Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Shopify-kaupan perustaminen vuonna 2023: Aloittelijan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Shopify-kaupan perustaminen vuonna 2023: Aloittelijan opas

Shopify aloittelijoille: No-nonsense opas

Oletko aina halunnut oppia aloittamaan Shopify Storen? No, tämä viesti on sinulle, koska olet oppimassa kuinka perustaa menestyvä Shopify-kauppa.

Useimmille ihmisille Shopify-kaupan perustaminen voi olla samanaikaisesti erittäin jännittävää ja hieman ylivoimaista. Sinulla on luultavasti suuria suunnitelmia siitä, mitä tuotteita myyt, miten haluat niiden vaikuttavan asiakkaidesi elämään, kuinka saat lukea heidän myönteisiä arvostelujaan ja pitää yrityksesi käynnissä tulevina vuosina jne.

Mutta aloittelijana on luultavasti monia asioita, joita et tiedä sähköisen kaupankäynnin maailmasta, ja tämä voi olla turhauttavaa. Verkkokauppa-alustojen, kuten Shopifyn, avulla on melko helppoa rakentaa verkkokauppa, joka näyttää hyvältä ja toimii täydellisesti ilman erityisiä suunnittelu- tai koodaustaitoja.

Joten jos haluat perustaa Shopify-kaupan, mutta sinulla ei ole aavistustakaan, miten edetä, tämä opas on sinua varten. Tämä opas sisältää kaikki tiedot, joita tarvitset Shopify-kaupan perustamiseen, mukaan lukien alustalla myynnin edut, mitä tarvitset Shopify-myymälän perustamiseen, siihen liittyvät kustannukset ja viime kädessä asetukset. avaa Shopify-myymälääsi.

Oletko valmis oppimaan Shopify-myymälän perustamista? Aloitetaan!

Mikä on Shopify: Shopify-opetusohjelma aloittelijoille

Yli kahdella miljoonalla päivittäisellä aktiivisella käyttäjällä Shopify on yksi suosituimmista verkkokaupan alustoista. Se on johtava verkkokauppaalusta, jossa on työkaluja verkkokauppasi tehokkaaseen rakentamiseen ja johtamiseen. Voit tehdä kaikki nämä ilman teknistä suunnittelu- tai koodaustaitoa.

Shopifyn liiketoimintarakenne on suoraviivainen, vetoaa pieniin ja keskisuuriin yrityksiin ja pystyy palvelemaan jopa suuria yrityksiä. Sinun on maksettava kuukausittainen tilausmaksu, ja Shopify puolestaan ​​tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset verkkokaupan kehittämiseen, käynnistämiseen, järjestämiseen ja ylläpitämiseen. Jos käytät toista verkkokauppa-alustaa, on melko helppoa siirtää myymäläsi Shopifyhin, kuten OpenCart Shopifyhin tai Wix Shopifyhin.

Miksi sinun pitäisi perustaa uusi Shopify-kauppa?

Riippuen useista tekijöistä, kuten markkinaraostasi ja listaavien tuotteiden määrästä, oman verkkokauppasivustosi suunnittelu ja kehittäminen voi maksaa sinulle 5 000–500 000 dollaria.

Tämä olisi kannattava investointi pitkällä aikavälillä yrityksellesi, jos budjettisi olisi niin suuri. Tämä voi kuitenkin olla liian korkea pienyritysten omistajille.

Huolimatta siitä, että Shopify on johtava verkkokaupan johtamisalusta, se ei ole ainoa vaihtoehto markkinoilla. Shopifylle on useita muita vaihtoehtoja, ja useimmat tarjoavat hieman samanlaisia ​​ominaisuuksia.

