kanssa Samsung Galaxy S22 -sarjan julkaisun ohella. Puhelimesi avulla käyttäjät voivat nähdä Windows-laitteissaan viimeksi puhelimellaan käytetyt sovellukset. Ominaisuus on tällä hetkellä Samsungin yksinoikeus, koska se tekee yhteistyötä Microsoftin kanssa.

Voit myös yhdistää Smart Monitor M8:n Samsung SmartThings Hubiin ohjataksesi erilaisia ​​IoT-laitteita kotonasi.

Samsung Smart Monitor M8:n tekniset tiedot sisältävät litteän 32 tuuman UHD 3840 x 2160 resoluution näytön 16:9-kuvasuhteella, 60 Hz:n virkistystaajuudella ja 400 nitin kirkkaudella. Muita merkittäviä näytön ominaisuuksia ovat HDR 10+, 4 ms vasteaika, 3 000:1 kontrastisuhde ja 99 % sRGB-peitto.

🔥 Empfohlen:  Instagramin "Ei kiinnosta" -painike voi tulla tallentamaan syötteesi

Näytön portit sisältävät yhden micro-HDMI-, kaksi USB-C-, yhden uplink- ja yhden alaslinkin, jotka tukevat 65 wattia tunnissa latausta.

Langattomat liitännät sisältävät Wi-Fi 5:n ja BT4.2:n, kun taas äänituki sisältää 2,2-kanavaiset 5 watin kaiuttimet kahdella diskanttikaiuttimella. Näytön mukana tulee myös USB-C-kaukosäädin, telakointiasema ja magneettinen ja irrotettava SlimFit-kamera, joka voidaan napsauttaa yläreunaan.