Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO-pisteet: Mikä on SEO-pisteytys & Hyvä arvosana 100:sta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO-pisteet: Mikä on SEO-pisteytys & Hyvä arvosana 100:sta

Tässä oppaassa vastaamme kysymykseen “mikä on SEO-pisteet?”

Käymme myös läpi suosituimmat SEO-pisteytystekijät, kuinka voit tarkistaa verkkosivustosi SEO-luokituksen ja selittää, mikä on hyvä SEO-pistemäärä 100:sta.

Tämän viestin loppuun mennessä tiedät kaiken hakukoneoptimoinnin pisteytyksestä ja sen vaikutuksesta sivustosi orgaanisiin sijoituksiin ja liikenteeseen. Saat myös asiantuntijatietoa SEO-luokitustekijöistä, joita voidaan parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimoinnin arvosanan parantamiseksi.

Mikä on SEO-pisteet?

SEO-pisteet mittaavat, kuinka hyvin verkkosivustosi tekniset näkökohdat ja käyttäjäkohtaiset elementit vaikuttavat hakukoneoptimointiin. SEO-pisteytys sijoitetaan asteikolla 100, ja SEO-luokitus perustuu tekijöihin, jotka vaikuttavat indeksoitavuuteen ja sijoituksen suorituskykyyn.

Korkea SEO-pistemäärä tarkoittaa, että verkkosivustosi täyttää hyvän hakukoneoptimoinnin laatuvaatimukset, kun taas alhainen SEO-pistemäärä viittaa teknisiin ja käyttökokemukseen liittyviin ongelmiin.

Vaikka Googlen algoritmi ei ota SEO-pisteitäsi huomioon verkkosivustosi indeksoinnissa ja luokittelussa, hyvä SEO-pistemäärä liittyy olennaisesti korkeampiin sijoituksiin ja hakukonenäkyvyyteen.

Mutta miten hakukoneoptimointi parantaa pistemäärääsi tarkalleen?

Hakukoneoptimoinnin neljän pisteytyksen (tekninen hakukoneoptimointi, sisältö, käyttökokemus ja mobiilikäytettävyys) optimointi hyödyttää usein sijoituksiasi hakukoneiden tulossivuilla (SERP) ja on keskeinen osa prosessia SEO-analyysin tekemisessä. Nettisivu.

Mikä on hyvä SEO-pistemäärä?

Hyvä SEO-pistemäärä on 80–100. Tämän alueen SEO-pisteet osoittavat, että sivustosi täyttää hakukoneoptimoinnin huippulaatuvaatimukset teknisen SEO:n, sisällön, käyttökokemuksen ja mobiilikäytettävyyden osalta.

SEO pisteytystekijät

Verkkosivustosi lopulliset hakukoneoptimointipisteet määräytyvät sen suorituskyvyn perusteella seuraavissa neljässä kategoriassa:

Tekninen SEO

Painotusprioriteetti: Korkea

Tekninen hakukoneoptimointi on tärkeä osa hakukoneoptimoinnin pisteytystä, koska se vaikuttaa siihen, kuinka hyvin hakukoneen indeksointirobotit, kuten Googlebot, voivat käyttää, indeksoida ja indeksoida sivustoasi.

Jos sivustolla on vakavia teknisiä ongelmia, se ei sijoitu korkealle SERP:ssä riippumatta siitä, kuinka hyvää teet sisällön, käyttökokemuksen tai mobiilikäytettävyyden.

Tekniset hakukoneoptimointiongelmat voivat olla merkittävä este orgaanisen liikenteen lisäämiselle Googlesta, Yahoosta tai Bingistä, ja ne jäävät usein huomaamatta, kunnes käytät SEO-luokituksen tarkistajaa tai teknistä SEO-tarkastustyökalua sivuston suorituskyvyn mittaamiseen.

🔥 Empfohlen:  Tilipohjaisen markkinoinnin 4 megaetua (ja miten se tehdään)

Tämän tyyppiset tarkistukset ja analyysit on hyvä tehdä osaksi rutiininomaista verkkosivustosi ylläpitoprosessia, jotta voit parantaa SEO-pisteitäsi seuraavilla alueilla:

 • Hakukoneystävälliset URL-osoitteet
 • Verkkosivuston arkkitehtuuri
 • Sivun nopeus
 • Palvelimen vastaus
 • Indeksoitavuus
 • Rikkinäiset linkit

Sisältö

Painotusprioriteetti: Keskikokoinen

Verkkosivustosi sisällön laatu on toinen tärkeä tekijä SEO-pisteidesi kokonaismäärässä.

Hakukonealgoritmit ottavat huomioon, kuinka hyvin sisältösi käyttää sivun SEO-optimointia, sivun rakennetta, miten sivut linkitetään toisiinsa ja vastaako se vierailijoiden tarpeita erilaisten paikan päällä olevien mittareiden avulla.

Verkkosivustot, joissa on hyvä hakukoneoptimointi, asiaankuuluvat tiedot ja vierailijoiden sitoutuminen, sijoittuvat yleensä korkeammalle hakukoneiden hakutulossivuilla kohdeavainsanojensa perusteella.

Seuraavat alueet muodostavat verkkosivuston sisällön SEO-pisteet:

 • Jokaisen verkkosivun metaotsikot ja kuvaukset
 • Sisäisten linkkien ja rikkinäisten linkkien määrä
 • Päällekkäisen sisällön esiintyminen koko sivustolla
 • Sivun SEO tekijät, kuten optimoidut otsikkotunnisteet, avainsanat sisällössä ja kuvan optimointi
 • Käyttäjämittarit, kuten välitön poistumisprosentti, sivulla käytetty aika ja keskimääräinen sivujen määrä istuntoa kohti

Käyttäjäkokemus

Painotusprioriteetti: Matala

Vaikka tämä on alhainen prioriteetti hakukoneoptimoinnin pisteytyksen kannalta, hakukoneet, kuten Google, ottavat silti käyttäjäkokemuksen huomioon sivuston sisällön luokittelussa.

