Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsungin itsekorjausohjelma julkaistaan ​​Galaxy S21:lle, S20:lle ja Tab S7 Plus:lle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsungin itsekorjausohjelma julkaistaan ​​Galaxy S21:lle, S20:lle ja Tab S7 Plus:lle

Aiemmin tänä vuonna Samsung ilmoitti, että se antaa Galaxy-laitteiden omistajille mahdollisuuden korjata gadgetinsa itse. Muutamaa kuukautta myöhemmin yrityksen itsekorjausohjelma on vihdoin otettu käyttöön. Galaxy S21- ja S20-älypuhelinsarjojen sekä Tab S7 Plus:n lanseerauksen ansiosta laitteiden omistajien ei tarvitse hävittää älypuhelimiaan ja tablet-laitteitaan, jos niissä on toimintahäiriö. Sen sijaan he voivat ostaa korjausosia ja työkaluja nopeita, tee-se-itse -korjauksia varten.

Vaikka laitteen korjaaminen saattaa kuulostaa pelottavalta yritykseltä, Samsung tarjoaa täyden pääsyn online-korjausoppaisiin, jotka sisältävät vaiheittaiset ohjeet tiettyjen ongelmien korjaamiseen ja tärkeiden osien vaihtamiseen. Lisäksi varaosia ja korjaustyökaluja on saatavilla useilta jälleenmyyjiltä, ​​mukaan lukien iFixit, Samsung 837 ja Samsung-jälleenmyyjät.

Andy Boxall/Digital Trends

Jos et halua suorittaa laitteen “leikkausta” itse, itsekorjausohjelma tarjoaa myös muutamia erilaisia ​​tapoja ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka tekevät korjaukset puolestasi. Laitteen omistajat voivat saada tekniikkansa korjatuksi myymälässä tapahtuvien korjausten, “We Come to You” -palveluiden, postikorjausten ja muiden lisensoitujen Samsung-palveluntarjoajien avulla. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, kuka olet, voit korjata laitteesi sen sijaan, että joutuisit maksamaan uuden ostamisen.

Mitä tulee korvaavien osien hintaan, Samsung myy ne sinulle samaan hintaan kuin yritys myy sisaryhtiöiden korjaustoimittajille. Riippuen siitä, millaisia ​​osia tarvitset, älypuhelimen tai tabletin korjauksen hinta voi vaihdella, mutta se on todennäköisesti paljon pienempi kuin aivan uuden ostaminen.

Sen lisäksi, että Samsungin itsekorjausohjelma alentaa laitteiden vaihtokustannuksia, se auttaa myös rajoittamaan teknisen jätteen määrää, josta on nopeasti tullut merkittävä kaatopaikkojen aiheuttaja. On hienoa nähdä Samsungin ryhtyvän toimiin vähentääkseen kuluttajakustannuksia ja auttaakseen ympäristöä, aivan kuten Apple teki vuonna 2021 kierrättämällä kappaleita ja korjaamalla laitteita.

Vaikka tällä hetkellä ainoat Samsungin palveluun oikeutetut laitteet ovat Galaxy S21- ja S20 -linjojen älypuhelimet sekä Tab S7 Plus, Samsung aikoo laajentaa palvelua useisiin laitteisiinsa tulevaisuudessa. Jos sinulla on yllä mainittu yhteensopiva laite, itsekorjausohjelma on saatavilla tästä päivästä alkaen.

🔥 Empfohlen:  6 parasta Amazon-videoneuvottelunäyttöä verkkokameralla – Dellin, HP:n ja Samsungin kameranäytöt