Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO kodinrakentajille: Miten rakennusyritykset sijoittuvat haussa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO kodinrakentajille: Miten rakennusyritykset sijoittuvat haussa

SEO kodinrakennusteollisuudessa vaatii yhdistelmän paikallisia, sivulla olevia, sivun ulkopuolisia ja teknisiä orgaanisia hakutaitoja, jotta voit maksimoida sijoituspotentiaalisi.

Näiden taitojen ja taktiikkojen oikea tasapaino organisaatiollesi riippuu seuraavista asioista:

 • Kohdistus (alueellinen vs. kansallinen).
 • Liiketoimintatyyppi (muokattu vs. traktaatin rakentajat).
 • Resurssien saatavuus työn suorittamiseen.
 • Ja kasvutavoitteet.

Vaikka yllä olevat tekijät auttavat sinua personoimaan ja räätälöimään SEO-strategiaasi yksilöllisiin tarpeisiisi, tarvitset vankan perustan, jolle rakentaa (katso mitä tein siellä?).

Tässä on neljä aluetta, jotka kodinrakennusalan markkinoijien tulisi olla hyvin tietoisia auttaakseen asuntorakennusyhtiötäsi menestymään haussa.

1. Vaaditut paikan päällä olevat sisältöalueet kodinrakentajille

Sivustollasi tulee olemaan mahdollisille asiakkaille ja asiakkaille omistettuja osioita.

Tässä on viisi aluetta, joihin sivustosi on investoitava eniten SEO-menestyksen saavuttamiseksi:

Pohjapiirros tai kotisuunnitelmasivut

Suosituimmat osat rakentajien sivustoilla ovat tyypillisesti heidän pohjapiirrossivunsa.

Suurin osa verkkosivustosi investoinneista tulisi käyttää siihen, että nämä sivut ovat täynnä kuvia, määrityksiä, paikallisia hintoja/ominaisuuksia, virtuaalisia esittelyjä, usein kysyttyjä kysymyksiä ja videopohjaista sisältöä, jossa on mukana kodin suunnittelija tai arkkitehti.

Nämä sivut tulisi myös optimoida mobiililaitteille, koska ne eivät välttämättä näe yksityiskohtaisia ​​kuvia yhtä helposti kuin pöytätietokoneella tai tabletilla.

Yhteisön tai myyntitoimiston sivut

Kotirakentajille paikkakuntasi tai myyntitoimistosi sijaintisivut ovat porttisi näkyä paikallishaussa.

Näillä sivuilla tulee olla yhteisön nimi, osoite ja puhelinnumero.

Lisäksi traktaatin rakentajien jokaisen yhteisön sivun tulisi sisältää tietoa siitä, millaista alueella on asua, sekä galleria kodeistasi (jossa on runsaasti lokalisoituja tekstikuvauksia).

Vielä parempi, jos voit liittää mukaan kartan lähellä sijaitsevista nähtävyyksistä, ravintoloista, ruokakaupoista ja juomapaikoista.

Näillä sijaintisivuilla tulee olla myös lokalisoituja tietoja räätälöidyille tai tonttien rakentajille:

 • Rakennusprosessi.
 • Kaikki luvat tarvitaan.
 • Tyytyväisten asiakkaiden videokertomuksia kyseiseltä alueelta.
 • Galleria alueelle rakennetuista asunnoista.
 • Usein kysytyt kysymykset (sivulla toteutettu UKK-skeema).

Suositellut tuotesivut

Rakentajat työskentelevät useiden toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa koko rakennusprosessin ajan.

🔥 Empfohlen:  WWDC 2023: kaikki julkistettiin Applen suuressa tapahtumassa

Nämä myyjät vaikuttavat ostajasi päätökseen, koska myyjän materiaalin laatu liittyy ostajan käsitykseen brändistä.

Kodinrakentajat, joilla on selkeät tuotetiedot verkkosivuillaan, voivat käyttää tätä hyödykseen ja varmistaakseen, että ostaja tuntee olonsa itsevarmaksi, koska he käyttävät premium-tuotteita.

Nämä sivut auttavat sekä hakukoneoptimoinnin että myyntiprosessin näkökulmasta.

Rakennusprosessi

Räätälöityjen kodinrakentajien ostajien on ymmärrettävä kodinrakentamisen pitkä, monivaiheinen prosessi.

Sinun tulisi harkita aikajanan infografian, oppaan, videoiden tai tätä kuvaavan artikkelisarjan luomista.

