Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Shopify-tuotteiden mainostaminen Instagramissa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Shopify-tuotteiden mainostaminen Instagramissa vuonna 2022

Shopify Instagram Shopping: Kaikki mitä sinun tulee tietää

Instagram on pitkään lakannut olemasta vain foorumi kuvien ja videoiden jakamiseen. Se tarjoaa nyt monia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, joita voit hyödyntää Shopify-tuotteiden mainostamiseen.

Vuoden 2020 lopusta lähtien Instagramista on tullut paljon yritysystävällisempi, kun sen “Activity”-välilehti on päivitetty käyttäjille ja korvattu “Shop”-välilehdellä. Siellä on myös Instagram Shopping -ominaisuus, jonka avulla voit linkittää Shopify-tilisi Instagram-tiliisi.

Nämä ja monet muut ominaisuudet ovat tarjonneet brändeille ja yritysten omistajille pääsyn suureen asiakaskuntaan ja helpottaneet Instagramin kaupallisen puolen hyödyntämistä.

Jos et ole vielä aloittamassa Shopify-tuotteiden mainostamista Instagramissa, menetät valtavan mahdollisuuden tavoittaa suurempi yleisö, saada lisää asiakkaita, saavuttaa parempia konversioita ja viime kädessä kasvattaa tulojasi.

Tässä viestissä opit kaikki vinkit ja temput Shopify-kauppasi menestyksekkääseen mainostamiseen Instagramissa.

Miksi sinun pitäisi yhdistää Instagram Shopifyyn

Nykyään tuskin mikään yritys voi unohtaa tarvetta hyödyntää sosiaalista mediaa tuotteiden ja palveluiden markkinoinnin työkaluna.

Instagramin avulla voit helposti esitellä Shopify-tuotteitasi luovalla ja mukaansatempaavalla tavalla suuremmalle yleisölle. Monet asiakkaat haluavat nyt oppia uusista tuotteista ja brändeistä Instagram Shopping -ominaisuuden kautta ja tehdä ostoksia helposti.

Tarkastellaanpa esimerkkinä MVMT Watchesia, Los Angelesissa toimivaa kelloyhtiötä.

Toteuttamalla markkinointistrategiaa Instagramin kanssa he saivat 100 miljoonan dollarin tuloja alle viidessä vuodessa. He loivat yritystilin Instagramiin ja integroivat sen Shopify-kauppaansa, jolloin he voivat parantaa tuotteidensa mainostamista helposti. He ovat myös saaneet yli miljoona seuraajaa Instagramissa ja heillä on lähes kaksisataa tuhatta Instagram-postausta hashtagilla #mvmt.

Jos haluat toistaa MVMT:n menestyksen missä tahansa mittakaavassa, Shopify-kauppasi tulisi olla Instagramissa. Jos et ole tarpeeksi vakuuttunut, tässä on muutamia muita syitä, miksi Shopify Storesi pitäisi olla Instagramissa.

1. Laaja ulottuvuus

Instagramissa on joulukuusta 2021 lähtien 2 miljardia aktiivista käyttäjää, ja noin 80 % aktiivisista Instagram-käyttäjistä seuraa vähintään yritystiliä. Tämä tarkoittaa, että voit tavoittaa suuren yleisön hyödyntämällä Instagramia. Lisäksi voit hyödyntää sitä maksutta.

Useiden käytettävissä olevien ominaisuuksien ja tukityökalujen avulla voit helposti merkitä tuotteesi postauksiin, avata myymälän verkossa ja varmistaa sujuvan ostajakokemuksen heti tuotteen löytämisestä viimeiseen kassalle.

2. Instagram tekee ostoksista helppoa

Tilastot osoittavat sen 60% Instagramin käyttäjistä etsiä uusia tuotteita alustalta. Myös Facebookin tutkimus osoitti, että noin 54 % heistä teki ostoksen välittömästi tai pian tuotteen löytämisen jälkeen.

Ja Instagramin avulla ostajat löytävät tuotteet helposti. Tämä on mahdollista napsautettavalla ostoskassikuvakkeella, joka näyttää lisätietoja tuotteesta, ja “Näytä tuotteet” -painikkeella, joka ohjaa ne Shopify-kauppaasi (katso kuva alla). Tämä tekee ostoprosessista käyttäjille erittäin sujuvan ja saumattoman.

Instagram-markkinointi Shopifylle

Lähde

3. Pääsy tehostettuun tuotemarkkinointiin

Instagram Shoppingin avulla voit luoda myyntiä suoraan Shopify-kauppaasi. Saat tehostettua tuotemarkkinointia käyttämällä aitoja kuvia ja videoita.

Voit myös parantaa asiakassuhteitasi ja uskollisuuttasi erikoistarjouksilla ja alennuksilla.

Instagram on erinomainen tapa saada enemmän ihmisiä ostamaan enemmän tuotteitasi. Mutta sinun on oltava strateginen sen suhteen nähdäksesi tulokset.

4. Suorita parempia Shopify Instagram -mainoksia

Shopifyn yhdistäminen Instagramiin antaa sinulle mahdollisuuden luoda tyylikkäitä mainoksia, jotka konvertoivat. Tämä tarkoittaa laajempaa kattavuutta, parempia tuloksia ja enemmän myyntiä.

Kuinka määrittää Instagram-ostokset Shopify-kauppaasi varten

Jotta voit aloittaa Shopify-tuotteiden mainostamisen Instagram Shoppingin avulla, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

Vaihe 1: Määritä Facebook-kanava Shopify Storessasi

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on perustaa Facebook-kanava, jotta voit lisätä Shopify-tuotteesi sinne. Näin voit merkitä kaikki tuotteet, jotka olet ladannut Facebook-kanavallesi ja sivustollesi Instagram-syöte ja tarinoita.

Vaihe 2: Luo Instagram-yritysprofiili

Seuraava asia on Instagram Business -profiilin luominen. Jos sinulla on jo henkilökohtainen tili, jonka haluat muuntaa yritystiliksi, voit vaihtaa yritystiliin asetusvalikosta. Jos sinulla ei ole tiliä ollenkaan, täytä rekisteröitymislomake ja napauta Asetukset-valikon kohtaa “Vaihda yritysprofiiliin”.

🔥 Empfohlen:  Parhaat ajat julkaista keloja Instagramissa vuonna 2023 (uusi)

Huomaa, että et voi käyttää Instagram Shopping -ominaisuutta, jos sinulla ei ole yritystiliä. Jotta voit käyttää Instagram Shopping -ominaisuutta, sinun on täytettävä seuraavat Instagram-kauppiaskäytäntövaatimukset:

 • Sinulla on Instagram Business -tili
 • Tämä tili on linkitettävä Facebook-sivulle, joka sisältää luettelon tuotteistasi
 • Instagram Shopping -ominaisuuden on oltava saatavilla alueellasi
 • Sinun tulee myydä vain tuotteita, ei palveluita

Jos yrityksesi täyttää kaikki nämä vaatimukset, voit hakea tarkistusta. Tehdä tämä;

 • Siirry Asetukset-valikkoon
 • Siirry sitten Business-välilehteen
 • Napsauta “Rekisteröidy Instagram-ostoksille”
 • Noudata kaikkia tarvittavia ohjeita ja napsauta Lähetä

Tämä tarkistus voi kestää 2–3 päivää, ennen kuin Instagram hyväksyy pyyntösi. Kun olet saanut hyväksynnän, huomaat Ostokset-vaihtoehdon tarkistaessasi Asetukset-valikkoa.

Vaihe 3: Ota Instagram Shopify käyttöön ja aseta tuotteesi myyntiin

Instagram hyväksyy ja aktivoi yritysprofiilisi välittömästi; Sinun on otettava käyttöön Shopping-ominaisuus, jotta voit merkitä lähettämäsi kuvat, jotta voit alkaa vastaanottaa tilauksia asiakkailta. Näin voit tehdä sen:

 • Klikkaa Profiilin asetukset
 • Napsauta seuraavaksi Ostokset avattavassa valikossa
 • Klikkaus Jatkaa
 • Yhdistä sitten Facebook-kanavasi Instagram-yritysprofiiliisi ja olet valmis aloittamaan myynnin.

Vaihe 4: Lisää tuotteita Instagram-viesteihisi

On tärkeää käyttää korkealaatuisia kuvia ja korkearesoluutioisia videoita, jotka kiinnittävät yleisösi huomion. Haluat myös varmistaa, että lataat tuotekuviin luovilla ja kiinnostavilla kuvateksteillä, jotka saavat ihmiset ryhtymään toimiin. Mitä houkuttelevampia tuotekuvasi ovat, sitä enemmän saat asiakkailta huomiota.

Muista merkitä tuotteesi vastaaviin Shopify-linkkeihin. Muista, että et voi merkitä enempää kuin 5 eri tuotetta kuhunkin kuvaasi tai videoosi.

Varmista, että Instagramissa käyttämäsi kuvan nimi on täsmälleen sama kuin Facebook-kanavallasi. Jaa kuvasi, niin olet valmis ottamaan vastaan ​​tilauksesi.

Vaihe 5: Luo Instagram-tarinoita

Toinen tapa myydä tuotettasi on Instagram Storiesin kautta. Voit luoda Instagram-tarinoita Shopify-tuotteillesi esitelläksesi niitä ja antaaksesi niistä tietoja.

Instagram-tarinat ovat kuitenkin näkyvissä vain 24 tuntia. Voit halutessasi pitää ne kohokohtina säilyttääksesi ne Instagram-sivullasi ikuisesti.

Instagram-tarinat ovat erinomainen tapa vangita potentiaalisten asiakkaiden huomio, ja voit aina hyödyntää niitä Shopify-tuotteiden mainostamiseen.

Nämä ovat kaikki vaiheet, jotka sinun on noudatettava myydäksesi tuotteitasi Instagramissa.

Instagram-ominaisuudet, joita voit käyttää Shopify-tuotteiden mainostamiseen

Ennen kuin pohdimme strategioita, joita Shopify-kaupat käyttävät markkinoidessaan tuotteitaan Instagramissa, katsotaanpa lyhyesti tärkeimmät käytettävissäsi olevat työkalut myynnin lisäämiseen Instagramissa:

1. Ostoksilla tarkoitetut viestit

Ostoksilla tarkoitetut viestit antavat asiakkaille mahdollisuuden ostaa suoraan niiden kautta käyttämällä lisäämiäsi tuotetunnisteita. Tuotetunnisteet ovat samanlaisia ​​kuin muiden Instagram-käyttäjien merkitseminen kuvaan tai videoon. Ainoa ero on, että merkitset Shopify-tuotteesi käyttäjien merkitsemisen sijaan.

Kun asiakkaat napsauttavat niitä, he voivat tarkastella tuoteluetteloasi sen sijaan, että heidät ohjattaisiin toisen käyttäjän profiilisivulle. Katso alta, kuinka Tiffany’s teki omansa:

Instagram Shoppable post

2. Tuotetarrat Instagram Storiesissa

Voit käyttää tuotetarroja merkitsemään tiettyjä Shopify-tuotteita Instagram Stories -tarinoissasi. Tämä on samanlainen tapa, kuin merkitset Shopify-tuotteesi tavallisiin viesteihin, joita teet syötteeseesi.

3. Kauppa-välilehti

Kauppa-välilehti on profiilisivusi kuvake, jota ihmiset voivat napsauttaa löytääkseen kaikki tuotteet, jotka olet aiemmin merkinnyt Instagram-viesteihisi. Löydät helposti “Kauppa”-välilehden, jossa “Activity”-kuvake oli aiemmin.

Instagram-markkinointi Shopify

Lähde

4. Pyyhkäise ylös Tarinoiden linkkejä

Pyyhkäisevät linkit Instagram Storiesissa auttavat sinua ohjaamaan enemmän liikennettä tuotteidesi aloitussivuille suoraan Storiesistasi. Tämä ominaisuus on kuitenkin käytettävissä vain Instagram-yritystileillä, joilla on vähintään 10 000 seuraajaa.

5. Instagram Checkout

Ottamalla Instagram-kassan käyttöön annat asiakkaillesi mahdollisuuden ostaa suoraan Instagram-tililtäsi menemättä sovelluksen ulkopuolelle. Shopify-kauppiaana voit määrittää Instagram-kassasi Facebook-kanavaintegraation avulla. Tämä tarjoaa asiakkaillesi paremman ostokokemuksen, koska se helpottaa asiakkaidesi suorittamista kassalla nopeasti.

Instagram Shopify-markkinointi

Lähde

Nyt kun olemme pohtineet tärkeimpiä käytettävissäsi olevia työkaluja Shopify-kauppasi myynnin kasvattamiseen, harkitsemme muutamia tapoja, joilla voit toteuttaa Instagram-markkinointistrategiaasi.

🔥 Empfohlen:  Google Chromen tilastot 2023: Kuinka moni käyttää Google Chromea?

Kuinka toteuttaa Shopify Instagram -markkinointistrategiasi

Viestit

Tämä on yksi tärkeimmistä tavoista mainostaa Shopify-tuotteitasi Instagramissa. Koska Instagram on erittäin visuaalinen, voit mainostaa tuotteitasi kuvien tai videoiden avulla. Vaikka tämä vaikuttaa melko helpolta, useiden merkkien on vaikea luoda julkaisuja, joita on miellyttävä katsella.

Tämän välttämiseksi kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Käytä korkealaatuisia tuotekuvia: Sinun tulisi harkita parempien tuotekuvien ottamista Shopify-tuotesivullesi ja Instagram-sivullesi. Tämä tekee tuotekuvistasi houkuttelevampia potentiaalisille asiakkaille.
 • Näytä tuotteesi kontekstissa: Jotta voit sulautua Instagramin visuaaliseen luonteeseen, sinun tulee näyttää tuotteesi kontekstissa. Tämä tarkoittaa, että videoidesi ja kuviesi tulee näyttää tuotteesi osana elämäntapaa.

Näin asiakkaidesi on helpompi samaistua tuotteisiisi. Jos esimerkiksi myyt kuntoiluvaatteita, voit saada mallin näyttämään kuntoasi päälläsi ja hikoilemaan niitä kuntosalilla. Tämä toimii paremmin kuin vain yksittäisten kuvien asettaminen kohteista.

 • Käytä sopivia hashtageja: Hashtagit auttaa lisäämään bränditietoisuuttasi ja näyttämään sisältöäsi osuville yleisöille. Sen avulla markkinaraostasi kiinnostuneiden asiakkaiden on helpompi löytää sinut. Yhdistämällä ostoksikelpoisen postauksen hashtageihin saat postauksistasi näkyvämpiä ja useammat Instagram-käyttäjät löytävät ne.
 • Hyödynnä yhteistyötä: Useat lisätyt Instagram-ominaisuudet ovat helpottaneet sisällöntuottajien ja yritysten omistajien yhteistyötä. Voit tehdä yhteistyötä vaikuttajien kanssa, jotka ovat rakentaneet mainetta auttaaksesi markkinoimaan tuotteitasi.

2. Tarinoita

Asiakkaidesi pitäminen sitoutuneina on yksi tapa varmistaa, etteivät he unohda brändiäsi, vaikka he eivät olisikaan Instagramissa. Kun asiakkaat ovat sitoutuneita, se rakentaa yhteenkuuluvuuden ja yhteisöllisyyden tunnetta.

