Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO PowerSuite Review 2023: Ominaisuudet, hinnoittelu ja opetusohjelma

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO PowerSuite Review 2023: Ominaisuudet, hinnoittelu ja opetusohjelma

Yksi SEO-työkalujen suurimmista ongelmista on kustannukset.

Haluatko parantaa orgaanista liikennettäsi ja muuntaa yleisöstäsi asiakkaita? Maksa sitten satoja dollareita joka kuukausi – ei jos tai mut.

Ollakseni rehellinen, SEO-työkalut tarjoavat sinulle tietokannan avainsanoista, sisällöstä ja käänteislinkeistä, jotka tarjoavat sinulle etsimiäsi tietoja. Ja näiden kerääminen ja esittäminen maksaa paljon rahaa.

Kuitenkin kysymys on edelleen: kuinka startupit ja pienyritysten omistajat voivat optimoida sivustonsa rajallisesta budjetista huolimatta?

Tulla sisään SEO PowerSuite.

Tässä SEO PowerSuite -katsauksessa jaamme kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä SEO-ohjelmistosta – sen ominaisuuksista, hinnoittelusta sekä eduista ja haitoista.

Tämän katsauksen lopussa sinun pitäisi pystyä tekemään tietoinen päätös, onko tämä kustannustehokas SEO-ohjelmisto sinua varten.

Mikä on SEO PowerSuite?

SEO PowerSuite on tietokonepohjainen ohjelmisto sivustosi orgaanisen liikenteen kasvattamiseen.

Se koostuu neljästä työkalusta:

 • Verkkosivuston tilintarkastaja – Analysoi verkkosivustosi ongelmien ja parannuskohteiden varalta, jotta voit korjata ne ja parantaa orgaanista sijoitustasi.
 • Rank Tracker – Voit seurata SERP-sijoituksiasi, jotta voit ymmärtää SEO-suorituskykysi paremmin. Se tarjoaa myös pääsyn erilaisiin tutkimusmenetelmiin löytääksesi alhaalla roikkuvia hedelmiä avainsanoja sivustosi optimoimiseksi.
 • SEO Spyglass – Tarkista linkinrakennuskampanjasi ja näe linkkiprofiilisi vahvuus. Sen avulla voit myös vakoilla kilpailijoiden linkinrakennusstrategiaa ja -kampanjaa, joita voit jäljitellä sivustollasi.
 • Linkkiavustaja – Etsi mahdollisia asiakkaita ja heidän sähköpostiosoitteitaan, joihin voit ottaa yhteyttä linkkien rakentamiskampanjassasi.

Kuinka käyttää SEO PowerSuitea?

Jotta voit käyttää työkaluja, sinun on avattava ne yksitellen. Jos esimerkiksi käytät Rank Tracker -ohjelmaa tietokoneellasi, et pääse käyttämään kolmea muuta, ellet avaa niitä.

Ennen kuin voit käyttää sen ominaisuutta, sinun on ensin luotava projekti sivustollesi.

Täältä voit yhdistää Google Analytics- ja Search Console -tilisi. Tällä tavalla työkalu voi kerätä tietoja molemmista ja esittää ne sinulle yhdessä työkalun löytämien tietojen kanssa.

Jälleen sinun on luotava projekti kaikille neljälle työkalulle, jotta voit käyttää niitä. Tämä voi olla aluksi hankalaa, mutta siihen tottuu pian.

Kaikki neljä työkalua jakavat Verkkotunnuksen vahvuus ja Raportit ominaisuus.

Edellinen näyttää sivustosi tai projektisi verkkotunnuksen vahvuuden asteikolla 0-10 (10 on korkein).

Se näyttää muita tietoja, kuten Domain InLink Rank (mittaa sivuston arvovaltaa siihen osoittavien linkkien laadun perusteella), hakukoneen indeksoinnin, sosiaalisen median suosion ja paljon muuta.

Jälkimmäinen vaihtelee jokaisen työkalun mukaan. Sijoitusseurantaa varten Raportit-ominaisuus näyttää tietoja sivustosi sijoituksista seuraamiesi avainsanojen ja GA:n tietojen perusteella.

