Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Siirrettävä biohiilikone halpojen lannoitteiden luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Siirrettävä biohiilikone halpojen lannoitteiden luomiseen

Vanha tekniikka lannoittaa maaperää luomalla hiiltä kasvijätteestä on elvyttämässä eräitä nykypäivän ympäristöongelmia.

Viimeisin yritys, joka harjoittaa ihmisen tekemää hiiltä, ​​nimeltään biohiili, on Biochar Systems, joka on kehittänyt biohiilen valmistuskoneen, jota voidaan vetää lava-autolla. Kaksi asiakasta – Pohjois-Carolinan maatila ja US Bureau of Land Management – ​​aloittavat yksiköiden testaamisen tänä syksynä.

Biochar 1000 -niminen yksikkö on suunniteltu muuttamaan puubiomassaa, kuten maatalous- tai metsätalousjätteitä, biohiileksi, mustaksi, huokoiseksi ja hienojakoiseksi hiileksi, jota voidaan käyttää lannoitteena. Se käyttää pyrolyysiä – hitaasti palavaa biomassaa vähän happikammiossa – käsittelemään 1 000 kiloa biomassaa tunnissa, jolloin saadaan 250 kiloa biohiiltä.

Biochar 1000 muuntaa maatalousjätteet puuhiileksi, joka sitten lisätään maaperään, prosessi, joka rikastaa maaperää ja poistaa hiiltä ilmasta. (Luotto: EcoTechnologies Group)

Biohiilen myymiselle ei vieläkään ole vakiintuneita markkinoita, mutta tutkijoiden kiinnostus prosessia kohtaan kasvaa keinona vähentää kasvihuonekaasupitoisuuksia. Yhdistyneet Kansakunnat on ehdottanut biohiilen luokittelua hiilihyvitykseksi hiilidioksidin sitomiseksi ilmakehästä.

Kun metsä- tai maatalousjätteet muunnetaan biohiileksi ja laitetaan maaperään, hajoamisen kautta vapautunut hiili säilyy maaperässä satoja tai mahdollisesti tuhansia vuosia, sanovat kannattajat.

Artikkelin loppuosa

🔥 Empfohlen:  Kuinka tärkeitä blogit ovat SEO:lle?