Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Siirtyminen, brändäys ja johtaminen hakukoneoptimoinnissa: Q&A Rachel Heseltinen kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Siirtyminen, brändäys ja johtaminen hakukoneoptimoinnissa: Q&A Rachel Heseltinen kanssa

Monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallisuus ovat organisaatioiden tärkeimpiä prioriteetteja vuonna 2022.

Mutta DEI:n on oltava enemmän kuin pelkkä pöhkötermi – ja sen on tapahduttava organisaation kaikilla tasoilla huipulta alkaen.

McKinsey havaitsee, että johtoryhmien sukupuolten monimuotoisuuden kärkineljänneksessä olevat yritykset ovat 25% todennäköisemmin keskimääräistä parempi kannattavuus.

Vaikutus on vielä suurempi organisaatioille, joita johtavat etnisesti monimuotoiset ammattilaiset; he ovat 36 % todennäköisemmin taloudellisesti parempia kuin vähiten erilaisia ​​yrityksiä.

Miltä näyttää käytännössä olla aidosti osallistava, tukea monimuotoisuutta ja tasa-arvoa todellisilla tavoilla työpaikalla?

ojensin käteni Rachel Heseltineasiakaskasvun johtaja osoitteessa Trader Interactivekysyä hänen viimeaikaisista kokemuksistaan ​​kollegoille (ja maailmalle).

Tässä haastattelussa Rachel kertoo, mitä hän on oppinut johtajuudesta siirtymävaiheen aikana, kuinka hänen kollegansa ja yritys tuki häntä, neuvoja aliedustetuille hakukoneoptimoinnin ammattilaisille ja mitä johtajan rooliin kasvaminen vaatii.

Tulossa SEO:ssa

Mitkä olivat suurimmat haasteet, joita koit siirtyessäsi Simonista, melko tunnetusta miespuolisesta hakukoneoptimoinnin ammattilaisesta ja puhujasta/kirjailijasta Racheliin?

Rachel Heseltine: ”Kun ilmoitin siirtymisestäni TI:ssä, kirjoitin muistiinpanon, joka luetaan tiimilleni ja jaetaan koko organisaatiolle.

Tässä lainaus tuosta muistiinpanosta:

Tiedän, että tämä saattaa tuntua isolta jutulta joillekin, mutta minusta se ei ole sitä. Tällainen olen, mutta pohjimmiltaan se, kuka olen, ei ole muuttunut. Ainoa asia, joka on muuttunut, on se, että käytän nyt vaatteita, joissa ei ole tarpeeksi taskuja.

Suurimmat haasteet olivat pitkälti päässäni. – kaikki pätevät kysymykset, mutta kaikki asiat, jotka pidättelivät minua.

Kerroin CMO:lleni marraskuussa 2019 tilanteestani, mutta pyysin häntä pitämään sen omana tietonani, kunnes olen valmis.

Aloin kertoa ystäville vasta loppuvuodesta 2020, enkä puhunut asiasta muille TI:ssä ennen elokuuta 2021.

Sitten koko ilmoitus yhtiölle tehtiin tammikuun alussa.

Sain paljon ihania muistiinpanoja henkilöiltä eri puolilta yritystä, joista monia en edes tuntenut.

Henkilökohtaisen brändäykseni osalta jouduin vaihtamaan Twitter-käyttäjänimeäni, mikä tarkoitti, että menetin heti vahvistetun asemani. Ilmeisesti Twitter uskoo minun olevan eri ihminen.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää freelance-työstä

Sitten se oli vain nimeni vaihtaminen eri paikoissa (sekä laillisesti oikeusjärjestelmän kautta).

En ole palannut paikkoihin, joissa olen aiemmin kirjoittanut tai joissa puhuin, ja pyytänyt heitä muuttamaan viittauksia minuun takautuvasti. Sitä nimeä käytin silloin, tämä on minun nimeni nyt.

Tietenkin vanha verkkotunnukseni 301 on rachelheseltine.com. En olisi juurikaan hakukoneoptimoija, jos en olisi tehnyt niin.”

Tuliko matkan varrella tervetulleita yllätyksiä?

Rachel Heseltine: “Oli muutama ystävä, joille en epäröi kertoa, enkä ollut varma, kuinka hyväksyviä he olisivat.