Täältä voit jakaa ja viedä raportit asiakkaillesi heidän tarkastettavaksi. Tämä ominaisuus riippuu kuitenkin ostamastasi paketista, josta puhumme myöhemmin.

Verkkosivuston tarkastus

Tehokas SEO alkaa verkkosivustostasi. Käänteisten linkkien arvovallalla ja sisältösi loistolla ei ole väliä, jos sivustosi on hidas ja siinä on paljon teknisiä ongelmia.

SEO PowerSuiten Website Auditorin avulla voit tunnistaa nämä ongelmat ja korjata ne ennen kuin ne pahenevat.

Työkalussa on kaksi keskeistä ominaisuutta. Ensimmäinen on Sivuston rakenne, jossa voit tarkastella sivuston sivun hakukoneoptimointia.

Kaikki alkaa sen osiosta, joka erittelee verkkosivuston eri ongelmat. Jos sivustollasi on vaikeuksia sijoittua Googlessa, syyt ovat nämä virheet.

Työkalu näyttää jokaisen korostetun ongelman kohdalla sivut, joihin sinun on puututtava. Työkalussa on myös vastaava toiminto, joka selittää, mistä ongelmasta on kyse ja kuinka voit korjata sen. Tällä tavalla voit ryhtyä toimiin niiden suhteen, ennen kuin ne vetävät sivustosi edelleen pois maksuttomasta hausta.

Jos haluat nähdä, kuinka sivustosi sivut on linkitetty toisiinsa, tutustu osioon.

Sisäistä linkittämistä ei voi liioitella. Tarvitset kaikilla sivuillasi sisäisiä linkkejä, jotta Googlen on helpompi indeksoida sivusi.

Tämä osio auttaa sinua tunnistamaan sivujen napsautussyvyyden ja niitä vastaavat saapuvat ja lähtevät linkit.

Näet myös sivut, joilla on eniten näyttökertoja Google Analyticsin mukaan, joten voit luoda jokaiselle sisäisen linkitysstrategian.

Tällä tavalla maksimoit näiltä sivuilta saamasi liikenteen ja ohjaat liikenteen heikosti toimiville sivuille ja annat niille vauhtia.

Jos haluat nähdä kuinka optimoituja sivusi ovat, siirry osioon, jossa voit analysoida sivuston jokaista indeksoitua sivua.

Sivulla-välilehdellä näet, kuinka optimoituja kaikki sivusi ovat. Jos et näe sivun optimointiastetta, sinun on ensin syötettävä kunkin kohdeavainsana, jotta työkalu voi analysoida.

Syventääksemme sisältösi optimointia siirrymme kohtaan Sisällön analyysi työkalun ominaisuus.

Osio erittelee kunkin analysoidun sivun optimointiasteen niiden kohdeavainsanojen mukaan.

Voit muokata sisältöäsi suoraan työkalusta, jos siirryt osioon.

Hienoa tässä on se, että se näyttää myös muita avainsanoja ja lauseita, jotka sinun on lisättävä, sekä kysymyksiä, joihin sinun on vastattava sisältöön, jotta se olisi osuvampi optimoitavasi avainsanan kannalta.

🔥 Empfohlen:  Aspiration Spend & Save Review: Ansaitse palkintoja, auta planeettaa

Noudattamalla sen ehdotusta voit luoda entistä paremman version sisällöstäsi ja parantaa sen mahdollisuuksia sijoittua maksuttomassa haussa.

Auttaakseen edelleen parantamaan sisältöäsi TF-IDF (termifrekvenssi–käänteinen asiakirjataajuus) analysoi sivulla olevan sanan tai lauseen tärkeyden suhteessa verkkosivustoosi.

Seuraamalla termejä, joita sinun on vähennettävä tai mainittava enemmän, voit parantaa sivun osuvuutta sen avainsanaan nähden.

Avainsanasijoittaja

Älä anna nimen hämätä sinua, koska Keyword Ranker on enemmän kuin työkalu, joka tarkistaa sivustosi SERP-sijoitukset. Se toimii myös erittäin tehokkaana avainsanatutkimustyökaluna löytääksesi paljon termejä, joiden avainsanan vaikeus on alhainen.

