Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sansera Engineering IPO päivämäärä, hinta, GMP

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sansera Engineering IPO päivämäärä, hinta, GMP

IPO-sijoittaminen on trendissä kasvavien osakemarkkinoiden sijoitusten myötä. Kaupankäynti osakemarkkinoilla on taidetta ja se vaatii paljon laskelmia ja analyyseja. Ensimmäinen julkinen tarjous on tapa, jolla organisaatio pääsee julkisuuteen. Tämä tarkoittaa julkisen rahoituksen saamista ensimmäistä kertaa organisaatiossa. IPOihin sijoittaminen voi olla todella kannattavaa, ja on tärkeää oppia siitä jatkuvasti. Tässä artikkelissa opimme mielenkiintoisen Sansera Engineering -nimisen yrityksen listautumisannista. Menemme yli Sansera Engineering IPO yksityiskohdat, kuten Sansera Engineering IPO -jakopäivä ja paljon muuta.

Sansera Engineering IPO päivämäärä, hinta, GMP

Listautumisannin tarjoaminen on yritykselle vain yksikertainen prosessi elämässä, ja se on myös tärkein prosessi sen ymmärtämiseksi, mitä yritys arvostaa yleisölle ja kuinka suurelle merkintäprosentille se menee. Yleensä useimmat listautumisanoja myöntävät yritykset listautuvat muutaman päivän kuluessa listautumisannin sulkemisesta. Oppikaamme nyt Sansera Engineeringistä.

Tietoja Sansera Engineeringistä

Sansera Engineering perustettiin vuonna 1981, Yrityksen promoottorina toimivat S Sekhar Vasan, FR Singhvi, Unni Rajagopal K ja D Devaraj. Sansera Engineering harjoittaa monimutkaista ja kriittistä komponenttivalmistusta. Ne ovat luonnonmukaisesti Intiasta ja toimittavat osia kaksi- ja nelipyöräilijöistä.

He ovat myös mukana raskaiden ajoneuvojen valmistus jotka ovat kaupallisia ja käytetään enimmäkseen maastoajoneuvoissa, maataloudessa, teollisuudessa ja lääketieteen aloilla. Heidän visionsa on tarjota maailmalle huippuluokan suunnitteluyritys, joka maksimoi sidosryhmien arvon. He työskentelevät rakentaakseen työntekijälähtöisen ja sosiaalisesti vastuullisen globaalin suunnitteluyhtiön, joka käyttää innovatiivisia menetelmiä ja tekniikoita sekä johtaa tehokkaasti pitkäkestoista asiakasuskollisuutta.

Vuonna 2017 he ostivat Sansera Swedenin, mikä on helpottanut heidän pääsyään näihin hyötyajoneuvoihin. Heillä on hyvin monipuolinen liiketoimintamalli, erinomaiset suunnittelu- ja johtamiskyvyt sekä pitkäaikainen suhde tunnettujen OEM-asiakkaiden kanssa. Sansera Engineeringillä on maailmanlaajuista läsnäoloa useissa kiitettävissä maissa. Intiassa heillä on jo yli 7 yksikköä perustettuna paikkoihin, kuten Bangalore, Gujarat, Manesar, Pune jne. Heillä on kaikki vaaditut sertifikaatit, kuten ISO45001-OHSMS, IATF16949:2016 TUV NORD ja paljon muuta.

Tietoja Sansera Engineering IPO:sta

Kuva: Pixabay Pexelsissä

Sansera Engineering Company, valmistusyritys, on julkistanut listautumisannin, joka oli voimassa 14.9.2021-16.9.2021. Sansera Engineeringin listautumisanti oli yhteensä Rs. 1282,98 miljoonaa euroa. Siinä oli 20 osakkeen erä, jossa kunkin osakkeen hinta vaihteli Rs. 734-744 per osake.

Hakemuksen enimmäisraja oli 13 erää, mikä vastaa 260 osaketta, mikä maksoi yksityisille yksityissijoittajille noin Rs. 193440. Promoottorien omistusosuus ennen liikkeeseenlaskua oli 43,91 % ja liikkeeseenlaskun jälkeen 36,56 %, mikä osoittaa 7,35 %:n laskua promoottorien omistuksessa. Joitakin lisätietoja listautumisesta on mainittu alla olevassa taulukossa.

🔥 Empfohlen:  Bitcoinin hinta nousi yli 28 000 dollariin, kun nollattomat Bitcoin-osoitteet saavuttivat viiden vuoden korkeimman
Tärkeimmät IPO-tiedot Yksityiskohdat
Ongelman luonne Kirjanrakennus
Osakkeen nimellisarvo Rs. 10 per osake
IPO hintaluokka Rs. 734-744
Erän koko 20 osaketta
RII Enimmäisraja 13 erää
RII enimmäisraja-arvo Rs. 193440
Tuoreet liikkeeseen lasketut osakkeet
Tarjoa myyntiin kokoa Rs. 1282,98 miljoonaa euroa
Koko listautumisannin koko Rs.1282,98 crores
Listaus päällä BSE & NSE
QIB-kiintiö 50 %
HNI-kiintiö 10 %
Vähittäismyyntikiintiö 35 %
Pre Issue -promoottorit jakavat 43,91 %
Ennen julkaisua suunnattu osake 56,09 %
Viestijulkaisun edistäjät jakavat 36,56 %
Arvostus Rs. 4168,54 miljoonaa euroa

Kilpailukykyiset vahvuudet

Tässä on joitain Sansera Engineering IPO:n vahvuuksia.

 • Sansera Engineeringin taloudellinen kehitys on ollut vahvaa pitkään.
 • Sansera Engineeringillä on hyvin hajautettu portfolio eri segmenteistä, tuotteista, asiakkaista ja vahvan maantieteellisen läsnäolon ansiosta sillä on suuri etu.
 • Sansera Engineering on kokenut johtohenkilökunta.
 • Ne ovat johtava monimutkaisten suunniteltujen komponenttien toimittaja kaikkialla alalla, ja niillä on suuret markkinat autoteollisuudessa ja muualla kuin autoteollisuudessa.
 • Heillä on suuri asiakasuskollisuus vahvan laatunsa ansiosta ja heillä on pitkäaikaiset suhteet kuuluisiin intialaisiin ja kansainvälisiin OEM kuluttajat.
 • Sansera Engineeringillä on loistava työntekijäkulttuuri, joka korostaa ryhmätyötä ja aktiivista yhteistyötä.
 • Heillä on vahva suunnittelu- ja suunnittelukyky.

Sansera Engineeringin listautumisamiseen liittyvät riskit

Kuva: Jason Briscoe Unsplashissa

Suurilla vahvuuksilla riskit ovat aina jossain. Näiden riskien tunteminen on tärkeämpää kuin muiden komponenttien tunteminen, koska vain riskin avulla voit ennustaa, kuinka pitkälle voit mennä millä tahansa alan osakkeella. Tässä on muutamia Sansera Engineeringin riskitekijöitä, jotka sinun on tiedettävä.

