Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsungin uudet patentit paljastavat upeat rullattavat puhelinmallit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsungin uudet patentit paljastavat upeat rullattavat puhelinmallit

Samsungin kerrotaan jättäneen patentin 10 uudelle taitettavalle puhelinmallille. Näitä ovat älypuhelimet, joissa on rullattava, vieritettävä ja liukuva näyttö. Patentit edustavat Samsungin näkemystä kokoontaitettavien puhelimien tulevaisuudesta. Ilmeisesti Apple raportoi ensimmäisenä näistä Maailman henkisen omaisuuden järjestön julkaisemista uusista patenteista. Samsung jätti äskettäin 10 uutta patenttia, mikä nosti yhteensä 20 patenttia.

Korealainen teknologiajätti hallitsee jo taittuvien älypuhelinten segmenttiä Fold and Flip -älypuhelimillaan. Ja nämä patentit osoittavat, että brändi on tosissaan nostamassa taitettavaa peliään. Samsungilla saattaa olla suunnitelmia tuoda markkinoille liukuvat taitettavat puhelimet pian. Yritys esitteli toukokuussa usean rullattavan puhelimen prototyypin, mikä lisäsi painoa sen suunnitelmiin tuoda markkinoille liukuva puhelin. Vaikka patentit eivät aina muutu todellisiksi tuotteiksi, ne tarjoavat kurkistuksen verhon taakse siitä, mitä tulevaisuudessa saattaa olla tulossa.

Ilmeisesti Apple

Näissä uusimmissa patenteissa on muutamia asioita, jotka jäävät esiin. Yksi patenteista (näkyy yllä) esittää laitetta, jossa on tavallinen älypuhelimen kaltainen runko. Kuitenkin toinen pää ulottuu ja muuttaa laitteen pieneksi tabletiksi. Se on sama yleinen käsitys luurista, kuten Z Fold 4, mutta se saavuttaa puhelimen/tabletin hybridin eri muotoilulla.

Ilmeisesti Apple

Toinen patentti paljastaa, miltä tällainen rullattava näyttäisi takapuolelta (yllä). Tässä näemme, että takaosa on jaettu kahteen osaan, ja rullaava näyttö yhdistää ne keskellä. Näyttää siltä, ​​​​että se voisi tuoda esiin koko valikoiman kestävyysongelmia, mutta on silti jännittävää nähdä Samsungin leikkivän muilla tämän kaltaisilla muototekijöillä.

SamMobile paljasti hiljattain konseptisuunnittelun Samsungin väitetystä rullautuvasta näyttöpuhelimesta yhteistyössä Jermaine Smitin kanssa, joka tunnetaan yleisesti nimellä Concept Creator. Konsepti antaa meille esityksen siitä, miltä Samsungin tuleva rullattava puhelin voisi näyttää. Kuvassa näemme puhelimen, jonka näyttö kiertyy takapaneelin ympärille. Näytön oikealla puolella on paksu palkki, joka näyttää pitävän takakameramoduulia. Oletamme, että näyttö ulottuu vaakasuoraan kuten yksi TCL:n rullattava näyttökonsepti.

🔥 Empfohlen:  Samsungin Galaxy Z Flip 4 vuotaa lievänä päivityksenä
Sammobile

Samsung ei ole vielä julkistanut mitään yksityiskohtia tulevista liukupuhelimistaan, ja kestää todennäköisesti jonkin aikaa ennen kuin se muuttuu. Odotamme Samsungin jatkavan taitettavaa perhettään Galaxy Z Fold 4:n ja Z Flip 4:n kanssa myöhemmin tänä vuonna. Ulosvedettävän luurin lanseeraus näyttää kuitenkin olevan vielä kaukana.