Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Selvitä onnistuneen SEO-sisällönluonnin salaisuudet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Selvitä onnistuneen SEO-sisällönluonnin salaisuudet

Kohdeyleisösi tarpeita palvelevan upean sisällön luominen on vain osa sitä, mitä digitaaliajan yrityksen menestyminen vaatii.

Loput on vain varmistaa, että ihmiset löytävät luomasi, ja tämä tarkoittaa, että varmistat, että se on hyvin optimoitu parhaille hakukoneille, kuten Googlelle ja Bingille.

Tässä käsitellään parhaita tapoja yhdistää huippuluokan sisällönluontitekniikat tehokkaaseen hakukoneoptimointiin parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Käsittelemme myös erityyppisiä sisältöjä, joita voit optimoida, muutamia hyödyllisiä työkaluja, joita voit kokeilla, ja paljon muuta.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Sisältötyypit, jotka voidaan optimoida

Jos olet kuten useimmat digitaaliset markkinoijat, mielesi siirtyy todennäköisesti suoraan kirjoitetun sisällön vaihtoehtoihin, kun ajattelet SEO-sisällön luomista.

On kuitenkin monia SEO-sisältöesimerkkejä, joita voit optimoida tavoitteidesi saavuttamiseksi. Tässä on muutama muistaa.

Vakioartikkelit

Vaikka monet sanomalehdet ja aikakauslehdet tarjoavat edelleen tulostusvaihtoehtoja, useimmat ovat ainakin osittain siirtyneet verkkoon pysyäkseen digiajan lukijoiden mieltymyksiä mukana.

Ja kuten minkä tahansa muun verkkosisällön, artikkeli voidaan helposti optimoida hakukonenäkyvyyttä varten avainsanojen käytön, linkkien lisäämisen ja muiden avulla.

Videot

Tutkimusten mukaan hieman alle 93 prosenttia verkon käyttäjistä kuluttavat videoita verkossa, ja monet itse asiassa pitävät videosta tekstin sijaan.

Videon optimointitekniikoihin kuuluu avainsanojen, muotoilun, tekstityksen ja pikkukuvien älykäs käyttö.

Infografiikka

Visuaaliset materiaalit ovat uskomattomia tapoja välittää paljon tärkeää tietoa web-kävijälle yhdellä silmäyksellä, ja infografiikka voi olla erityisen tehokas, koska siinä yhdistetään visuaalisia elementtejä näppärään kirjoitukseen.

Avainsanojen ja muotoilun käyttäminen niiden sivujen optimoimiseen, joilla grafiikkasi on julkaistu, voi auttaa niitä menestymään.

Luettelot

Nykyaikaiset verkkokäyttäjät pitävät luetteloista, koska ne ovat viihdyttäviä ja helppoja selata.

Monissa luetteloissa on myös erittäin houkuttelevia otsikoita, joita ihmiset eivät voi vastustaa napsauttamista ja jakamista vastaan, joten optimointi näiden tekijöiden huomioon ottaen on välttämätöntä.

Oppaat

Opas on eräänlainen pitkäkestoinen kirjoitettu sisältö, joka auttaa käyttäjiä oppimaan tekemään jotain tai tarjoaa syvällistä sukeltamista tiettyyn kiinnostavaan aiheeseen.

Otsikoiden, alaotsikoiden, avainsanojen ja visuaalien tehokas käyttö voi tehdä oppaista helpompia käyttää ja SEO-ystävällisempiä.

🔥 Empfohlen:  Onko Inbox Dollars laillinen? Selvitä, voiko se auttaa sinua ansaitsemaan oikeaa rahaa kotoa

Diaesityksiä

Diaesitys voi olla erinomainen tapa esitellä sarja toisiinsa liittyviä kuvia.

Aseta diaesityksesi SEO-sisällönluonnin onnistumiseen valitsemalla kuvatiedostojen nimet, otsikot ja kuvatekstit hakukoneita ajatellen.

Blogikirjoituksia

Blogiviestit eivät ole vain informatiivisia, viihdyttäviä ja helppokäyttöisiä, mutta blogi on silti ihanteellinen tapa pitää verkkosivusto säännöllisesti ajan tasalla ja sisältää paljon hyödyllistä, SEO-ystävällistä sisältöä tiedonhakijoille.

Blogiviestien optimointi yhdistää usein monia tärkeitä SEO-tekniikoita, mukaan lukien avainsanojen käyttö, sisäisten ja ulkoisten linkkien sisällyttäminen, mobiilioptimointi ja älykäs muotoilu kuvien, otsikoiden ja muiden avulla.

