Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO Copywriting: 7 tehokasta vinkkiä SERP:n sijoittumiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO Copywriting: 7 tehokasta vinkkiä SERP:n sijoittumiseen

Jos tiedät jotain hakukoneoptimoinnista (SEO), tiedät, että hakukoneet suosivat arvokasta sisältöä, joka on kaikkein olennaisin käyttäjän tarkoituksen kannalta. Joten mitä arvokkaampaa sisältö on käyttäjälle, sitä korkeammalle se sijoittuu hakutuloksissa.

Valitettavasti monet yritykset ja tuotemerkit keskittyvät liikaa hakukoneoptimoinnin tekniseen puoleen luodakseen houkuttelevaa sisältöä, joka lisää liikennettä.

Onneksi SEO copywritingin hallitseminen voi riittää siirtämään neulaa ja tuottamaan tuloksia, joita tarvitset vahvistaaksesi brändin tunnettuutta.

Mutta mitä SEO copywritingin käyttäminen tarkoittaa, ja mitkä vinkit voivat auttaa sinua saamaan siitä kaiken irti? Laita kirjoitussormesi valmiiksi ja sukeltaa sisään!

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä SEO Copywriting on?

SEO copywriting on prosessi, jossa hakukoneoptimoinnin tekniikat sisällytetään copywriting-sisällön luomiseen.

Käytännössä SEO kirjoittaminen tarkoittaa uusien avainsanojen tutkimista ja sitten niiden pohjalta sisältöideoiden luomista. Tässä tapauksessa kaikki sisällön otsikoista ylä- ja alaotsikoihin on optimoitu tietyn avainsanan ympärille.

7 tapaa hyödyntää hakutulosten hallintaa SEO copywritingillä

Oikein tehtynä tehokas SEO copywriting voi parantaa brändisi näkyvyyttä haussa ja auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle kohdeavainsanojesi perusteella.

Kuitenkin saadaksesi parhaan hyödyn jokaisesta sisällöstä, sinun on tehtävä enemmän kuin vain lisättävä aiheeseen liittyviä avainsanoja ja kirjoitettava yleistä tekstiä aiheesta.

Sen sijaan tässä on seitsemän varmaa tapaa varmistaa, että kopiosi on mahdollisimman optimoitu, jotta sijoitut mahdollisimman korkealle SERP:ssä.

1. Suorita kattava avainsanatutkimus

Aluksi voit olettaa, että parhaat avainsanat ovat ne, jotka saavat paljon liikennettä. Vaikka haluat kohdistaa korkean profiilin avainsanoihin, sinun on kuitenkin muistettava, että kaikki yrittävät saada saman liikenteen.

Niin, mitä enemmän kiinnostusta avainsanaan liittyy, sitä kilpailukykyisempi se on (ja vaikeampi sen sijoitus)..

Vaihtoehtoisesti on parasta keskittää huomiosi vastaavia avainsanoja jotka voivat vastata tiettyihin kyselyihin tai markkinarakoisiin toimialallasi.

Sen sijaan, että yrittäisit sijoittua hakukoneoptimointimarkkinoinnissa, voit keskittyä sijoittumiseen avainsanalla, kuten “SEO-taktiikat pienille verkkokauppayrityksille” tai “Kuinka käyttää hakukoneoptimointia blogin luomiseen tyhjästä”.

Koska avainsanatutkimus on SEO copywriting -strategiasi perusta, sinun on käytettävä paljon aikaa sivustosi avainsanojen kehittämiseen ja kuratointiin.

Jokaisen niistä tulee olla osuvia tuotetarjontaasi nähden, arvokkaita kohdeyleisölle ja niillä on oltava riittävästi liikennettä verkkositoutumisen tehostamiseksi.

Kun sinulla on riittävä luettelo huipputason avainsanoista (eli ne, joita voidaan käyttää SEO-ystävällisessä otsikossa), voit käyttää tekoälyn avainsanageneraattorityökaluja löytääksesi aiheeseen liittyviä sanoja ja aiheita. Nämä lisäavainsanat auttavat sinua hahmottelemaan kunkin aiheen pääpiirteet ja sukeltamaan syvemmälle luodaksesi arvokkaampaa sisältöä.

🔥 Empfohlen:  5 vinkkiä mukaansatempaavan sisällön luomiseen

Pro Vinkki

Sinun tulisi luoda sekä syvä- että pintatason sisältöä.

Syvä sisältö käsittelee monimutkaisia ​​aiheita ja erilaisia ​​ala-aiheita auttaakseen lukijaa ymmärtämään niitä. Tämä sisältö sisältää yleensä noin 2 000 sanaa tai enemmän.

Pintatason sisältö keskittyy yhteen avainsanaan tai markkinaraon osa-alueeseen, ja sen tulisi olla noin 500 sanaa.

