Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO-yhteisötuki Ukrainalle ja kuinka voit auttaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO-yhteisötuki Ukrainalle ja kuinka voit auttaa

Ukrainan kadut, jotka olivat aikoinaan täynnä lasten naurua ja töihin menossa olevien ihmisten kiireisiä kävelyjä, ovat nyt hylätty.

Kaikenlaiset työntekijät ovat joutuneet luopumaan työpaikastaan ​​paeta kotoaan tai mikä pahempaa – tarttuakseen aseisiin ja puolustaakseen perhettään.

Venäjän hyökkäys on pysäyttänyt miljoonien ukrainalaisten elämän, koska he tiesivät sen.

Hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin teollisuudessa on runsaasti tukea, sillä monet yritykset ja työntekijät tulevat piiritetystä maasta.

Tekniikka on a 6,8 miljardia dollaria liiketoimintaa Ukrainassa ja tuhansia sen 4,4 miljoonaa asukasta työskentelee alalla.

Tämä hyökkäys osuu hyvin lähellä monia meistä, jopa täällä Search Engine Journalissa, jossa SEJ:n perustajan Loren Bakerin perhe taistelee parhaillaan puolustaakseen Ukrainan ihmisiä ja maata.

Digitaalinen markkinointi ja hakukoneoptimointiyhteisö on perhe. Ja kun perheemme jäsenet kärsivät, annamme tukea parhaalla osaamme tavalla. Lisäämme tähän luetteloon päivityksiä ja muita tapoja auttaa.

Google lahjoittaa 15 miljoonaa dollaria ja taistelee disinformaatiota vastaan

Google ja sen työntekijät lahjoittavat yhteensä 15 miljoonaa dollaria rahana ja luontoissuorituksina avun antamiseen.

Hakujätti lahjoittaa myös 5 miljoonan dollarin mainosluottoja luotettaviksi katsomilleen humanitaarisille ja hallitustenvälisille järjestöille.

“Tässä poikkeuksellisessa kriisissä ryhdymme poikkeuksellisiin toimiin estääksemme väärän tiedon leviämisen ja häiritsemme disinformaatiokampanjoita verkossa”, Googlen globaalien asioiden johtaja Kent Walker kirjoitti 1. maaliskuuta antamassaan lausunnossa.

“Jatkamme tilanteen seuraamista ja ryhdymme lisätoimiin tarvittaessa – ja liitymme kansainväliseen yhteisöön ilmaisemaan vilpitöntä toivoa paluusta rauhanomaiseen ja suvereeniin Ukrainaan”, hän lisäsi.

Googlen ilmoitus toteaa myös, että RT:n ja Sputnikin YouTube-kanavat on nyt estetty kaikkialla Euroopassa.

Venäjän valtion rahoittaman median kaupallistamisvaihtoehdot on jäädytetty toistaiseksi kaikilla Google-alustoilla, ja RT:n mainonta on kielletty kokonaan.

Walker huomauttaa myös, että Google Payn kaltaiset tuotteet eivät ehkä ole saatavilla joissakin maissa, kun Google pyrkii noudattamaan hallituksen pakotteita.

Peruutettu konferenssitapahtuma lahjoittaa 35 000 dollaria

Peruutettu LRTcon voi lahjoittaa 35 102,62 dollaria Ukrainalle.

Kiitos vieraille ja sponsoreille @NinjasMarketing
joka teki tämän hämmästyttävän summan mahdolliseksi.

Puhujia, vieraita ja ystäviä Ukrainasta.

Olen erittäin ylpeä siitä, että voin auttaa niin nopeasti ja niin isosti.

1/ pic.twitter.com/71vMyZ5MzG

— Christoph C. Cemper 🇺🇦 🧡 SEO (@cemper) 1. maaliskuuta 2022

🔥 Empfohlen:  Bengalurussa toimiva käynnistys, joka auttaa sinua löytämään seuraavan myymäläsi

Järjestäjä Christoph Cemper lisäsi: “Meillä oli puhujia Ukrainasta. LRTconin otsikkona oli upeita puhujia Ukrainasta. Meillä oli vieraita Ukrainasta. LRTconilla vieraili monia päteviä ja mukavia ihmisiä Ukrainasta… Olen erittäin ylpeä, että voin auttaa niin nopeasti ja niin isosti. Ja tähän LRTconin tarina päättyy.

Kapellimestari, joka maksaa nimitettyjen työntekijöiden palkkoja perheelle

Seth Besmertnik Kapellimestari toimitettu päivityksiä LinkedIn Tällä viikolla työntekijä Oleksander Lytvyn, joka vaaransi henkensä partioimalla kaduilla, kun hänen perheensä kävelee parkkihallissa.

“Ukraina-tiimimme on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa uskollinen, omistautunut, ylpeä ja avoin aina paremmaksi.” Besmertnik kirjoitti.

