Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung tuo S22-ominaisuudet vanhoihin puhelimiin One UI 4.1 -käyttöliittymällä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung tuo S22-ominaisuudet vanhoihin puhelimiin One UI 4.1 -käyttöliittymällä

Sen jälkeen kun ilmoitettiin, että se tuo kameraominaisuudet Samsung Galaxy S22:sta vanhoihin puhelimiin, Samsung kertoi tänään, että muut S22:n ominaisuudet valuvat alas aikaisempiin malleihin. S21:n, Note 20:n, Z Flip 3:n ja Z Fold 3:n ilmeisen sisällyttämisen lisäksi Samsung lupasi tuoda päivityksen myös A-sarjan puhelimiin ja Tab S -laitteisiin.

Uusi päivitys lisää valikoiman kameran ominaisuuksia, mukaan lukien objektin pyyhekumi, tuen Expert RAW:lle, Snapchat-integraatiolle ja paljon muuta. Kaikki One UI 4.1 -käyttöliittymää saavat puhelimet eivät kuitenkaan saa kaikkia kameran ominaisuuksia. Pohjimmiltaan mitä uudempi ja tehokkaampi laitteesi, sitä enemmän saat irti tästä kamerasta.

Samsung julkaisee myös Google Duon live-jakamisominaisuuden, jonka avulla voit jakaa näytön työtovereiden ja ystävien kanssa Google Duon kautta työhön ja vapaa-aikaan – tosin tällä hetkellä se on rajoitettu Google Arts & Culture:hin, Google Mapsiin, Jamboardiin, Samsung Notesiin ja Samsung Galleryyn. ja YouTube. Parannettu valokuvien jakaminen Quick Sharen avulla parantaa Samsungin näkemystä AirDropista Galaxy-laitteiden välillä. Lopuksi, Samsungin näppäimistö saa lisävauhtia Grammarlyn ihmisiltä poistaakseen kirjoitusvirheet ja parantaakseen kirjoitustasi. Tämän julkaisun yhteydessä on saatavilla myös 90 päivän Grammarly Premium -kokeilu ehdot täyttäville käyttäjille.

Samsung julkaisee One UI 4.1 -päivityksen ensin Galaxy Z Fold 3:lle ja Flip 3:lle, ja listalla on myös S21-sarja, määrittelemättömät A-sarjan mallit ja Galaxy Tab S7 FE. Jatkossa vanhemmat tuetut puhelimet, mukaan lukien S10 ja uudemmat, saavat päivityksen, kun se tulee saataville.

On syytä huomata, että One UI 4.1 -päivitys ei sisällä tukea Googlen Android 12L -julkaisulle, joka alkoi viime viikolla julkaista Pixel-puhelimissa, mukaan lukien Pixel 3a ja uudemmat. Yhtiö on luvannut tuoda sen Tab S -laitteisiin, mukaan lukien äskettäin lanseerattu Samsung Galaxy Tab S8-sarja.

🔥 Empfohlen:  5 työkalua useiden WordPress-sivustojen hallintaan yhdestä paikasta