Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO Copywriting määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO Copywriting määritelmä & Merkitys

Mitä SEO Copywriting on?

SEO copywriting on käytäntö kirjoittaa avainsanoilla optimoitua sisältöä, joka vetoaa ihmislukijoihin ja hakukonealgoritmeihin. SEO copywriting auttaa nostamaan verkkosivuston sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla (SERP) ja tyydyttää lukijan kiinnostuksen saada lisää liikennettä, linkkejä, jakoja, tuloksia ja tuloja.

SEO tekstinkirjoitus ylittää tavalliset hakukoneoptimointiprosessit käyttämällä luovaa kieltä ja tekstinkirjoituskehyksiä saadakseen verkkosivuston vierailijoilta erityisen vastauksen.

Korkea sijoittuminen SERP:issä osuvien avainsanojen hakukoneoptimointitaktiikoilla on hyvä sivuston hakukoneen näkyvyyden ja orgaanisen liikenteen lisäämiseksi. nämä edut ovat kuitenkin vain turhamaisuusmittareita, jos kävijät eivät halua ryhtyä toimiin sisällön lukemisen jälkeen.

Hyvä SEO copywriting parantaa seuraavia verkkosivuston ominaisuuksia, mikä auttaa parantamaan käyttökokemusta (avaintekijä Googlen hakukoneessa):

  • Lisääntynyt SERP-napsautussuhde (CTR)
  • Korkeampi viipymäaika
  • Alempi poistumisprosentti
  • Lisää sivun katseluja
  • Lisää käänteisiä linkkejä
  • Lisää sosiaalisia jakoja
  • Lisää kommentteja

SEO copywriting parantaa myös yrityksen tulosta, koska se lisää viittausten, asiakkaiden ja myyntien määrää verkkosivuston vastaanottamasta orgaanisesta hakuliikenteestä.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Sisällön optimoinnin määritelmä & Merkitys