Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sanomme hyvästit livetuotteellemme

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sanomme hyvästit livetuotteellemme

Suuretkin asiat päättyvät joskus, ja se aika on virallisesti koittanut Livelle. Jos olet yksi asiakkaistamme, joka käyttää Liveä, saatat tietää, että olemme jo alkaneet ottaa sinuun yhteyttä varmistaaksemme sujuvan siirtymisen. Jos et ole, tämä artikkeli tarjoaa hieman enemmän kontekstia. Jos sinulla on epäilyksiä tästä ilmoituksesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tai keskustella asiakasmenestyspäällikösi kanssa.

Niille, joille tuote ei ole tuttu, Live alkoi live-bloggausalustana, joka keskittyi uutis-/mediayrityksiin ScribbleLive-kaupan seurauksena vuonna 2019.

Rock Content on laser keskittynyt auttamaan brändejä menestymään sisältömarkkinoinnissa, ja koska Livellä on mediakeskeinen DNA, se eroaa melkoisesti kohde-ICP:stämme – virastot, yritykset ja yritykset etsivät parhaita resursseja vastatakseen kehittyviin markkinointitarpeisiinsa. .

Siksi päätimme aloittaa auringonlaskun livenä. Mutta mitä tämä tarkalleen ottaen tarkoittaa Rock Content -asiakkaille, jotka käyttävät sitä ja luottavat siihen joka päivä? Kuulemme sinua ja olemme täällä vastaamassa näihin kysymyksiin.

Mikä on auringonlaskun aikajana live by rock -sisällölle?

Nykyisten käyttäjien tulee olla tietoisia siitä, että Live on saatavilla joulukuuhun 2023 asti, joten aikaa on runsaasti työskennellä siirtymisen parissa ja tehdä siitä mahdollisimman sujuva asiakkaillemme. Kaikki olemassa olevat sopimukset kunnioitetaan, ja ilmoitamme siitä nyt, jotta kaikkien asiakkaiden olisi helpompi tehdä tietoon perustuvia päätöksiä seuraavista vaiheistaan ​​tiimimme tukemana.

Kuitenkin, kuten minkä tahansa tuotemuutoksen yhteydessä, mitä nopeammin aloitamme suunnittelun ja oman siirtymäsuunnitelmasi rakentamisen, sitä parempi. Siitä lähtien kun aloimme suunnitella auringonlaskua, etsimme ratkaisua, joka sopisi paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Työskentelimme kuukausien ajan tämän siirtymisen helpottamiseksi, emmekä tekisi tätä päätöstä, jos emme olisi löytäneet hyvää ratkaisua. Harkittuamme useita vaihtoehtoja, teimme yhteistyötä yrityksen kanssa, joka tarjoaa loistavan vaihtoehdon, joka vastaa tarpeisiisi aivan kuten (ellei paremmin kuin) Live. Joten anna meidän esitellä sinut virallisesti Arena.

🔥 Empfohlen:  6 parasta vaikuttajamarkkinointitutkimustyökalua vuodelle 2023

Mikä on Arena?

Yksi syy siihen, miksi meillä kesti odotettua kauemmin auringonlaskun aikaan, oli tarve löytää vakaa siirtymäpolku asiakkaidemme luo, ja kun löysimme Arenan, tiesimme, että se oli täydellinen ottelu. Tapasimme heidät itse asiassa, koska jotkut asiakkaistamme olivat erittäin innostuneita tuotteestaan ​​ja meillä oli useita menestystapauksia Live to Arena -migraatioista.

Arena on kommunikaatiokeskeinen alusta, joka tarjoaa Liven kaltaisen ratkaisun, mutta vielä siistimmillä ominaisuuksilla. Sen avulla brändit ja mediaorganisaatiot voivat luoda kaikentyyppisiä ja -kokoisia sisältökeskeisiä, eläviä yhteisöjä, jotka tarjoavat mahdollisuuden olla yhteydessä toisiinsa.

