Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SEO-ystävällisen sisällön kirjoittaminen: 15 blogitekstiä & Artikkelin vinkit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SEO-ystävällisen sisällön kirjoittaminen: 15 blogitekstiä & Artikkelin vinkit

Tässä oppaassa opit kirjoittamaan SEO-ystävällistä sisältöä.

Kuten alta huomaat, hakukoneoptimointiystävällisten blogiviestien ja -artikkelien kirjoittamisen perusprosessi alkaa avainsanatutkimuksella ja käyttäjien hakutarkoituksen ymmärtämisellä, minkä jälkeen käytetään useita menetelmiä sisällön optimoimiseen hakukoneille, kuten Googlelle, Yahoolle ja Bingille. .

Tämän vaiheittaisen oppaan loppuun mennessä osaat kirjoittaa SEO-ystävällisen artikkelin, joka voi sijoittua korkeammalle hakukoneiden tulossivuilla (SERP:t) kohdeavainsanoillesi. Harkitse tätä lopullista luetteloa vinkeistä ja neuvoista paremman SEO-kirjoituksen kirjoittamiseen.

SEO-ystävällisen sisällön kirjoittaminen

1. Valitse oikeat SEO-avainsanat

Ensimmäinen askel SEO-ystävällisen sisällön kirjoittamisessa on valita oikeat SEO-avainsanat, jotka kohdistetaan blogikirjoituksiisi ja artikkeleihisi.

Keskittyvien kohdeavainsanojen valitseminen on tärkeää, koska tämä ohjaa koko kirjoitusprosessia ja varmistaa, että kirjoitat sisältöä, jota käyttäjät todella etsivät Googlesta, Yahoosta ja Bingistä.

Paras paikka aloittaa on avainsanatutkimustyökalulla, kuten KWFinder, Ubersuggest tai Google Keyword Planner. Nämä työkalut voivat auttaa sinua löytämään hyviä hakutermejä sisältöösi kohdistamista varten käyttämällä “siemenavainsanaa” aiheellisten ideoiden luomiseen. Tämän jälkeen voit valita hakukoneoptimointitietojen, kuten avainsanakilpailun ja kuukausittaisen hakumäärän, perusteella optimaaliset hakutermit kohdistamiseen verkkosivustosi verkkotunnuksen ja pitkän aikavälin sisältötavoitteiden perusteella.

Jos tarvitset apua tässä vaiheessa, voit tutustua Keyword Accelerator -ohjekirjaani saadaksesi selville todistetun prosessin parhaan löytämiseksi.ja helpoin luokitella-avainsanat, jotka sopivat täydellisesti yksittäiseen blogiisi tai verkkosivustoosi.

2. Tunnista käyttäjän hakutarkoitus

Seuraava askel kirjoitusprosessissa on tunnistaa käyttäjän hakutarkoitus kohdeavainsanoillesi.

Aloittelijoiden yleinen virhe on se, että he eivät muotoile sisältöään tavalla, joka vastaa käyttäjien hakutarkoitusta. Ja kun näin tapahtuu, artikkeli tai blogi ei ole tarpeeksi SEO-ystävällinen, jotta hakukonealgoritmit sijoittivat sen korkealle hakukoneissa kohdeavainsanoilla.

Käyttäjien hakutarkoituksia on kolme yleistä:

 • Tiedotustarkoitus: Käyttäjä haluaa saada tiettyä tietoa aiheesta tai saada vastauksia kysymyksiinsä.
 • Tapahtumat: Käyttäjä haluaa tehdä ostoksen verkossa tai lukea arvosteluja ennen ostamista.
 • Navigointi: Käyttäjä etsii tiettyä verkkosivustoa, brändiä, tuotetta tai palvelua ja haluaa mennä suoraan kyseiselle verkkosivulle.

Käyttäjien hakutarkoituksen perusteella hakukoneet, kuten Google, näyttävät hakukonetulossivuilla (SERP:t) erityyppistä sisältöä. Esimerkiksi tällä hetkellä lukemallasi artikkelilla on tiedotustarkoitus. Ja hakusana, jonka kirjoitit Googleen löytääksesi sen, alkoi todennäköisesti sanalla “miten”. Jos tarkistat SERP:t, huomaat, että kaikki huippuluokan artikkelit (mukaan lukien tämä) ovat tietopohjaisia, ja niissä on vaiheittaiset ohjeet tai vinkit SEO-ystävällisen sisällön kirjoittamiseen. Se on pitkää tekstiä, jossa on hyvin vähän kuvia eikä suoria tuotelinkkejä.