Yksi tapa saavuttaa tämä on Instagram-tarinasi. Voit kouluttaa ja viihdyttää yleisöäsi sillä. Voit myös julkaista videoita, jotka esittelevät tuotteitasi. Voit luoda visuaalisesti kiinnostavaa sisältöä käyttämällä a tehokas verkkotyökalu tarinojesi suunnitteluun. Kokeile tuotetarroja tarinoissa ja leiki myös niiden kanssa.

Voit jopa valita suoratoiston esittelemään tuotteitasi ja olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja seuraajien kanssa.

3. Mainokset

Jos budjettisi kattaa sen, voit mainostaa tuotteitasi Shoppable Instagram -mainosten avulla. Tämä auttaa laajentamaan kohdeyleisöäsi ja jopa tavoittamaan enemmän potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta samankaltaisiin tuotteisiin.

4. Kelat

Voit olla luova Instagram-rullat ominaisuus. Kelojen avulla voit tehdä lyhyitä 30 sekunnin videoita esitelläksesi ja mainostaaksesi tuotteitasi.

Keloilla on myös suurempi mahdollisuus näkyä Tutki-sivulla, mikä lisää niiden näkyvyyttä. Voit myös merkitä tuotteesi keloihisi, jotta asiakkaasi voivat tehdä ostoksia suoraan.

Vinkkejä Shopify-tuotteiden mainostamiseen Instagramissa

Tässä on muutamia vinkkejä, joista on hyötyä, kun mainostat Shopify-tuotteitasi Instagramissa:

1. Ole luova ja aito

Niin houkuttelevaa kuin se onkin, vältä kilpailijasi tai muiden menestyneiden Shopify-kauppiaiden toteuttamien strategioiden kopioimista. Sinun on oltava ainutlaatuinen, luova ja aito, jotta sinulla on mahdollisuus menestyä Instagram-markkinoinnissa.

Varmista samalla, että säilytät brändiäänesi mahdollisimman paljon. Tämä auttaa sinua näyttämään aidolta ja ainutlaatuiselta, mikä parantaa mahdollisuuksiasi erottua kilpailijoistasi.

2. Kirjoita tarttuvia tuotekuvauksia

Kaikki, mitä teet yritystililläsi ja miten teet sen, myötävaikuttaa siihen, millaisia ​​kokemuksia ostajat saavat vieraillessaan sivullasi ja katsoessaan tuotteitasi. Tämä sisältää tuotekuvasi, tuotekuvauksesi ja kuvatekstejä.

Asiakkaasi voivat tehdä oletuksia brändistäsi muutamassa sekunnissa nähtyään viestisi, tarinasi, videosi tai jopa tilisivusi. Siksi asioita ei voi jättää sattuman varaan. Sinun on kiinnitettävä huomiota näihin tekijöihin.

3. Julkaise säännöllisesti ja optimoi tilisi

Optimoi tilisi käyttämällä mukavaa käyttäjätunnusta, hyvää profiilikuvaa ja toimivaa biografiaa profiilisivullasi. Voit halutessasi sisällyttää profiilisivullesi joitakin avainsanoja omasta markkinaraostasi. Näin asiakkaiden on helpompi löytää yritystilisi.

Harkitse myös usein julkaisemista. Tähän ei ole tiukkaa sääntöä, mutta lähettäminen ruuhka-aikoina, jolloin suurin osa sinun seuraajia Instagramissa verkossa olevien pitäisi tehdä työnsä. Voit vähentää ponnistelujasi käyttämällä Instagram-aikataulu prosessin automatisoimiseksi.

4. Vetoomus asiakkaiden visuaaliseen tajuun

On olemassa useita tapoja mainostaa Shopify-tuotteita Instagram Shoppingin avulla. Yksi tehokkaimmista tavoista toteuttaa se on kuitenkin vedota potentiaalisten asiakkaidesi visuaaliseen tunteeseen. Haluat, että heidän on helppo kuvitella, millaista heidän elämänsä tulee olemaan, kun he käyttävät tuotteitasi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta yhteydenottolomakesovellusta Shopifylle

Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että keskittyisit tuotteidesi ominaisuuksiin sisällössäsi, sinun tulisi keskittyä enemmän etuihin, joita asiakkaasi saavat tuotteesi käytöstä. Haluat heidän pystyvän kuvittelemaan, kuinka tuotteesi parantavat heidän elämäänsä.