Jokainen heistä on osoittanut vain tukea ja positiivisuutta.

Siitä lähtien, kun olen tullut julkisuuteen Twitterissä ja LinkedInissä, useat muut SEO-yhteisön ihmiset ovat ottaneet minuun yhteyttä tarjotakseen tukeaan.

Opi johtamaan empatialla

Mitä uusia näkökulmia olet saanut elämääsi ja johtajuuteen siirtymämatkasi aikana?

Rachel Heseltine: ”No, kun otetaan huomioon, että osa siirtymämatkastani on saatu päätökseen maailmanlaajuisen pandemian taustalla ja monien yritysten siirtyessä etätyöskentelyyn, uskon, että olemme kaikki saaneet uusia näkökulmia elämään ja johtajuuteen tässä uudessa maailmassa.

Käytämme Insights-nimistä työkalua, joka mittaa persoonallisuuden ominaisuuksia, ja käytämme sitä tiedollisesti tunnistaaksemme, kuinka parhaat ihmiset työskentelevät ja työskentelevät yhdessä.

Otin tämän uudelleen viime kuussa, sen jälkeen kun viimeksi otin sen toukokuussa 2018.

Suurin eroni on, että johdan nyt empatialla, en vuoden 2018 motivaatiolla (vaikka se ei ole kaukana).

Mutta kun otetaan huomioon, kuinka etäelämä ja hajautetumpi työvoima on siirtynyt enemmän sisäänpäinkääntymiseen kuin pandemiaa edeltävään toimistoon, se on järkevää.

Kun et voi enää ajaa “nopeasti ohi” jonkun työpöydän ääressä, sinun on todella kiinnitettävä enemmän huomiota erilaisiin kyltteihin.

Käytämme myös työkalua nimeltä Ring/Allie; Sormus on tarkoitettu voittojen juhlimiseen, Allie nimettömälle palautteelle – kiinnitämme huomiota molempiin.

Joka vuosineljännes koko yritys järjestää ohitustason kokouksia (olemme tämän edelläkävijöitä markkinointiosastolla).

Se on toinen loistava, säännöllinen kontaktipohja sellaisten työntekijöiden kanssa, joita et ehkä tapaa säännöllisesti, saadaksesi heidän mielipiteitään siitä, miten asiat etenevät, mitä heillä on, mitä he näkevät, mitä he näkevät, he haluavat työkaluja ja kuinka tyytyväisiä he ovat uransa suuntaan ( joka on suuren eroamisen aikakaudella elintärkeää tietää, jos haluat yrittää pelastaa jonkun ennen kuin on liian myöhäistä).

🔥 Empfohlen:  SEO:n tila SEJ:n Ben Steelen kanssa [Podcast]

DEI:n tukeminen todellisuudessa

Mitä neuvoja sinulla on aliedustetuille hakukoneoptimoinnin ammattilaisille – niille, jotka saattavat kokea syrjintää tai pelätä kostotoimia, jos he tulevat esiin sellaisina kuin he todella ovat?

Rachel Heseltine: ”Etsi kannattajiasi – ihmisiä, joihin voit luottaa, ihmisiä, joihin voit tavoittaa, ihmisiä, jotka ottavat yhteyttä sinuun.

Et ole yksin.

SEO-teollisuudessa on muitakin, jotka ovat samassa veneessä kuin sinä.

Esimerkiksi on olemassa LGBTQ+ SEO -slack -ryhmä, jonka jäsen olen ollut nyt muutaman vuoden ajan.

Etsi terapeutti, jonka kanssa voit puhua ja jolla on kokemusta tilanteestasi. He tietävät, mitkä ovat asianmukaiset vaiheet ja kuinka nopeasti ne on edettävä tilanteeseesi perustuen, sekä heillä on hyvä työtieto osavaltiosi suojauksista.

Katso yrityksesi, mitä aloitteita heillä on?

Kesän 2020 jälkeen TI muodosti virallisesti DEI-neuvoston (Diversity, Equality, Inclusive).

Se ja heidän työnsä tuon neuvoston kautta osoittivat minulle, että yritykseni aikoo työskennellä kanssani positiivisella ja tukevalla tavalla siirtymäni aikana, kun ilmoitin heille. Ja he tekivät.”

Kasvaminen SEO-johtajuuteen

Mikä tie toi sinut VP-rooliisi ja mitä neuvoja sinulla on johtajuuteen pyrkiville nuoremmille hakukoneoptimoijille?

Rachel Heseltine: “Olen kuluttajakasvun varapuheenjohtaja, joka sisältää hakukoneoptimoinnin ja hakukoneoptimoinnin markkinapaikkasivustoillemme (RVTrader, CycleTrader jne.) ja jälleenmyyjäsivustoille, sisältömarkkinoinnista, PR:stä, yritysviestinnästä ja sosiaalisesta markkinoinnista.

Periaatteessa, jos siihen liittyy kuluttajien katselu verkkosivustoilla, se on minun alueeni.

Liityin Trader Interactivelle (TI) lähes neljä vuotta sitten, kun olin jättänyt samanlaisen tehtävän entisessä sisaryrityksessä.

Ennen sitä työskentelin HPE:ssä ja olin vanhempi johtaja, joka johti SEO:ta (yhdessä vaiheessa) 135 AOL:n O&O-sivustolle, kuten TechCrunch, Engadget, Huffington Post jne.

Minulla oli muutama muu rooli ennen sitä, ja edellisessä elämässäni ennen SEO:ta (ennen vuotta 2005) olin Smalltalk-kehittäjä.

🔥 Empfohlen:  7 parasta asiaa, jotka sinun tulee muistaa asioidessasi kansainvälisten asiakkaiden kanssa

Älä pelkää ottaa askelta taaksepäin urallasi oikean tilaisuuden saamiseksi.

Muutin putiikkitoimiston johtajasta AOL:n SEO-päälliköksi 20 %:n laskun palkalla.

Tein niin, koska AOL:n mahdollisuus työskennellä tunnettujen, suurten julkaisusivustojen ja suuren, vakiintuneen hakukoneoptimoijatiimin kanssa oli jotain, jonka tiesin auttavan minua kasvamaan hakukoneoptimoijana.

Kahden vuoden sisällä minut ylennettiin yleisön kasvun johtajaksi ja kolme vuotta myöhemmin johtajaksi.

Mitä SEO-työkalupakkissasi on?

Mitä upeita uusia SEO/AI-työkaluja käytät tai olet innostunut kokeilemaan?

Rachel Heseltine: “Käytämme päivittäin tavanomaisia ​​epäiltyjä indeksointiin, kilpailuanalyyseihin jne.

Mutta uusien työkalujen puolella Ryan Jones, SEO & SEJ-kirjailija, on äskettäin päivittänyt joitain työkalujaan, ja rakastan hänen ilmaisia Ngram työkalu.

Olen käyttänyt sitä auttaakseni tunnistamaan sivustojemme parannuskohteita.

Sinun tarvitsee vain käyttää avainsanaluetteloasi, sanoa avainsanat, joilla muut työkalut osoittavat sinulle sijoituksen sivulla 2, liitä ne tähän työkaluun ja katso, mitä yhteisiä piirteitä niillä on.

Sitten palaat laskentataulukkoon etsimään tiettyjä avainsanayhdistelmiä, ja sitten voit kehittää strategiaa.”

Mitä Rachelille seuraavaksi hakukoneoptimoijassa?

Sinulla on suuria SEO-saavutuksia vyössäsi. Onko jotain muuta mitä haluat saavuttaa urallasi?

Rachel Heseltine: “Minulla on ollut onni nimitetty palkinnon voittajaksi vuosien varrella, ja TI:ssä meidät valittiin parhaaksi sisäiseksi tiimiksi vuoden 2020 Global Search Awards -kilpailussa sekä pari muuta palkintoa vuoden 2020 US Search Awardsissa. .

Mutta se ei ole vain minä; se ei ole edes vain minun tiimini. Se on aina koko organisaatio; SEO-tiimin rakentaminen, tukeminen ja kehittäminen vaatii todella kylän.

Tulevaisuudessani haluan vain parantaa TI:n digitaalista läsnäoloa ja kasvattaa tiimini jäseniä.

Haluaisin, että ne ihmiset, jotka ovat työskennelleet kanssani, ovat sitä mieltä, että minulla on ollut myönteinen vaikutus heidän uraansa ja että he itse tekevät sen eteenpäin seuraavalle sukupolvelle, jonka he hallitsevat.

Lisää resursseja: