Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO-strategia: 3 kompromissia, jotka sinun on harkittava

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO-strategia: 3 kompromissia, jotka sinun on harkittava

Enemmän sijoittaminen yhteen SEO-strategiaan tarkoittaa yleensä vähemmän sijoittamista toiseen, ainakin lyhyellä aikavälillä.

Polun valitseminen suoraan keskeltä ei myöskään ole paras valinta jokaiselle tuotemerkille.

Tässä mielessä puhutaan kolmesta ensisijaisesta strategisesta SEO-ratkaisusta, jotka sinun on otettava huomioon, kun teet tärkeitä päätöksiä brändisi optimointiin.

1. Liikenne vs. osuvuus

Tiedän, mitä monet teistä ajattelevat. “Sillä on ilmeisesti merkitystä.”

Kyllä, hakukoneoptimointistrategia, joka ei ota huomioon merkitystä pelisuunnitelmassa, on selvästi virheellinen.

Liikenne käyttäjiltä, ​​jotka eivät koskaan olisi kiinnostuneita tuotteestasi, on luonnostaan ​​turhaa.

Paitsi silloin kun ei ole.

Tässä on asia:

Pohdittavaa on itse asiassa paljon enemmän kuin heti näyttää.

Harkitse seuraavaa:

Suuren liikenteen ja alhaisen osuvuuden lähestymistavan plussat

 • Mitä suurempi liikenne on ansaittu, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi ansaita luonnollisia linkkejä vierailijoilta.
 • Suuri liikenne tarkoittaa, että tuotteistasi kiinnostuneet ihmiset voivat kuulla sinusta toisen käden vierailijoilta, jotka eivät koskaan olisi kiinnostuneita tuotteistasi, joko sosiaalisessa jakamisessa tai henkilökohtaisesti.
 • Suurempi liikennemäärä tarkoittaa, että on helpompi saavuttaa tilastollisesti merkittäviä tuloksia SEO-kokeilla, A/B-testeillä ja vastaavilla tietomenetelmillä.
 • Lisääntynyt liikenne voi viime kädessä tarkoittaa osuvien käyntien kokonaismäärän kasvua, vaikka osuvien käyntien määrä olisi pienempi.
 • Suuren liikenteen strategiat voivat tavoittaa ihmisiä, jotka ovat ylempänä myyntisuppilossa, mutta voivat silti lopulta olla kiinnostuneita tuotteestasi, usein villisti arvaamattomilla tavoilla.

Suuren liikenteen lähestymistavan haitat

 • Suuren liikenteen avainsanat ovat usein erittäin kilpailukykyisiä, vaikka niillä olisikin alhainen osuvuus. Helpoin sijoitus on avainsanoja, joilla on rajoitettu liikennepotentiaali ja yleisöt, joilla on hyvin erityisiä tarpeita.
 • Huono tulosprosentti rajoittaa suuren liikenteen strategioiden välitöntä taloudellista arvoa.
 • Liian monien vilkasliikenteisten aiheiden jahtaaminen voi näyttää kyyniseltä tai laimentaa brändisi viestiä.

Korkean osuvuuden ja vähäisen liikenteen edut

 • Paljon korkeammat muuntoprosentit liidien luomiseen ja myyntiin.
 • Vähemmän kilpailukykyisiä avainsanoja kohdistettavaksi.
 • Kohdennettu psykologinen vaikutus vierailijoihin, jotka todennäköisimmin ostavat viime kädessä tuotteesi, mikä johtaa vahvempaan brändihenkeen.
 • Lisää innostuneita brändin kannattajia.
 • Osuvampaa luonnollista ankkuritekstiä ansaitsemissasi linkeissä.
🔥 Empfohlen:  Sosiaalisen median mainokset 2023: 8 trendiä, jotka kannattaa lisätä strategiaasi

Korkean osuvuuden lähestymistavan haitat

 • Erittäin osuvat avainsanat voivat olla yhtä kilpailukykyisiä kuin suuren liikenteen avainsanat, jos niillä on korkeat tulosprosentit. Suuri yleisörelevanssi ei useinkaan tarkoita suurta tuotteen osuvuutta.
 • Korkean osuvuuden strategioita voi olla vaikea skaalata, varsinkin ilman olemassa olevan yleisön vieraantumista.
 • Liian keskittyminen tiettyihin aiheisiin voi rajoittaa brändisi persoonallisuutta.