Siitä huolimatta monet verkkoyrittäjät valitsevat mieluummin Shopifyn ja pitävät sitä jopa parhaana vaihtoehtona. Tässä on syy:

  • Shopify on tällä hetkellä yksi suurimmista verkkokaupan alustoista.
  • Se on yksi nopeimmin kasvavista verkkokaupan alustoista 20 %:n markkinaosuudella.
  • Se tarjoaa laajan valikoiman sähköisen kaupankäynnin työkaluja, mukaan lukien suunnittelu- ja mukautusvaihtoehdot.
  • Shopify-sivustot ovat erittäin mobiiliystävällisiä.
  • Shopifyn avulla kanavien välinen myynti on erittäin helppo toteuttaa.
  • Useimmat ihmiset pitävät Shopifyn kassasovellusta yhtenä parhaista.
  • Shopify-käyttäjät voivat määrittää AMP-sivuja (accelerated mobile pages).
  • Siinä on vankka ja tehokas tilausten toteuttamisratkaisu.

Shopify sisältää paljon maksuratkaisuja ja yhdyskäytäviä. Niihin kuuluvat Shopify Payments, Point of Sale (POS) jne. Lisäksi se tarjoaa yhden parhaista toimituspalveluista, Shopify Shippingin vähällä tai ilman lisäkustannuksia. Shopify antaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden integroida erilaisia ​​kolmannen osapuolen sovelluksia kauppaansa.

Mitä tulee kanavien väliseen myyntiin, Shopify on luonut järjestelmän, jonka avulla sen käyttäjät voivat helposti integroida Shopify-myymälänsä muihin kanaviin konversioiden lisäämiseksi ja myynnin kasvattamiseksi. Shopifyn kyvyn integroida sosiaalisen median alustoihin, kuten Instagram, Facebook ja Tiktok, käyttäjät voivat nyt tavoittaa laajemman yleisön ja muuntaa seuraajansa asiakkaiksi.

Kuinka kauan Shopify-myymälän perustaminen kestää?

Jos noudatat tätä ohjetta, sinun pitäisi pystyä perustamaan Shopify-kauppasi alle 30 minuutissa. Muista kuitenkin, että liikeidea- ja suunnitteluprosessisi eivät sisälly tähän ajanjaksoon.

Tämän ajanjakson ulkopuolella saatat joutua tekemään muita asioita, kuten hankkimaan liikeidean, laatimaan liiketoimintasuunnitelman, suorittamaan markkinatutkimuksesi ja -tutkimuksesi, hankkimaan tarvittavan oikeudellisen kehyksen, hankkimaan luotettavia toimittajia, valitsemaan haluamasi Shopifyn. teema ja myymäläsi ulkoasun suunnittelu.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sammuttaa VPN iPhonessa vuonna 2023

Jos otat huomioon kaiken tämän ja liiketoimintasuunnitelmiesi hienosäädön ennen Shopify-myymälän perustamista ja sen jälkeen, koko prosessi voi kestää muutaman päivän tai jopa viikon.

Kuinka paljon Shopify-kaupan perustaminen maksaa?

Shopify-myymälän perustamiskustannukset riippuvat tarpeistasi ja budjetistasi. Shopify loi erilaisia ​​hinnoittelusuunnitelmia palvellakseen yritysten omistajia, joilla on erilaisia ​​tarpeita ja budjetteja.

Shopify tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit testata alustaa ja määrittää, sopiiko se yrityksellesi.

Tässä ovat Shopifyn tarjoamat erilaiset hinnoittelusuunnitelmat:

Shopify Lite

Tämä on Shopifyn halvin suunnitelma, ja se maksaa 9 dollaria kuukaudessa. Sen mukana ei kuitenkaan tule Shopify-kauppaa. Se tarjoaa sinulle vain muutamia Shopify-ominaisuuksia, jos sinulla on jo olemassa oleva verkkosivusto.

Shopifyn perussopimus

Tämä suunnitelma maksaa 29 dollaria kuukaudessa plus 2,9 %:n maksu ja 0,30 dollaria tapahtumakohtaisia ​​maksuja. Tämä on halvin suunnitelma, joka tulee erillisen Shopify-kaupan mukana, ja se on perusvaihtoehtosi, jos olet vasta aloittamassa Shopifyn käyttöä.

