Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Shopify Unite 2023 julkistetaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Shopify Unite 2022 julkistetaan

Shopify Unite on palannut, mutta tällä kertaa se on suurempi, parempi ja paljon lähempänä sinua.

Jos et tiedä, Shopify Unite on vuosittain Shopifyn isännöimä tapaaminen tuodakseen kehittäjät ja kumppanit yhteen Shopify-ekosysteemissä.

Maali?

Luoda alusta, jossa ideoita ja tietoa voidaan jakaa ja luoda tilaa syvemmälle ja merkityksellisemmälle yhteistyölle Shopify-ekosysteemissä.

Toisin kuin aikaisemmissa Shopify Unite -tapahtumissa, Unite 2022 järjestetään useissa kaupungeissa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa.

Euroopassa tapaamispaikka on Lontoossa, Isossa-Britanniassa. Pohjois-Amerikan osalta tapahtuma järjestetään Torontossa. Ja jos asut Australiassa, Shopify tapaa sinut ja tiimisi Melbournessa.

Miksi sinun pitäisi suunnitella osallistumista Shopify Unite 2022 -tapahtumaan

Sähköinen kaupankäynti on jatkuvasti kehittyvä toimiala, joten sinun on oltava tietoinen nousevien trendien ja teknologioiden mukana pysymisestä, muuten saatat hävitä.

Unite-konferenssiin osallistuminen antaa sinulle mahdollisuuden nähdä mihin Shopify on matkalla, ymmärtää nousevia trendejä, luoda kumppanuuksia ja kurkistaa verkkokaupan mahdollisuuksiin, joihin voit hyödyntää.

Mitä sinun pitäisi odottaa Shopify Unite 2022 -tapahtumassa?

Shopifyn ydinominaisuuksien päivitykset julkistetaan Shopify Unite 2022 -tapahtumassa. Lisäksi teeman ja sovellusrakenteen muutokset julkistetaan tapahtuman aikana.

Kenen tulisi osallistua Shopify Unite 2022 -tapahtumaan?

Shopify Unite on suunnattu erityisesti Shopify-sovellus- ja teemakehittäjille. Tapahtuma on kuitenkin avoin kaikille Shopifysta kiinnostuneille. Mutta osallistuaksesi tapahtumaan sinulla on oltava Shopify-kumppanitili ja suoritettava tietyt asetukset.

Onko tapahtuma virtuaalinen vai fyysinen?

Shopify Unite 2022 tulee olemaan suurelta osin fyysinen, koska COVID-sääntelysääntöjä on lievennetty monissa maissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Shopify isännöi fyysistä tapahtumaa COVID-pandemian alkamisen jälkeen.

Voit kuitenkin edelleen virittää virtuaalisesti mukavasti kotoa käsin, sillä Shopify on tehnyt sille tilaa.

Onko tapahtuma ilmainen?

Ei se ole. Rekisteröityminen maksaa 200 CAD per henkilö Torontoon osallistuville. Myöhäisestä rekisteröinnistä (26. syyskuuta jälkeen) peritään 50 dollarin lisämaksu, yhteensä 250 CAD.

🔥 Empfohlen:  Top 10 Shopify Influencer -markkinointiintegraatioita, jotka lisäävät...

Lontoossa lippuja myydään hintaan £125 GBP ja £157 GBP myöhäiseen ilmoittautumiseen (29. elokuuta).

Jos osallistut Melbournessa, liput maksavat sinulle 225 AUD:a ja 282 AUD myöhäisestä rekisteröinnistä (10. lokakuuta).

Liput palautetaan.

Kuinka ilmoittaudun tapahtumaan?

Seuraa tämä linkki rekisteröityäksesi Shopify Unite 2022:een.

Adoric-tiimi asuu Lontoossa Unite-tapahtumassa. Toivottavasti nähdään pian Lontoossa!