Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sasha Revankar, perustaja, One Minute Saree, pioneerien helppokäyttöiset sareet muuttavat saree-alaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sasha Revankar, perustaja, One Minute Saree, pioneerien helppokäyttöiset sareet muuttavat saree-alaa

Saree-teollisuus on merkittävä sektori Intian ja muiden Etelä-Aasian maiden tekstiiliteollisuudessa. Se kattaa raaka-aineiden, kuten puuvillan ja silkin, tuotannon sekä sareen valmistuksen ja jakelun. Teollisuus työllistää miljoonia ihmisiä erityisesti maaseudulla ja tuottaa merkittäviä tuloja.

Toimialaan on kuitenkin viime vuosina vaikuttanut lisääntynyt kilpailu pikamuodin ja muiden nykyaikaisten vaatetusmuotojen kanssa. Siitä huolimatta saree on edelleen suosittu perinteinen vaate, ja teollisuus kukoistaa edelleen.

Online-saree-markkinat tarjoavat saree-kauppiaille alustan, jolla he voivat tavoittaa laajemman yleisön sekä kotimaassa että maailmanlaajuisesti ja tarjota asiakkaille mukavamman ostokokemuksen. Intian sareemarkkinoiden koon odotetaan kasvavan 4,14 miljardilla dollarilla vuosina 2021–2025 ja etenevän yli 6 %:n CAGR:llä ennustejaksolla.

StartupTalky: Sasha, mitä tuotteita yrityksesi myy? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Sasha: Myymme tulevaisuuden sareet. Se on suunniteltu talon sisällä ja niin helppo käyttää, että kuka tahansa missä tahansa voi tilata ja käyttää sitä ilman vaivaa.

StartupTalky: Mitä muita tuotteita/ominaisuuksia on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat tuotteidesi USP/-t?

Sasha: Aloitimme itse tänä vuonna ja olemme tuoneet markkinoille myös puserot. Sareidemme USP on, että ne säilyttävät perinteisten sareiden ulkonäön ja tuntuman, mutta ovat niin helppokäyttöisiä, että ne eivät ole huoletta! Muut valmiit sareet ovat kuin mekkoja, käytämme aitoja sareeita ja säilytämme 6-jaardin sareen tuntuman ja eleganssin.

StartupTalky: Miten saree-ala on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Sasha: Suunnittelimme alun perin lanseeraamista maaliskuussa 2020 ja tietysti ne suunnitelmat jäivät pitoon ja lopulta lanseerattiin tammikuussa 2022. Hyvä uutinen on kuitenkin, että tänä aikana asiakkaamme sopeutuivat enemmän etnisten vaatteiden ostamiseen verkosta, joten se teki lanseeraamme entistä vaikuttavampi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Home Depotista tuli maailman suurin kodinsisustuksen jälleenmyyjä


Sasha: On tärkeää keskustella muiden alan ihmisten kanssa ja jakaa kokemuksia sekä kuunnella asiakkaitasi. Myös asiaankuuluvat alan julkaisut ja alan johtajien seuranta ovat tärkeitä.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Sasha: Seuraamme kuukausittaista tulomme kasvua sekä toistuvien asiakkaidemme prosenttiosuutta, mainostuottoa ja tulosprosenttia avaintekijöinä.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Sasha: Koska tämä oli ensimmäinen vuosi, kohtasimme monia startup-haasteita, joista monet liittyivät tuotteeseemme ja tasaisen laadun saavuttamiseen siitä lähtien, kun lanseerattiin tilaustuotteena. Korvaoimme asiakkaita aina, kun ongelmia oli, ja pyrimme korjaamaan ne. Saadaksemme täyden hallinnan perustimme oman tuotantoyksikkömme.

StartupTalky: Toistuva osto on yksi tärkeimmistä parametreista, joihin useimmat verkkokauppabrändit lyövät vetoa. Kuinka pidät asiakkaasi sitoutuneena lopettamaan vaihtuvuuden?

Sasha: Asianmukainen asiakaspalvelu on erittäin tärkeää, sillä se vastaa asiakkaille ja tarjoaa hyödyllisiä ratkaisuja. Myös uusista lanseerauksista tiedottaminen ja niiden saaminen sosiaalisen median kautta on tehokasta.

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Sasha: Kohdistamme niche-asiakkaita, ja tämä on antanut meille uskollisen asiakaskunnan, josta voimme rakentaa.

StarupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Sasha: Käytämme yhteistyökalenteria saadaksemme markkinointi-/katalogi-/sosiaaliset tiimimme synkronoitumaan. Meillä on myös erilaisia ​​sisäisiä työkaluja tilauskulkumme avuksi.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Sasha: Olemme juuri aloittaneet ja mahdollisuudet ovat valtavat. Vaikka olemme verkossa ja D2C:ssä, tuotteidemme tuominen kauppoihin tarjoaa valtavasti laajuutta ja arvoa.

StatupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai viimeisen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat suunnitelmiisi ja strategioihin?

Sasha: Meidän on tarkennettava käyttökokemusta, se on ykkösasia, jota et voi pitää itsestäänselvyytenä.

🔥 Empfohlen:  Wallace Calvin Abbott: Abbott Laboratoriesin perustaja

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, SKU:ita ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Sasha: Saree-kaupan jälkeen aiomme hankkia monipuolisempia sareetyyppejä ja suunnitella myös talon omia eksklusiivisia kokoelmia.

StartupTalky: Kun D2C-brändeillä on niin paljon mainoskuluja, mikä on kasvustrategiasi orgaaninen vai epäorgaaninen? Kuinka suunnitella SEO- ja sisältömarkkinoinnin kiertämistä?

Sasha: Pitkän aikavälin SEO on välttämätöntä. Maksullisiin mainoksiin luottaminen on pitkä tie kannattavuuteen.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen d2c:n perustajan kanssa?

Sasha: Tutki tuotteesi kysyntää ja kilpailijoitasi erityisesti käyttämällä Googlen tarjoamia ilmaisia ​​työkaluja. Hanki tarpeeksi tietoa selvittääksesi, missä sinulla voi olla etua, ja arvioi realistinen hintapisteesi. Tämä voi auttaa arvioimaan mainoskulujasi, jotka tarvitaan tavoitteesi tulos- ja investointitarpeisiin.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents