Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Scala 101:n oppiminen: Parhaat kirjat, videot ja kurssit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Scala 101:n oppiminen: Parhaat kirjat, videot ja kurssit

Lyhenne sanoista Scalable Language, Scalasta on tulossa yksi suosituimmista ohjelmointikielistä Javan ja Pythonin ohella. Itse asiassa se on luokiteltu kuumimmaksi ohjelmointikieleksi viime aikoina. Scala toimii JVM-, Java- ja Scala-pinoissa, mikä johtaa saumattomaan integraatioon, ja siihen liittyy kehittyneitä ominaisuuksia, kuten currying, tyyppipäätelmä, muuttumattomuus, laiska arviointi ja kuvioiden täsmäys. Tämän seurauksena monet suuret teknologiayritykset, kuten Netflix ja Airbnb, panostavat vahvasti Scalaan, sanoo Zach Wilson, Airbnb:n teknologiajohtaja äskettäisessä YouTube-videossa. Lisäksi kielen avulla tietosuunnittelijat voivat omaksua ohjelmistotekniikan ajattelutavan. Kun yhä useammat insinöörit haluavat oppia tämän kielen, Analytics India Magazine on luonut luettelon parhaista verkkokursseista, kirjoista ja YouTube-videoista auttaakseen heitä menestymään.

Parhaat verkkokurssit

Scala: Suuri kuva Pluralsightissa

Täydellinen kurssi aloittelijoille, tämä Pluralsightin Scala-ohjelma opettaa kielen alusta alkaen. Kurssi sisältää kielen perusteet, syntaksin, funktiot, kuvioiden sovituksen ja rinnakkaisohjelmoinnin. Se lupaa, että opiskelijat osaavat ratkaista kaikki ongelmat Scalan avulla loppuun mennessä. Kouluttaja Harit Himanshu on insinööri, jolla on maisteri tietojenkäsittelytieteestä ja hän on toiminut professorina yli neljä vuotta.

Kurssi löytyy täältä.

Toiminnalliset ohjelmointiperiaatteet Scalassa Courserassa

Tämä perusosa, joka on osa Courseran Scala Specializationin toiminnallista ohjelmointia, keskittyy Scalan elementteihin ja siihen, miten niitä voidaan soveltaa päivittäisiin ohjelmointitehtäviin. Luennot keskittyvät myös toiminnallisen ohjelmoinnin perustelemiseen, invarianttien todisteisiin ja kielten suoritukseen. Opiskelijat saavat laajan ymmärryksen aiheesta käytännönläheisen kurssin kautta, jossa on lyhyitä ohjelmia kuvitettuihin esimerkkeihin. Kurssilta odotetaan vähintään vuoden ohjelmointia. Kouluttaja Martin Oderskey oli yksi Scalan luojista itse.

Kurssi löytyy täältä.

Scala ja toiminnallinen ohjelmointi aloittelijoille Udemyssä

Tämä kurssi on suunnattu ohjelmoijille, joilla on perustiedot Pythonista tai C++:sta. Kurssi opettaa sinulle Scala-sovelluksia. Vaikka se kutsuu Scala-aloittelijoita, kurssi odottaa opiskelijoiden ymmärtävän koodausta ja kieliä. Käytännön ja teoreettisen ymmärryksen sekoituksena kurssi opetetaan koodiesimerkeillä, tosielämän Scala-koodidemoilla ja tehtävillä lisälukemilla. Opettaja Daniel Ciocîrlan on ohjelmistosuunnittelija, jolla on neljän vuoden opetuskokemus.

🔥 Empfohlen:  Joulukuun parhaat sosiaalisen median lomat

Kurssi löytyy täältä.

Kehittynyt Scala ja toiminnallinen ohjelmointi Udemyssä

Tämä kurssi on suunnattu käyttäjille, joilla on keskitason Scala-ymmärrys, ja se opettaa “temppuja, joita Scala-kehittäjistä eniten käyttää 1%. Opiskelija oppii suunnittelemaan monimutkaisia ​​ja skaalautuvia järjestelmiä, käyttämään olemassa olevia työkaluja tai kirjoittamaan omia koodejaan. Itse asiassa se lupaa, että opiskelijat kirjoittavat itse yli 2000 riviä Scala-koodia. Kurssi on jatkoa edelliselle opettaja Daniel Ciocîrlanin kurssille.

