Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sekin hyväksyminen kolmannelle osapuolelle oikealla tavalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sekin hyväksyminen kolmannelle osapuolelle oikealla tavalla

Sekin hyväksyminen kolmannelle osapuolelle tarkoittaa sekin välittämistä jollekin muulle osapuolelle kuin sille, jolle sekki alun perin kuuluu. Riskivastuu ja sen hallinta ovat olemassa pankin politiikkojen ohella, ja tästä johtuen kaikki pankit eivät ota vastaan ​​hyväksyttyä tai kolmannen osapuolen shekkiä.

Jotkut pankit hyväksyvät vahvistuksen, mutta ne saattavat vaatia allekirjoituksesi hyväksytyn sekin alla todisteeksi sekin omistajuudesta, jotta kaikki taloudelliset seuraukset palautetaan.

Sekin hyväksyminen kolmannelle osapuolelle oikealla tavalla

Säännöllinen kolmannen osapuolen hyväksyntä

Helpoin ja selkein tapa vahvistaa sekki kolmannelle osapuolelle on tehdä sekki maksettavaksi yhdelle henkilölle. Voit tehdä tämän asettamalla merkinnän sekin kääntöpuolelle ja sopivaan päähän. The Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC)sen asetuksen – CC nopeutettu varojen saatavuuslakiedellyttää, että sekin taakse tehdyssä merkinnässä ei saa käyttää purppuranväristä kynää, koska pankit käyttävät violettia mustetta sekin käsittelyyn.

Miltä kolmannen osapuolen hyväksyntä näyttää?

Maksa etu- ja sukunimijärjestyksessä.

Päivämäärä (päivämäärä on tärkeää, mutta valinnainen)

Nimesi: Allekirjoitus:

Tässä ilmaisua “maksa tilauksen mukaan” ei ole määritelty Uniform Commercial Code (UCC) -vaatimusten mukaisesti, jotka koskevat hyväksyntäkoodeja. Uniform Commercial Code kuvaa kolmannen osapuolen pankin hyväksyntää haltijan allekirjoitukseksi, joka tekee shekin maksettavan uudelle haltijalle. Tämä uusi siirtotie voi olla kolmas osapuoli tai jopa pankki. Sama koskee henkilöä (kolmas henkilö), jolla on hyväksytty sekki.

Lue myös: Maksut ja rangaistukset kohdassa Check Bounce

Tapoja vahvistaa sekki:

1. Tyhjä merkintä: Täällä sinun on allekirjoitettava nimesi sekin taakse täsmälleen samalla tavalla kuin etupuolella. Oikea allekirjoitus on erittäin tärkeä. Älä myöskään allekirjoita tyhjää merkintää; Muutoin joku muu voi saada sen käteen ja yrittää lunastaa sen, koska kuka tahansa voi lunastaa tyhjän vahvistetun shekin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lähettää Instagram-sisältö uudelleen oikealla tavalla

2. Rajoittava hyväksyntä: Tämä vahvistustapa on paljon turvallisempi, varsinkin jos haluat lähettää sen kenen tahansa henkilön tai postin kautta. Sinun täytyy kirjoittaa “vain talletusta varten” tai voit kirjoittaa siihen tilinumeron ja allekirjoituksen jälkeen laittaa nimesi sen alle. Tällä tavalla sekki talletetaan pankkitilillesi.

3. Erityinen hyväksyntä: Tällä menetelmällä voit allekirjoittaa sekin jollekin toiselle, joka on kolmas osapuoli. Tämä kolmas osapuoli voi myöhemmin lunastaa sen. Tätä varten sinun on kirjoitettava “maksa tilauksesta” ja sekin takana olevan kolmannen osapuolen tai henkilön nimi ennen allekirjoituksen asettamista. Nyt vain kyseinen henkilö voisi lunastaa tai tallettaa shekin, jonka kääntöpuolelle on kirjoitettu hänen nimensä.

Indorsement-laki

Käytämme usein merkintää e-kirjaimella, mutta lakiterminologia kuvaa sitä I-kirjaimella. Hyväksyttävät käytännöt, osavaltioiden ja osavaltioiden välistä kauppaa koskevat lait on kaikki ilmoitettu Uniform Commercial Codessa.

Nämä lait ovat alisteisia liittovaltion laille, kuten Tarkista 21 Actjoka sisältää lakisääteiset vaatimukset sekkien vahvistamiselle.

Table of Contents