Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

seoClarity ostaa RankSensen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: seoClarity ostaa RankSensen

Enterprise SEO -alusta seoClarity ilmoitti ostavansa SEO-automaatioyrityksen RankSensen.

RankSense-skaalatut SEO-ratkaisut täydentävät täydellisesti seoClarityn tarjontaa.

Tässä on, mitä hankinta tarkoittaa käyttäjille.

seoClarity

seoClarity on yritystason SEO-alusta, jota suuret yritykset käyttävät parantamaan ja toteuttamaan SEO-strategioitaan. Se sisältää edistynyttä sivuston tarkastustekniikkaa ja tekoälyyn perustuvia oivalluksia.

Alusta tarjoaa ranking-analyysiä, avainsanatutkimusta, NLP- ja tekoälypohjaisia ​​sisältömarkkinointianalyysejä ja -näkemyksiä, teknisiä SEO-auditointeja ja automaattista raportointia.

Sitä käyttävät yritykset, kuten Zillow, Expedia ja Orbitz sekä yli 3 500 muuta tuotemerkkiä ja toimistoa.

SeoClarity-sivuston mukaan:

“SEO-ohjelmistomme yhdistää kaikki yrityshakukoneoptimointityökalut yhdeksi, jotta saadaan Clarity Grid™ -teknologian tuottamia käyttökelpoisia oivalluksia.

Se hyödyntää petatavuja dataa tekoälyn avulla tarjotakseen älykkäimpiä tietoja orgaanisen haun ja sisällön tehokkuudesta.”

RankSense

RankSense on yritys, jonka perusti Hamlet Batista, hahmo, joka oli suosittu ja paljon ihailtu SEO-yhteisön jäsen.

RankSense on SEO-automaatioalusta, joka havaitsee SEO-ongelmat, toteuttaa ratkaisuja ja seuraa suorituskykyä. Sen tuote sopii hyvin yritystason organisaatioille, erityisesti tuhanssivuisille organisaatioille, joita myös seoClarity palvelee.

Esimerkiksi RankSense voi automatisoida hakuoptimoitujen otsikko- ja metakuvaustunnisteiden luomisen, mikä on tärkeää verkkosivustoille, joilla on valtava määrä sivuja, jolloin yritys voi skaalata hakukoneoptimointiaan.

RankSense analysoi web-sivuja ja pystyy automaattisesti tekemään yhteenvedon tuhansista sivuista luonnollisen kielenkäsittelyteknologiansa avulla.

Kun optimointi on otettu käyttöön, RankSense seuraa suorituskykyä ja antaa tietoja varmistaakseen, toimivatko optimoinnit.

Mitä tulee otsikon ja metakuvauksen optimointiin:

“Meidän oma luonnollisen kielen luontityökalumme voi tehdä yhteenvedon sivun sisällöstä sadoille tai tuhansille sivuille.”

Luonnollinen ottelu

RankSense on luonnollinen vastine seoClarityn kanssa, sillä molemmat keskittyvät automatisoituihin ratkaisuihin, jotka skaalaavat SEO:n suuremmille yrityksille ja verkkosivustoille.

RankSensen perustajan Hamlet Batistan vaimo Odette Martinez kommentoi:

”Hamletilla oli intohimo hakuteollisuuteen ja SEO-haasteiden ratkaisemiseen.

🔥 Empfohlen:  Mikä on maineauditointi ja miten voit tehdä mainetarkastuksen brändillesi?

Hänen panoksensa oli valtava ja antelias, ja tämä seoClarityn siirto varmistaa, että hänen näkemyksensä ja perintönsä etenevät.”

Mitul Gandhi, seoClarityn toinen perustaja ja pääarkkitehti, odottaa innolla RankSense-teknologian lisäämistä seoClarityyn:

“Tämä RankSensen teknologian ja IP:n hankinta lisää uusia ominaisuuksia ClarityAutomate-alustallemme yrityksille… Se tasoittaa tietä visiollemme tarjota täydellisin SEO-teknologia haastavien SEO-projektien mittakaavassa testaamiseen, toteuttamiseen ja automatisointiin.”


Lähde: seoClarity