Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Shriram Group aloittaa Gold Loan Business and Housing Finance -rahoituksen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Shriram Group aloittaa Gold Loan Business and Housing Finance -rahoituksen

Shriram City Union Finance on jo käynnistänyt lainoja kultaa vastaan ​​Delhissä.

Chennaissa pääkonttorissa oleva Shriram-rahoituslaitos on ilmoittanut aikovansa osallistua kultalainojen segmenttiin. Yhtiö käyttäisi ydinosaamisena vahvaa asiakaskuntaansa ja konttoriverkostoaan, todettiin lehdistötiedotteessa.

Koska Shriram City Union Finance toimii pääasiassa Maharashtran osavaltioissa ja Etelä-Intiassa, myös yrityksen autolainaosasto Shriram Transport Finance (STFC) olisi mukana liiketoiminnassa laajan asiakaskuntansa ja hyvin yhdistetyn konttoriverkostonsa ansiosta. .

STFC MD:n R Sridharin mukaan “Lainaamme kultalainoja Shriram City Unionin puolesta ja ne pysyvät kyseisen yrityksen kirjanpidossa. Asiakkainamme on yli seitsemän 000 000 kuorma-autonkuljettajaa suuren joukon sijoittajia lisäksi. Lisäksi meillä on maanlaajuinen 500 toimipisteen verkosto. Tavoitteenamme on 1000 miljoonan rupiaa kultainen lainasalkku.”

Tämä hyödyttäisi yhtiötä palkkiotulojen kasvattamisessa ja mahdollistaisi varojensa käytön lyhyellä aikavälillä. Shridhar sanoi, että koska kultalainat jylläävät nopeasti, salkun kokoa olisi helppo ylläpitää.

Shriram City Union Finance (SCUF) perustaa myös kokonaan omistaman yksikön, joka keskittyy kohtuuhintaisen asumisen rahoitukseen kaupunkialueilla ja kaupunkialueilla. Shriram City Union Financen odotetaan pumppaavan 100 miljoonaa rupiaa hankkeen alkupääomaksi, ja se keskittyisi pääasiassa Etelä-Intian tason II ja III kaupunkeihin.

SCUF on NBFC ja raportoi 1 102,84 miljoonan Rs:n tuloista vuosina 2009–2010, ja sillä on tällä hetkellä yli 600 vähittäislainoihin keskittyvää konttoria Intiassa.

🔥 Empfohlen:  Ihanteellisesti testattuja elintarvikeliikeideoita, jotka voit aloittaa vuonna 2023