Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sekä pelaajat että audiofiilit haluavat Asusin uusimmat kaksoistilakuulokkeet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sekä pelaajat että audiofiilit haluavat Asusin uusimmat kaksoistilakuulokkeet

Asusilla on uusien Asus ROG Phone 6- ja ROG Phone 6 Pro -älypuhelimien rinnalle uudet langattomat kuulokkeet, jotka on tehty erityisesti pelaamista varten. Paitsi että ne eivät ole langattomia, sillä laatikon sisällä on kaapeli, joka kiinnittyy kuulokkeisiin ja lisää nelo-DAC:n, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella. Asus ROG Cetra True Wireless Pro -nappikuulokkeiksi kutsutut kuulokkeet on suunniteltu houkuttelemaan kaikkia, jotka haluavat pelitaitoa, mukavuutta ja audiofiilistä laatua.

Audiofiililaatua langattomista kuulokkeista? Joo. ROG Cetra käyttää paria 10 mm:n ohjainta ja tukee Qualcommin Snapdragon Sound -alustaa AptX Losslessilla 24-bittiselle, 96 kHz:n CD-laatuiselle äänelle, joten se on yksi ensimmäisistä, jotka saapuvat tällä yhdistelmällä NuraTrue Pro -kuulokkeiden rinnalle. Eikö riitä sinulle? Siellä kaapeli tulee sisään. Vaihda Bluetooth-liitännästä mukana tulevaan USB Type-C -kaapeliin ja lisää ESS 9280 Quad DAC, jota Asus käyttää myös ROG Fusion II 300 USB -kuulokkeissaan valmiina tuottamaan upeaa ääntä ilman mitään viive.

Viiveen osalta Asus väittää, että jos yhdistät ROG Cetran ROG Phone 6:n tai ROG Phone 6 Pron kanssa, latenssi pienenee 45 ms:iin, mikä tekee niistä ihanteellisia pelaamiseen. Kiinteässä tilassa on melua vaimentava mikrofoni, joka on suunniteltu eristämään äänesi myös tuulisissa olosuhteissa, ja siinä on aktiivinen melunvaimennus (ANC), kun se on yhdistetty Bluetoothiin. Asus on lisännyt useita erikoistiloja, mukaan lukien sellaisen, joka kestää paremmin tuulen melua. Muita ominaisuuksia ovat kosketussäätimet ja pääsy puhelimesi ääniavustajaan sekä IPX4-roiskeenkestävä luokitus, joten niitä voidaan käyttää sateessa ja ne kestävät hikoilua.

Asus kertoo, että akku kestää seitsemän tuntia tai yhteensä 21 tuntia ilman ANC:tä tai neljä ja puoli tuntia tai 13 tuntia ANC:n ollessa päällä. Kotelossa on 10 minuutin pikalatausominaisuus, joka lisää puolitoista tuntia kuulokkeiden käyttöä.

🔥 Empfohlen:  Se ei ole vain sinä – Microsoft myöntää, että sen korjaustiedostot rikkoivat OneDriven

Republic of Gamers -brändi ei jätä epäilystäkään, että ROG Cetra on suunniteltu pelaajaa ajatellen, mutta sisällä oleva äänitekniikka tarkoittaa, että ne voivat myös miellyttää kaikkia, jotka haluavat myös upean kuuloisen äänen. Ne liittyvät useisiin muihin ROG Phone 6:ta parantaviin peliin keskittyviin lisävarusteisiin, mukaan lukien Nintendo Switch Joy-Con -tyyppinen Kunai 3 -ohjain.

Asus on julkistanut ROG Cetra True Wireless Pron, mutta se ei ole antanut lopullista hintaa kirjoitettaessa tai antanut tarkkaa julkaisupäivää. Sen sijaan kuulokkeet julkaistaan ​​tämän vuoden syys- tai lokakuussa.