Vertaa nyt tätä tapahtumaan liittyvään avainsanailmaukseen, kuten “parhaat SEO-kirjat ostettavaksi”. SERP-tulokset näyttävät paljon erilaisilta, ja ranking-blogiviestit ja artikkelit on muotoiltu luettelotyyppiseksi sisällöksi, jossa on useita kirjasuosituksia, yksittäisiä kirja-arvosteluja, kirjan kansikuvia ja linkkejä SEO-kirjojen ostoon.

Kuten näet, jokainen Google-avainsana luokittelee hakukoneoptimointiystävällistä sisältöä, joka myös vastaa muotoa ja rakennetta, jonka sen algoritmi on määrittänyt vastaamaan parhaiten käyttäjän hakutarkoitusta. Siksi sinun on varmistettava, että artikkelisi ja blogiviestisi tekevät samoin.

Voit tehdä tämän tekemällä nopean haun Googlessa saadaksesi selville, minkä tyyppistä sisältöä se suosii kohdeavainsanallesi. Tee sitten jotain vastaavaa.

3. Luo SEO-ystävällinen sisältörakenne

Seuraava askel SEO-ystävällisten blogitekstien kirjoittamisessa on luoda hyvä sisältörakenne artikkeleillesi.

Kun olet käynyt läpi yllä olevan vaiheen 2, tiedät jo perusmuodon, jolla sisältösi tulee jäsentää käyttäjän hakutarkoituksen perusteella. Sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota muutamaan avainelementtiin, jotta sisällöstäsi tulee mahdollisimman ystävällisintä hakukoneiden indeksointiroboteille.

Pohjimmiltaan haluat SEO-sisällössäsi olevan kolme osaa:

 • Johdanto
 • Vartalon pääsisältö
 • Yhteenveto

Lisäksi haluat jäsentää ääriviivat oikein seuraavilla HTML-alaotsikkotageilla:

 • H2: Käytä tätä alaotsikkoa sisältösi pääideoiden jakamiseen.
 • H3: Käytä tätä alaotsikkoa lisätäksesi alapisteitä H2-tunnisteiden alle.
 • H4: Käytä tätä alaotsikkoa lisätäksesi alapisteitä H3-tunnisteiden alle.
 • H5: Käytä tätä alaotsikkoa lisätäksesi alapisteitä H4-tunnisteiden alle.
 • H6: Käytä tätä alaotsikkoa lisätäksesi alapisteitä H5-tunnisteiden alle.

Jos katsot tämän blogikirjoituksen pääpiirteitä, huomaat, että se noudattaa tätä SEO-ystävällistä rakennetta. Esittelyn jälkeen on H2-pääotsikko, jota seuraa 15 H3-alaotsikkoa, jotka selittävät pääaiheen alakohdat. Seuraavaksi on muita H2-alaotsikoita, jotka vastaavat SEO-ystävällisten blogiviestien ja -artikkelien kirjoittamisen pääaiheeseen liittyviin kysymyksiin. Lopuksi on yhteenvetokappale.

🔥 Empfohlen:  Weebly SEO: Ominaisuudet, rajoitukset ja vinkit sivustosi optimointiin

Tämä sisältö ei sisällä H4–H6-tunnisteita; artikkelissasi voi kuitenkin olla näitä HTML-elementtejä, jos huomaat, että on tarpeen kirjoittaa alakohtia muiden alakohtien alle. Mutta varmista vain, että rakennat sisältösi oikein näillä alaotsikoilla artikkelin aiheiden perusteella, etkä tyyliteltyinä elementteinä. Muussa tapauksessa saatat hämmentää hakukoneiden indeksointirobotteja siitä, mistä artikkelissasi todella on kyse ja miten se pitäisi indeksoida SERP:issä.

4. Valitse paras artikkelin pituus

Kun artikkelisi perusrakenne on paikoillaan, sinun tulee seuraava askel ennen SEO-sisällön kirjoittamista valita sille paras pituus.

Toisessa oppaassani parhaan SEO-sanamäärän valitsemisesta artikkeleillesi selitän, kuinka blogitekstien tulee olla vähintään 1 000 sanaa, jotta ne indeksoidaan ja sijoitetaan oikein kohdeavainsanoilleen. Muun tyyppinen sisältö, kuten esimerkiksi tuotekatsaussivut, voi olla paljon lyhyempi ja silti korkealla hakukoneissa.

