Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsungin Exynos 1280 -piirisarjan yksityiskohdat lupaavat “5G kaikille”

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsungin Exynos 1280 -piirisarjan yksityiskohdat lupaavat “5G kaikille”

Samsung esitteli Exynos 1280:n jokin aika sitten, mutta on siitä lähtien ollut niukka yksityiskohdissa huolimatta siitä, että se on julkaissut Galaxy A53 5G:n ja A33 5G:n piirisarjan kanssa. Nyt yritys on vihdoin valmis jakamaan, mitä tapahtuu uuden kiiltävän mobiiliprosessorin konepellin alla. Lyhyesti sanottuna Exynos 1280 pyrkii tuomaan kiinteän 5G-yhteyden Samsungin budjetin laitteisiin keskitason linjoille.

Exynos 1280 tuo paljon pöytään laitteille, joissa sitä käytetään. Kaksi Cortex A78 -suoritinta ja kuusi A55-ydintä antavat piirisarjalle runsaasti prosessointitehoa, mutta eivät ylitä muita laitteistoja. Grafiikassa 1280:ssa on Valhall-pohjainen ARM Mali-G68 GPU ja se voi näyttää 120 Hz 1080p:llä.

Andy Boxall/Digital Trends

Kun kameroista on tullut älypuhelimien merkittävä myyntivaltti, Samsung on varustanut Exynos 1280:n paremmalla kameratekniikalla. Se voi tukea 108 megapikselin kennoa, mutta puhelimissa, joissa sitä on käytetty tähän mennessä, ei ole kameroita, jotka voisivat ottaa siitä kaiken irti. Vaikuttaa siltä, ​​että se on ominaisuus, jota hyödynnetään parhaiten jatkossa, mutta on hyvä tietää, että se on olemassa, kun Exynos 1280:lla käytettäviä laitteita alkaa ilmestyä lisää.

Tekniset tiedot ovat suhteellisen vaikuttavia, mutta monilla muilla Samsungin prosessoreilla ne ovat parempia. Se ei kuitenkaan ole välttämättä huono asia, koska Exynos 1280:n ei ole tarkoitus olla yrityksen tehokkain piirisarja. Sen sijaan se on huomattava parannus verrattuna siihen, mitä Samsungin keskitason linjat toimivat aiemmin.

Samsungin tiedotteen mukaan sen tavoitteena on tuoda 5G:n nopea ylellisyys “kaikille” riippumatta siitä, onko heillä varaa sen johtaviin älypuhelinlinjoihin. Yhtiö toivoo, että mobiilipelaajat, valokuvaajat ja kaikenlaiset sisällöntuottajat voivat hyödyntää prosessorin tehoa. Galaxy A53 5G -arvostelumme ylistää monia Samsungin uusimpien budjettipyrkimysten näkökohtia, joten toivottavasti yritys jatkaa Exynos 1280:n hyödyntämistä kaikilla tulevilla keskitason laitteistojulkaisuilla.

🔥 Empfohlen:  ClassMonitorin tehtävänä on luoda parempia kotioppimiskokemuksia varhaisille oppijoille