2. Analysoi samalla avainsanalla kilpailevat sisältökappaleet

Riippumatta siitä, millä avainsanalla haluat sijoittua, ylimmällä paikalla on jo sivu.

Joten paras tapa maksimoida SEO copywriting on nähdä, mitä siellä on jo ja tutkia sitä. Kun tarkastelet olemassa olevaa sisältöä, muista kysyä nämä kysymykset:

  • Kuka etsisi tätä avainsanaa?

Käsittelemme yleisötutkimusta seuraavassa osiossa, mutta haluat perehtyä sellaisen henkilön ajattelutapaan, joka kirjoittaisi tämän avainsanajonon hakukoneeseen ja miksi.

  • Onko ylälinkki käyttäjien tarpeiden mukainen?

Joskus on olemassa huippuluokan sisältöä, koska mikään ei vastaa käyttäjän kyselyyn erityisesti. Jos näin on, paras strategia on keskittyä vastaamaan kyselyyn mahdollisimman täydellisesti.

Jos ylälinkki on erittäin tärkeä, voit miettiä luovia tapoja sukeltaa syvemmälle ja vastata muihin käyttäjän kysymyksiin.

  • Onko huippuluokan sisältö hyvää?

Sinun ei välttämättä tarvitse lukea koko kappaletta, mutta sinun pitäisi saada käsitys siitä, kuinka helppoa se on lukea ja antaako se riittävästi tietoa kyselystä. Jos ei, voit usein sijoittua korkeammalle luomalla jotain parempaa, vaikka aihe olisi lähes identtinen.

  • Kuinka uusi on suosituin viesti?

Joskus pala voi pysyä kärjessä, vaikka se olisi yli viisi tai kymmenen vuotta vanha.

Koska käyttäjät haluavat usein uudempia tietoja, sisältösi voi olla vanhempi versiota parempi lisäämällä uusia yksityiskohtia tai kontekstia, jotka ovat saattaneet kehittyä siitä lähtien.

Kaiken kaikkiaan syy tarkastella tiettyjen avainsanojen alla lueteltua sisältöä on määrittää, kuinka voit tehdä jostakin arvokkaammaksi aiotulle käyttäjälle.

Vaikka teos olisi hyvin kirjoitettu, saatat pystyä löytämään toisen näkökulman tai lisäämään kirjoitukseen enemmän huomiota, jotta se kiinnostaisi.

3. Ymmärrä käyttäjäsi hakutarkoitus

Kuten mainitsimme, hakukoneet luokittelevat sisällön sen mukaan, kuinka arvokasta ja merkityksellistä se on käyttäjälle. Google on vuosikymmenten aikana parantanut algoritmiaan yrittääkseen ymmärtää käyttäjän tarkoituksen mahdollisimman selkeästi.

🔥 Empfohlen:  Sisällön kirjoittaminen vs. copywriting – mitä sinun tulee tietää

Vaikka sinulla ei ole pääsyä tähän algoritmiin, voit silti tehdä yleisötutkimusta selvittääksesi, kuinka voit luoda arvokkaampaa sisältöä kohderyhmällesi. Kun suunnittelet uutta kappaletta, muista vastata näihin kysymyksiin:

  • Miksi kohdedemografini etsii tätä sisältöä?
  • Mitä tämä henkilö toivoisi saavansa tästä teoksesta?
  • Kuinka paljon tämä henkilö on jo tutkinut aiheesta ja kuinka arvokasta tämä sisältö on verrattuna siihen, mitä hän on jo nähnyt?
  • Antaako tämä sisältö riittävästi tietoa käyttäjälle vai täytyykö hänen etsiä lisää tähän aiheeseen liittyvää sisältöä?

Kaiken kaikkiaan, mitä yksityiskohtaisemmin saat tietojasi käyttäjän tarkoitus, sitä helpompi on kirjoittaa tästä näkökulmasta. Sitten voit luoda arvokasta sisältöä, joka pitää heidän huomionsa keskittyneenä brändiisi.

4. Älä unohda sivun SEO-tietoja

Vaikka arvo ja osuvuus ovat ratkaisevan tärkeitä huippuluokan hakukoneoptimoijan tekstinkirjoittamisessa, ne eivät ole ainoita, joihin on kiinnitettävä huomiota uutta kappaletta luotaessa.

On myös paljon pienempiä yksityiskohtia, joita voit korjata, jos haluat sisältösi sijoittuvan kolmen parhaan joukossa. Nämä tiedot voivat sisältää seuraavat tiedot:

Tämä on otsikko, joka näkyy hakutuloslinkissä. Joten haluat tehdä metaotsikosta houkuttelevan ja merkityksellisen käyttämällä mielenkiintoisesti pääavainsanaa. Mitä luovempi otsikko, sitä todennäköisemmin joku napsauttaa linkkiä.

Tämä teksti menee hakutuloksissa otsikon alle ja tarjoaa lisäkontekstia teoksesta. Kun haluat optimoida tämän osion avainsanoilla, päätarkoituksena on kertoa lukijalle, miksi hänen pitäisi klikata linkkiä ja lukea viestisi.

Jos haluat tehdä sisällöstäsi mielenkiintoisempaa, sinun tulee sisällyttää tekstiin valokuvia ja grafiikkaa.

Hakukoneet kiinnittävät kuitenkin huomiota näihin kuviin, joten sinun on varmistettava, että ne on optimoitu kohdeavainsanallesi. Esimerkiksi kuvatiedoston nimi 120LK.jpg ei ole yhtä tehokas kuin SEOmarketinginfographic.jpg.

Etanan tulee vastata artikkelin otsikkoa, joten sisällöstä ei ole epäselvyyttä. Molemmissa tapauksissa sinun tulee käyttää samoja huipputason avainsanoja johdonmukaisuuden parantamiseksi.

5. Sisällytä sisäiset ja ulkoiset linkit

Tämä on itse asiassa toinen sivun SEO olennainen. Kun luot SEO-optimoitua kopiota, muista sisällyttää sekä sisäiset että ulkoiset linkit strategisesti.

Sisäiset linkit yhdistävät verkkosivustosi eri sivut, jolloin hakukoneet voivat ymmärtää sisältösi rakenteen ja hierarkian. Se auttaa myös käyttäjiä navigoimaan sivustollasi ja löytämään siihen liittyviä tietoja.

🔥 Empfohlen:  Ero marginaalikustannusten ja painotetun keskimääräisen pääomakustannusten välillä

Ulkoiset linkit puolestaan ​​osoittavat sivustosi ulkopuolisiin arvovaltaisiin ja asiaankuuluviin lähteisiin, mikä lisää sisältöösi uskottavuutta ja kontekstia.

Sisällyttämällä yhdistelmän sisäisiä ja ulkoisia linkkejä voit parantaa käyttökokemusta, parantaa hakukoneen näkyvyyttä ja tehdä sisällöstäsi arvokkaan resurssin.

6. Aseta sivun nopeus ja käyttökokemus etusijalle

Varmista, että sivustosi tarjoaa sujuvan ja nopean käyttökokemuksen. Sivun nopeus on ratkaiseva tekijä hakukonesijoituksissa, koska käyttäjät yleensä hylkäävät hitaasti latautuvat verkkosivustot.

Optimoi verkkosivustosi pakkaamalla kuvia, minimoimalla koodia ja hyödyntämällä välimuistitekniikoita. Harkitse sisällönjakeluverkon (CDN) käyttöä varmistaaksesi nopeammat latausajat eri paikoissa.

Priorisoimalla sivun nopeuden ja käyttökokemuksen voit parantaa verkkosivustosi suorituskykyä hakutuloksissa ja lisätä käyttäjien tyytyväisyyttä.

7. Palkkaa ammattimaisia ​​SEO copywriters

Jos et ole copywriter, uusien viestien luominen tyhjästä voi tuntua ylivoimaiselta, varsinkin kun ymmärrät, kuinka paljon sisältöä sinun pitäisi julkaista.

Onneksi sinun ei tarvitse olla ammattimainen kirjoittaja saadaksesi parhaan sisällön. Sen sijaan voit ulkoistaa kirjoittamisen freelancereille, jotka tuntevat alasi sisältä ja ulkoa. Vielä parempi, WriterAccessin kaltaiset sivustot voivat käyttää tekoälytekniikkaa yhdistääkseen sinut näihin tekstinkirjoittajiin, joten sinun ei tarvitse tehdä tutkimusta itse.

Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin avainsana- ja kilpailijatutkimus ja antaa kirjoittajan hoitaa loput.

Kokeisiin tekstinkirjoittajiin luottaminen varmistaa, että voit luoda parempaa sisältöä kuin mitä jo on, ja tiedät, että se on helpompi lukea ja näyttää houkuttelevammalta. Lisäksi voit käskeä kirjoittajaa lisäämään lisäominaisuuksia, kuten persoonallisuutta tai tutkimusta vaativaa kontekstia.

Käärimistä

Oletko valmis näkemään, kuinka SEO copywriting voi viedä sinut hakutulossivujen kärkeen?

WriterAccess ja Rock Content tekevät prosessista mahdollisimman helpon ja kivuttoman. Lisäksi, kun hyödynnät meidän ilmainen kahden viikon kokeiluvoit saada tuloksia ilman, että sinun tarvitsee investoida kättä ja jalkaa.

Miksi odottaa? Kokeile nyt!

Table of Contents