2. Kuluttaja vs. vaikuttaja

Näyttää ilmeiseltä, että kohdeyleisösi tulisi koostua ihmisistä, jotka lopulta ostavat tuotteesi.

Sinun on kuitenkin otettava huomioon myös se tosiasia, että vaikuttajat, joilla on valta linkittää meihin, jakaa sisältöämme ja paljastaa meidät laajemmalle yleisölle, ovat yhtä tärkeitä tekijänä.

Tähän liittyy läheisesti kysymys siitä, kirjoitammeko teollisuuden vai kiinnostuksen kohteiden vuoksi.

Yhdistän enimmäkseen “etujen joukon” “kuluttajiin” ja “teollisuuteen” “vaikuttajiin”, mutta muista, että tässä voi olla hieman ristikontaminaationa.

Jos työskentelet B2B-alalla, asiat ovat hieman erilaisia, mutta suuri osa siitä, mikä koskee “kuluttajaa”, koskee yrityksiä, jotka olisivat asiakkaitasi, kun taas “vaikuttaja”-merkki kuuluu toimialasi ja asiakkaasi toimialojen ajatusjohtajille. sisältää yrityksiä, jotka tarjoavat omasi kaltaisia ​​palveluita.

Vaikuttajan plussat, toimialalle kohdistettu lähestymistapa

 • Kirjoittaminen bloggaajille, toimittajille ja alalle, jolla kilpailet, on strategia, jolla ansaitset todennäköisimmin arvovaltaisimmat linkit. Koska nämä ovat henkilöitä, jotka omistavat arvovaltaiset sivustot ja useimmat heistä ovat valmiita mainitsemaan lähteensä, voit silti hankkia valtavan määrän SEO-valtuuksia sisällöllä, joka on kohdistettu näille ihmisille.
 • Samoin sisällön tuottaminen tälle yleisölle johtaa todennäköisimmin jakamiseen sosiaalisessa mediassa.
 • Vaikuttajakeskeinen sisältö voi olla ponnahduskohta yhteistyösisällölle, keskinäisten linkkien ansaitsemismahdollisuuksille ja jopa liikekumppanuuksille ja B2B-mahdollisuuksille, joita et ehkä ole harkinnut.

Vaikuttaja-lähestymistavan miinukset

 • Vaikuttajat, jotka voivat tavoittaa yleisösi, ja yritykset, jotka kilpailevat kanssasi heidän myynnistään, ovat usein yksi ja sama.
 • Toimialaan keskittyvä sisältö ei välttämättä houkuttele kuluttajiasi, ja saattaa jopa vieraannuttaa heidät.
🔥 Empfohlen:  Yli 100 upeaa sisältömarkkinoinnin ROI-tilastoa, jotka todistavat sen toimivan

Kuluttajan edut, kiinnostuskeskeinen lähestymistapa

 • Kuluttajille kirjoittaminen antaa sinulle maanläheisemmän vaikutelman niiden ihmisten mielissä, jotka todella ostavat tuotteitasi.
 • Suora käytännön vaikutus kuluttajasi elämään ennen kuin hän edes ostaa sinulta tuotteen, tarkoittaa sitä, että he todennäköisemmin luottavat sinuun ja ostavat tuotteitasi.
 • Kuluttajakeskeisellä sisällöllä on yleensä enemmän yleistä liikennepotentiaalia.

Kuluttajalähestymistavan haitat

 • Kuluttajat hallitsevat harvoin alustoja seuraavilla linkeillä, jotka voivat auttaa hakukoneoptimointiasi ja voivat harvoin yhdistää sinut laajempiin omiin yleisöihinsä.
 • Kuluttajakeskeinen sisältö, varsinkin kun se ei ole suunnattu tehokäyttäjille, voi tuntua vaikuttajille esittelytasolta, eikä sitä siksi kannata välittää eteenpäin.

