Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung SmartThings saa Matter-tuen iOS:ssä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung SmartThings saa Matter-tuen iOS:ssä

Matter jatkaa otsikoissa, kun siirrymme hitaasti vuoden 2023 läpi. Viimeisimpien uutisten mukaan Samsung tuo Matter-yhteensopivuusstandardin SmartThings iOS -sovellukseen. Niin kauan kuin iPhonesi ja SmartThings-sovelluksesi ovat ajan tasalla, voit nauttia täydellisestä Matter-tuesta suositulle älykodin ohjaimelle.

Yritykset ovat halunneet ottaa Matterin käyttöön laitteissaan ja ohjelmistoissaan, kun Amazon ja Google julkaisivat vuoden 2022 lopussa suuria päivityksiä, jotka toivat tuen kuumille tuotteille, kuten Echo Dot ja Nest Hub Max. Nyt näyttää siltä, ​​​​että Samsung liittyy klubiin.

Tämä päivitys ei tuo Matter-tukea tietyille gadgeteille, mutta sen sijaan antaa iOS-omistajille mahdollisuuden ohjata SmartThings-keskusta, jossa on täysi tuki Matter-yhteensopiville laitteille. Aiemmin vain Android-omistajilla oli tämä etuoikeus. Android-päivitys julkaistiin lokakuussa 2022, ja vaikka tämä Apple-päivitys on myöhässä, on hienoa nähdä se vihdoin luonnossa.

Käyttääksesi SmartThingsiä oikein iOS:ssä Matterin kanssa, sinulla on oltava iOS 16.2 tai uudempi ja SmartThings 1.6.94 tai uudempi. Toisin sanoen varmista, että olet asentanut uusimmat päivitykset, jotta et törmää ongelmiin.

Samsung tarjoaa virallisella verkkosivustollaan täydellisen selvityksen Matter-laitteiden yhdistämisestä SmartThingsiin, mutta prosessi on huomattavan yksinkertainen. SmartThings-sovelluksen avaamisen jälkeen sinun tarvitsee vain valita painike ja skannata sitten laitteen QR-koodi. Kun tämä on tehty, kehote pyytää sinua valitsemaan laitteen keskittimen ja huoneen ennen asennuksen viimeistelyä.

SmartThings iOS -sovellus on uusin ohjelmisto, joka lisää Matter-tuen, mutta odotamme paljon enemmän Matter-päivityksiä julkaistavaksi tulevalla viikolla. Haluatko tietää lisää yhteentoimivuusstandardista? Muista tutustua kattavuuteemme vuodelta 2022 – mikä selittää, miksi tekniikka on niin jännittävää.

🔥 Empfohlen:  Tämä mukautettu hoverboard on täysin varustettu Raspberry Pi:llä