Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO-otsikon muuttaminen WordPressissä (askel askeleelta)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO-otsikon muuttaminen WordPressissä (askel askeleelta)

Tässä vaiheittaisessa oppaassa opit muuttamaan hakukoneoptimoinnin otsikkoa WordPressissä.

SEO-otsikon muuttaminen on tärkeää, koska voit lisätä avainsanoja tähän HTML-kenttään, mikä auttaa parantamaan verkkosivun sijoitusta ja liikennettä hakukoneilta, kuten Googlelta, Yahoolta ja Bingiltä.

SEO-otsikko tunnetaan myös nimellä “metaotsikko” tai “sivun otsikko”. Kutakin näistä termeistä voidaan käyttää vaihtokelpoisesti viitattaessa WordPress-sisällönhallintajärjestelmän ohjeisiin.

SEO-otsikon muuttaminen WordPressissä

1. Asenna SEO-laajennus

Oletusarvoisesti et voi muuttaa hakukoneoptimoinnin otsikkotietoja WordPressissä, joten sinun on asennettava laajennus antaaksesi tämän ominaisuuden.

Suosituimpia (ja ilmaisia) WordPress-laajennuksia tähän tarkoitukseen ovat:

Jokainen näistä laajennuksista toimii samalla tavalla, joten nämä vaiheittaiset ohjeet auttavat sinua muuttamaan WordPress-blogiviestiesi ja -sivujesi hakukoneoptimoinnin otsikoita.

Tätä ensimmäistä vaihetta varten valitse vain yksi näistä laajennuksista, asenna se ja aktivoi se sitten WordPress-sivustollasi.

(Huomaa: Jos haluat oppia eri tapoja lisätä avainsanoja WordPressiin ilman laajennuksia, myös tätä prosessia varten on ohjeopas.)

2. Avaa blogikirjoitus tai -sivu

Prosessin toinen vaihe on avata olemassa oleva blogikirjoitus tai -sivu tai luoda kokonaan uusi.

3. Vieritä alas SEO-metatiedot -osioon

Kun blogikirjoituksesi tai sivusi on avattu WordPressin hallintapaneelissa, sinun on vieritettävä alas uuteen SEO-metatietoosioon, joka näkyy sisällönmuokkausohjelman alapuolella.

Käyttöliittymä näyttää erilaiselta riippuen käyttämästäsi SEO-laajennuksesta. ja hakukoneoptimoinnin otsikon alue voidaan merkitä kyseisellä termillä tai “Viestin otsikko”. Sama SEO-otsikon muokkauskonsepti on kuitenkin sama riippumatta käytetystä laajennuksesta.

Useimmissa SEO-laajennuksissa on paikkamerkkitiedot hakukoneoptimoinnin otsikkokentässä, kuten “Viestin otsikko”, “Erotin” tai “Sivuston otsikko”. Voit halutessasi poistaa nämä muuttujat, jotta voit aloittaa alusta uudella otsikolla seuraavassa vaiheessa.

4. Muuta hakukoneoptimoinnin otsikkoa

Seuraava vaihe on yksinkertaisesti muuttaa hakukoneoptimoinnin otsikkoa muokkaamalla tätä kenttää.

Voit ehkä tehdä tämän suoraan hakukoneoptimoinnin sisällönkuvaustietokentässä tai sinun on napsautettava “Muokkaa katkelmaa” -painiketta, jotta hakukoneoptimoinnin otsikkokenttä tulee näkyviin.

🔥 Empfohlen:  OG App, mainokseton Instagram-asiakas, ei ole enää App Storessa

Kun kirjoitat uutta hakukoneoptimoinnin otsikkoa, näet merkkilaskurin sen vieressä. Tämä työkaluvinkki varoittaa hakukoneoptimoinnin otsikossa tähän mennessä käyttämiesi merkkien määrästä.

Paras käytäntö SEO-otsikon optimoinnissa on tehdä metaotsikoista 60 merkkiä tai vähemmän, jotta kaikki tiedot näkyvät verkkosivusi Googlen hakukonetulossivuilla (SERPs).

Jos ylität hakukoneoptimoinnin otsikon 60 merkin rajan, Google katkaisee metaotsikon SERP:ssä ja näyttää ellipsit verkkosivusi tiedoissa. osoittaa, että SERP:issä on enemmän tietoa kuin se voi näyttää.

5. Esikatsele hakukoneoptimoinnin otsikkoa Google-katkelmassa

Jokainen SEO-laajennus näyttää sinulle esikatselun siitä, kuinka uusi SEO-otsikkosi näkyy Google-katkelmana. Näin näet, miltä otsikko näyttää hakukoneen käyttäjille, ja voit muokata sitä vastaavasti.

6. Tallenna blogiviesti tai sivu

Viimeinen vaihe SEO-otsikon muuttamisessa on tallentaa blogikirjoitus tai sivu. Kun olet tallentanut sisällön, uudet SEO-otsikkotiedot tallennetaan WordPress-dokumenttiin, jotta hakukoneiden indeksointirobotit voivat indeksoida verkkosivun.

SEO-otsikon muuttaminen WordPress-yhteenvedossa

Toivon, että pidit tästä ohjeesta SEO-otsikon muuttamiseen WordPressissä.

Kuten huomasit, sinun on noudatettava vain 6 vaihetta WordPressin SEO-otsikoiden muuttamiseen. Sinun on kuitenkin asennettava laajennus, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta WordPress-sivustolla, koska se ei ole sisällönhallintajärjestelmän alkuperäinen toiminto.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents