Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ShareChatin nerokkaat markkinointistrategiat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ShareChatin nerokkaat markkinointistrategiat

Intiassa on maailman toiseksi suurin internetin käyttäjä, ja yli 350 miljoonaa käyttäjää on yhteydessä ja kasvaa. Statista-analyysin raporttien mukaan noin 71 prosenttia näistä käyttäjistä tulee pienistä, alemman tason kaupungeista. Tämä luku on yllättävän houkutteleva, ja lisääntyneen tietoisuuden ja tiedonsaannin ansiosta nämä ihmiset ovat seuraavat kuluttajat. Mutta miten yksi organisaatio voi saada heihin yhteyttä tehokkaimmalla tavalla?

Tietoja ShareChatista
ShareChatin tärkeimmät markkinointistrategiat
ShareChatin Covid-19-markkinointistrategia
ShareChat-markkinointistrategian ainutlaatuiset ominaisuudet

Tietoja ShareChatista

Intian oma sosiaalisen median alusta ShareChat näyttää onnistuneen löytämään vastauksen ja esittelemään alueellisia taitojaan. Se on ainutlaatuinen alusta, joka tukee 15 intialaista kieltä ja murretta, mutta ei englantia. Se pyrkii tarjoamaan tervetulleeksi paikan Internetiin, jossa ihmiset voivat viestiä ideoistaan, ajatuksistaan ​​ja tunteistaan ​​ilman kielimuuria, ei vain niille, jotka haluavat käyttää tätä tilaa äidinkielellään, vaan myös niille, jotka ovat uusia Internetiä käyttäville. .

Käyttäjät voivat vaihtaa elokuvia, vitsejä, kappaleita ja muita kielipohjaisia ​​viestejä muiden käyttäjien kanssa yrityksen sovelluksen kautta, joka sisältää yksityisviestintä-, koodaus- ja henkilökohtaiset viestit.

ShareChat ottaa yhteyttä paikallisiin brändeihin paikallisilla kielillä ja auttaa myös arvostettuja ja vakiintuneita brändejä tavoittamaan laajemman yleisön. Tällaisina aikoina, kun brändit yrittävät parhaansa pitääkseen asiakkaat kiireisinä mielekkäillä tavoilla, chatin jakaminen auttoi heitä huomaamaan, että paikallisiin asioihin kiinnittäminen ja kommunikointi paikallisilla murteilla on suuri apu eron korjaamisessa.

ShareChat ei pyydä käyttäjiään maksamaan rahaa alustan käytöstä. Se ansaitsee tuloja mainoksista, rahoitustapahtumista ja sponsoroiduista kampanjoista.

ShareChatin tärkeimmät markkinointistrategiat

Kielipohjaiseen yleisöön kohdistaminen

ShareChatilla on noin 60 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa ja se tukee noin 15 intialaista kieltä. Se on ilmeinen vetovoima mainoksille, koska keskimääräinen käyttäjä viettää noin puoli tuntia päivässä ShareChat-sovelluksessa. Brändit ovat kiinnostuneita kumppanuudesta ShareChatin kanssa, ei vain siksi, että se tarjoaa mainontaratkaisuja, vaan myös integroi ainutlaatuisia ominaisuuksia optimaalisen tavoittavuuden saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  ScoopWhoop – hallitsee Internetiä viihdyttävimmällä ja luovimmalla sisällöllä!

ShareChat auttaa paikallisia yrityksiä tavoittamaan paljon kielikohtaisemman yleisön ja käsittelee myös laajempaa ongelmaa, jonka globaalit yritykset kohtaavat yrittäessään sitouttaa ihmisiä pienillä alueilla.

Kaikki ShareChatin kanssa tekemisissä olevat brändit pyrkivät hyödyntämään sovelluksen menestystä kielipohjaisten internetin käyttäjien keskuudessa ja tavoittamaan paremmin paikalliset yleisöt. ShareChatin avulla vakiintuneet brändit voivat kumota ideansa ja kampanjansa ja rakentaa niitä alueellisten arvojen ja makujen mukaan.

Se on saanut tukea monilta sosiaalisen median sovelluksilta maailmanlaajuisesti ja on ryhtynyt toimiin tavoittaakseen laajemman yleisön.

ShareChat käyttää Appnext Recommendation Engineä tavoittaakseen kohdeyleisönsä. Appnext on edelläkävijä, joka tarjoaa sovellusehdotuksia matkapuhelimen käyttäjille. Asiakkaita opastetaan sovellus seuraavaksi tukehtuvien sovelluskauppojen kautta.

Alusta tarjoaa käyttäjille yksilöllisiä ehdotuksia sovelluksista. Heidän yhteistyönsä Appnextin kanssa ShareChatin päivittäinen aktiivisuus on lisääntynyt merkittävästi, minkä ansiosta käyttäjät voivat löytää ShareChatin, joka tarjoaa käyttäjille helpon sisällön löytämisen laitteessa ja laitteen sovellusten sijoitteluissa.