Toisessa artikkelissa selitetään ihanteellinen blogitekstin pituus SEO:lle, joka on 2 100 – 2 400 sanaa.

Voit tutustua muihin blogikirjoituksiin saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta tai vain saada käsityksen SEO-sisällön pituudesta analysoimalla kilpailijoita SERP:issä. Se voi olla 1 500 sanan artikkeli, 3 000 sanan blogikirjoitus tai 5 000 sanan pituinen sisältö sen mukaan, mitä Googlen algoritmi haluaa näyttää käyttäjille SERP:issä tietyissä hakukyselyissä.

5. Kirjoita SEO-ystävällinen blogikirjoitus tai artikkeli

Tässä vaiheessa osaat valmistautua SEO-ystävällisen artikkelin kirjoittamiseen avainsanavalinnan, käyttäjien hakutarkoituksen vastaavuuden, hyvän sisältörakenteen luomisen ja oikean artikkelin pituuden valitsemisen perusteella.

Nyt sinun tarvitsee vain kirjoittaa blogiteksti tai artikkeli.

Käy läpi ja täytä jokainen sisältösi osio ilman huolta SEO-avainsanojen lisäämisestä. Kirjoita ensin ihmisille ja optimoi sitten sisältö hakukoneiden indeksointiroboteille seuraavassa vaiheessa kuvatulla tavalla.

6. Lisää SEO-avainsanoja sisältöön

Kun ensimmäinen luonnos on valmis, seuraava vaihe on lisätä SEO-avainsanasi sisältöön.

Palaa artikkelisi tai blogiviestisi läpi ja etsi alueita, joihin voit lisätä kohdeavainsanasi luonnollisella tavalla. Älä vain pakota heitä satunnaisiin lauseisiin.

Kuten tässä toisessa viestissä avainsanojen lisäämisestä artikkeliin selitetään, haluat lisätä tarkan haun avainsanailmauksen jokaiselle hakutermille, johon kohdistat näillä alueilla:

 • Johdanto
 • Vartalon pääsisältö
 • Otsikot
 • Yhteenveto

Et kuitenkaan halua ylioptimoida sivun hakukoneoptimointiasi, sillä muuten Google, Yahoo tai Bing voivat heikentää sijoituksesi arvoa. Noudata siis linkitetyn viestin ohjeita saadaksesi parhaat käytännöt sivun hakukoneoptimoinnissa.

7. Optimoi suositeltuja katkelmia varten

Kun olet käynyt läpi ja sisällyttänyt SEO-avainsanasi artikkeliin, seuraava askel SEO-ystävällisen sisällön kirjoittamisessa on löytää osioita, jotka voit optimoida Googlen suositeltuja katkelmia varten.

Suositellut katkelmat ovat korostettuja otteita indeksoidusta sisällöstä, joka näkyy Googlen hakutulossivujen yläosassa ja tunnetaan nimellä “sijainti 0”. Nämä suositellut katkelmat tarjoavat käyttäjille nopean vastauksen hakukyselyynsä ja voivat ohjata paljon laadukasta liikennettä verkkosivustollesi.

Suositeltuja katkelmia varten on neljä yleistä muotoa:

 • Kappaleet: Tämä on 45–50 sanan katkelma, joka tarjoaa käyttäjille lyhyen määritelmän tai vastauksen aiheeseen.
 • Luettelo: Tämä on luettelomerkitty tai numeroitu luettelo, joka näyttää prosessin vaiheet tai identifioi tuotteet tuoteluettelossa.
 • Taulukko: Tämä on kahden tai kolmen sarakkeen taulukko, jonka avulla käyttäjät voivat visualisoida tietoja erityyppisiä vertailuja varten.
 • Video: Jos Googlen algoritmi määrittää, että video tarjoaa parhaan vastauksen käyttäjän hakukyselyyn, se sijoittaa videon Suositeltu katkelma -kohtaan (yleensä YouTubesta).

Jos haluat optimoida sisältösi Suositeltuja katkelmia varten, sinun tulee palata Googleen ja tehdä haku hakukoneoptimoinnin kohdeavainsanoilla. Tämä näyttää sinulle, minkä tyyppinen Suositeltu katkelma näytetään kyseiselle hakukyselylle. Seuraavaksi sinun kannattaa lisätä jotain samankaltaista blogikirjoituksiisi ja artikkeleihisi parantaaksesi mahdollisuuksiasi sijoittaa sisältösi kyseiseen paikkaan.