Se alkaa siitä Avainsanatutkimus ominaisuus, joka tarjoaa useita tapoja keksiä avainsanaideoita ja ehdotuksia:

 • Avainsanojen luokittelu – Kirjoita tähän verkkotunnuksen tai sivun URL-osoite löytääksesi avainsanat, joilla sivusto tai sivu on sijoittunut.
 • Avainsanaväli – Etsi avainsanoja, joilla sivu tai verkkotunnus on sijoitettu, mutta sivustosi/sivusi ei.
 • Search Console – Etsi avainsanoja, jotka sivustosi sijoittuu Google Search Consolen tietojen perusteella (tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos sivusto on vahvistettu GSC-tililläsi).
 • Avainsanojen suunnittelija – Poimi avainsanaideoita Googlen avainsanojen suunnittelijan avulla
 • Automaattisen täydennystyökalut – Tee ehdotuksia termiksi tai lauseeksi Googlen automaattisen täydennyksen avulla.
 • Aiheeseen liittyvät haut – Hae hakusanasi Google Related Searchista.
 • Aiheeseen liittyviä kysymyksiä – Hanki termiä koskevat yleisimmät kysymykset Google SERP:n People also Ask (PAA) -osiosta.
 • TF-IDF Explorer – Selvitä sanat ja ilmaukset, jotka ovat semanttisesti relevantteja termiisi käyttämällä tätä tekstianalyysitekniikkaa. Tämä on täydellinen käytettäväksi sisällön optimointiin sen kohdeavainsanan mukaan.
 • Avainsanayhdistelmät – Yhdistä useita avainsanoja löytääksesi ainutlaatuisia termejä optimoidaksesi sivustosi.

Voit kirjoittaa niin monta avainsanaa kuin haluat millä tahansa yllä olevista tavoista.

Kun sinulla on pääsy tuloksiin, sinun on valittava kaikki, klikattava hiiren oikeaa painiketta ja valittava “Päivitä avainsanan vaikeusaste” näyttääksesi, millä avainsanoilla on heikoin kilpailu SERP:issä.

Mutta ennen kuin teet tämän, on parasta suodattaa tulokset ensin, jotta näet kriteerisi vastaavat avainsanat.

Voit esimerkiksi näyttää vain tuloksia, joiden kuukausittainen hakumäärä on vähintään 10. Tällä tavalla voit löytää ihmisten etsimien avainsanojen KD:n.

Kuten työkalun nimi kertoo, se Kohdeavainsanat ominaisuuden avulla voit seurata orgaanisen haun sijoitusta.

Sen osiosta näet täällä SERP-sijoituksesi Googlessa, Yahoo!:ssa ja muissa hakukoneissa, näkyvyystiedot ja erot aikaisempiin sijoituksiisi (joko sijoituksesi nousivat vai laskivat).

Voit mukauttaa välilehtiä näyttämään tiedot, jotka haluat nähdä kussakin.

Normaalisti päivität sijoituksesi manuaalisesti korostamalla kaikki antamasi avainsanat ja napsauttamalla Tarkista rankings -kuvaketta.

Voit kuitenkin myös ajoittaa sijoituksen tarkistuksen automaattisesti napsauttamalla kuvaketta ja asettamalla sen oikein.

Tämän vaihtoehdon avulla voit myös lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksia, jos sijoituksessa on suuria piikkejä ja laskuja.

SEO Spyglass

Kun kaikki on paikallaan sivustollasi, on aika huolehtia sen sivun SEO-tekijöistä.

Ajan myötä sivustosi on saattanut kerätä linkkejä orgaanisesti julkaisemasi upean sisällön ansiosta. On myös mahdollista, että olet käynnistänyt linkinrakennuskampanjoita ja haluat tietää, miten kukin niistä on vaikuttanut sivustoosi, joko hyvällä tai huonolla tavalla.

Olitpa missä tahansa leirissä, SEO Spyglass pyrkii tarjoamaan sinulle kaikki tiedot profiilisi linkkien laadusta.

Siitä Käänteisen linkin profiili ominaisuuden avulla voit tarkistaa sivustosi linkkiprofiilin pähkinänkuoressa.