ShareChat louhii markkinoita ja yleisöä pienissä kaupungeissa, samalla tavalla kuin Tiktok teki kerran Intiassa, kun sitä ei kielletty. Maailmanlaajuisen analytiikka- ja markkinatietojärjestön “App Annie” raporttien mukaan Intia on ykkönen sovellusten lataamisessa. Intian lataukset kasvoivat 190 % vuosina 2016–2019, mikä on suurin nousu ympäri maailmaa. Vertailun vuoksi maailmanlaajuiset lataukset kasvoivat vain 45 prosenttia, kun taas toiseksi sijoittuva Kiina nousi puoleen nopeammin ja kasvoi 80 prosenttia.

ShareChatin Covid-19-markkinointistrategia

Takistaa vieläkin enemmän suurimmalle osalle mahdollisista lataajista; Internet on viihdealue, ja tällaisten sovellusten parissa käytetty aika kasvoi 80 % Intiassa vuosina 2017–2019. Nämä tiedot kertovat meille tarinan.

Näinä epävarmuuden aikoina se on tärkeämpää. BARC Intian ja Nielsenin digitaalista kulutusta käsittelevän tutkimuksen mukaan Intian matkapuhelinten keskimääräinen käyttö lähestyy lähes neljää tuntia päivässä, mikä on 12,5 % enemmän kuin ennen COVIDia.

🔥 Empfohlen:  Anyscale: Unified Compute Platform for AI ja Python

Tämä on ollut loistava tilaisuus ShareChatille, joka siirtyi varmistamaan, että varmennetut tiedot näkyvät syötteensä yläosassa, priorisoivat COVID-faktatarkistukseen liittyvää sisältöä yli 13 paikallisella kielellä ja lisäsivät myös lakien ja valtion tilien mainostamista. alusta. ShareChat pyrkii myös rakentamaan kumppanuuksia eri organisaatioiden kanssa.

Tämä johtava alusta laajentaa mahdollisuuksiaan, sekä mainontaa että tuloja, ja he etsivät myös tasapainoa käyttäjäkokemuksen ja liiketoiminnan välillä.

ShareChat-markkinointistrategian ainutlaatuiset ominaisuudet

ShareChat testaa myös uutta mainosstrategiaa nimeltä splash-merkinnät, joita kuvataan ensimmäiseksi asiaksi, jonka käyttäjä näkee napauttamalla sovelluskuvaketta. pystysuora mainos, joka on enintään 4 sekuntia ja jota ei voi ohittaa. Mainos näkyy aloitusviestinä ja sulautuu käyttäjän syötteeseen, sataprosenttisesti ja kaksinkertaiset näyttökerrat ovat kaikki taattu tällä upealla merkinnällä. Se on myös äskettäin julkaissut 360 asteen ratkaisun, jonka nimi on Divas.

Alusta perustuu tehokkaaseen tekoälypotentiaaliin, joka perustuu ensimmäisen osapuolen käyttäjätietoihin varmistaakseen, että käyttäjät näkevät vain haluamansa sisällön, mikä lisää sovelluksen sisäistä käyttöaikaa.

ShareChat esittelee myös ShareChat TV:n, joka on ihanteellinen tila pitkän aikavälin sisällölle ja mainoksille tarjoten mainostajille uusia tapoja tavoittaa haluttu yleisö. Alusta aikoo myös käynnistää tällä hetkellä beta-vaiheessa olevan ADs-alustan, jonka avulla brändit ja mainostoimistot voivat perustaa, seurata ja kohdistaa kampanjoita itse.Johtopäätös

ShareChatin suosio ja kannattavuus houkuttelevat myös hyviä sijoituskohteita. Alusta oli osa Twitterin johtamaa 100 miljoonan dollarin rahoitusta. Zinnovin raporttien mukaan 81 prosenttia tason 2 ihmisistä ja 80 prosenttia tason 3 ihmisistä mieluummin kuluttaa sisältöä matkapuhelimissaan, ja ShareChatissa on laaja valikoima sisältöä, mukaan lukien rakkaus, viihde ja erinomaista käyttäjien luomaa sisältöä. , on turvallista sanoa, että sovelluksella on suora pääsy Intian sydämeen, yli 160 miljoonalla käyttäjällä ja määrä kasvaa päivä päivältä.

UKK

Mikä on ShareChatin käyttämä markkinointistrategia?

ShareChat käyttää Appnext Recommendation Engineä tavoittaakseen halutun kohdeyleisön.

🔥 Empfohlen:  Galaxy Buds Pro 2:n julkaisupäivä voi olla mikä tahansa päivä nyt

Kuka on ShareChatin perustaja?

Ankush Sachdeva, Farid Ahsan ja Bhanu Singh ovat ShareChatin perustajia.