 • Sansera Engineeringiltä puuttuu pitkäaikainen sitoutuminen tuotteiden toimittamiseen asiakkaille. Yksi syy samaan voi olla se, että kyseessä on erittäin epävakaa toimiala ja liian pitkäksi sitoutuminen voi olla riskialtis tilanne innovaatioihin enemmän painottavalle valmistusyritykselle.
 • Sillä on tiettyjä avainasiakkaita, jotka osallistuvat suurimman osan myynnistä. Jokainen suuri yritys on riippuvainen joko muutamasta myyjästä tai asiakkaasta. Siitä ei ole haittaa ja uuden asiakaskunnan löytäminen vaatii vain hyvää markkinointia.
 • Koska vähemmän asiakkaita on avainasiakkaita, heillä on neuvotteluvoimaa, mikä voi vaikuttaa haitallisesti tuotteiden hinnoitteluun ja Sansera Engineering voi jäädä pienempään bruttotulokseen.
 • Pandemian vaikutus organisaatioon jatkuu.
 • Sansera Engineeringin tuotteiden kysyntä vähenee kausiluontoisesti ja suhdannevaihteluissa yhtiön toimialoilla ja sektoreilla.
 • Vaikka Sansera Engineering on todella innovatiivinen, se ei kohtaa ulkomaisten valmistajien innovaatioita ja teknologista edistystä.
 • Sansera Engineering on epäonnistunut sopeutumaan alan trendeihin ja nopeisiin teknologian muutoksiin. On myös ymmärrettävää, että valtava valmistusyritys päivittää koneistoaan joka vuosi uusilla innovaatioilla ei ole edes mahdollista, mutta tämä voi olla pitkällä aikavälillä suuri uhka.
 • Sansera Engineering on riippuvainen kolmansista osapuolista tuotteidensa ja palveluidensa kuljetuksessa ja oikea-aikaisessa toimittamisessa asiakkaille, mikä on melkoinen uhka tälle suurelle yritykselle ulkoistaa näin kriittistä asiakastyytyväisyyttä edistävää toimintoa.
 • Jos Sansera Engineering ei pysty kilpailemaan tehokkaasti erittäin kilpaillussa ympäristössä, se voi olla toinen uhka organisaatiolle.
🔥 Empfohlen:  ChatGPT hinta, kuinka paljon on ChatGPT?

Lue myös: Tatva Chintan IPO:n tiedot, päivämäärä, hinta, analyysi

Sansera Engineeringin taloudellinen tulos

Kuva: Nicholas Cappello Unsplashissa

Tässä on erittely Sansera Engineeringin rahoituksesta muutaman viime vuoden ajalta.

Yksityiskohdat VUOSI 2019-2020 VUOSI 2020-2021 VUOSI 2020-2022
Tulot Rs. 1641 miljoonaa euroa Rs. 1473 miljoonaa euroa Rs. 1572 miljoonaa euroa
Varat yhteensä Rs. 1745 miljoonaa euroa Rs. 1828 miljoonaa euroa Rs. 1929 miljoonaa euroa
Voitto Rs. 98,06 miljoonaa euroa Rs. 79,90 miljoonaa euroa Rs. 110 kruunua
Nettotulossuhde 5,97 % 5,42 % 6,99 %

Sansera Engineering IPO -tilauksen tiedot

Kaikki Sansera Engineeringin listautumisantia koskevat tilaustiedot on mainittu alla olevassa taulukossa. Seuraavassa osiossa käymme läpi Sansera Engineeringin IPO-jakopäivämäärän.

Treffiaika

QIB

NII

RII

Työntekijät

Kaikki yhteensä

14. syyskuuta 2021 0,29 kertaa 0,07 kertaa 0,87 kertaa 0,36 kertaa 0,53 kertaa
15. syyskuuta 2021 0,38 kertaa 0,22 kertaa 1,72 kertaa 1,03 kertaa 1,02 kertaa
16. syyskuuta 2021 26,47 kertaa 11,37 kertaa 3,15 kertaa 1,37 kertaa 11,47 kertaa

Sansera Engineeringin listautumispäivämäärät

Kuva: Towfiqu barbhuiya Unsplashissa

Sansera Engineering IPO -jakopäivämäärä sekä joitain muita tärkeitä päivämääriä Sansera Engineering IPO mainitaan alla.

Tärkeimmät listautumispäivät Yksityiskohdat
Numeron avauspäivä 14. syyskuuta 2021
Numeron päättymispäivä 16. syyskuuta 2021
Jakopäivämäärä 21. syyskuuta 2021
Hyvityksen aloituspäivä 22. syyskuuta 2021
Luottopäivä 23.9.2021
Listauksen päivämäärä 24. syyskuuta 2021

Listauspäiväkaupan tiedot

Saatuamme tietää Sansera Engineeringin listautumisannin päivämäärästä, käydään läpi joitakin kaupankäynnin nousu- ja alamäkiä, joita listautumispäivänä oli.

Yksityiskohdat BSE NSE
IPO hinta Rs. 744 Rs. 744
Avata Rs. 811,35 Rs. 811,50
Matala Rs. 800,80 Rs. 801,00
Korkea Rs. 842 841,95 Rs

Sansera Engineering Companyn tuotteet

Sansera Engineering myy kahta tuoteluokkaa, jotka ovat seuraavat:

 • Autoteollisuus
 • Ei autoteollisuutta
🔥 Empfohlen:  NFL-sunnuntailipun hinta näyttää houkuttelevan enemmän katsojia kohti YouTube TV:tä

Autoteollisuuden segmentti

Autoteollisuudessa niillä on 5 alaluokkaa.

Kaksipyöräiset ja kaksipyöräiset sähköautot

Mitä tulee kaksipyöräisiin, Sansera Engineering valmistaa seuraavia asioita

 • Erilaisia ​​moottorin osia
 • Kiertokangot
 • Keinuvarret
 • Sormen seuraajia
 • Tasapainotusakseli
 • Vaihteiston haarukka

Henkilöautot

Kaksipyöräisten lisäksi Sansera Engineering valmistaa myös osia henkilöautoihin, jotka ovat seuraavat.

 • Moottorin osat – Kiertokangot, ketjupyörät, sovitin, keinuakseli ja keinuvivut.
 • Vaihteiston osat – Vaihteenvaihdehaarukka, kotelon vaihdevivun akseli, kotelon vaihdevipu, vivun vaihde, välikappaleen syöttövaihde, varren vaihde, akselin potkuri ja akselin ohjaus.
 • Jousitus- tai ohjausosat – Kiinnitä alapallonivel ja tuloakselit.
 • Jarrujärjestelmän osat – Renkaan pidike.

Nelipyöräiset (hybridi)

Seuraava autosegmentin luokka on nelipyöräiset hybridiautot ja nämä seuraavat osat ovat Sansera Engineeringin valmistamia.

 • Vaihteiston akselin osat – Hammaspyörän tasauspyörästökäytöt (matala), hammaspyörän tasauspyörästön käyttölaitteet, hammaspyörämoottorin laskuriveto ja hammaspyörämoottorin laskurikäytöt.
 • Generaattori akselit – Moottorigeneraattorin akselit ja moottorin roottorin generaattorin akselit

Hyötyajoneuvot

Viimeinen luokka on hyötyajoneuvot ja mukana oleva Sansera Engineering valmistaa nämä osat.

 • Moottorin osat – Murtunut yhdystanko – HCV, murtunut yhdystanko – HCV, murtunut kiertokanki – LCV, venttiilisillat, kannatin, tukisuutin ja keinuvarsi
 • Jarrujärjestelmän osat – Kampiakseli jarrukokoonpanoa ja ohjausholkkia varten (jarrukokoonpanon osat).
 • Vaihteiston osat – Vaihteenvaihdehaarukka ja välirengas
 • rungon osat – Ohjaamon kallistusjärjestelmän osat

Lue myös: Nykaa IPO Review: Päivämäärä, hinta ja analyysi

Muu kuin autoteollisuus -segmentti

Muissa kuin autoteollisuudessa Sansera Engineering on mukana näissä.

 • Maastoajoneuvot – Tasapainotusakseli, kampiakselin kokoonpano, kiertokanki ja vaihteiston haarukka.
 • Teolliset ja kiinteät moottorit – Integroitu kampiakseli, keinuvarsikokoonpano, venttiilisilta ja pumpun piippu.
 • Maatalous – Nokka-akselit, Common Rail, pumppupesä, rungon laippa ja kiertokanget.

Sijoittamisesta on tullut yksinkertaista nykymaailmassa. On monia sovelluksia, joiden avulla voit sijoittaa mihin tahansa haluamaasi IPO:hun, mukaan lukien Sansera Engineering IPO. Toivomme, että sait tietää Sansera Engineeringin listautumisannin päivämäärästä ja kaikista muista tärkeistä yksityiskohdista. Varmista, että tiedät ja analysoit kaiken ennen kuin sijoitat siihen.

Table of Contents