Kun analysoit linkkiprofiiliasi, linkittävät verkkotunnukset ovat kaikista tärkein tekijä. Kourallinen käänteisiä linkkejä arvovaltaisista verkkotunnuksista on paljon arvokkaampaa kuin tuhansia käänteisiä linkkejä yhdeltä verkkosivustolta.

Käyttämällä SEO Spyglassia voit analysoida tämän Verkkotunnusten linkittäminen osio.

Näet, kuinka suuri osa linkittävistä verkkotunnuksista on dofollowia ja niillä on suhteellisen korkea Domain InLink -sijoitus.

Samalla haluat seurata sivustollesi osoittavia roskapostiverkkotunnuksia. Niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä, varsinkin kun SERP-sijoituksesi laskee tämäntyyppisten linkkien saamisen jälkeen.

Työkalun käyttäminen Rangaistusriskivoit tarkistaa, mitkä käänteiset linkit tulevat myrkyllisiltä verkkosivustoilta tarkastelemalla niiden rangaistusriskipisteitä.

Valitse täältä, mitkä käänteiset linkit roskapostiverkkotunnuksista luomaan hylkäystiedoston.

Muista, että sinun tulee hylätä linkit vain, jos Google on rankaissut sivustoasi näiden linkkien takia. Joten jatka varoen.

Mutta joskus paras puolustus on hyvä hyökkäys. Sen sijaan, että hylkäät jatkuvasti linkkejä, voit torjua huonoja linkkejä rakentamalla sivustollesi parempia linkkejä.

Käyttämällä SEO Spyglassia Verkkotunnusten vertailu voit nähdä kilpailijoillasi olevat käänteiset linkit, joita sivustollasi ei ole.

Anna työkalulle aikaa linkkien hakemiseen. Mitä useampia verkkotunnuksia syötät, sitä kauemmin työkalulla kestää tehtävän suorittaminen.

Kun olet valmis, näet luettelon käänteislinkeistä, joita jaat vertailevien sivustojen kanssa. Se myös näyttää sinulle linkit, joita heillä on, joita sinulla ei ole.

Tästä eteenpäin sinun on keskityttävä mahdollisiin verkkotunnuksiin, mikä viittaa verkkotunnuksiin, joista sinun pitäisi saada linkki, koska sinulla ei vielä ole sellaista. Työkalun löytämistä 14,7 000 linkistä yli 96 % on kypsiä poimimiseen.

🔥 Empfohlen:  11 parasta pankkia Arizonassa vuonna 2023

Tämän lisäksi näet Domain InLink -sijoituksen ja kunkin sivuston dofollow-linkkien määrän. Tämän avulla voit kohdistaa korkean auktoriteetin sivustoihin, jotka tarjoavat dofollow-käänteisiä linkkejä.

Varmistaaksesi kilpailijoillasi olevat käänteiset linkit, vie hiiri Käänteisten linkkien määrä -sarakkeen päälle ja napsauta kolmen palkin kuvaketta näyttääksesi linkit.

Link Assistant

Yhteyden ottaminen ja suhteiden kehittäminen sivustojen omistajiin ovat nykyään parhaita tapoja luoda linkkejä sivustoosi. Kukaan ei salli linkkiä sivustollesi, ellei he tunne sinua tai jos sisältösi on todella hyvää.

LinkAssistantin avulla voit lähettää sähköposteja arvovaltaisten sivustojen omistajille ja saada käänteisen linkin.

Tiedotustyökaluna voit myös käyttää työkalua linkkien luomista edistävän tiedotuskampanjan käynnistämisen lisäksi.

Kun olet valinnut menetelmäsi, sinun on syötettävä avainsanat tai aiheet mahdollisille asiakkaille, joihin haluat tavoittaa tämän työkalun avulla.

Seuraavaksi sinun on odotettava, koska työkalu etsii potentiaaliset asiakkaat, jotka liittyvät aiemmin antamiisi avainsanoihin. Tämä prosessi voi kestää tunteja, joten on parasta tehdä tämä ensin ja antaa sen käydä taustalla ennen kuin teet muita tehtäviä verkkosivustollesi.

