Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEC määräsi Robinhoodille 65 miljoonan dollarin sakon läpinäkyvyyden puutteesta – Näin he tienaavat rahaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEC määräsi Robinhoodille 65 miljoonan dollarin sakon läpinäkyvyyden puutteesta – Näin he tienaavat rahaa

Vuoden 2020 lopulla SEC määräsi Robinhoodille 65 miljoonan dollarin sakot asiakkaiden harhaanjohtamisesta heidän ansaitseessaan. He ovat sittemmin kertoneet enemmän tulojen ansaitsemisesta ja maksujen julkistamisesta.

Tämän vuoden maaliskuussa Robinhood Markets, Inc. lanseerasi käteiskortin, jonka avulla asiakkaat voivat ansaita jopa 8 % käteistä takaisin ostoksistaan. Tämä sisälsi mahdollisuuden ansaita bonuksia 10 %:sta 100 %:iin. Yritys on kerännyt vuosien varrella huomattavan käyttäjäkunnan tällaisten houkuttelevien tarjousten ansiosta. Alustan uraauurtava kaupankäynti ilman välityspalkkiota houkuttelee suurimman osan nuorista käyttäjistä.

Tämän uraauurtavan ponnistelun ansiosta alennusvälityksen suuremmat kilpailijat joutuivat omaksumaan samanlaisen strategian, joka perustuu samanlaiseen rahoitusteknologiaan ja provisiovapaaseen kaupankäyntiin. Tämän seurauksena muut sijoitussovellukset, kuten Webull, Charles Schwab ja Acorns, tarjoavat nyt asiakkaille palkkiottoman kaupankäynnin.

Robinhood tarjoaa rahoituspalveluita ja laajan valikoiman sijoitustavaroita ja -palveluita, mukaan lukien osakkeet, amerikkalaiset talletustodistukset, pörssinoteeratut rahastot (ETF, Initial Public Offerings, IPO), kryptovaluutat ja optiot.

Kuinka kaupankäynti Robinhoodilla toimii

Robinhood saa suurimman osan tuloistaan ​​keräämällä minimaalisia voittoja yksittäisistä kaupoista. Se saavuttaa tämän tarjoamalla asiakkaille houkuttelevia ominaisuuksia, kuten “ilmaisia ​​osakkeita” ja palkkiottoman kaupankäynnin. Se pitää asiakkaat ympärillään käyttämällä käyttäytymiseen liittyviä laukaisimia, jotka kannustavat kaupankäyntiin, jolloin he ansaitsevat vähäisiä voittoja näistä kaupoista.

Nämä käyttäytymiskäynnistimet palkitsevat tietyt toimet käyttäjien kiinnostuksen ylläpitämiseksi. Esimerkiksi Robinhood mainostaa, että kaikki uudet käyttäjät saavat ilmaisen osakkeen – yhden satunnaisesti valitun yrityksen osakkeen. Ne myös hyödyntävät push-ilmoituksia, jotta käyttäjät palaavat takaisin. Kun käyttäjän sijainti muuttuu, Robinhood lähettää push-ilmoituksen, joka muistuttaa häntä tarkistamaan sovellus.

Tämä henkilökohtainen käyttökokemus on ydin heidän strategiassaan pitää ihmiset kaupankäyntisovelluksessaan mahdollisimman pitkään. Tämä sovellus tekee sijoittamisesta ja kaupankäynnistä helpompaa, koska se tarjoaa käyttäjille olennaisimmat tiedot yksinkertaisimmissa muodoissa.

Jotta voit käydä kauppaa Robinhoodilla, sinun on ensin rekisteröitävä tili. Securities and Exchange Commission (SEC) velvoittaa kaikki yhdysvaltalaiset välittäjät keräämään ja tarkistamaan kauppiailta arkaluonteisia henkilötietoja, mukaan lukien sosiaaliturvatunnukset ja nettovarallisuus. Robinhood-käyttäjien on yhdistettävä pankkitili sijoittaakseen alustan avulla siirtääkseen rahaa kaupankäyntitileilleen ja -tililtä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Lidiya Kesarovska ansaitsee yli 45 000 dollaria vuodessa bloggaamisesta ja kurssien luomisesta

Kuinka Robinhood ansaitsee rahaa: 6 tapaa

1. Maksut tilausvirrasta (Pfof)

Robinhood ohjaa käyttäjiensä tilaukset markkinatakaajan kautta, joka tekee kaupat ja maksaa Robinhoodille liiketoiminnasta sentin murto-osalla osakkeelta. HOOD Q4 2021 -tulosraportti osoittaa, että tapahtumapohjainen liikevaihto oli Robinhoodin suurin tulonlähde kyseisellä vuosineljänneksellä.

Sen sijaan, että Robinhood käyttäisi keskuspörssiä kauppojen tekemiseen, se käyttää markkinatakaajia, jotka maksavat heille alennuksia. Vaikka nämä alennukset ovat vain pieni murto-osa pennin tapahtumaa kohden, ne muodostavat huomattavan summan, kun niitä sovelletaan miljooniin tileihin.

2. Premium Robinhood Gold

Robinhoodin premium-palvelu, joka tunnetaan nimellä Robinhood Gold, tarjoaa tilaajille pääsyn tutkimusraportteihin, markkinatietoihin, suurempiin välittömiin talletuksiin ja marginaalikauppaan. Tämä tuottaa erilliset tulot Robinhoodin premium-käyttäjäkannan maksamista tilausmaksuista. Tämän palvelun kuukausimaksu on 5 dollaria käyttäjää kohti.

Noin 7 % yhtiön tuloista tulee tästä premium-liittymäpalvelusta. 31. maaliskuuta 2022 Robinhoodin rahastoitujen tilien nettomäärä oli 22,8 miljoonaa, mikä on yli neljä miljoonaa käyttäjää enemmän kuin 31. maaliskuuta 2021.

3. Marginaalikauppa

Marginaalikauppa on Robinhoodin toiseksi suurin tulontuottaja. Vuonna 2021 marginaalilainan osuus Robinhoodin nettoliikevaihdosta oli 12 prosenttia. Robinhoodin asiakkaat voivat käyttää marginaalilainaa osakkeiden ostojen rahoittamiseen lainavaroilla. Käyttäjät lainaavat rahaa Robinhood Securitiesilta sijoittaakseen marginaalilla. Robinhood Gold sisältää perusmarginaalikaupan.

Marginaalilainan etuna on, että se antaa sijoittajille enemmän liikkumavaraa tehdä nopeita sijoituksia. Mutta haittapuoli on, jos heidän sijoituksensa arvo laskee ja he saavat “margin callin”, he voivat olla vielä enemmän velkaa. Kun sijoittajan marginaalitilin omistus putoaa ylläpitomarginaalin alapuolelle, sijoittajalle vaaditaan vakuusvaatimus. Tällöin tilinomistajan tulee joko tehdä ylläpitomarginaalitalletus tai myydä arvopapereita, kunnes tilin saldo täyttää välittäjän ylläpitomarginaalivaatimukset.

Korot ovat yleensä korkeammat niille, jotka käyttävät enemmän käytettävissä olevia luottolimiittejä, mikä tarkoittaa enemmän rahaa Robinhoodille.

4. Kassahallintamaksut

Robinhoodin Cash Management -verkostoon kuuluviin eri pankkeihin talletettu käteinen maksaa yrityksen palkkiot. Se hyötyy myös Robinhood-debit-kortin käytöstä keräämällä toimituskuluja. Pankki- ja luottokorttien myöntäjät veloittavat usein tällaisia ​​maksuja kattaakseen kulut, kuten tapahtuman käsittelyn ja petosten menettämisen.

🔥 Empfohlen:  3 laillista kodin kokoonpanotyötä

5. Käteistulot

Suurin osa Robinhood Securitiesista voi tuottaa tuloja tallettamalla asiakkaiden käteistä korollisille pankkitileille, jos asiakkailla on rahaa, jota ei ole sijoitettu ja jota ei ole pyyhitty heidän pankkien Cash Management -verkostoon. Käyttäjän käteistalletukselle ansaitaan korkeampi korko.

6. Palvelumaksut

Käyttäjät, jotka haluavat siirtää varoja Robinhood-alustalta toisen välittäjän palveluihin, maksavat 75 dollarin siirtomaksun. Robinhoodilla on useita lisäkuluja, mukaan lukien 5 dollaria paperilomakkeista, 5 dollaria paperisista vahvistuksista ja 20 dollaria yön yli toimituksista.

Robinhoodin turvallisuus

Robinhood on turvallinen alusta, koska ennen kaikkea SEC säätelee sitä. Tämä tarkoittaa, että sivusto täyttää samat sääntelykriteerit kuin muut suositut välittäjät. Se on myös osa Financial Industry Regulatory Authorityä (FINRA), joka valvoo Yhdysvalloissa rekisteröityjen välittäjien ja välittäjien toimintaa SEC:n puolesta.

SEC:llä on reilua toimintaa koskevat säännöt, joita Robinhoodin on noudatettava. Yksi näistä säännöistä on, että Robinhoodin on osoitettava todisteita rehellisestä kaupasta ja kerrottava totuus liiketoiminnastaan, myymistään arvopapereista ja sijoitusriskistä. Jos he eivät tee niin, heidät voidaan sakottaa tai haastaa oikeuteen. Tällä tavalla SEC suojelee sijoittajia valvomalla voimakkaasti liittovaltion arvopaperilainsäädäntöä saadakseen yritykset vastuuseen ja lykkäämään tulevia väärinkäytöksiä.