Shopify-suunnitelma

Tavallinen Shopify-sopimus maksaa 79 dollaria kuukaudessa plus 2,6 % ja 0,30 dollaria tapahtumaa kohden. Siinä on enemmän käytettävissä olevia ominaisuuksia verrattuna aikaisempiin suunnitelmiin.

Edistynyt Shopify-sopimus

Tämä premium-suunnitelma maksaa 299 dollaria kuukaudessa plus 2,4 % ja 0,30 dollaria tapahtumaa kohden. Se tarjoaa eniten ominaisuuksia ja sisältää jopa tiettyjä ominaisuuksia, joita ei ole saatavilla aikaisemmissa suunnitelmissa.

Shopifyn hinnoittelusuunnitelmat

Shopify Plus

Tämä suunnitelma laadittiin suuria yrityksiä silmällä pitäen. Se tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun näiden suurten yritysten erityistarpeisiin. Shopify räätälöi tämän suunnitelman kustannukset kunkin yrityksen vaatimusten mukaan. Se alkaa kuitenkin 2000 dollarista kuukaudessa.

Shopify plus -suunnitelma

Saatat joutua myös harkitsemaan .com-verkkotunnuksen hintaa, joka on noin 14 dollaria vuodessa. Shopify tarjoaa useita ilmaisia ​​teemoja, mutta jos haluat paremman teeman, saatat joutua harkitsemaan premium-teeman kustannuksia. Voit myös haluta integroida kolmannen osapuolen palvelut ja sovellukset kauppaasi, mikä maksaa sinulle rahaa.

Tarvitsetko verotunnuksen Shopify-myymälän perustamiseen?

Verkkokaupan verojen toiminnan ymmärtäminen on tärkeää ennen menestyvän Shopify-kaupan perustamista.

Jos sinulla on jo rekisteröity yritys tai aiot rekisteröidä sellaisen, sinun on annettava yrityksesi verotunnus. Muista kuitenkin, että et tarvitse rekisteröityä yritystä Shopify-kaupan ylläpitämiseen.

Voit halutessasi pyörittää sitä yksinomistajana. Jos teet tämän, Shopify-myymälän perustamiseen tarvitset vain sosiaaliturvanumerosi tai sosiaalivakuutusnumerosi.

Menestyneen Shopify-kaupan perustaminen

Yksi syy siihen, miksi Shopify on niin suosittu, on kaupan perustamisen helppous. Aikaisemmin verkkokaupan perustaminen vaati paljon aikaa ja teknistä osaamista. Johtavien verkkokaupan alustojen, kuten Shopify, avulla voit nyt perustaa verkkokauppasi muutamassa minuutissa.

Siirrytään nyt vaiheisiin, jotka sinun on suoritettava Shopify-myymälän perustamiseksi. Tässä on 11 vaihetta, jotka auttavat sinua luomaan uuden myymäläsi menestykseen:

1. Valmistaudu

Ennen kuin määrität Shopify-tilisi, sinun on otettava käyttöön muutamia asioita. Tämä sisältää liikeideaasi, yrityksen nimen, tuotteet, joita haluat myydä, logon ja ehkä tuotekuvia.

Suurin osa yllä olevista on oltava paikallaan perustaaksesi toimivan myymälän ja tehdäksesi sitten tutkimusta.

Sinulla on myös oltava laadukkaat, optimoidut tuotekuvat ennen asioiden käynnistämistä.

2. Luo Shopify-tilisi

Seuraavaksi sinun on luotava Shopify-tili, jos et ole vielä tehnyt sitä. Tarvitset tähän vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Sinun ei tarvitse vielä vahvistaa sähköpostiosoitettasi. Tämä tarkoittaa, että voit vain jatkaa myymäläsi perustamista.