Se on myös hyvin linjassa Rock Contentin mission kanssa tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen kokemus. Tässä on lähempi katsaus siihen, miksi olemme niin innoissamme Arenasta ja toivottavasti myös asiakkaamme ovat niin innoissamme.

  • Arenalla on helppo luoda houkuttelevia, mukaansatempaavia live-blogikokemuksia, jotka tukevat vankkaa hakukoneoptimointia ja lisäävät sitoutumista katon läpi.
  • Arena tukee live-chateja, jotka on suunniteltu lähettämään tulosprosentisi huimaan nousuun valitsemallasi alustalla.
  • Areenan käyttäjät nauttivat mahdollisuuksista syventää ja tehostaa sitoutumista kätevien ominaisuuksien, kuten kyselyiden, kysymysten ja vastausten, reaktioiden, kommenttien ja muiden avulla – aivan kuten sosiaalisessa mediassa.
  • Arena virtaviivaistaa arvokkaan ensimmäisen osapuolen datan keräämisen, järjestämisen ja soveltamisen tehtävää – ehdoton välttämättömyys nykypäivän digitaalisessa ympäristössä.
  • Arena on kooditon ratkaisu, joten se on erittäin käyttäjäystävällinen ja vaihtoehto, jonka avulla kuka tahansa voi aloittaa helposti, nopeasti ja intuitiivisesti.
  • Arena integroituu saumattomasti myös moniin suosikkikaupallistamisvaihtoehtoihisi – kuten AdSense, AppNexus ja DoubleClick.
  • Arenan asiakastukiliittymä on vertaansa vailla, ja se tarjoaa useita tapoja ottaa yhteyttä milloin tahansa, kun tarvitset apua.

Toisin sanoen Arena on paljon edistyneempi ja hienostuneempi ratkaisu kuin Live. Kilpailemisen sijaan valitsimme kumppanin! Emme malta odottaa, että tutustut siihen ja alat integroida sen yrityksesi viestintäsuunnitelmiisi.

🔥 Empfohlen:  Sano hyvästit Google Checkoutille ja Hello to Stripelle

Mitä teemme varmistaaksemme sujuvan siirtymisen asiakkaille?

Kyllä, aloitamme Liven auringonlaskun. Mutta ymmärrämme myös, että kestää aikaa ja suunnittelua siirtyäksesi täydellisesti tuotteesta, jota rakastat, johon luotat ja johon olet tottunut, kun olet kasvattanut liiketoimintaasi ja sen kattavuutta.

Kunnioitamme kaikkia sopimuksia ja olemme joustavia uusimisen suhteen, jotta asiakkailla on riittävästi aikaa työstää uusia integraatioita ja suunnitella siirtymistä joulukuuhun 2023 saakka. Jos asiakkaat tarvitsevat lisää aikaa, olemme avoimia keskustelulle varmistaaksemme todella pehmeän siirtymisen .

Suosittelemme asiakkaita Arenaan vain yhtenä ratkaisuna. Mutta asiakkaiden on aina valittava seurata parasta tietä, jota he uskovat yrityksilleen. Ja olemme täällä auttamassa kaikin mahdollisin tavoin.

Asiakasmenestyshallintamme ottaa suoraan yhteyttä kaikkiin aktiivisiin ja entisiin asiakkaisiin saadakseen selvennystä Liven auringonlaskuun ja määritelläkseen yhdessä parhaat uusimisvaihtoehdot heidän brändilleen, jotta he voivat sujua sujuvasti riippumatta siitä, valitsevatko he Areenan tai muita vaihtoehtoja.

Esittelemme tällä hetkellä Arenaa asiakkaille ja, jos he ovat kiinnostuneita, otamme heidät suoraan yhteyttä myyjään lisäselvityksiä ja neuvotteluja varten. Mutta varmistamme aina, että asiakas päättää, mikä on paras polku yritykselleen.

Table of Contents