Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsungin Galaxy Tab S9 saattaa saada ominaisuuden, jota iPadissa ei ole koskaan ollut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsungin Galaxy Tab S9 saattaa saada ominaisuuden, jota iPadissa ei ole koskaan ollut

Samsung pyrkii tuomaan IP67-luokan veden- ja pölynkestävyyden Galaxy Tab S9 -laitteilleen, uusi raportti väittää. Tämä tulee melko luotettavasta Samsung-painotteisesta teknologiablogista SamMobile. Yhtiön odotetaan tuovan markkinoille seuraavan sukupolven Tab S -laitteet noin kuuden kuukauden kuluttua, kun se on ottanut käyttöön 18 kuukauden syklin vuodesta 2020 lähtien.

Raportissa todetaan, että tämä eroaisi Active Tab -sarjasta, jota Samsung myy kestävänä vaihtoehtona tavallisille Galaxy S -tableteilleen. Samsungin aiemmissa Galaxy S -tableteissa ei ollut minkäänlaista IP-luokitusta, vaikka yritys oli laajentanut sen samankokoiseen Fold-sarjaan.

Nadeem Sarwar / DigitalTrends

Tabletit eivät kuitenkaan tunnetusti vedenpitäviä, sillä vain muutamat erikoistabletit (mukaan lukien edellä mainitut Active Tab -laitteet) sisältävät tämän ominaisuuden. Mikään iPad ei ole koskaan käyttänyt tätä ominaisuutta – ei edes lippulaiva iPad Pro. IP67-luokitus lisäisi täydellisen pölysuojan ja osittaisen upotussuojan, joka on sertifioitu jopa 30 minuutiksi.

Vaikka se olisikin hyvä uutinen, jos se on totta, raportti toteaa, että Samsung voi silti muuttaa mieltään, sillä tämän kaltaisia ​​suunnitteluvalintoja ei ole hakattu kiveen näin kaukana julkaisusta. Mitä tulee laitteen saapumisajankohtaan, Galaxy Tab S9 -mallien odotetaan debytoivan Galaxy Z Fold 5:n ja Flip 5:n kanssa Samsungin vuotuisessa kesän Unpacked -tapahtumassa. Tähän sisältyisi Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9 Plus ja mahdollinen Galaxy Tab S9 Ultra viime vuoden perusteella. Sanomme sen nyt, vaikka Samsungin tablettivalikoima ei ole koskaan ollut yhtä yhtenäinen kuin sen älypuhelinvalikoima.

Jos näin tapahtuu, Samsungin Galaxy S -tabletit hyppäävät Applen iPadin yläpuolelle tämän tärkeän ominaisuuden suhteen. Huolimatta erittäin suorituskykyisistä laitteista, jälkimmäinen ei ole vielä saanut IP-luokitusta, mikä tarkoittaa, että ne ovat alttiimpia pölylle ja vedelle kuin keskimääräinen iPhone- tai Android-lippulaiva. Mainittaessa, että Googlen Android-tabletin ohjelmistomuutosten ohella yritys pystyisi tehokkaammin esittelemään tuotteitaan yrityksille ja suuryrityksille kestävinä ja luotettavina laitteistoina.

🔥 Empfohlen:  Lenovo Legion Pro 5 on seuraavan sukupolven pelikannettava, jota olen odottanut