Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Shuttl in Talks with Acquirer – tulojen lasku, tuen tarjoaminen tiimille ja paljon muuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Shuttl in Talks with Acquirer – tulojen lasku, tuen tarjoaminen tiimille ja paljon muuta

Kun olimme kyllästyneitä odottamaan linja-autojamme, Shuttl toi sovelluksensa kautta käyttöön uuden aikakauden varausbussin, joka on sekä älykäs että kustannustehokas käyttäjien maailmalle, jotka joutuvat matkustamaan joka päivä virkailijaansa. , henkilökohtaisia ​​tai yritysvaatimuksia. Vaikka Shuttl nousi esimerkillisesti, jännitteet kasvoivat aina varainkeruutilaisuuksien taustalla, mutta linja-autojen kerääjät eivät tienneet, että heidän palvelunsa kasasivat tappioita jo alle 6 vuoden kuluttua.

Linja-autot olivat varsin suosittu kulku- ja viestintäväline, mutta kuluneen vuosikymmenen alussa, mikä ennusti polttoaineiden hintojen huimaa nousua, bussit alkoivat nopeasti olla synonyymi tappioille.

Mietitkö, miksi markkinoilla ei ole paljon väyläaggregaattoreita verrattuna muihin viestintävälineisiin? Tämä johtuu siitä, että linja-autojen kerääminen ja ylläpito ei ole vain hektistä vaan myös kallista.

Shuttlin nousu
Jinx liikennöi linja-autopalvelua Intiassa
Shuttl ja sen kasvavat häviöt
Mikä meni pieleen Shuttlissa?
Shuttlin kohtaama jälkimainos
Päättyy hyvään muistiin
FAQ

Shuttlin nousu

Autojen, taksien ja polkupyörien hallitsemassa maassa Shuttlin perustivat vuonna 2015 kaksi IIT:tä Amit Singh ja Deepanshu Malviya Gurgaonissa, Haryanassa. Se on suunniteltu sovelluksen kautta kulkevaksi bussimatkapalveluksi.

Heti alusta lähtien Shuttl alkoi herättää sijoittajien huomiota, koska se oli Intiasta peräisin oleva uraauurtava sovellus, joka keskittyi yksinomaan bussiliikenteen kehittämiseen maassa.

Sequoia, Lightspeed, Times Internet, Amazon India, Toyota Tsusho olivat ensimmäinen joukko sijoittajia, jotka päättivät sijoittaa varansa tähän startupiin vuonna 2015. Shuttl keräsi myös lähes 36 miljoonaa dollaria Toyota Tsusho Corporatelta, SPARX Groupilta ja eräiltä nimettömiltä sijoittajilta. marraskuussa 2019.

Aloittaen Haryanasta, jossa Shuttlin katsottiin toimivan Delhin NCR:ssä, yhtiö sai sijoittajilta terveellisiä vastauksia ja suunnitteli laajentuvansa sekä koon että tulojen osalta. Sen valitsemaa polkua ei kuitenkaan yksinkertaisesti tarkoitettu onnistuneeksi reittiksi!

🔥 Empfohlen:  10 tehokasta vinkkiä Google AdSense -tulojen kasvattamiseen, vaikka olisit aloittelija

Jinx liikennöi linja-autopalvelua Intiassa

Intian kaltaisessa maassa, jossa kaupunkeja yhdistää sujuvasti valtion ja yksityisten toimijoiden linja-autoliikenne, bussiliikenne on muuten helppo kohde. Vuosien varrella on kuitenkin näyttänyt toimivan muita kolmansien osapuolien linja-autoliikenteen harjoittajia vastaan, joka ei syrjäytä nykyisiä liikenteenharjoittajia, vaan pelaa niitä muita vastaan, jotka pyrkivät ajamaan bussiliikennettä.

Tunnettu kyytijakaja monikansallinen yritys Ola näytti olevan kiinnostunut linja-autoista ikuisesti. Siitä lähtien, kun he aloittivat linja-autojen yhdistämisen, he eivät kuitenkaan saaneet siitä paljon tuloja. Tämä johti Olan poistumiseen linja-autoliikenteestä vuonna 2018.

Matkanjakojättiläisen jälkeen lukuisat muut linja-autoista alkaneet startup-yritykset näyttivät jo kadonneen tai kiertäneen vuoden 2019 alkuun mennessä, mukaan lukien bengalurulaisen ZipGon supistaminen, joka turvautui supistamaan palvelujaan ja rajoittamaan sen joukkoon valitse kaupungit.

Mikään ei kuitenkaan näyttänyt muuttuvan Shuttlin kannalta vielä vuonna 2019, jolloin yritys vielä ylpeili maan suurimpana linja-autojen yhdistäjänä noin 1 200 bussillaan.Shuttl ja sen kasvavat häviöt

Vaikka Shuttlin kerrotaan keränneen yli 50 miljoonaa dollaria vuoden 2019 raporttien mukaan, yritys raportoi myös tappioista. Bussikokooja eksyi 8,21 miljoonaa dollaria aivan ensimmäisenä vuonna yrityksen perustamisen jälkeen, tilikaudella 2015-2016, yhtiön rekisterinpitäjän ilmoitusten mukaan.

Tappiot alkoivat kasvaa entisestään ja jatkuivat varainhankinnan tahdissa. Se osoitti tappioita myös seuraavan vuoden raportissa, jossa on nähty yrityksen väitetysti sijoittaneen 15,52 ruplaa ansaitakseen 1 ruplaa. Se olisi kuitenkin voinut olla parempi tulevina vuosina, ellei koronaviruspandemiaa olisi ollut viimeinen naula.

Mikä meni pieleen Shuttlissa?

Shuttl aloitti mahdottomasta hankkeesta, jatkettiin sillä, vaikka muut suuret hankkeet vetäytyivät samasta ja keräsivät sijoittajiltaan valtavia varoja pohtimatta tappioita, joita se todennäköisesti kärsii.

Siitä lähtien, kun yritys perustettiin, tappiot alkoivat olla ylivoimaisia. Lisäksi yritys joutui myös vakavien luparikkomusten uhriksi, kun Delhin ja Delhi NCR:n kuljetusosasto takavarikoi noin 50 sen ajoneuvoa lupien rikkomisesta.

🔥 Empfohlen:  Meta Connect 2022: Quest Pro, avatarit jaloilla ja paljon muuta

Yritys on myös aiemmin saanut varoituksia ja takavarikointia Shuttlin kotivaltion Haryanan osavaltion viranomaisilta, joissa yhtiön kerrotaan ajaneen linja-autojaan ilman lupaa. Nämä voidaan tiivistää Shuttlin vakaviksi virheiksi, jotka johtavat pahimpaan.Shuttlin kohtaama jälkimainos

Shuttl todellakin valitsi tien, joka on täynnä epävarmuustekijöitä, mutta yritys olisi voinut käsitellä tilannetta, jos COVID-19-pandemia ei olisi osoittanut niin armotonta asennetta kuin kiertue- ja matkailualalla.

Aluksi COVID-19-hyökkäys vaikutti yritykselle unelmapotkusta, jossa yhtiö raportoi 48 prosentin kasvun kokonaistuloissaan maaliskuussa 2020, mikä rohkaisi startupin perustajia kasvattamaan laivastoaan, mutta tämä ei jatkunut yhtiö pitkään.

Yrityksen johtaminen läpi vuosien, jopa koronaviruspelon keskellä ja tappioiden mukana pysyminen, merkitsi palkanleikkauksia ja irtisanomisia, joista Shuttl ei ole tuntematon.

Peläten uusien liikevaihdon menetyksiä vuonna 2020, yhtiö ilmoitti noin 50 prosentin palkanleikkauksista työntekijöilleen ja karsii heille mahdollisia bonuksia.

Shuttlin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Amit Singh viittasi pandemiaan “Jumalan tekona” ja lisäsi: “Emme voi pelastaa kaikkia työpaikkoja, mutta jos pelastamme yrityksen… voimme varmistaa, että tiimimme jäsenet voivat paremmin pitkällä aikavälillä. juosta”.

Samalla kun yritys valmistautui todistamaan uutta kasvua Covid 19:n jälkeisen pandemian toisen aallon myötä, joka paheni, niin ei vain koskaan tapahtunut Shuttlin kanssa.

Nyt kun Shuttl on kokenut tarpeeksi, se on vihdoin päättänyt lopettaa sarjansa Amit Singhin uusimpien twiittien mukaan. Yhtiö ei ole vielä julkaissut tulevia fuusio- tai yrityskauppoja koskevia uutisia, eikä se paljastanut toista yhtiötä, mutta Singhin viimeaikaisten twiittien perusteella voimme ennakoida jotain hyvin pian.

Väärä paikka, väärä aika

– Amit Singh (@amit___singh___) 27. kesäkuuta 2021

Päättyy hyvään muistiin

“Kaikki mikä on hyvin päättyy hyvin”, ja Shuttl näyttää päättävän sen hyvin, kun yhtiö suhtautuu avokätisesti työntekijöidensä irtisanomiskäytäntöihin ja lyhentää sen kolmeen kuukauteen 6 kuukaudesta ja auttaa heitä pääsemään menestyksekkäästi uusi yritys.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon Amazon tienaa päivästä?

FAQ

Ketkä ovat Shuttlin perustajia?

Shuttlin perustivat vuonna 2015 kaksi IIT:tä Amit Singh ja Deepanshu Malviya Gurgaonissa, Haryanassa.

Mitkä ovat Shuttlin tulot?

Shuttlin kokonaistulot olivat 148 miljoonaa ruplaa vuonna 2020, ja sen tappiot olivat 165 miljoonaa ruplaa.

Milloin Shuttl perustettiin?

Shuttl on Gurgaonista, Intiasta peräisin oleva toimistotyömatkabussikokooja, joka perustettiin vuonna 2015 ja toimii yli kuudessa metrokaupungissa eri puolilla maata.