SEO sisällöntuotannon perusteet

Vaikka jokaisella digitaalisella markkinoijalla on erilaiset tavoitteet SEO-sisällölleen, tehokkaan SEO-sisällön luomisen perusteet pysyvät samoina. Tässä tärkeimmät esimerkit, jotka kannattaa muistaa.

Aseta selkeät tavoitteet

Yrityksesi ja sivustosi tavoitteet todennäköisesti kehittyvät, joten jokaisen uuden sisällön luomiskierroksen tulisi alkaa näiden tavoitteiden uudelleenarvioinnista.

Mitä toivot tällä hetkellä seuraavan sisältösi auttavan sinua saavuttamaan?

An SEO auditointi voi olla erityisen hyödyllinen määritettäessä, mitä tavoitteidesi tulisi sisältää.

Tee avainsanatutkimusta

Hyvin valitut avainsanat ovat jokaisen suuren hakukonemarkkinointikampanjan ytimessä, joten ne ovat myös osa SEO-sisällön luomisen kaikkia osa-alueita.

Selvitä, mitkä asiaankuuluvat vaihtoehdot sopivat parhaiten tavoitteisiisi, ja koota luettelo, jonka pohjalta pääset eteenpäin.

Selvitä käyttäjän tarkoitus

Ei riitä, että tiedät, millä avainsanoilla yleisösi hakee, jos haluat luoda SEO-sisältöä, joka tuottaa tulosta.

On myös tärkeää ottaa huomioon, mikä on henkilön lopullinen tavoite, kun hän etsii tiettyä avainsanaa.

Ajattele aiheideoitasi

Upea SEO-sisältö, joka auttaa sinua luomaan paljon korkealaatuista orgaanista liikennettä, kattaa aiheita, joista yleisösi on kiinnostunut, ja sisältää hyvin valittuja avainsanoja.

Ole vain varovainen välttääksesi ylioptimointi avainsanan täyttämisen kautta.

Seuraa ja analysoi tuloksia

Onnistuneeseen SEO-sisällönluontikampanjaan kuuluu kunkin sisällön tulosten tarkka seuranta, jotta tiedot voidaan analysoida myöhemmin tulevaa sisältöä varten.

SEO-sisällön luomisen vaiheet

Nyt kun tiedät SEO-sisällönluonnin perusteet, on aika katsoa, ​​kuinka koota upea sisältö vaihe vaiheelta.

Tunnista kohdeyleisösi

Tietty yritys voi palvella useita yleisöjä ja väestöryhmiä, joten on tärkeää määrittää, kenelle kukin sisältö on tarkoitettu, ennen kuin siirryt pidemmälle.

Haluatko tavoittaa nykyisiä asiakkaita, parantaa tulosprosentteja houkuttelemalla ostamaan valmiita kuluttajia vai jotain muuta?

🔥 Empfohlen:  Selvitä, kuinka monta myyntiä avainsana tuottaa suunnilleen kuukaudessa

Analysoi käyttäjän aikomus

Palaa seuraavaksi valitsemiisi avainsanoihin liittyvään todennäköiseen käyttäjän tarkoitukseen ja harkitse sitä tarkemmin.

Mitä lisäkysymyksiä ja huolenaiheita ihanteellisella lukijallasi voi olla tästä aiheesta?

Mitä hyödyllisempää voit tehdä sisällöstäsi, sitä parempi se on SEO:lle.

Luo korkealaatuista sisältöä

Sisällön on oltava hyvin kirjoitettua ja asiantuntevasti järjestettyä, jotta se lopulta sijoittuu hyvin, joten laatu on ratkaiseva huolenaihe.

Osittain SEO-sisällönluonnin ulkoistaminen kokeneille freelancereille voi auttaa tässä sekä skaalata sisällöntuotantoasi.

Hanki 14 päivän ilmainen kokeilu WriterAccessiin tänään ja ota arvailut pois työhön sopivien sisällöntuottajien tapaamisesta. Voit myös luottaa alustaan ​​integroituihin tekoälytyökaluihin, jotka tehostavat työtäsi.

Kirjoita ensin ihmisille

Luo aina ensin sisältöä ihmisille ja sitten hakukoneille, sillä se on paras tapa saada hyvä sijoitus.

Käytä yksinkertaista kieltä, lyhyitä lauseita ja pienempiä kappaleita varmistaaksesi, että sisältösi on helppo sulattaa ja selata.

Luodaan interaktiivista sisältöä IONin kanssa on toinen tapa tehdä sisällöstä houkuttelevaa ja ihmisystävällistä.

Järjestä otsikoilla ja alaotsikoilla

Sekä ihmisyleisöt että hakukoneet pitävät sisällöstä, joka on hyvin järjestetty ja skannattavissa alusta loppuun.

Käytä otsikoita, alaotsikoita ja lisäelementtejä, kuten luettelomerkkiluetteloita, auttamaan sisällön hajottamiseksi ja helpottamaan sen seuraamista.

Lisää kuvia ja videoita

Sisällön rikastaminen asiaankuuluvilla kuvilla, videoilla ja muilla visuaalisilla elementeillä auttaa edelleen sisällön järjestämisessä.

Se myös lisää arvoa, skannaavuutta ja lisää visuaalista vetovoimaa.

Tiedä mistä lukijat (ja hakukoneet) pitävät

Sekä ihmiset että hakukoneet suosivat samantyyppistä sisältöä, joten muista sisällyttää SEO-sisällönluontistrategiaasi monipuolisesti. Esimerkkejä:

  • Pitkät ohjeet ja syvälliset artikkelit
  • Videot, infografiat ja muut visuaaliset elementit
  • Kaikenlaiset luettelot, mukaan lukien käytännön vinkit, suositukset ja paljon muuta
  • Blogiviestit, jotka käsittelevät usein kysyttyjä kysymyksiä, yleisiä huolenaiheita jne.

Työkaluja ja laajennuksia SEO-sisällön avuksi

Oikeiden työkalujen lisääminen voi auttaa luomaan uskomattoman SEO-sisällön, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, varsinkin jos käytät WordPressiä. Tässä on joitain harkittavaksi.

Yoast SEO

Yoast SEO on syystäkin yksi suosituimmista WordPress-laajennuksista.

Se virtaviivaistaa lähes kaiken verkkosivustosi tai blogisi käyttämisestä, mukaan lukien XML-sivustokartat, SERP-esikatselut, tehokkaat metakuvaukset ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat WordPress-laajennukset matkailusivustollesi tai matkailublogillesi

Kaikki yhdessä SEO

Toinen laajalti luotettu vaihtoehto, Kaikki yhdessä SEO on uskomaton vaihtoehto markkinoijille, jotka tarvitsevat kattavan vaihtoehdon sivun hakukoneoptimointiin.

Rank Math

Rank Math on vankka vaihtoehto niille, jotka haluavat tavan suorittaa reaaliaikaista optimointia luodessaan sisältöään. Se on myös nopea ja virtaviivainen, joten se ei haittaa sivuston nopeuksia.

W3 Total Cache

Puhuttaessa työkaluista, jotka auttavat pitämään sivustosi nopeana, virtaviivaisena ja toimivana, W3 Total Cache on muistettava. Se hoitaa helposti tehtäviä, kuten pienentämisen, välimuistin tallentamisen ja paljon muuta.

Vaihe

Ja jos etsit WordPress-isännöintivaihtoehtoa, joka todella tekee kaiken, anna meidän hoitaa kaikki tekniikka puolestasi Vaihe.

Nopea, turvallinen ja kattava Stage on paras ratkaisu menestyneille markkinoijille ja yrittäjille.

Yhteys UX:n ja SEO:n välillä

Kun on kyse onnistuneesta SEO-sisällön luomisesta, on tärkeää, ettet unohda käyttäjäkokemusta, kuten nämä kaksi liittyvät kattavasti toisiinsa.

Kuten tiedät, hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on auttaa verkkosivustoasi ja sisältöäsi vetoamaan hakukoneisiin.

Toisaalta käyttäjäkokemukseen (UX) kiinnittämällä on kyse siitä, että asiakkaat, lukijat ja vierailijat poistuvat sisällöstäsi antamalla positiivisen vaikutelman brändistäsi, sivustostasi ja palveluistasi.

Omaksuminen on paras tapa varmistaa jatkuva markkinoinnin menestys.

Paketoida

Nyt kun tiedät, mitä SEO-sisällön luomisessa menestyminen vaatii, on aika alkaa soveltaa oppimaasi käytännössä.

Voit myös virtaviivaistaa strategiaasi entisestään, kun hanki all-in-one-pakettimme joka tarjoaa pääsyn Stage-, Studio-, ION- ja WriterAccessiin jo tänään!

Table of Contents