Seuraavaksi sinun on täytettävä myymäläsi nimi. Tämän nimen on oltava yksilöllinen, tai et voi ostaa verkkotunnusta Shopifysta.

Luo Shopify-tili

Myöhemmin sinua pyydetään antamaan muutama lisätieto itsestäsi ja siitä, mitä aiot myydä.

Shopify kauppa

Shopify käyttää joitakin antamiasi tietoja määrittääkseen näkökohtia, kuten veroja ja valuuttoja.

🔥 Empfohlen:  AI-kirjoitustyökalujen plussat ja miinukset

3. Lisää tuotteita

Kaupan luomisen jälkeen seuraava vaihe on tuotteiden lisääminen. Se on turha juttu.

Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Tuotteet -välilehteä ja napsauta Lisää tuotteitavoit listata tuotteesi.

Shopify-kaupan luominen

Kun olet listannut tuotteesi, sinun on myös lisättävä niitä koskevia tietoja. Tämä sisältää tuotteen kuvan, tuotteen nimen, hinnan ja tuotekuvauksen. Kaikki tämä auttaa tarjoamaan asiakkaillesi lisätietoja tuotteistasi.

Voit järjestää tuotteesi erilaisilla etiketeillä. Jotkut saatavilla olevat tarrat sisältävät tuotteen saatavuuden, tuotetyypin, toimittajan, tunnisteet ja kokoelmat. Näiden tunnisteiden avulla voit ryhmitellä tuotteesi ja helpottaa asiakkaidesi ostosten tekemistä.

4. Lisää sivuja sivustollesi

Tuotteiden lisäämisen jälkeen seuraava vaihe on sivujen lisääminen verkkosivustollesi. Voit aloittaa tärkeimmistä, kuten Ottaa yhteyttä, Meistä, UKK, ja Tietosuojakäytäntö ja palveluehdot.

Sinun Ottaa yhteyttä -sivu tarjoaa asiakkaillesi tapoja ottaa sinuun yhteyttä, jos heidän on tehtävä kyselyitä Meistä sivu auttaa sinua luomaan henkilökohtaisemman yhteyden asiakkaisiin. Usein kysytyt kysymykset -sivusi pitäisi vastata asiakkaidesi yleisiin kysymyksiin.

Tarvitset tietosuojakäytäntösivun, varsinkin jos aiot näyttää Google-mainoksia. Kun olet syöttänyt osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, voit luoda tietosuojakäytännön Shopifyn ilmaisen käytäntögeneraattorin avulla.

5. Valitse teema ja mukauta kauppaasi

Tässä vaiheessa myymäläsi alkaa saada jonkinlaista muotoa. Seuraavaksi sinun tulee muokata myymäläsi ulkoasua ja muokata sen ulkoasua.

Voit tehdä sen etsimällä Verkkokauppa -välilehteä ja napsauta Teemat sen alla.

Shopify-teema

Mukauttamisen aloittamiseksi sinun on valittava teema. Teemat ovat malleja myymäläsi suunnitteluun. Ne muodostavat perustan, jonka pohjalta voit tehdä lisämukautuksia. Shopify tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksullisia teemoja, jotka sopivat monenlaisille toimialoille ja liiketoimintatyypeille.

Kun olet valinnut teemasi, voit tehdä lisäsäätöjä etusivullesi. Voit vapaasti leikkiä joidenkin ominaisuuksien kanssa ja järjestää joitain elementtejä uudelleen. Näin näet, kuinka etusivusi voi parhaiten sopia tiettyihin liiketoimintatavoitteisiisi. Voit myös muokata myymäläsi värejä ja fontteja brändisi ja navigointivalikojesi mukaan.

6. Mukauta kassasivuasi

Viimeistele Shopify-myymälän asetukset muokkaamalla kassasivuasi. Siirry kohtaan Teeman asetukset -välilehti ja napsauta sitä Tarkista tehdä tämä. Voit säätää joitain asioita, kuten kuvia, asettelua ja taustaväriä.

Aloittelijana sinun ei todennäköisesti tarvitse toteuttaa minkäänlaista monimutkaista komentosarjaa. Voit ottaa käyttöön tippaamisen asiakkailtasi tai vaatia asiakkaitasi maksamaan sähköpostinsa kautta. Tämä helpottaa tavoittamista sähköpostimarkkinoinnin kautta.

7. Määritä toimitus

Toimitus on toinen sähköisen kaupankäynnin osa-alue, johon sinun on kiinnitettävä huomiota. Tämä johtuu useista tekijöistä ja muuttujista, jotka liittyvät sen määrittämiseen. Näitä ovat tuotteen paino, toimituskohteet, pakkauskustannukset, marginaalivoitot ja kuljetusmaksut.

Määritä toimitus napsauttamalla asetukset välilehti ja sitten laivaus. Tällä sivulla voit määrittää ja määrittää toimitusvaihtoehdot. Halutessasi voit valita kolmannen osapuolen toimitusyrityksen, jonka kanssa aiot tehdä yhteistyötä. Jos tarjoat asiakkaillesi räätälöityjä pakkauksia, voit lisätä mitat tälle sivulle.

Sinua saattaa kiinnostaa tietää, että Shopify antaa sinun määrittää ilmaisen toimituksen myymälällesi.

8. Määritä verosi

Kuten kaikki muutkin voittoa tuottavat yritykset, sinun on suoritettava verot hallitukselle jokaisesta tekemästäsi myynnistä.

Shopify tekee tästä prosessista helppoa käsittelemällä verolaskelmat automaattisesti. Se käyttää tähän maailmanlaajuista liikevaihtoverokantaa. Siitä huolimatta kannattaa silti tehdä tutkimusta tai kääntyä veroasiantuntijan puoleen, jotta voit olla varma, että veloitat ja maksat oikean määrän veroja. Voit varmistaa asian myös paikalliselta verotoimistolta.

Jos alueellasi on erityisiä verovaatimuksia, voit ohittaa nämä asetukset. Mene asetuksetklikkaus Verot ja muokkaa hintoja tai ohita oletushinta.

9. Määritä maksuyhdyskäytävät

Tämä vaihe on viimeinen vaihe, joka vaaditaan toimivan Shopify-myymälän luomiseksi. Maksuyhdyskäytävän määrittäminen on tärkeää, jotta voit hyväksyä maksut kaupassasi.

Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan asetukset >> Maksut. Tässä vaiheessa sinun on syötettävä joitain tarpeellisia tietoja itsestäsi ja yrityksestäsi. Näitä ovat nimesi, osoitteesi, sosiaaliturvatunnuksesi neljä viimeistä numeroa, pankkitiedot ja muutama muu asia.

🔥 Empfohlen:  Yli 15 parasta pelipuhelinta 2023: Pelaajien mukaan

Maksuyhdyskäytävän määrittäminen Shopifyssa on melko helppoa, koska Shopify hyväksyy useimmat yleisimmät maksutavat. Jos päätät käyttää Shopifyn omaa maksuyhdyskäytävää, Shopify Paymentsia, voit vastaanottaa maksuja ilman sinulle lisäkustannuksia. Valittavanasi on kuitenkin yli 100 kolmannen osapuolen maksuyhdyskäytävää, kuten PayPal ja Stripe.

Tässä vaiheessa olet valmis avaamaan myymäläsi.

10. Valmistaudu julkaisuun

Nämä kaksi viimeistä vaihetta ovat tärkeitä, jotta voit parantaa Shopify-kauppasi onnistumista ja sujuvaa toimintaa.