Kurssi löytyy täältä.

Parhaat kirjat

Ohjelmointi Scalassa: Bill Venners ja Martin Odersky

Tämän kirjan, joka on merkitty “Scalan lopulliseksi kirjaksi”, on kirjoittanut Martin Odersky, Scala-kielen suunnittelija. Tarina kertoo Scalasta, sen taidosta ja siitä, kuinka ihmiset voivat oppia ja käyttää sitä. Se noudattaa vaiheittaista lähestymistapaa, joka perustuu aikaisempiin konsepteihin varmistaakseen, että käyttäjät voivat hyödyntää kieltä mahdollisimman pian.

Löydä kirja täältä.

Scalan oppiminen: Käytännön toiminnallinen ohjelmointi JVM:lle, Jason Swartz

Tämän kirjan on kirjoittanut Swartz, Stripen suunnittelupäällikkö, jolla on kokemusta Netflixistä ja Twitchistä. Kirjassa tarkastellaan vaiheittaista Java-virtuaalikoneen tutkimista. Tämä kirja on täynnä kaavioita ja visuaalisia materiaaleja, ja se on tarkoitettu sekä aloittelijoille että alan harrastajille, jotta he voivat oppia Scalan ydinsyntaksista ja sen OO-malleista sekä esimerkkejä ja ratkaisuja kielen osaamisen kehittämiseen.

Löydä kirja täältä.

Cay S. Horstmannin Scala kärsimättömille

San Josen osavaltion yliopiston tietojenkäsittelytieteen professorin kirjoittama kirja on erittäin suosittu ohjelmoijille, jotka haluavat oppia Scalan nopeasti. Horstmann on kirjoittanut useita kirjoja tietojenkäsittelytieteestä, ja tässä kirjassa hän esittelee keskeiset käsitteet ja tekniikat kielen oppimiseen ja soveltamiseen.

Löydä kirja täältä.

Rajesh Kumar Guptan käytännönläheinen data-analyysi Scalan kanssa

Rajesh Kumar Gupta, jolla on tietojenkäsittelytieteen maisteri BITS Pilanista, on ollut vanhempi tietoinsinööri useissa organisaatioissa. Tässä kirjassa kerrotaan hänen tiedoistaan ​​esimerkkien avulla, mikä on hänen kokemuksensa skaalautuvien tietoratkaisujen suunnittelusta ja käyttöönotosta Scalan avulla. Kirja on tarkoitettu datatieteilijöille, jotka haluavat hyödyntää Scala-kirjastoja parempaan data-analyysiin.

🔥 Empfohlen:  Parhaat virtuaalitapahtumatilastot, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023

Löydä kirja täältä.

YouTuben opetusohjelmat

Kelley Robinsonin Demystifying Scala

Tallenne Go-To-konferenssista vuonna 2017, Kelley Robinson, Sharethroughin suunnittelutiimin johtaja, antaa peruskäsityksen kielestä; mikä se on, miksi se on valittu, hyvät ja huonot puolet ja kuinka yksilöt voivat saada alkunsa Scalan hyödyntämisestä.

Löydä keskustelu täältä.

Rock the JVM:n Scala valonnopeudella

Tämä Scalan verkkokursseistaan ​​tunnettu YouTube-soittolista on täydellinen sarja keskitason syvällisiä sukelluksia ohjelmointikieleen. Seitsemän puolen tunnin videon ja käytännön koodausharjoituksen kautta minisarja opettaa perusasiat ja siirtyy Scala-kohtaisiin ominaisuuksiin, tapausluokkiin ja kuvioiden sovittamiseen sekä asynkroniseen ohjelmointiin.

Löydä opetusohjelma täältä.

Scala tutorial koko kurssi Teluskolta

Navin Reddy, Java-kouluttaja ja nyt online-ohjaaja, opettaa tämän puolentoista tunnin kurssin ja antaa aloittelijoille kaikki heidän tarvitsemansa perustiedot. Video kattaa Scalan asettamisen, ensimmäisen koodin, muuttujien, luokan ja objektin määrittelyn, tyyppihierarkian, menetelmien luomisen, monimutkaisia ​​objekteja, monikoita ja paljon muuta.

Löydä opetusohjelma täältä.