Kun olet valmis, näet luettelon verkkosivustoista, jotka toimivat mahdollisina asiakkaina, ja niitä koskevat tiedot.

Jos löysit SEO Spyglassista verkkotunnuksia, jotka haluat sisällyttää tähän, napsauta valikosta Lisää-painiketta ja liitä URL-osoitteet tähän.

Voit auttaa sinua löytämään parhaat mahdollisuudet kampanjallesi siirtymällä välilehteen ja katsomalla Domain InLink -sijoituksen, Alexa-sijoituksen, verkkotunnuksen iän ja muita tietoja kustakin sivustosta.

Suodata tulokset näyttämään vain parhaat sivustot yllä olevien mittareiden avulla.

Nyt kun sinulla on sivustot, haluat vahvistaa jokaisen sähköpostiosoitteen varmistaaksesi, että lähetät sähköpostisi oikeaan osoitteeseen.

Napsauta valikkorivin Vahvista-painiketta suorittaaksesi syväskannauksen ja löytääksesi parhaan sähköpostiosoitteen, johon voit lähettää sähköpostisi.

Kun kirjoitat sähköpostia, voit valita ja muokata malleja, joiden avulla voit mukauttaa viestejä tavoitteesi mukaan. Voit myös luoda mallejasi alusta alkaen tallentaaksesi ja käyttääksesi niitä tulevaisuudessa.

Valitettavasti mallien muokkaaminen ei ole kovin käyttäjäystävällistä. Kuten useimmat tukityökalut, voit lisätä tunnisteita muokataksesi niitä. Sinun on kuitenkin rakennettava tagit alhaalta ylöspäin näyttääksesi mukautetun tekstin jokaiselle sähköpostille.

Tämän jälkeen voit lähettää sähköpostit määrittämällä asiakkaasi ja seuraamalla kunkin lähetetyn sähköpostin tilaa.

Hinnoittelu

SEO PowerSuiten hinnoittelu on jaettu kolmeen tasoon.

Ilmaisen version avulla voit ladata kaikki neljä työkalua ja käyttää niitä rajoituksin.

Voit käyttää niin monia verkkosivustoja ja avainsanatutkimusta sen avulla. Et kuitenkaan voi tallentaa tietoja etkä viedä niitä laskentataulukkoon (kopiointi ja liittäminen on poistettu käytöstä).

Käytä tätä suunnitelmaa saadaksesi nopeita näkemyksiä verkkosivustosta tai avainsanasta tai käytä työkalua koeajolle ennen kuin sitoudut kumpaankaan maksulliseen suunnitelmaan.

The Ammattilainen suunnitelma (299 dollaria/vuosi) on täydellinen ihmisille, jotka hallitsevat useita verkkosivustoja ohjelmiston monipuolisten ja laajojen ominaisuuksien avulla. Tämän suunnitelman avulla he voivat nyt tallentaa enintään 20 projektia paikalliseen asemaansa tai pilveen (käyttäen SEO PowerSuite Cloudia). Voit kopioida ja liittää tiedot laskentataulukkoon, jotta voit käsitellä niitä työkalun ulkopuolella.

He voivat myös ajoittaa tehtäviä suoritettavaksi tiettyinä aikoina päivän aikana. Työkalut toimivat taustalla, kun se suorittaa haluamasi toiminnon. Tämä on hyvä tapa automatisoida kaikkien pitäminen ajan tasalla sivustojensa uusimmista käänteislinkeistä ja avainsanasijoituksista.

Lopuksi, Yritys suunnitelma (499 dollaria/vuosi) on ihanteellinen freelancereille ja toimistoille, jotka jongleeraavat eri asiakassivustoja samanaikaisesti.

Siinä on samat ominaisuudet kuin Professional-suunnitelmassa. Yrityssuunnitelman erottaa kuitenkin kyky viedä tietoja eri tiedostomuodoissa.

Erityisesti voit viedä PDF-raportteja asiakkaille heidän asiakassivustojensa avainsanasijoituksista ja linkkiprofiileista. Tämä tekee asiakkaidensa päivittämisestä paljon helpompaa sen sijaan, että luotaisiin manuaalisesti raportit tyhjästä.

