Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Selvitä, kuinka monta myyntiä avainsana tuottaa suunnilleen kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Selvitä, kuinka monta myyntiä avainsana tuottaa suunnilleen kuukaudessa

Amazon-myyjänä minulla oli niin monta vuotta, että ajattelin, kuinka hämmästyttävää olisi tietää kunkin avainsanan myyntimäärä Amazonissa, jotta voisin priorisoida avainsanat paremmin. Hyviä uutisia! Nyt voit tarkastella avainsanamyyntiä käyttämällä avainsanatutkimustyökalujamme Cerebro ja Magnet. Tämä on enemmän edistynyt strategia, jonka avulla voit arvioida, kuinka paljon myyntiä tietty avainsana tuottaa kuukaudessa, ja se on tällä hetkellä saatavilla sekä Timantti ja Eliitti suunnitelmia.

Jos sinulla on jokin edellä mainituista Helium 10 -suunnitelmista, pääset sarakkeeseen, joka näyttää tietyn avainsanan arvioidut myyntimäärät. Katsotaanpa esimerkkiä. Oletetaan, että sinulla on avainsana “arkun hyllyn sisustus”. Tällä avainsanalla on arviolta 1525 hakua kuukaudessa, ja sarake “avainsanamyynti” näyttää, että kuukaudessa oli noin 74 myyntiä.

Toisaalta, jos tarkastelemme avainsanaa “arkkuhylly”, jolla on arviolta 6 512 hakua kuukaudessa, myyntiä oli 78 kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että myynnin määrä ei aina ole suoraan verrannollinen hakumäärään. Toinen esimerkki on avainsana “arkun kirjahylly”, jolla on arviolta 1 349 hakua kuukaudessa, mutta joka tuottaa keskimäärin vain noin 8 myyntiä kuukaudessa.

Joten mitä tämä tarkoittaa Amazon-myyjille? Se tarkoittaa, että kaikkia avainsanoja ei luoda samanarvoisina ostajan aikeissa. Joillakin avainsanoilla voi olla suuri hakumäärä, mutta ne eivät tuota paljon myyntiä, kun taas toisilla voi olla vähän hakutuloksia, mutta ne voivat tuottaa paljon myyntiä. Siksi on erittäin tärkeää tarkastella hakumääriä pidemmälle, kun valitset kohdistettavia avainsanoja.

Tämän strategian avulla voit arvioida, kuinka monta myyntiä tietty avainsana tuottaa kuukaudessa. Näin saat paremman käsityksen siitä, mitkä avainsanat kannattaa kohdistaa ja mitkä eivät. Tämä voi auttaa sinua optimoimaan Amazon-myyntistrategiasi ja lisäämään myyntiäsi.

Lopuksi totean, että jos haluat viedä Amazon-myyntistrategiasi uudelle tasolle, harkitse edistyneen strategian käyttöä avainsanojen myynnin arvioimiseksi. Tämän työkalun avulla voit saada arvokasta tietoa siitä, mitkä avainsanat tuottavat eniten myyntiä, ja kohdistaa niihin vastaavasti.

🔥 Empfohlen:  Uusi teemajulkaisu: CULT[i]VATE

Onnea myyntiin!