Joten on hyvä tietää, mikä hakukoneoptimointiarviosi on käyttökokemuksen kannalta, ja etsiä tapoja parantaa tätä SEO-strategiasi osaa.

Seuraavat tekijät muodostavat hakukoneoptimoinnin käyttäjäkokemuksen perusteella:

 • Kuvat ovat noudettavissa ja latautuvat nopeasti
 • Navigointi ei sisällä liikaa linkkejä, ja sen napsautussyvyys on enintään 3 napsautusta, jotta pääset mille tahansa sivuston sivulle

Mobiilikäytettävyys

Painotusprioriteetti: Keskikokoinen

Google käyttää nyt mobiililähtöistä indeksointia verkkosivustojen sisällössä. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustollasi on oltava mobiiliystävällistä sisältöä, tai se ei sijoitu yhtä korkealle kohdekyselyissään.

Mobiilihakukoneoptimoinnin tarkistukset mittaavat, kuinka nopeasti verkkosivustosi hahmontuu useilla eri laitteilla, ja seuraavat seikat vaikuttavat hakukoneoptimointipisteisiisi:

 • Suunnittelun reagointikyky
 • Kosketusnäytön yhteensopivuus napauttamista ja vierittämistä varten
 • Sivun nopeudet latautuvat nopeasti käyttäjälle
🔥 Empfohlen:  Googlen joulukuun 2023 linkkien roskapostipäivitys on tulossa

Kuinka tarkistaa SEO-pisteesi

Tarkistaaksesi SEO-pisteesi sinun on syötettävä verkkotunnuksen nimi tai URL-osoite SEO-tarkistuksen annettuun kenttään ja napsauta “Tarkista SEO-pisteet”. Työkalu skannaa verkkosivustosi ja mittaa hakukoneoptimoinnin käyttäjäkohtaiset ja tekniset näkökohdat sekä raportoi SEO-luokituksen numeromuodossa.

SEO-pisteiden tarkistustyökalut

Ahrefs Site Audit Tool

Ahrefs suorittaa täydellisen SEO-analyysin antaakseen sinulle tarkan SEO-pisteen verkkosivustollesi. Indeksointirobotti menee syvälle sivustoosi ja testaa sitä yli 100 teknisen ongelman varalta, jotka voivat vaikuttaa orgaanisiin sijoituksiisi.

Semrush Site Audit Tool

Semrushin avulla voit skannata sivustosi yli 130 teknisen ja SEO-virheen varalta ja osoittaa tärkeimmät ongelmat, jotka on korjattava parantaaksesi sivustosi hakukoneoptimointipisteitä.

SE-sijoitus

SE Ranking on SEO-pisteiden tarkistus, joka voi antaa sinulle välittömiä käsityksiä verkkosivustosi kunnosta. Voit analysoida yleisiä terveyspisteitä, tarkistaa Core Web Vitals -arvot ja saada luettelon yleisimmistä havaituista ongelmista niiden merkitystason ja esiintyvyyden perusteella verkkosivustolla.

SEO Analyzer

SEO Analyzer antaa sivustollesi täydellisen tarkistuksen löytääkseen virheet, jotka estävät sisältöäsi saavuttamasta Googlen parhaita sijoituksia.

Se myös priorisoi jokaisen korjauksen mahdollisen liikennevaikutuksen ja käyttöönoton helppouden perusteella, jotta voit nopeuttaa sijoituksen parantamista.

Siteimprove SEO Score Checker

Siteimprove mittaa, kuinka hyvin verkkosivustosi toimii useiden avainhakukoneoptimointitekijöiden, kuten sisällön ja teknisen asennuksen, perusteella, ja antaa sinulle suosituksia SEO-pisteiden parantamiseksi, jotta saat enemmän näkyvyyttä hakukoneissa Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Verkkosivuston luokkalainen

Website Grader on enemmän kuin SEO-pisteiden tarkistaja. Se on ilmainen verkkotyökalu, joka arvioi sivustosi tärkeimpien mittareiden, kuten suorituskyvyn, mobiilivalmiuden, hakukoneoptimoinnin ja turvallisuuden, perusteella.

Woorank SEO Score Checker

WooRank pisteyttää sivustosi 100 pisteen asteikolla, joka perustuu 70 eri kriteeriin.

Tämä tarkistus auttaa sinua optimoimaan ja mittaamaan verkkosivustosi tehokkuutta hakukoneoptimoinnin kannalta tärkeimmillä avainsanoilla.

SEO-pisteiden ja arvioiden yhteenveto

Toivon, että pidit tästä SEO-pisteiden oppaasta.

🔥 Empfohlen:  Google Shopping vs. Amazon: 6 asiaa, jotka jokaisen jälleenmyyjän tulisi tietää

Kuten huomasit, vastaus kysymykseen “mikä on hyvä SEO-pistemäärä?” on 80 – 100. Ja jos työskentelet parantaaksesi verkkosivustosi teknistä hakukoneoptimointia, sisältöä, käyttökokemusta ja mobiilikäytettävyyttä, voit nostaa SEO-luokituksen näille tasoille.

Saatavilla on myös useita hakukoneoptimoinnin pisteytystyökaluja, jotka voivat auttaa sinua saamaan tarvittavat oivallukset, jotta voit tehdä tarkkoja päätöksiä hakukoneoptimoinnin parantamiseksi.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.