Ensinnäkin haluat lisätä mukautetun verkkotunnuksen. Verkkotunnus on yksinkertaisesti verkko-osoitteesi. Jos sinulla on aiemmin rekisteröity verkkotunnus, voit linkittää sen Shopify-kauppaasi. Mutta jos sinulla ei vielä ole sellaista, voit ostaa suoraan Shopifyn kautta.

Maksat noin 14 dollaria vuodessa tyypillisestä .com-verkkotunnuksesta. Kun ostat sen, se muodostaa yhteyden kauppaasi automaattisesti. Tämä ei ole pakollista, mutta myymäläsi on toimittava Shopify-aliverkkotunnuksessa ilman sitä.

Määritä sen jälkeen analytiikka. Shopify tarjoaa hyvän analytiikkatyökalun, jonka avulla voit seurata myyntiverojasi ja voittojasi. Mutta todennäköisesti haluat seurata muutakin kuin vain sitä. Voit määrittää Google Analyticsin ja Facebook Pixelin paremman analytiikan saamiseksi.

Lopuksi voit lisätä Shopify-sovelluksia kauppaasi nauttiaksesi tietyistä kunkin sovelluksen tarjoamista eduista. Shopify-sovellusmarkkinoilta löytyy sovelluksia lähes kaikkeen, kuukausibudjetin laskemisesta ja tilaussovelluksista sosiaalisen median mainontaan ja sähköpostilistan rakentamiseen, vain muutamia mainitakseni.

11. Avaa kauppasi

Tässä vaiheessa olet onnistuneesti määrittänyt Shopify-kauppasi, ja se on valmis lanseerattavaksi ja julkistettavaksi.

Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen asetukset ja klikkaa Asetukset. Sivun alareunassa on painike, jolla voit poistaa salasanasivusi. Tee tämä, niin olet valmis lähtemään.

Kuinka myydä Shopifyssa aloittelijoille

Kun avaat uuden Shopify-kaupan, on luonnollista, että haluat tehdä ensimmäisen myyntisi. Ja jopa ensimmäisen myyntisi jälkeen sinun on tuotettava lisää pitääksesi yrityksesi pystyssä.

Suunnitteletko kuitenkin markkinointistrategian myynnin jatkamiseksi? Haluat ehkä tutustua tähän oppaaseen.

Kuinka aloittaa Shopify Dropshipping

Tuotteiden myyminen Shopifyssa tarkoittaa, että joudut käsittelemään valtavan määrän varastoa, mikä voi olla stressaavaa.

Tämän välttämiseksi valitse dropshipping. Tässä järjestelyssä sinun tarvitsee vain lähettää tuotteita asiakkaille suoraan toimittajilta ilman varastoa.

Meillä on myös kattava opas niille, jotka haluavat päästä dropshippingin.

Johtopäätös

Onnittelut siitä, että opit aloittamaan Shopify-kaupan. Vaikka tämä ei vienyt liikaa aikaasi, se on juhlimisen arvoinen saavutus. Olet nyt virallisesti Shopify-kauppias. Sinun tarvitsee vain alkaa ansaita rahaa.

Onko sinulla jo Shopify-kauppa, mutta sinun on vaikea muuntaa kävijöitäsi maksaviksi asiakkaiksi? Adoric voi auttaa!

Adoric auttaa sinua lisäämään mahdollisuuksiasi saada Shopify-kaupan kävijät asiakkaiksi näyttämällä huomiota herättäviä markkinointikampanjoita.

Lisäksi Adoric antaa sinun luoda poistumisaikeissa olevia ponnahdusikkunoita hylkäävien ostajien takaisin saamiseksi ja siten ostoskorin hylkäämisen vähentämiseksi.

Adoric on helppokäyttöinen, intuitiivinen, taskuystävällinen, ja siinä on paljon muita markkinointiominaisuuksia.

Oletko valmis ansaitsemaan rahaa Shopify-sovelluksellasi? Hanki Adoric Shopify-sovellus nyt!