Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ScalingX:n The Hunt For X Demo Day: Valtava menestys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ScalingX:n The Hunt For X Demo Day: Valtava menestys

SkaalausXyhteistyössä arvostettujen sponsorien kanssa ARPA ja AELF, on päättänyt erittäin menestyneen ja vaikuttavan tapahtumansa, The Hunt For X Demo Day. Tämä eksklusiivinen tapahtuma toi yhteen visionäärit kehittäjät ja innovaattorit tarjoten heille ainutlaatuisen alustan, jossa he voivat syventyä ZKP (Zero-Knowledge Proofing) -teknologian ja Random Number Generation (RNG) -teknologian rajattomiin mahdollisuuksiin uraauurtavina lohkoketjuverkkojen skaalausratkaisuina. Tapahtuma ei vain edistänyt tutkimusta, vaan myös lisäsi ratkaisevaa tukea ja vauhtia meneillään oleville kehitystoimille tällä dynaamisella alalla.

Web3-innovoinnin ja -kehityksen edistäminen edellyttää organisoitua pyrkimystä kasvattaa ja houkutella huippuosaajia samalla kun mobilisoidaan resursseja ja infrastruktuuria kestävää kasvua ja menestystä varten tällä jatkuvasti kehittyvällä alalla. Tästä syystä ZK-hackathon esitteli erilaisia ​​haasteita, joiden tarkoituksena oli tutkia ZKP-teknologian ja sen sovellusten eri puolia Web3-ekosysteemissä. Osallistujilla oli mahdollisuus osoittaa kykynsä ja antaa merkityksellinen panos yksityisyyteen keskittyvien teknologioiden kehittämiseen lohkoketjutilassa.

Hunt For X Demo Day kokosi yhteen erilaisia ​​pääomasijoitusyrityksiä, kuten LongHash Ventures, OP Crypto, Waterdrip Capital, M-Ventures, Sharding Capital, Fracton Ventures, Web3.com Ventures ja Temasekin tukema Superscrypt. Lisäksi merkittävät tiedotusvälineet, kuten PANews, Techub.news, Coinlive ja useat kehittäjäyhteisöt, liittyivät myös meihin tapahtumaan. 77 merkittävästä hakemuksen jättäneestä projektista 15 valittiin osallistumaan Demopäivään.

Tässä on kokoelma 15 poikkeuksellisesta projektista, jotka on esitetty satunnaisessa järjestyksessä ja joiden laatu on erinomainen.

Jos olet kiinnostunut jostain esitellyistä projekteista ja haluat oppia niistä lisää, suosittelemme tutustumaan Demopäivän yhteenvetoon osoitteessa ScalingX:n virallinen Youtube-kanava.

ScalingX haluaa jälleen kerran onnitella kaikkia Demopäivään osallistuvia projekteja sekä arvostettuja tuomareita ja mentoreita heidän arvokkaasta panoksestaan. “The Hunt for X” ZK Hackathonin voitto Buidlbox-alustalla korostaa ZKP-tekniikan kasvavaa merkitystä ja kiinnostusta Web3-ekosysteemissä. ScalingX on vankkumaton sitoutumisessaan edistämään tämän tekniikan käyttöönottoa ja edistämistä.

🔥 Empfohlen:  5 parasta ilmaista kuvien isännöintisivustoa vuonna 2023

Tietoja ScalingX:stä

ScalingX on Singaporessa, Hongkongissa ja San Franciscossa toimiva maailmanlaajuinen kiihdytin, joka on omistautunut Web3- ja blockchain-tekniikoiden kehittämiseen keskittyen ZKP (Zero-Knowledge Proof) -teknologiaan. Tavoitteemme on edistää lohkoketjuteknologian käyttöönottoa ympäri maailmaa investointien kautta. Tuemme alkuvaiheen Web3-startuppeja auttamalla heitä kykyjen rekrytoinnissa, verkostoitumisessa, varainhankinnassa, projektihautomossa, PR:ssä ja brändäyksessä, yhteisön rakentamisessa ja muissa asioissa. Olemme täysin sitoutuneet rakentamaan huomisen skaalautuvamman, läpinäkyvämmän, turvallisemman ja hajautetun verkon.

Verkkosivusto: https://www.scalingx.xyz/

Github: https://github.com/scalingx/

Viserrys: https://twitter.com/scaling_x

Keskikokoinen: https://medium.com/@scalingx

Telegram: https://t.me/scalingx

Media Yhteystiedot

[email protected]