Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsungin One UI 5 julkaistaan ​​iOS 16:n tyylikkäimmällä ominaisuudella

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsungin One UI 5 julkaistaan ​​iOS 16:n tyylikkäimmällä ominaisuudella

Samsung on vihdoin julkistanut One UI 5:n, sen otos Android 13:een. Yritys keskittyy parantamaan käyttöjärjestelmänsä muokattavuutta, jalostamaan sen selkeää suunnittelukieltä ja lisäämään myös joitain mukavia parannuksia.

Samsungin pääominaisuus tässä on lukitusnäytön mukauttaminen. Vaikka Samsung ei olekaan aivan uutta yrityksen puhelimissa, se tuo toiminnon One UI:n varastolukkonäytölle heti sen jälkeen, kun Apple julkisti jotain vastaavaa iOS 16:ssa. Voit säätää taustakuvaa, kellotyyliä, ilmoitussuunnittelua ja paljon muuta. Sitä on jopa muokattu näyttämään Applen toteutukselta. Lukitusnäytön mukauttaminen on hyödyllinen ominaisuus, jonka löydät monista kiinalaisista Android-puhelimista. Se on yksi, joka Googlen tulisi ottaa käyttöön Androidissa kokonaisuudessaan, varsinkin kun se keskittyy yksilöllisyyteen Material You -sovelluksessa.

Samsung

Samsungin muokattavissa olevat ominaisuudet menevät kuitenkin ihoa pidemmälle. Yritys ottaa käyttöön myös tiloja. Nämä ovat pohjimmiltaan iOS-tarkennustiloja, ja niiden avulla voit muokata teemaasi, rajoittaa ilmoituksia ja niin edelleen.

Yksi Pixel-käyttäjille tuttu ominaisuus on Bixby Text Call. Kuten Googlen Assistant Call Screen, sen avulla voit vastata puheluihin vastaamatta niihin. Sen sijaan voit kirjoittaa viestejä, jotka muutetaan ääneksi ja lukea ne soittajalle toisessa päässä. Älä kuitenkaan innostu, sillä se on tällä hetkellä saatavilla vain koreaksi ja tulee englanninkielisille vuoden 2023 alussa.

Muita One UI 5:n ominaisuuksia ovat älykkäät widgetit, pinotut widgetit ja tekstin poimiminen kuvista. Saat myös kaikki Android 13:n ominaisuudet, jotka eivät tosin ole paljon käyttäjän puolella. Ne ovat elämänlaatua parantavia ominaisuuksia, kuten se, että useammissa sovelluksissasi on yksivärinen kuvake, jos haluat, ja uusi suojauksen kojelauta, jonka avulla voit tarkistaa, kuinka turvallisia puhelimesi ja tilisi ovat.

Yksi käyttöliittymä 5 julkaistaan ​​Samsung-puhelimissa myöhemmin tänä vuonna. Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy Z Fold 4 ja Samsung Galaxy Z Flip 4 ovat listan kärjessä, kun taas vanhempien puhelimien ja A-sarjan päivitysten odotetaan jatkuvan vuoteen 2023 asti.

🔥 Empfohlen:  5 virheraportointityökalua kehittäjille