Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SignalX Startup Story: AI-käyttöinen Risk Intelligence Platform

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SignalX Startup Story: AI-käyttöinen Risk Intelligence Platform

Visiolla rakentaa maailmanlaajuisen vastapuolen vahvistusalustan Govind Balachandran, Zakir Wahab ja Piyush Arora perustivat SignalX:n riskiälykkyysvaatimuksiin eri toimialoilla. SignalX on intuitiivinen AI-käyttöinen Risk Intelligence -alusta joka suorittaa kattavan riskiarvioinnin ja uskottavuuden todentamisen mille tahansa kohteelle – yksityishenkilölle tai yhteisölle – vain 48 tunnissa. Vain kolmessa vuodessa SignalX on palvellut yli 200 riski- ja vaatimustenmukaisuuden ammattilaista eri aloilla.

StartupTalkylla oli Ainutlaatuinen vuorovaikutus Govind Balachandranin kanssaSignalX:n perustaja ja toimitusjohtaja saadakseen näkemyksiä SignalX:n käynnistysmatka. Tutustu myös SignalX:n liiketoimintamalliin, sen rahoitustilanteeseen, SignalX:n alkuun, tulevaisuuden suunnitelmiin ja muuhun.

SignalX – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi SignalX

Perustajat Govind Balachandran (toimitusjohtaja), Zakir Wahab (talousjohtaja), Piyush Arora (teknologiajohtaja)
Päämaja Hyderabad
Perustettu 2018
Kokonaisrahoitus 750 000 dollaria (siemen)
Ala Regtech, vaatimustenmukaisuus, due diligence, riskinarviointi
Verkkosivusto signalx.ai

SignalX – Tietoja ja visio
SignalX – Toimialan tiedot
SignalX – perustajat ja tiimi
Kuinka SignalX alkoi?
SignalX – Tuote/palvelut
SignalX – Nimen merkitys ja logo
SignalX – Liiketoimintamalli ja tulomalli
SignalX – Käynnistys
SignalX – Startup Challenge Faced
SignalX – Markkinointistrategia
SignalX – Kasvu
SignalX – Rahoitus ja sijoittajat
SignalX – Kilpailijat
SignalX:n käyttämät työkalut käynnistyksen suorittamiseen
SignalX – Palkinnot ja saavutukset
SignalX – Tulevaisuuden suunnitelmat
SignalX – UKK

SignalX – Tietoja ja visio

SignalX on intuitiivinen AI-käyttöinen Risk Intelligence -alusta joka suorittaa kattavan riskiarvioinnin ja uskottavuuden todentamisen mille tahansa kohteelle – yksityishenkilölle tai yhteisölle – vain 48 tunnissa. Se tarjoaa yksityiskohtaisia ​​taloudellisia, oikeudellisia, vaatimustenmukaisuus- ja maine-analyyseja mahdollisista asiakkaista, toimittajista, liikekumppaneista, sijoituskohteista ja kaikista vastapuolista ja kolmansista osapuolista. SignalX:n avulla yritykset voivat rakentaa luottamusta ja asioida nopeammin. Alustaa käyttävät riski-, tarkastus-, arviointi-, vaatimustenmukaisuus- ja oikeuslääketieteen tiimit eri toimialoilla.

SignalX:n pitkän aikavälin visio on rakentaa maailmanlaajuisen vastapuolen vahvistusalustan kattaa riskitietovaatimukset eri toimialoilla.

SignalX – Toimialan tiedot

Laajemmassa merkityksessä SignalX toimii uskottavuuden todentamisen ja riskiteknologian alalla, joka kattaa Regtech, Fintech, LegalTech, ComplianceTech, GRC ja paljon muuta. Big4, Compliance Firms ja Law Firms ovat investoineet valtavia rikosteknologioihin. GRC:n verkkotunnuksena odotetaan olevan 60 miljardia dollaria seuraavan viiden vuoden aikana. SignalX:n tiimi toivoo saavansa merkityksellisen roolin tässä tilassa.SignalX – perustajat ja tiimi

Govind Balachandran (TOIMITUSJOHTAJA), Zakir Wahab (talousjohtaja) ja Piyush Arora (CTO) ovat SignalX:n perustajatiimi. Govind huolehtii yrityksen myynnistä, markkinoinnista ja toimituksista. Zakir tutkii rahoitusta, noudattamista, palkkaamista ja muita toimintoja. Piyush tutkii tuotteita ja suunnittelua.

Govind Balachandran | SignalX:n perustaja ja toimitusjohtaja

Govind Balachandranilla on yli 7 vuoden kokemus markkinoinnista ja tuotekehityksestä. SignalX:ssä hänen pääpaino on kasvussa ja uusien yritysten hankinnassa. Aiemmin hän oli Nebulae Softwaren johtaja. Hän myös oli yksi Kaddy Analyticsin perustajista, pilvipohjainen analytiikkaalusta koulutusjärjestelmän sidosryhmille. Govind on suunnitellut yritysratkaisuja rikostekniseen ja petosanalytiikkaan, Edtech- ja HRTech-toimialoihin ja työskennellyt useiden A-sarjan ja Seed-Stagen startup-yritysten kanssa avainroolissa niiden kasvussa ja tuotekehityksessä. Govindilla on tekniikan kandidaatin tutkinto (Honors). Mekaaninen suunnittelu kanssa Sivuaine taloustieteessä IIT Hyderabadista.

Zakir Wahab | SignalX:n perustaja ja talousjohtaja

Zakir Wahab on sarjayrittäjä ja SignalX:n perustaja/talousjohtaja. Hän on alumni Andhran yliopistoon varhaisen vaiheen sijoittaja ja tuo valtavan kokemuksen rahoituksen, strategian ja sähköisen hallinnon aloilta.

Piyush Arora | SignalX:n perustaja ja teknologiajohtaja

Piyush Arora johtaa SignalX:n teknologiatiimiä. Yhteisenä perustajana ja teknologiajohtajana hän huolehtii myös tuotekasvusta ja suunnittelusta. Piyush on alumni IIT Hyderabad ja työskenteli aiemmin Qualcommissa.

Kuinka SignalX alkoi?

Se halusi rakentaa yksinkertaisen työkalun, joka voi auttaa arvioimaan vastapuolten uskottavuutta. Ryhmä oli tiennyt omakohtaisesti riski- ja rikosteknisten tiimien kohtaamat haasteet ja heidän odotuksensa teknologialta. SignalX on keskittynyt tähän tavoitteeseen ensimmäisestä päivästä lähtien ja ajan mittaan useiden iteraatioiden kautta, nykyään se on yksi kattavimmat riskitietoalustat analytiikan avulla, joka auttaa sinua tekemään riskipäätöksiä nopeammin ja tarkasti.

SignalX – Tuote/palvelut

SignalX suorittaa sen omat koneoppimisalgoritmit kerätä tietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten valtion virastojen, sääntelyviranomaisten, medialehtien ja muiden kolmansien osapuolten hallinnoimista tietokokonaisuuksista. Sen algoritmit vakuuttavat vähentänyt vääriä positiivisia ja varmistaa laajan tutkimusprosessin tehokkuus ja tarkkuus. SignalX myös luo ja jakaa raportteja asiakkaiden kanssa vain kahdessa päivässä, mikä antaa heille nopeuden raja seuraaviin vaiheisiin ja vähentää äärimmäisen väsyttävää ja ikävää huolellisuuden prosessia.

SignalX:n ydinarvoehdotus on tarjota riskisignaaleja koskee mitä tahansa kohdetta, jonka nimi on annettu alustalle – henkilö tai yhteisö. Tästä syystä nimi SignalX.

SignalX – liiketoimintamalli ja tulomalli

SignalX tarjoaa useita hinnoitteluvaihtoehtoja. Sen jakomaksumalli on varsin suosittu. Suurin osa sen käyttäjistä kuitenkin suosii a tilauspalvelu.

SignalX – Käynnistys

SignalX keskittyy vahvasti orgaaniseen liikenteeseen. Osa sisällöstä, jonka tiimi on luonut noin vuosi sitten, toimii paremmin kuukausittain. Yhtiö pyrkii jatkuvasti parantamaan näitä omaisuutta. Brändi on avainelementti SignalX:lle jatkossa. Riskitietoalustan on oltava kattava, perusteellinen, tarkastettava ja uskottava. Nämä ovat joitain arvoja, joita asiakkaat odottavat yritykseltä. Kehittääkseen sen PR-kanavaSignalX on liittynyt SSPR:ään.SignalX – Käynnistyshaasteet

ottaa bootstrapped Yrityksen kahden ensimmäisen vuoden aikana sen oli kehitettävä kassavirtoja ensimmäisestä kuukaudesta alkaen. Uutena yrityksenä markkinoilla on erittäin vaikeaa rakentaa luottamusta ja uskottavuutta. Bootstrapped saa myös olemaan tietoinen siitä, että hinnoittelua ei saa alittaa siten, että sen käyttö ei ole kannattavaa. Varhain tiimi joutui käsittelemään tilanteita, joissa heidän piti kehittää luottamusta asiakkaiden kanssa saadakseen heidät antamaan SignalX-liiketoimintaa. Tänään SignalX on työskennellyt yli 200 vaatimustenmukaisuus- ja riskitiimiä. Joten on paljon helpompaa edustaa itseään uudempien asiakkaiden edessä.

The hinnoittelustrategia oli yksi niistä kohdista, jotka vaativat melkoisen iteroinnin. Iteraatiot ovat myös vaikeita, koska se luo eroja uudempien ja vanhempien asiakkaiden välille. Koska SignalX on kuitenkin pystynyt tuottamaan vahvaa arvoa, se on pystynyt työskentelemään asiakkaiden kanssa hinnoittelun päivittämisessä.

SignalX – Markkinointistrategia

SignalX on kovassa päällä Orgaaniset ja viittaukset. Sähköpostimarkkinointi on jotain, joka sisältää paljon. Yritys on saanut joitakin parhaista läpimenoista blogeihinsa jokin aika sitten luomasta pitkäkestoisesta sisällöstä.

SignalX – Kasvu

SignalX on palvellut yli 200:ta riski- ja vaatimustenmukaisuuden ammattilaista eri aloilla. Sen ratkaisu on tehnyt jälkensä § 29A (IBC) due diligence -vaatimukset Maksukyvyttömyys ja konkurssi -alueella. Sen tuotetta käyttävät myös joidenkin Big4:n rikostekniset ryhmät.

Yhtiön tavoitteena on rakentaa globaali vastapuoliriskien tietoratkaisu, joka pystyy vastaamaan eri toimialojen, lainvalvontaviranomaisten, hallitusten ja muiden vaatimuksiin. Se lisää uudempia käyttötapauksia alustalle neljännesvuosittain. SignalX äskettäin lanseerasi Toimittaja- ja Partner-riskitietomoduulit auttaa toimitusketjun tai jakelun raskaita yrityksiä arvioimaan vastapuoliin liittyviä oikeudellisia, taloudellisia, maineeseen ja vaatimustenmukaisuuteen liittyviä riskejä.

SignalX – Rahoitus ja sijoittajat

SignalX on ollut käynnistysvaiheessa vuodesta 2018 lähtien, ja se sai alkurahoitusta 3Lines VC:ltä, 9Unicornsilta ja Hyderabad Angelsilta 750 000 dollarilla syyskuussa 2020.

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajat

Syyskuu 2020 Siemenrahasto 750 000 dollaria 3Lines VC, 9Unicorns, Hyderabad Angels


SignalX – Kilpailijat

SignalX:n kilpailijoita ovat RDC, Bloomberg, Dun & Bradstreet, Exiger, DueDil, DDIQ ja muut.

Harvat työkalut, joita SignalX käyttää käynnistyksen suorittamiseen, ovat – Hubspot, ActiveCampaign, Jira, Hootsuite jne.

SignalX – Palkinnot ja saavutukset

  • Telanganan hallitus tunnusti SignalX:n
  • EmergeX, Microsoftin voittajat Emerging Technologies -alueella

SignalX – Tulevaisuuden suunnitelmat

SignalX lisää jatkossakin käyttötapauksia alustaansa vastatakseen laajempiin vaatimuksiin. Tiimi vahvistaa ML:ää tuodakseen luokkansa parasta teknologiaa riskialan ammattilaisille. SignalX laajentaa myös tietokantaansa yli rajojen ja myös rikosteknistä analytiikkaa parantaakseen petosten ja riskisignaalien havaitsemista.

SignalX – UKK

Mikä on SignalX?

SignalX on intuitiivinen Tekoälyllä toimiva Risk Intelligence -alusta joka suorittaa kattavan riskiarvioinnin ja uskottavuuden todentamisen mille tahansa kohteelle – yksityishenkilölle tai yhteisölle – vain 48 tunnissa.

Ketkä ovat SignalX:n perustajia?

Govind Balachandran (TOIMITUSJOHTAJA), Zakir Wahab (talousjohtaja) ja Piyush Arora (CTO) ovat SignalX:n perustajatiimi.

Kuinka paljon rahoitusta SignalX on kerännyt?

SignalX sai alkurahoituksen 3Lines VC:ltä, 9Unicornsilta ja Hyderabad Angelsilta 750 000 dollarilla syyskuussa 2020.

Onko SignalX intialainen yritys?

Joo. SignalX on intialainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Hyderabadissa, Intiassa.

Ketkä ovat SignalX:n kilpailijoita?

SignalX:n kilpailijoita ovat RDC, Bloomberg, Dun & Bradstreet, Exiger, DueDil, DDIQ ja muut.

Miten SignalX lähtee dataa analysointia varten?

SignalX hankkii tietonsa valtion virastojen, sääntelyviranomaisten, julkisesti saatavilla olevien tiedotusvälineiden ja useiden muiden kolmansien osapuolien tietojoukoista. SignalX käyttää omia koneoppimisalgoritmejaan vähentääkseen vääriä positiivisia tuloksia ja päätelläkseen merkityksen. SignalX ei tutki tietopisteitä, joita kohdeyritys tai muut osapuolet eivät ole julkistaneet tiedotusvälineissä tai viranomaisasiakirjoissaan.

🔥 Empfohlen:  Elon Musk testasi aivosiruja start-up Neuralinkillään