5. Valitse teema

Valitse tuotemerkkisi värit tai teema Instagram-profiilisivullesi. Tämä näkyy kohokohdissasi ja syötteessäsi ja tekee tileistäsi miellyttävämpiä. Se on tehokas tapa tehdä loistava ensivaikutelma tililläsi vieraileviin ihmisiin. Se auttaa myös viestimään brändisi identiteetistä.

6. Käytä videoita

Videomarkkinointi on saavuttanut paljon suosiota, ja se on nyt asia. Videoiden strateginen käyttö vaikuttaa suuresti Instagram-sisältösi menestykseen. On olemassa suurempi mahdollisuus, että potentiaaliset asiakkaat toimivat videosisällön suhteen kuin tekstisisällön.

7. Käytä käyttäjien luomaa sisältöä

Jos haluat tehdä sisällöstäsi paremmin kohdistettavissa yleisöllesi, voit lähettää kuvia tai videoita asiakkaista, jotka ovat jo ostaneet tuotteesi ja käyttävät sitä.

Voit myös halutessasi jakaa palautetta tai arvosteluja asiakkailtasi osana sisältöäsi. Tämä auttaa asiakkaitasi rakentamaan lisääntynyttä luottamusta brändiisi.

8. Tarjoa alennuksia ja käytä tarjouskoodeja

Voit houkutella uusia asiakkaita ja jopa säilyttää nykyiset asiakkaat tarjoamalla tarjouskoodeja ja eksklusiivisia tarjouksia. Ihmiset tekevät todennäköisemmin ostoksia kaupoista, joissa he saavat alennustarjouksia, ja tämä jopa saa heidät todennäköisemmin kuluttamaan enemmän. Tämä tekee siitä erinomaisen tavan houkutella lisää seuraajia ja lopulta asiakkaita.

9. Priorisoi asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä asioista missä tahansa liiketoiminnassa, oli kyseessä sitten pieni verkkokauppa tai suuri yritys tai yritys. Lähestymistapasi asiakaspalveluun voi joko pilata yrityksesi tai saada sinut erottumaan kilpailijoista.

Asiakaspalvelua priorisoimalla voit helposti rakentaa uskottavuutta. Asiakkaasi pitävät sinua myös reagoivana ja avuliaana, ja tämä auttaa sinua parantamaan asiakkaiden säilyttämistä.

Kuinka yhdistää Shopify Instagramiin

Helpoin tapa linkittää Shopify Instagramiin on käyttää Instafeed Shopify -sovellusta. Instafeed-sovellukset tekevät Shopify Instagram -integroinnista helppoa.

Foursixty Shopify -sovellus on hyvä esimerkki. Tämän sovelluksen avulla voit helposti muuntaa Instagram-tilisi Shoppable-gallerioiksi hetkessä.

Johtopäätös

Instagram on erinomainen alusta Shopify-kauppasi mainostamiseen. Tuotteidesi mainostaminen Instagramissa tarjoaa valtavia etuja Shopify-myymälällesi ja brändillesi.

Sinun tarvitsee vain pukea ajatteluhattu ja noudattaa kaikkia täällä jaettuja vaiheita ja vinkkejä. Sinun pitäisi alkaa havaita tuloksia pian ja vielä enemmän tuloksia pitkällä aikavälillä.

Onko sinun vaikea muuntaa Shopify-verkkosivustosi kävijöitä asiakkaiksi? Voita tämä haaste tänään asentamalla Adoric Shopify -sovellus. Se on tehokas ja edullinen tapa kasvattaa tulosprosenttejasi ja vähentää ostoskorin hylkäämistä.

Oletko valmis kokeilemaan sitä?

Table of Contents