Robinhoodin Cash Management -tilit ovat myös FDIC-vakuutettuja. Ja sen käteispyyhkäisyohjelman avulla käyttäjät voivat pyyhkiä säästönsä talletuksiin sidoksissa olevien rahoituslaitosten joukossa. Se myöntää 1,25 miljoonaa dollaria FDIC-vakuutuksen kokonaismääräksi (tai 250 000 dollaria pankkia kohden).

Toinen syy tuntea olonsa mukavaksi alustan käytössä on se, että Robinhood Financial LLC ja Robinhood Securities on rekisteröity Securities Investor Protection Corporationiin (SIPC), joka tarjoaa jopa 500 000 dollaria SIPC-vakuutuksen arvopapereille (mukaan lukien 250 000 dollaria käteissaataville). Robinhood on myös ostanut lisävakuutuksia Lloyds of Londonin kautta täydentääkseen nykyisiä SIPC-suojarajojaan.

Joten jos yritys joutuu konkurssiin jostain syystä, sijoittajilla on kaksi vaihtoehtoa periä tappionsa. He voivat joko saada hyvityksen käteisellä tai saada toisen välitysyrityksen katkaistua (jolloin tili siirretään omaksujayritykselle menettämättä varoja). Näin rahasi ja sijoituksesi on vakuutettu.

Kuluttajatietojen suojaaminen

Joitakin Robinhoodin käyttämiä varotoimia käyttäjätietojen suhteen ovat:

  • Salaus: Yksityiset tiedot, kuten henkilön sosiaaliturvatunnus, nimi ja pankkitilitiedot, on suojattu salauksella. Jatkaakseen pääsyä tietoihisi sen jälkeen, kun Robinhood on vahvistanut henkilöllisyytesi Know-Your-Customer (KYC) -tarkoituksiin, se käyttää luotettavia kolmannen osapuolen integraatioita, kuten Plaid.
  • Kaksivaiheinen todennus: Kaikki Robinhood-tilit voidaan tehdä turvallisemmiksi vaatimalla kaksivaiheista todennusta.
  • Salasanasuojaus: Estääkseen luvattoman pääsyn tiliisi Robinhood käyttää standardiprosessia salasanojen hajauttamiseen ennen niiden tallentamista.
🔥 Empfohlen:  13 parasta lomakkeiden rakennustyökalua vuonna 2023

Mitä tulee salasanoihin, olet vastuussa salasanasi käytön ja pääsyn turvaamisesta, jotta et ole vastuussa, jos joku hakkeroi tilisi. On tärkeää muistaa, että vuoden 2021 lopulla hakkeri varasti miljoonia sähköpostiosoitteita ja nimiä Robinhoodilta. Hakkeri sai myös pääsyn muutamien käyttäjien arkaluontoisiin tietoihin.

Robinhood ei ole ainoa alusta, johon tällaiset tietovarkaushyökkäykset kohdistuvat. Tammikuun 2018 jälkeen rahoitusyhtiöillä on ollut lähes tuhat tietomurtoa, jotka ovat vaikuttaneet yli 153,3 miljoonaan tietueeseen. Kyberrikolliset yrittävät usein murtautua näihin yrityksiin.

Paketoida

Lopuksi, sinun on silti tehtävä kaikki tarvittavat toimenpiteet tehdäksesi tietoon perustuvan päätöksen sijoituksistasi ja summasta, jonka olet tyytyväinen riskiin.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Robinhoodilla on ollut osansa kiistoja viime vuosina. SEC rankaisi yhtiötä kerran 65 miljoonalla dollarilla, koska se ei antanut asianmukaista tietoa voittoa tuottavista käytännöistään, ja haastoi sen oikeuteen, koska se ei toimittanut parasta osakekaupan hinnoittelua asiakkailleen. Tammikuussa 2021 Robinhood sulki väliaikaisesti sijoittajat pois kaupankäynnistä GameStopilla ja muilla kuumilla osakkeilla alustallaan.

Tässä tapauksessa käyttäjät yrittivät tienata nopeasti ostamalla GameStopin osakkeita, kun niiden hinta nousi huimasti Robinhoodissa, mutta he eivät yhtäkkiä pystyneet käyttämään “Osta” -painiketta tehdäkseen niin. Yhtiö mainitsi kaupanrajoituksen syinä likviditeettikriisin, Wall Streetin säännöt ja selvitysyhteisön rajoitukset.

Sijoitusalustan historian tunteminen ennen taloudellisten sitoumusten tekemistä on ratkaisevan tärkeää.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin Wealth of Geeksissä.

Table of Contents