Jos näet esimerkiksi taulukon, sisällytä artikkeliisi taulukko, jossa on samankaltaisia ​​tietoja, ja sen yläpuolella on asianmukainen H2-tunniste. Jos näet kappaleen katkelman, analysoi käytettyjä lihavoituja sanoja ja yritä kirjoittaa parempi (ja SEO-ystävällisempi) kappale, jonka yläpuolella on avainsanaoptimoitu H2-tunniste, jotta voit toivottavasti napata tämän Suositellun katkelman paikan.

8. Lisää SEO-ystävällisiä kuvia

Tässä vaiheessa olet suorittanut suurimman osan kirjoitusprosessista. Nyt sinun on palattava artikkelisi läpi ja lisättävä SEO-ystävällisiä kuvia parantaaksesi edelleen kohdeavainsanojesi sisällön osuvuutta.

🔥 Empfohlen:  Vinkkejä sisällön optimoimiseen Googlen älykkäitä näyttöjä varten

Kuvan optimointi ei ole vain hyvä sivun hakukoneoptimointiin, vaan se auttaa myös blogikirjoituksiasi ja artikkeleitasi saamaan lisäliikennettä Google-kuvahausta. Hakukoneoptimointia varten optimoidut kuvat voivat sijoittua kuvahakukoneeseen houkutellakseen laadukkaampaa liikennettä verkkosivustollesi.

Hyvä nyrkkisääntö on lisätä yksi kuva jokaiselle kohdistamasi avainsanalle sisältöön, jotta se olisi hakukoneoptimoinnin kannalta ystävällisin. Jos esimerkiksi kohdistat blogikirjoituksessa kolmeen avainsanaan, varmista, että sivulle on ladattu kolme kuvaa.

Mitä tulee kuvien optimoinnin parhaisiin käytäntöihin, noudata näitä perusohjeita:

 • Käytä avainsanaa kuvatiedoston nimessä.
 • Lisää avainsana kuvan ALT-tunnisteeseen ja kuvaile se samalla tarkasti näytönlukuohjelmia varten.
 • Lisää avainsana kuvan metatietoihin, jos sinulla on pääsy muokkausohjelmistoihin, kuten Photoshop tai GIMP.

9. Lisää asiaankuuluvat sisäiset linkit

Toinen tärkeä askel SEO-ystävällisten blogitekstien ja -artikkelien kirjoittamisessa on lisätä sisäisiä linkkejä muihin asiaankuuluviin artikkeleihin.

Lisäämällä tällaisia ​​sisäisiä linkkejä lisäät asiantuntemusta, luottamusta ja auktoriteettia (EAT) -tekijöitä, jotka Googlen algoritmi ottaa huomioon indeksoidessaan ja luokittaessasi sisältöä SERP:issä.

Laadukkaissa ja luotettavissa artikkeleissa on usein sisäisiä linkkejä, jotka parantavat käyttökokemusta, mikä on signaali, jonka Google voi mitata. Nämä linkit auttavat myös parantamaan sivun ajankohtaisuutta yhdistämällä sen muuhun asiaan liittyvään sisältöön. Voit lukea lisää tästä ideasta aiheklusterin sisältöstrategian luomisesta täältä.

Voit nähdä, että olen noudattanut samaa neuvoa koko tämän artikkelin ajan linkittämällä muita SEO Chatter -verkkosivuston asiaankuuluvia sivuja.

10. Lisää viranomaisen lähteviä linkkejä

Toinen hyvä vinkki artikkeliesi SEO-ystävällisyyden parantamiseen on lisätä auktoriteettia lähteviä linkkejä koko sisältöön. Tämä tarkoittaa linkittämistä korkealaatuisiin lähteisiin, jotka liittyvät sivulla käsiteltäviin aiheisiin.

Reboot Online Marketing Ltd suoritti lähtevän linkityskokeen (kahdesti), joka paljasti, että ulkoiset linkit voivat parantaa verkkosivun sijoitusta. Tämä hakukoneen pyöreän pöydän artikkeli 2016 osoittaa kuitenkin toisin (eli John Mueller sanoi, että linkit tiettyihin verkkosivustoihin eivät ole sijoitustekijä).

