Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Shopifyn tuotesuositukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Shopifyn tuotesuositukset

Shopifyn tuotesuositus on käytäntöä ehdottaa ostajille relevantteja tuotteita heidän ostohistoriansa ja mieltymyksiensä perusteella. Jos tuotesuositukset toteutetaan oikein, ne voivat nostaa tulosprosenttiasi ja lisätä myyntiäsi.

Asiaankuuluvien tuotteiden suositteleminen asiakkaillesi tarjoaa monia etuja. Yksi niistä on se, että sen avulla verkkosivustosi ostajat löytävät tuotteet helpommin ja nopeammin, mikä vähentää poistumisprosentteja.

Lisäksi toinen etu on, että se auttaa mukauttamaan ostajien ostokokemusta.

Tuotesuosituksissa on kaksi päämuotoa: täydentävät ja täydentävät suositukset.

Ensin mainitulle ehdotat lisätuotteita, jotka täydentävät asiakkaidesi ostoskärryissä olevia tuotteita. Täydentävä tarkoittaa tuotelisäosien suosittelemista.

Tässä viestissä keskustelemme Shopifyn tuotesuositusten eduista ja parhaista sovelluksista tähän tarkoitukseen.

Edut tuotesuositusten lisäämisestä Shopifyhin

1. Lisää myyntiä

Tuotesuositusten ansiosta asiakkaiden on paljon helpompi löytää tuotteita, joista he pitävät ja jotka ovat valmiita ostamaan. Tämä puolestaan ​​​​johtaa sinulle enemmän myyntiin.

2. Parempi sitoutuminen

Se kannustaa ostajia pysymään pidempään kaupassasi, mikä saattaa johtaa siihen, että he ostavat enemmän kaupastasi.

3. Parempi tulos

Mitä kauemmin vierailijat viipyvät verkkosivustollasi, sitä todennäköisemmin heistä tulee asiakkaita.

4. Tehostettu keskimääräinen tilausarvo (AOV)

Et tarvitse paljon asiakkaita kasvattaaksesi myyntiäsi; tarvitset vain niitä muutamia, joita sinun on ostettava paljon enemmän aina, kun he tekevät ostoksia kaupastasi.

Tuotesuositusten käyttöönotto Shopifyssa

On tiettyjä Shopify-teemoja, joiden avulla voit asettaa tuotesuosituksia helposti verkkosivustollesi. Niihin kuuluvat Boundless-teemat, Debyytti-, Express-, Minimal-, Narrative- ja Simple-teemat.

Niiden tuotesuositusominaisuudet ovat kuitenkin rajalliset, joten on parasta käyttää tuotesuositussovelluksia.

Alla on joitain parhaita tuotesuositussovelluksia käytettäväksi.

4 sovellusta tuotesuositusten toteuttamiseen Shopifyssa

1. Wiser – UpSell, suositukset

Wiser on yksi Shopifyn parhaista tuotesuositussovelluksista. Tämä on 5 tähden arvio ja 455 arvostelua saanut sovellus, jota tarvitset suosituksiin sekä lisä- ja ristiinmyyntikampanjoihin.

🔥 Empfohlen:  10 vinkkiä Shopifyn nopeuden optimointiin

Se käyttää tekoälyä suosittelemaan ja näyttämään osuvia ja niihin liittyviä tuotteita verkkosivustollasi kävijöiden ostohistorian perusteella.

Nämä suositukset ovat henkilökohtaisia, ja ne ohjaavat kävijöitä tekemään parempia ostopäätöksiä. Lisäksi sen algoritmi näyttää tuotteita, jotka perustuvat muiden asiakkaiden usein ostamiin tuotteisiin.

Mielenkiintoista on, että Wiser antaa sinun lisätä tuotesuosituksia kassasivullesi. Tämä ominaisuus on kuitenkin saatavilla vain Shopify Plus -sopimuksessa.

Lisäksi Wiser antaa sinun nähdä asiakkaasi ostopolun yksityiskohtaisesti. Hallintapaneelista näet heidän selaushistoriansa ja ostotottumuksiaan. Lisäksi voit nähdä myös kaikki heidän toimintansa.

Lisäksi Wiserin upsell-ponnahdusikkunatoiminnon avulla voit lisätä suosituksia verkkosivustollesi ponnahdusikkunoiden avulla. Parasta on, että voit helposti seurata näiden ponnahdusikkunoiden suorituskykyä kojelautastasi.

Hinnoittelu:

Ilmainen suunnitelma – Forever Free mukautettavien widgetien ja perusanalytiikan avulla

Perussuunnitelma – (5 dollaria/kk) – Aloitusyrityksille ja Shopifyn peruskauppasuunnitelmalle.

Kasvusuunnitelma – (29 dollaria/kk) – Sisällytä käsin poimitut manuaaliset suositukset ja äskettäin katsotut tuotteet.

Premium-suunnitelma – (199 dollaria/kk) – Sisältää sähköpostisuosituksia, tuotepaketteja ja tekoälysuosituksia.

2. Ostettu myös ⦁ liittyviä tuotteita

Ostettu myös vastaavia tuotteita

Tämä on hyvä Shopify-tuotesuositussovellus Code Black Beltiltä. Sillä on joitain yhtäläisyyksiä Amazonin kanssa, koska sen avulla voit näyttää “asiakkaat myös ostivat” -suosituksia verkkosivustollasi.

Lisäksi siinä on kehittynyt tekoäly ja algoritmi, joka etsii tuotteita ja näyttää ne automaattisesti suositusosioissa.

Lisäksi sen avulla voit nähdä tuotepäivitykset, uudet tilaukset ja myyntianalyysit reaaliajassa, jolloin voit tehdä yrityksellesi älykkäämpiä päätöksiä.

Lisäksi tämä sovellus on helppo muokata ja se voidaan näyttää tuote- ja ostoskorisivuilla. Lisäksi se tarjoaa ympärivuorokautisen tuen, mikä varmistaa, että saat apua aina tarvittaessa.

Hinnoittelu:

Uusi liiketoimintasuunnitelma – Ikuisesti ilmainen, mutta sen on täytynyt hallita kauppaa noin 2 kuukautta.

Vakiosuunnitelma – (9,99 dollaria/kk) – Kiinteät hinnat, joissa on rajoittamaton määrä tuotteita, tilauksia jne.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni käyttää Spotifya Yhdysvalloissa vuonna 2023?

Shopify Plus -sopimus – (19,99 dollaria/kk) – Samat ominaisuudet kuin vakiosuunnitelmassa nopealla tuella.

3. Dialogi – AI-personointi

Dialogin personointi

Dialogue on yksi sovellus, johon voit luottaa räätälöityjen suositusten luomiseen ostajillesi. Tämä johtuu siitä, että sovelluksen avulla voit suositella yhdessä ostettuja tuotteita asiakkaille. Lisäksi sen avulla voit myydä lisä- ja ristiinmyyntiä asiakkaillesi kasvattaaksesi myyntiä yrityksellesi.

Sen lisäksi, että dialogin avulla voit luoda upeita ja jännittäviä sisältöjä ja ohjeita tuotteistasi myynnin parantamiseksi.

Se integroituu muihin Shopify-sovelluksiin antaakseen sinulle parhaat suositukset ja analyysit tuotteista kokonaistulojesi kasvattamiseksi.

Lisäksi se on yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

Hinnoittelu:

Ilmainen asentaa

Maksullisia sopimuksia on saatavilla, mutta sinun on otettava yhteyttä asiakastukeen.

4. LimeSpotin lisämyynti ja ristiinmyynti

Limespot-lisämyynti ja ristiinmyynti

LimeSpotin avulla kauppojen omistajat voivat luoda useita älykkäiden tuotesuositusten asetteluja, jotka voidaan näyttää kaikilla sivuilla.

Sen avulla voit myydä lisä- ja ristiinmyyntiä asiakkaillesi heidän ostohistoriansa ja mieltymyksiensä perusteella. LimeSpotin avulla voit myös lisätä tuotesuosituksia sähköpostikampanjoihisi.

Lisäksi sen avulla voit ryhmitellä yleisösi sijainnin, laitetyypin ja selaushistorian perusteella maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Lisäksi sen avulla voit jakaa myymäläsi testielementtejä ja analysoida suorituskykyä asiakkaiden ostokokemuksen optimoimiseksi.

Hinnoittelu:

Olennainen suunnitelma – (18 dollaria/kk) – Rajoittamaton liikenne ja tilaus, lisämyynti, ristiinmyynti ja paketit.

Pay-as-Grow -suunnitelma – (15 dollaria/kk) – sisältää A/B-testauksen, asiakas- ja tuotesuorituskykyanalyysin.

Premium-suunnitelma – (400 $/kk) – Reaaliaikainen yleisön segmentointi, dynaamiset kokoelmat ja sähköposti-/tekstiviestisuositukset.

Nämä ovat parhaat tuotesuositussovelluksemme, joita tarvitset myynnin parantamiseksi ja Shopify-kauppasi konversioiden lisäämiseksi. Jokainen sovellus eroaa ominaisuuksiltaan ja toimintatavoistaan.

Hyvä uutinen on, että useimmat näistä sovelluksista tarjoavat ilmaisia ​​kokeilujaksoja, joiden avulla voit tietää, sopiiko sovellus yrityksellesi, ennen kuin teet mitään.

Onko sinulla edelleen vaikeuksia saada myyntiä Shopify-kauppaasi? Adoric voi auttaa.

🔥 Empfohlen:  Shopifyn hinnoittelusuunnitelmat 2023: mikä Shopify-suunnitelma on minulle paras?

Adoric sisältää monia työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit muuntaa verkkosivustosi vierailijat tilaajiksi ja asiakkaiksi. Hienointa on, että näitä työkaluja ja ominaisuuksia on helppo käyttää.

Lisää Adoric Adoric-sivustollesi heti, niin pääset pyöräilemään.