3. Trendikäs vs. Evergreen

Valinta ihmisten uutuushaluihin vetoavan sisällön ja ajan kokeen kestävän sisällön välillä voi olla vaikea tehdä.

Enemmän sijoittaminen yhden tyyppiseen sisältöön tarkoittaa aina vähemmän sijoittamista toiseen.

Kuinka paljon kustakin on oikea tasapaino sinulle?

Sisällön plussat trendaavista aiheista

 • Keskittyminen trendaaviin aiheisiin antaa sinun olla osa jatkuvaa keskustelua, jolla on selviä SEO-etuja ansaitsemalla linkkejä ja sitoumuksia, jotka edistävät pitkäaikaista auktoriteettiasi hakukoneissa.
 • Jos olet ensimmäisten joukossa, joka tarttuu trendikkääseen aiheeseen, on epätodennäköistä, että kilpailijasi pystyvät ohittamaan sinut ennen kuin kiinnostus aihetta kohtaan laantuu.
 • Nousevilla aiheilla, erityisesti sellaisilla, joita suuret uutissivustot eivät ole käsitelleet, on rajoitettu kilpailu, ja hakukoneoptimointi on vinossa enemmän tuoreuden kuin auktoriteetin suuntaan, mikä antaa sivustoille, joilla on rajoitettu SEO-valtuutus, paremmat mahdollisuudet sijoittua.

Trendikäs lähestymistavan haitat

 • Jos et ole tarpeeksi valikoiva trendaavien aiheidesi suhteen, valitset todennäköisesti samat trendaavat aiheet kuin muut etkä todennäköisesti ole ensimmäisten joukossa julkaisemassa.
 • Nousussa olevat aiheet kasvattavat liikennepiikkiä, mutta ne lähettävät harvoin pitkäaikaista liikennettä.

Evergreen-aiheiden sisällön plussat

 • Koska ikivihreä sisältö ansaitsee edelleen liikennettä kuukausittain, sen avulla voit kasvattaa kuukausittaista liikennettäsi kumulatiivisesti tuottamalla uutta sisältöä sen sijaan, että joutuisit jahtaamaan suurempia aiheita joka kuukausi.
 • Koska se on toistuva liikenteen lähde, sinulla on enemmän vapautta päivittää sitä, kokeilla sitä, testata ja optimoida tulosten, osuvuuden ja liikennepotentiaalin mukaan.
 • Koska tuotteesi on suunniteltu ratkaisemaan ongelmia, jotka ovat edelleen olemassa, ja ikivihreä sisältö on suunniteltu ratkaisemaan edelleen olemassa olevia ongelmia, yhteys ikivihreän sisällön ja myynnin välillä on usein suorempi, jopa suhteellisen korkealla myyntisuppilossa olevissa aiheissa.
🔥 Empfohlen:  Kaksi hakuasiantuntijaa keskustelevat bloggaamisesta SEOsta [Podcast]

Evergreen-lähestymistavan haitat

 • Vaikuttajilta voi olla vaikea saada huomiota ikivihreään aiheeseen ilman uutta tietoa, kuten kyselyä tai omaperäistä tutkimusta, ja koska on todennäköistä, että muut ovat käsitelleet aiheita etukäteen, mikä vaikeuttaa kilpailun ohittamista. Toisin sanoen, ikivihreän sisällön hyöty niille, jotka kirjoittivat sen ensin, on este kaikille muille, jotka haluavat käsitellä aihetta.
 • Evergreen-sisällön on yleensä oltava kattavampaa, syvällisempää ja hyvin tuotettua kuin trendikkäitä aiheita käsittelevän sisällön, mikä voi vaatia enemmän resursseja.

Johtopäätös

Jokainen tuotemerkki on erilainen, ja “kaikki asiat kohtuudella” ei ole tarpeeksi tarkka. Harkitse yllä olevia kompromisseja kehittäessäsi brändisi SEO-strategiaa.