Mutta tässä heinäkuun 2019 Google Webmasters -videossa John Mueller sanoi: “Linkkiminen muille verkkosivustoille on loistava tapa tarjota arvoa käyttäjillesi. Usein linkit auttavat käyttäjiä saamaan lisätietoja, tarkistamaan lähteesi ja ymmärtämään paremmin, kuinka sisältösi liittyy heidän kysymyksiinsä.

Riippumatta siitä, onko muille verkkosivustoille linkittäminen suora sijoitustekijä vai ei, tosiasia on, että käyttäjäkokemus ja käyttäjille tarjottu arvo ovat Googlen etusijalla. Tästä syystä lähtevien linkkien lisääminen erittäin merkityksellisille ja arvostetuille verkkosivustoille on loistava tapa tarjota lisäarvoa vierailijoillesi, jotka voidaan palkita korkeammilla sijoituksilla blogikirjoituksillesi ja artikkeleillesi SERP:issä.

Joten lisää vain nämä linkit luonnollisesti koko sisältöön ilman mitään tiettyä tavoitetta. Kuten näet tästä sisällön osiosta, linkkasin 3 kertaa, koska oli välttämätöntä tukea ideoitani laadukkailla viittauksilla.

11. Tee sisällönkuvauskentistä SEO-ystävällisiä

Kun olet noudattanut kaikkia tämän oppaan aiempia vaiheita ja kirjoittanut sisältösi mahdollisimman hakukoneoptimointiystävälliseksi, sinun tulee seuraavaksi optimoida sisällönkuvauskentät. Tämä sisältää artikkelin sisällönkuvauskentän ja metakuvauksen.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Otsikon sisällönkuvauskenttä näkyy Googlen hakukoneen tulossivuilla indeksoidun verkkosivusi otsikkona. Metakuvaus näkyy lyhyenä tiivistelmänä sisällöstä.

Tarvitset SEO-laajennuksen, kuten Yoast, RankMath tai All In One SEO, jos käytät WordPressin sisällönhallintajärjestelmää sisällöllesi optimoitujen sisällönkuvauskenttien kirjoittamiseen, koska tämä ominaisuus ei ole oletuksena käytettävissä. Kun jokin näistä laajennuksista on asennettu, voit tehdä muutoksia otsikon sisällönkuvauskenttään ja metakuvaukseen.

Perusstrategia tässä on sisällyttää SEO-avainsanasi mahdollisimman lähelle otsikkosisällön alkua ja pitää tämän tekstin kokonaispituus alle 60 merkkiä. Haluat myös laittaa avainsanasi metakuvauskenttään ja rajoittaa sen pituuden 160 merkkiin.

Nyt Google voi näyttää tai saattaa näyttää optimoidun metakuvauksen sisällön sijoittuvan hakukyselyn perusteella, mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä. SEO-relevanssi on jo määritetty lisäämällä avainsanasi kyseiseen kenttään.

Mitä tulee sisällönkuvauskenttään, Google toimittaa useimmiten kirjoittamasi mukautetut SEO-tiedot, kunhan noudatat H1-tunnisteen lisävaihetta, kuten seuraavassa mainitaan.

12. Optimoi H1-sivun otsikko

Jos olet tosissaan kirjoittamassa SEO-ystävällisiä artikkeleita, sinun on tiedettävä, kuinka H1-tunniste optimoidaan oikein. Voit lukea täydellisen oppaani SEO H1 -tunnisteiden parhaista käytännöistä tai noudattaa tätä yksinkertaista vinkkiä blogiteksteillesi:

🔥 Empfohlen:  Semanttisen kyselyn määritelmä & Merkitys

Kopioi SEO-ystävällinen sisällönkuvauskenttäsi H1-tunnisteeseen, joka on yleensä blogitekstisi tai artikkelisi otsikko. Se siitä.

Käyttämällä tätä strategiaa käytännössä pakotat Googlen käyttämään metaotsikkoasi sellaisenaan. Muussa tapauksessa hakukone saattaa kirjoittaa metaotsikon uudelleen tai vaihtaa sen H1-tunnisteeseen, joka voi olla tai ei ehkä ole hyvin optimoitu kohdeavainsanoillesi.

13. Luo SEO-optimoitu URL-osoite

Blogiviestien ja artikkelien URL-rakenne on myös tärkeä hakukoneoptimoinnin kannalta. Tämän HTML-attribuutin optimoimiseksi niin, että se on mahdollisimman ystävällinen hakukoneille, sinun tarvitsee vain laittaa pääkohdeavainsana URL-osoitteeseen.

Esimerkiksi URL-osoite artikkelille “Mitä on SEO-sisältö?” on yksinkertaisesti /mikä-on-seo-sisältö/. Näet selvästi, mikä kohdeavainsanailmaus on, katsomalla SEO-optimoitua URL-osoitetta.

14. Tarkista sisältö

Ennen kuin napsautat uuden artikkelisi tai blogikirjoituksesi julkaisupainiketta, sinun tulee tarkistaa sisältö lopullinen. Palaa läpi ja varmista, että noudatit tämän oppaan jokaista vaihetta ja otat käyttöön kaikki SEO-ystävällisyyden parhaat käytännöt.

On helppo missata asioita, kun kirjoitat pitkää artikkelia, mutta kaikki tärkeät osat oikein optimoidusta sisällöstä voi varmistaa, että blogiviestilläsi on parhaat mahdollisuudet sijoittua korkeammalle SERP:ssä alusta alkaen.

15. Julkaise blogiviesti tai artikkeli

Viimeinen vaihe on julkaista sisältösi verkkosivustolla. Ja kun se on julkaistu, voit avata muita asiaankuuluvia artikkeleita ja lisätä avainsanoilla optimoituja sisäisiä linkkejä (mainittu vaiheessa 9), mikä auttaa lisäämään ajankohtaista merkitystä juuri julkaistulle blogiviestillesi.

Mikä on SEO-ystävällinen blogi?

SEO-ystävällinen blogi on blogi, joka sisältää käyttäjäystävällisiä blogitekstejä, jotka on optimoitu hakukoneoptimoinnille, jotta sisältö sijoittuu hakukoneiden, kuten Googlen, ensimmäiselle sivulle. Hakukoneoptimointiystävälliset blogiviestit sisältävät kohdeavainsanasi, mutta ilman avainsanojen täyttämistä.

Mikä on SEO-ystävällinen artikkeli?

SEO-ystävällinen artikkeli on sisällön tyyppi, joka on kirjoitettu tavalla, joka auttaa hakukoneita saavuttamaan sen korkealla SERP:ssä. SEO-ystävälliset artikkelit sisältävät sivulla kohdistettuja avainsanoja, vastaavat käyttäjän hakutarkoitusta ja sisältävät laadukasta sisältöä.

Mistä tiedän, onko artikkelini SEO-ystävällinen?

Tiedät, että artikkeli on hakukoneoptimointiystävällinen, jos se sisältää avainsanoja, jotka liittyvät sivun aiheeseen, on rakennettu oikein vastaamaan käyttäjän hakutarkoitusta, siinä on avainsanoilla optimoidut otsikot ja hakukoneoptimointiystävällisiä metatietoja. Voit myös tarkistaa ja varmistaa SEO-artikkelin sopivuuden useilla eri työkaluilla.

SEO-ystävälliset blogiviestit ja artikkelien kirjoitustyökalut

Alla on luettelo työkaluista, joilla voit tarkistaa, vahvistaa ja kirjoittaa SEO-ystävällisiä blogiviestejä, artikkeleita ja muun tyyppistä sisältöä verkkosivustollesi.

 • Clearscope
 • Frase
 • Kieliopillisesti
 • Hemingway-sovellus
 • Page Optimizer Pro
 • Searchmetrics-sisältökokemus
 • Semrush kirjoitusassistentti
 • Surfer SEO -sisältöeditori
 • Tekstin optimointi
 • Verkkosivuston tarkastajan sisällön editori
 • Yoast reaaliaikainen sisältöanalyysi

SEO-ystävällisen sisällön yhteenvedon kirjoittaminen

Toivottavasti pidit tästä oppaasta SEO-ystävällisen sisällön kirjoittamiseen.

Kuten huomasit, perusprosessi SEO-ystävällisten blogiviestien ja -artikkelien kirjoittamiseen sisältää asianmukaista avainsanatutkimusta, jota seuraa käyttäjien aikomusten analysointi ja sitten SEO-avainsanojen lisääminen oikeisiin paikkoihin koko sisällössä. Tämän sivun vinkit selittivät SEO-ystävällisen artikkelin kirjoittamisen; On kuitenkin olemassa myös tehokkaita kirjoitusaputyökaluja, joiden avulla voit tarkistaa ja varmistaa, että sisältösi on optimoitu hakukoneille, kuten Googlelle, Yahoolle ja Bingille.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.