Kapellimestari näki kirjoituksen seinällä yli kuukausi sitten, kun Venäjä provosoi ja uhkasi maata, Besmertnik kirjoitti. He tarjosivat apua ja kannustimia ukrainalaiselle joukkueelleen paeta.

Puolet heistä päätti paeta, mutta toinen puoli jäi.

He viestivät Ukrainassa oleville tiimin jäsenille 12 tunnin välein ja tarjoavat rahallista ja muuta apua.

– Niille, jotka ovat jääneet, ilmoitamme heille, mitä jos heidät otetaan palvelukseen, tarjoamme heidän perheilleen tuloja niin kauan kuin he ovat palveluksessa, Besmertnik kirjoitti.

SERPstats lähettää blogieditorin vapaaehtoisten journalistien aloitteeseen

Ukrainassa toimiva all-in-one SEO-alusta SERPstat twiittasi 2. maaliskuuta että Taras Prystatsky, sen blogitoimittaja, oli liittynyt Ukrainan vapaaehtoistoimittajien aloitteeseen.

Tänään yhtiö twiittasi:

Estimme eilen venäläisten käyttäjien tilit.
Olemme myös lopettaneet Yandex-, Google “ru”- ja Google “by”-tietokantojen SERP-päivitysten sekä Yandex-tietokantojen hakumäärän päivittämisen.
Olemme kiitollisia kaikille meitä tukeville 🙏
Kunnia Ukrainalle 🇺🇦 pic.twitter.com/hLLHvlOqDL

— Serpstat (@serpstat) 3. maaliskuuta 2022

WebCEO lahjoittaa yli 150 000 dollaria Ukrainan asevoimien rahastolle

Venäjän hyökkäyksen ensimmäisinä päivinä Ukrainaan WebCEO-tiimi lahjoitti yli 150 000 dollaria Ukrainan asevoimien rahastolle. Koska monilla WebCEO-tiimin jäsenillä on yhteyksiä Ukrainaan, he jatkavat lahjoituksia Ukrainan asevoimien rahastolle sekä useille humanitaarisille rahastoille, jotka auttavat Ukrainan siviiliväestöä ja ukrainalaisia ​​pakolaisia ​​ulkomailla.

WebCEO-verkkomarkkinointialusta on 4. maaliskuuta lähtien rajoittanut venäläisten käyttäjien pääsyä verkkopalveluihinsa.

SEJ on lahjoittanut 10 000 dollaria auttamaan Ukrainan ponnisteluja ja humanitaarista apua

Search Engine Journal -tiimi on kokoontunut yhteen lahjoittaakseen molemmille UNICEF aloite lasten auttamisesta, ruokkimisesta ja pukemisesta Ukrainassa sekä myös Ukrainan Come Back Alive -ohjelmassa. Kuten olemme tässä postauksessa todenneet, tämä sota iskee hyvin lähellä kotiamme sekä meille – perherintamalla että hakumarkkinointiyhteisössä. Olemme täällä auttamassa… ja tässä on lisää esimerkkejä siitä, kuinka SEO-maailman edustajat auttavat myös kumppaneitamme Ukrainassa.

🔥 Empfohlen:  Googlen Pixel Watch on todellinen ja tulossa pian

Kuinka SEO-ammattilaiset voivat auttaa kollegoitamme Ukrainassa

Palkkaa ukrainalainen etätyöntekijä

Olesia Korobka on järjestänyt a Ukrainan hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisten väliaikainen tietokanta jotka etsivät parhaillaan etätyötä.

SEO-konsultti Alexis Rylko on koonnut postauksen ‘Mahtavia SEO- ja digitaalisen markkinoinnin työkaluja, jotka on valmistettu Ukrainassa‘ niille, jotka haluavat tukea asiaa yrityksellään.

Tue ukrainalaisia ​​yrityksiä

Julia Nesteretstela- ja loki-analysaattorityökalun Jet Octopuksen toimitusjohtaja, lähetti twiitin ajoneuvostaan, kun hän ja hänen vastasyntynyt vauvansa toimittivat lääketieteellisiä tarvikkeita, keräsivät varoja ja esittivät demoja etätyöskentelyn aikana:

Työskentely kaikilla aloilla rinnakkain:
– lääkkeiden ostaminen puolustajille – alustan esittely uusille asiakkaille – vastasyntyneen ja 2 lapsen äiti. Testata @JetOctopus, tilaa. 15% kaikista lähetetyistä tukemaan Ukrainan armeijaa! pic.twitter.com/q9OEtIqem9

– Julia Nesterets (@JNesterets) 3. maaliskuuta 2022

Ahrefs:n toimitusjohtaja Dmitri Gerasimenko on ukrainalainen ja tarjoutui tuplaamaan jokaisen, joka lahjoittaa Ukrainan rauhaa tukeville organisaatioille.

Jos henkilö lahjoittaa kuuden kuukauden suunnitelman, Ahrefs tukee häntä kokonaisen palveluvuoden ajan.

SE-sijoitus on verkkosivuillaan Ukrainaa tukevan viestin ja tarjoaa linkkejä siihen, kuinka ihmiset voivat auttaa.

Yksi osoittaa HelpUkraineWin.orgTumblrin tuotepäällikön luoma resurssi, Bohdan Kit. Siellä hän jakaa lomakkeen kerta- tai kuukausilahjoituksia varten, luettelon tavoista lahjoittaa tai tehdä vapaaehtoistyötä muilla tavoilla sekä syötteen #StandWithUkrainesta Twitterissä.

SERankingin sisältöpäällikkö Svetlana Shchehel, myös Search Engine Journalin kirjoittaja, suosittelee, että ihmiset lahjoittaa Unicefille tarjota kipeästi kaivattua hätäapua ukrainalaisille lapsille.

Olga Andrienko, Semrushin brändimarkkinoinnin johtaja, twiittasi“Vastamme voimakkaasti kaikkia sotatoimia, mukaan lukien Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. Prowly, puolalainen yksikkömme, koordinoi ponnisteluja tarjotakseen suoraa apua apua tarvitseville ihmisille Ukrainassa kansalaisjärjestöjen tuella.

Kaikki kansalaisjärjestöt, jotka haluavat tukea heidän pyrkimyksiään, voivat ottaa heihin yhteyttä suoraan osoitteeseen [email protected].

Digimarkkinointitoimisto Switch out of Maltalla on sivu verkkosivusto omistettu Ukrainan tuelle ja jokainen tiimin jäsen lahjoitetaan tunnin päivässä humanitaarisiin tarkoituksiin. Siellä on myös yhteydenottolomake, jolla ihmiset voivat pyytää tai tarjota palveluita Ukrainan kansan auttamiseksi.

Lupaa tukea eläinsuojia

Dudan vaikuttajamarkkinoinnin johtaja Anton Shulkejoka sijaitsee Kiovassa, kerää lahjoituksia auttaakseen ukrainalaisia ​​eläinsuojia selviytymään tästä vaikeasta ajasta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat osakkeet, joihin voit sijoittaa Cash App -sovelluksella (2023)

Kaikki tuotto häneltä Osta minulle kahvia Sivusto menee suoraan erilaisille koirien ja kissojen turvakodeille, jotka pitävät nämä turvapaikat toiminnassa kaivatulla lemmikkieläinruoalla ja -tarvikkeilla.

Jokainen lupaus on tärkeä, eikä mikään lahjoitus ole liian pieni.

Maaliskuun 17. päivänä Shulke on kerännyt noin 19 310 dollaria eläimille Ukrainassa.

Faktat-tarkista kaikki

Tietoa ja väärää tietoa Ukrainan konfliktista on kaikkialla, mutta joukko PR-asiantuntijoita Kiovassa haluaa varmistaa, että maailma kuulee vain totuuden.

Yli 100 PR-ammattilaista loi a Google-lomake lehdistötiedotteen mukaan media voi pyytää ensikäden kertomuksia asiantuntijoilta, vapaaehtoisilta ja silminnäkijöiltä. He voivat myös vastaanottaa kuvia ja videoita sodasta.

Ennen kuin teet lahjoituksia tai palveluita Ukrainan tukemiseksi, varmista, että hyväntekeväisyysjärjestö on luotettava.

Usein ihmiset käyttävät hyväkseen riitoja ja katastrofeja ansaitakseen rahaa. On muita, joilla on hyvät aikeet, mutta jotka tukevat asiaa laittomasti.

Jos etsit luotettavinta lahjoituspaikkaa, käy osoitteessa Tuki Ukraina -sivu Ukrainan ulkoministeriöstä.

Ihmisiä on myös pyydetty osallistumaan DDOS-hyökkäyksiin venäläisten sivustojen poistamiseksi.

On huomattava, että tämä ei ole vain laitonta, vaan hyvää tarkoittava henkilö voi helposti päätyä osallistumaan johonkin muuhun.

Toivon nopeaa ratkaisua

Maailman sydämet ja mielet ovat Ukrainan kansojen päällä, kun he jatkavat taistelua vapaudestaan ​​ylivoimaisia ​​vaikeuksia vastaan.

Pommitettujen rakennusten kuorista tunkeutuu karmea savu, ja kaduilla soi tulitus, kun Venäjän joukot ottavat vastaan ​​Ukrainan armeijan lisäksi myös kansalaisia.

Search Engine Journal tukee täysin Ukrainan kansaa heidän tarvitsemanaan aikana ja rohkaisee kaikkia tekemään kaikkensa auttaakseen tuhansia viattomia, jotka ovat jääneet väliin.