Molemmat maksulliset suunnitelmat ovat saatavilla vuosittain. Kumpaakaan ei voi maksaa kuukausitilauksella. Jos kuitenkin lasket, Professional-suunnitelma maksaa 24,92 dollaria kuukaudessa, kun taas yrityssuunnitelma on 41,58 dollaria kuukaudessa.

Kun ostat suunnitelmien välillä, saat jokaisen työkalun lisenssiavaimet. Lataa ja asenna SEO PowerSuite, jos et ole vielä tehnyt sitä, ja anna kunkin avaimet aktivoidaksesi niiden premium-ominaisuudet.

Yllä oleva hinta koskee kaikkia neljää työkalua. Halutessasi voit ostaa työkalut erikseen. Hinnoittelu vaihtelee työkalujen välillä, mutta koko SEO PowerSuite -paketin ostaminen toimii paljon paremmin.

SEO PowerSuite plussat ja miinukset

Olemme keskustelleet siitä, mitä SEO PowerSuite tekee ja kuinka se voi auttaa sinua kasvattamaan verkkosivustosi liikennettä. Nyt on aika syventyä ohjelmistoon liittyviin asioihin, jotka eivät käy ilmi sen ominaisuuksista.

Ennen kuin sitoudut tilaamaan tämän työkalun, alla on lueteltu edut ja haitat, jotka sinun tulee olla tietoisia käyttäessäsi SEO PowerSuitea:

Pro: Kustannustehokas SEO-työkalu

Ei voida kiistää, että SEO PowerSuite on yksi markkinoiden kattavimmista ja monipuolisimmista SEO-työkaluista. Ja vaikka sillä on hintansa, se on halvempaa kuin useimmat SEO-työkalut, SEO PowerSuite on jopa muita tehokkaampi.

🔥 Empfohlen:  Bluehost Review: Katso Bluehostin Web Hosting

Itse asiassa et tarvitse muita työkaluja, jos aiot sitoutua tämän ohjelmiston avulla SEO-tarpeisiisi.

SEO PowerSuiten avulla voit analysoida sivustosi sivun hakukoneoptimointia (Website Auditor), seurata avainsanasi sijoituksia eri hakukoneissa (Rank Tracker), seurata käänteislinkkiprofiiliasi (SEO Spyglass) ja käynnistää linkkien rakentamiskampanjoita (LinkAssistant).

Näiden työkalujen avulla voit kehittää kestäviä SEO-kampanjoita ilman muita työkaluja ja alhaisin kustannuksin.

Huono: LinkAssistant tarvitsee lisää työtä

SEO PowerSuiten työkaluista LinkAssistant ei ole yhtä kypsä kuin muut.

Alkuperäinen tulevaisuudennäkymien etsintä osoittautuu liian pitkäksi. Toivottavasti tulevaisuudessa on tapa suodattaa etsittävät sivustot prosessin nopeuttamiseksi sen sijaan, että raapuisit kaikkia sivustoja, jotka vastaavat annettuja avainsanoja.

Lisäksi mallien määrittäminen vaatii jonkin verran koodaustietoa toimivan mallin luomiseksi. Tosin näiden koodien lisääminen malliin ei vie ikuisuutta. Mutta on parempi poistaa tämä este ja antaa käyttäjille paljon helpompi tapa luoda ja muokata malleja.

Pro: Suorita rajattomasti tehtäviä

Epäilemättä parasta SEO PowerSuitessa on se, että käyttäjien työkaluilla ei ole rajoituksia. He voivat luoda rajattomasti projekteja, suorittaa niin monta avainsanatutkimusta kuin pystyvät, lisätä rajattomasti asiakassivustoja ja tarkastaa niin monta suurta sivustoa (lisää tästä myöhemmin).

Useimmilla SEO-työkaluilla pilvessä on raja sille, mitä ja kuinka paljon voit tehdä. Ne pakottavat sinut päivittämään, joten sinun ei tarvitse huolehtia opintopisteiden menettämisestä kesken tutkimuksen. Hinta voi kuitenkin olla liian korkea oikeuttamaan kustannukset.

Onneksi sinulla ei ole tätä ongelmaa SEO PowerSuiten kanssa.

Miinus: Tietokoneen rajoitukset

Ohjelmistona, joka sinun on tallennettava tietokoneellesi, SEO PowerSuite on saatavana vain sinne, missä sen asensit.

Tämä ei ole ongelma joillekin, jotka tekevät SEO-tutkimustaan ​​käyttämällä vain tietokoneitaan. Jotkut kuitenkin pitävät parempana pilvipohjaisten työkalujen joustavuutta, jossa voit käyttää projektejasi koskevia tietoja millä tahansa laitteella. Ohjelmiston avulla voit tallentaa projektisi SEO PowerSuite Cloudiin, mutta voit avata tiedot vain, jos käyttämässäsi laitteessa tai tietokoneessa on kopio työkalusta.

Voit kuitenkin asentaa ohjelmiston useisiin laitteisiin. Et vain voi käyttää niitä samanaikaisesti.

Toinen ratkaisu olisi tallentaa projektisi Dropbox-kansioon, joka on molemmissa tietokoneissa.

Edistymisen nopeus riippuu myös siitä, kuinka nopeasti tai hitaasti pöytätietokoneesi tai kannettavasi toimii.

Jos sinulla on vanhentunut tietokone, ohjelma ei ainoastaan ​​toimi normaalia hitaammin, vaan myös työkalua käytettäessä tulee virheitä.

Ja vaikka sinulla olisi tietokone, jossa on huipputason tekniset tiedot, et voi välttää, vaan odottaa, että työkalu kerää tietoja.

Pro: Hyödyllinen tuki

SEO PowerSuite -käyttäjäryhmä, sen oma asiakastukiryhmä Facebookissa, on todiste siitä, että yritys arvostaa asiakastaan ​​edellä. Voit odottaa saavasi vastaukset tuntikausia kysymyksesi lähettämisen jälkeen.

He ovat myös valmiita ylittämään velvollisuutensa kohdellakseen käyttäjiään hyvin. Esimerkki oli, kun sillä oli ongelmia Rank Tracker -työkalun kanssa, joka ei antanut tarkkoja tietoja kaikille.

Heiltä kesti aikaa saada työkalu kuntoon. Mutta kaikkien ongelmiin SEO PowerSuite tarjosi ilmaisen kuuden kuukauden jatkon heidän vuosittaiseen Rank Tracker -tilaukseensa.

Tämä osoittaa heidän sitoutumisensa tarjota käyttäjille huippuluokan käyttökokemus työkalunsa mukaan.

SEO PowerSuite -arvostelu: viimeiset ajatukset

Voit tehdä monia asioita SEO PowerSuiten avulla rikkomatta pankkia.

Sen yksinkertaisilla suunnitelmilla, jotka vaihtelevat välillä 25–60 dollaria kuukaudessa (maksetaan vuosittain), voit hallita rajattomasti projekteja, verkkosivustoja ja avainsanoja sekä suorittaa tutkimustehtäviä sydämesi kyllyydestä. Ei ole rajatonta, mitä voit kerätä ja muuttaa käyttökelpoisiksi SEO-oivalluksiksi sen avulla.

Tämä ei tee siitä vain loistavaa SEO-raportointityökalua, vaan myös vankan all-in-one SEO-alustan.

Tietokonepohjaisena ohjelmistona SEO PowerSuite näyttää kuitenkin halkeamia panssarissaan. Tilisi on rajoitettu siihen, minne asensit ohjelmiston. Siksi, jos haluat käyttää työkalun verkkosivuston tietoja, et voi vain avata sitä varten mitä tahansa tietokonetta.

Onneksi voit asentaa ohjelmiston useille laitteille yhdellä lisenssillä, mutta et vain voi käyttää niitä samanaikaisesti.

Muille kuin pilvipohjaisille ohjelmille tämä on kurssin arvo. Mutta syrjäisillä paikoilla työskenteleville ihmisille tämä SEO PowerSuiten rajoitus voi osoittautua erittäin suureksi esteeksi ylitettäväksi.

Hakukoneoptimointiasiantuntijoidensa kanssa lähellä työskentelevät startup-yritykset tai toimistot löytävät kuitenkin paljon rakkautta SEO PowerSuite -sovelluksella.