Suurin osa tästä sisällöstä dokumentoidaan yleensä sisäisesti, mutta rakentajat, jotka voivat tehdä tämän julkiseksi (vaikka se on hieman lyhennetty), auttavat kouluttamaan ja pätevöimään ostajia myyntiprosessin aikana.

Blogin sisältö

Kodinrakentajat kamppailevat hakukoneoptimoinnin näkökulmasta ilman, että heidän verkkosivustonsa osio on omistettu kodin ostajalle tarkoitetulle tuoreelle, opettavaiselle sisällölle.

Traktien tai erityisten rakentajien osalta tämän sisällön tulisi keskittyä olemassa olevan kodin rahoitus- ja valintaprosessiin.

Räätälöityjen kodinrakentajien osalta tämän on puhuttava laajemmasta valikoimasta aiheita, kuten:

 • Maan löytäminen.
 • Maan valmistelu.
 • Rahoitus.
 • Työskentely rakentajan kanssa.
 • Asunnon tarkastus ennen muuttoa.
 • Ja paljon enemmän.

2. SERP-ominaisuudet kodinrakentajille

Suuri osallistuminen ja pitkä asunnon ostoprosessi luovat useita mahdollisuuksia useiden SERP-ominaisuuksien näyttämiseen.

Paikallinen paketti

Kotirakentajien ensimmäiset askeleet paikallisen hakukoneoptimoinnin parantamisessa tulisivat olla Google-yritysprofiilien optimointi ja vahvistaminen.

Tämä tulee tehdä paikallisen toimiston tai sivukonttorin tasolla, ja sinun on laadittava profiili kullekin (myyntitoimiston tai yhteisön) sijainnille.

GBP-optimoinnin jälkeen sinun tulee nyt keskittyä 5 tähden arvostelujen luomiseen arvostelunrakennusohjelman avulla, mikä auttaa sinua nousemaan paikallisissa SERP-arvoissa.

Tietopaketti

Jokainen yhteisösi (traktoreiden rakentajille) tai myyntitoimistosi (oman tonttien rakentajille) voi ilmestyä yksilöllisen tietopaketin kanssa.

Tietopaketti on täynnä sijaintitietoja (Google-yritysprofiilisi toimittamia), käyttäjien luomia kysymyksiä ja vastauksia, arvosteluja (Googlelta ja kolmannelta osapuolelta), liittyviä sosiaalisia profiileja ja paljon muuta.

Kuvapaketti

Uusien asuntojen visuaalinen luonne luo rakentajille mahdollisuuksia esiintyä kuvapaketeissa.

Kuvapaketit sisältävät tyypillisesti kuvia rakentajan verkkosivustolta sekä uudelleen jaettuja kuvia kodin rakentamisen kokoajilta, YouTubesta ja paikallisista julkaisuista.

🔥 Empfohlen:  Kryptohuijaukset Intiassa - mitä ne ovat ja miten taistelemme?

Laadukkaan valokuvauksen ohella kodinrakentajien on investoitava sisällön jakeluun ja PR-strategiaan levittääkseen visuaalista luovaa resurssejaan eri kanavissa.

Ihmiset myös kysyvät

On olemassa kymmeniä usein kysyttyjä kysymyksiä, joihin tiimisi jäsenet ovat vastanneet potentiaalisille ja asiakkaille kodin osto- ja rakentamisprosessista.

Jos sinulla on tukipalvelu, paljon tästä tiedosta voidaan louhia sieltä.

Joka tapauksessa verkkosivustosi voi näkyä usein PAA-SERP-ominaisuudessa käyttämällä sivustosi usein kysyttyjä kysymyksiä.

Edelleen, by FAQ-skeeman käyttöönottoannat signaalin hakukoneille ja annat sivustollesi parhaan mahdollisen mahdollisuuden saada PAA SERP -ominaisuus.

UKK-skeema on suhteellisen helppo ottaa käyttöön sisällönhallintajärjestelmästäsi riippuen.

3. Sivun ulkopuoliset hakukoneoptimointimahdollisuudet

Kodinrakentajilla on tyypillisesti paljon alhaalla roikkuvien linkkien rakentamismahdollisuuksia, koska heillä on hyvät yhteydet myyjiin, kumppaneihin ja yhteisön organisaatioihin.

Tässä on kaksi sivun ulkopuolista sijoitusmahdollisuutta.

Linkin rakentaminen

Kodinrakentajilla on suhteita tavarantoimittajiin, kauppakumppaneihin, myyjiin, urakoitsijoihin, kiinteistönvälittäjiin, asiakkaisiin, tiedotusvälineisiin ja yhteisön ulkopuolisiin ihmisiin.

Näiden suhteiden määrä skaalautuu entistä laajemmin, kun tarkastellaan kansallisia tai alueellisia kodinrakentajia, joita löytyy useista paikoista.

Kodinrakentajien markkinoijien tulisi luoda CRM-järjestelmäänsä luettelo mahdollisista linkkien rakentamismahdollisuuksista ja varmistaa, että on olemassa prosessi käänteisen linkin saamiseksi jokaiselta verkkosivustolta, jonka kanssa sinulla on suhde.

Tarkista rakennus

Positiivisten arvostelujen luominen kolmannen osapuolen sivustoilla tai Googlessa on yksi vaikuttavimmista sivun ulkopuolisista hakukoneoptimointimahdollisuuksista tiimillesi.

Kun suoritat projekteja ostajien kanssa, sinulla pitäisi olla automatisoitu järjestelmä kannustaaksesi (onnellinen tai hyvä Netti promoottorin pisteet).

Jos käytät CRM-järjestelmääsi täysimääräisesti, sinun tulee seurata asiakkaita, jotka ovat jättäneet sinulle 5 tähden arvostelut, jotta voit työskennellä heidän kanssaan tulevaisuudessa tapaustutkimuksissa, luottaa heihin asiakasreferenssipuheluissa tai mahdollisesti myydä heille uudelleen tulevaisuudessa.

Automaattisen tarkistuspyyntöjärjestelmän lisäksi sinun tulee kannustaa myyntitiimiäsi rohkaisemaan myös arvostelujen laatimista.

Verkkoarvostelut ovat kullan arvoisia, ja sinun pitäisi palkita myyntitiimisi (käteisellä), jos ne ovat saaneet asiakkaan jättämään online-arvostelun.

Monet arvostelusivustot kieltävät asiakkaidesi kannustamisen jättämään arvosteluja, mutta on olemassa useita luovia tapoja tehdä siitä helppoa.

🔥 Empfohlen:  40 erinomaista resurssia täydelliseen etenemissuunnitelmaan freelancerina

4. Yleisiä SEO-virheitä välttää

Tavallisten SEO-virheiden luettelo on pitkä. Tässä on kaksi, joita rakentajien tulisi välttää:

Piilotettu sisältö

Suuremmilla kodinrakentajilla on kehittyneempiä CMS-toimintoja, jotka mahdollistavat sisällön personoinnin ja lokalisoinnin.

Vaikka tämä voi olla hyödyllistä UX-näkökulmasta, sinun on tasapainotettava tämä Googlen kyvyn kanssa indeksoida sivustosi.

Jos piilotat tiettyä sisältöä tietyissä paikoissa olevilta käyttäjiltä ja jos Googlella ei ole keinoja indeksoida tätä piilotettua sisältöä, vaarana on, että sisältöä ei indeksoida Googlessa.

Sisällön käytöstä poistamiseen liittyvät ongelmat

Toinen suuri virhe, joka on yleisempi Tractin rakentajien kanssa, on liiallinen määrä sisältöä, joka on poistettava käytöstä ja ohjattava uudelleen, kun yhteisön kaikki kodit ovat loppuunmyytyjä.

Uusilla yhteisöillä on taipumus luoda saapuvia linkkejä uusiin yhteisöihin paikallisista uutisista ja muista lähteistä, kun niistä ilmoitetaan yleisölle.

301-uudelleenohjaus asiaankuuluvalle luokka- tai kaupunkisivulle antaa sinulle parhaan mahdollisuuden säilyttää URL-osoitteeseen kertynyt linkkipääoma.

Vaihtoehtoisesti voit päivittää sivua ja kertoa vierailijalle, että yhteisö on loppuunmyyty, mutta hänen tulee katsoa lähetettyjen yhteisöjen luetteloa.

Johtopäätös

Kuten näet, kodinrakentajat tarvitsevat erilaisia ​​taitoja ja resursseja erottuakseen joukosta paikallisessa ja orgaanisessa haussa.

Kun kilpailu tällä alalla kasvaa edelleen, rakentajat, joilla on vahva paikallinen ja valtakunnallinen hakukoneoptimointipalvelu, järjestelmä, joka tuottaa 5 tähden arvosteluja paikallisissa kanavissa – ja mikä tärkeintä, tyytyväisten asiakkaiden raivoisa fanikunta – tulevat näkemään suurin menestys SERP:issä.

Lisää resursseja: