Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Siirtyminen Squarespacesta Shopifyhin: plussat, miinukset ja vaiheet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Siirtyminen Squarespacesta Shopifyhin: plussat, miinukset ja vaiheet

Jos omistat sähköisen kaupankäynnin yrityksen Squarespacessa, olet ehkä harkinnut siirtymistä toiselle alustalle, joka sopii paremmin sähköiseen kaupankäyntiin. Jos ajattelet siirtoa, sinun pitäisi ajatella Squarespacea Shopifyyn.

Tässä artikkelissa keskustelemme yksityiskohtaisesti Squarespacesta Shopifyyn siirtymisen eduista, haitoista ja vaiheista. Saat myös selville, kuinka voit siirtää Squarespace-verkkotunnuksesi Shopifyhin.

Aloitetaan.

Squarespacesta Shopifyyn siirtymisen plussat

Squarespace on hyvä alusta sähköisen kaupankäynnin yrityksille. Shopify tarjoaa kuitenkin parempia, palkitsevampia etuja.

1. Helppokäyttöinen

Shopify on helppokäyttöinen ja siinä on nopea oppimiskäyrä aloittelijoille. Alustalla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jonka intuitiivinen muotoilu on helppo ymmärtää.

Myös räätälöinti on helppoa. Vedä ja pudota -editorin avulla voit muokata teemoja, malleja ja sovelluksia ilman tai ei lainkaan koodaustaitoja.

Squarespace puolestaan ​​antaa sinulle vaikean liikkua sen suunnittelussa.

2. Soveltuu paremmin verkkokauppayrityksille

Shopify palvelee verkkokaupan yrityksiä. Näin ollen alusta tarjoaa runsaasti palveluita, ominaisuuksia ja työkaluja, jotka vastaavat tämäntyyppisten yritysten tarpeita.

Löydät kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan käynnistämiseen ja hallintaan Shopifysta. Shopify sisältää myös kolmannen osapuolen työkaluja kompensoimaan alustan puutteet. Löydät nämä työkalut osoitteesta Shopify sovelluskauppa.

3. Räätälöintimahdollisuudet

Shopify tarjoaa paljon joustavuutta räätälöinnin suhteen.

Jos olet tekniikkataito, voit muokata melkein kaikkia ominaisuuksia tarpeidesi mukaan Shopifyn nestekoodin perusteella. Teknologiaa tuntemattomat käyttäjät eivät kuitenkaan jää jälkeen. Shopify tarjoaa työkaluja, joita on helppo muokata ilman koodausta.

Vaikka Squarespacen avulla käyttäjät voivat rakentaa ja hallita sähköistä kaupankäyntiä alustalla, se ei voi ylpeillä sellaisella joustavuudella räätälöinnin suhteen, mikä tekee Shopifysta paremman vaihtoehdon.

4. Täydellinen markkinointiin

Toinen etu sähköisen kaupankäynnin siirtämisessä Squarespacesta Shopifyyn on, että Shopify tarjoaa enemmän markkinointimahdollisuuksia kuin Squarespace. Shopify integroituu hyvin Googlen, Facebookin ja Instagramin kanssa, jotka ovat johtavia digitaalisen markkinointialustoja maailmanlaajuisille tapahtumille.

Shopifyssa on sisäänrakennettu markkinointikanava. Lisäksi voit yhdistää kauppasi sosiaalisen median tiliisi, jotta asiakkaat voivat ostaa suoraan poistumatta sivustasi. Tai voit näyttää mainoksia mainostaaksesi yritystäsi Googlessa saadaksesi lisää liikennettä, mikä johtaa myyntiin.

5. Useita maksuvaihtoehtoja

Jos omistat verkkokauppayrityksen ja haluat laajentaa liiketoimintaasi kansainvälisille markkinoille, yksi tärkeä näkökohta on maksutapa. Voit tyytyä muutamaan maksuvaihtoehtoon, jos myyt vain alueellasi oleville asiakkaille.

Mutta suuremman asiakaskunnan tapauksessa tarvitset enemmän maksuvaihtoehtoja kaikkien asiakkaiden majoittamiseksi. Valitettavasti Squarespace tarjoaa vain kolme erilaista maksuyhdyskäytävää, jotka ovat PayPal, Apple Pay ja Stripe. Nämä yhdyskäytävät eivät ole kaikkien saatavilla.

🔥 Empfohlen:  Bradley Taylor WooCommerce-keskiviikkoisin: Shopifysta WooCommerceen siirtyminen Lue artikkeli

Shopify tarjoaa kuitenkin yli 100 erilaista maksuyhdyskäytävää. Lisäksi sen avulla asiakkaat voivat suorittaa maksuja pankki- tai luottokortilla. Tämä ominaisuus auttaa sinua pääsemään kansainvälisille markkinoille tuomaan lisää tuloja yrityksellesi.

Squarespacesta Shopifyyn siirtymisen haitat

Vaikka Shopify on erinomainen alusta sähköiselle kaupankäynnille, se ei ole vailla haittoja. Nämä sisältävät:

1. Kalliit hinnoittelusuunnitelmat

Shopifyn hinnoittelusuunnitelmat maksavat enemmän kuin Squarespacen. Jos olet käyttänyt Squarespacea ja aiot siirtyä Shopifyyn, joudut maksamaan enemmän alustan käytöstä.

Squarespacen kallein suunnitelma maksaa vain 49 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain. Vaikka Shopifyn edistynyt suunnitelma maksaa 299 dollaria kuukaudessa, ja se laskutetaan myös vuosittain. Ennen kuin muutat, varmista, että myymäläsi tuottaa tarpeeksi tuloja kulujen kattamiseksi.

2. Liiallinen riippuvuus kolmannen osapuolen sovelluksista

Voit odottaa, että Shopify tarjoaa enemmän sisäänrakennettuja ominaisuuksia ottaen huomioon sen maineen. Mutta näin ei ole. Shopifyn sisäänrakennettujen ominaisuuksien toiminnot ovat rajalliset. Siksi tarvitset myymälääsi kourallisen kolmannen osapuolen sovelluksia standardisi mukaisesti.

Esimerkiksi tuotteella voi olla jopa 50 versiota, mutta Shopify rajoittaa näytettävät versiot vain kolmeen. Jos haluat nostaa rajaa, sinun on integroitava kolmannen osapuolen sovellus, joka on maksullinen.

Kuinka siirtyä Squarespacesta Shopifyhin

Noudata alla olevia ohjeita siirtääksesi Squarespace-kauppasi tiedot Shopifyhin.

Vaihe 1: Luo Shopify-tili

Ensimmäinen askel siirtyäksesi Shopifyhin on tilin luominen. Jos sinulla on jo olemassa oleva tili, kirjaudu vain sisään.

Uusille käyttäjille, seuraa Shopifyn verkkosivuston ohjeita myymälän perustamiseksi. Anna tarvittavat tiedot, joita myymäläsi tarvitsee toimiakseen.

Vaihe 2: Lisää Shopify-teema kauppaasi

Kun olet luonut Shopify-kaupan, haluat lisätä kauppaasi teeman. Tämä vaihe on kriittinen, koska valitsemasi teema vaikuttaa asiakkaiden käsitykseen yrityksestäsi.

Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava teema huolellisesti ennen kuin lisäät valintasi kauppaasi. Shopify tarjoaa yli 120 teemaa, mukaan lukien maksulliset ja ilmaiset teemat eri yrityksille. Jos omistat dropshipping-yrityksen, katso upeita dropshipping Shopify-teemoja, joita voit käyttää.

Teeman lisääminen myymälään:

 1. Mene luoksesi Admin sivu
 2. Siirry Shopify-teemakauppaan ja napsauta Tutustu teemoihin.
 3. Selaa käytettävissä olevia teemoja esikatsellaksesi niitä
 4. Klikkaa Lisätä -painiketta lisätäksesi valitsemasi teeman Shopify-tilillesi

Vaihe 3: Vie tilaus- ja kauppatiedot Squarespace Storesta

Nyt kun Shopify-kauppasi on valmis, sinun on vietävä tärkeät tiedot, kuten tilaukset, tuotteet, asiakkaiden tiedot ja muut Squarespace-kaupastasi, ennen kuin siirrät ne Shopify-tilillesi.

🔥 Empfohlen:  8 tehokasta vinkkiä henkilökohtaiseen brändiin LinkedInissä [Ultimate Guide + Examples]

Kaupan tietojen vieminen:

 1. Mene luoksesi Kotivalikko Squarespacessa ja napsauta Asetukset.
 2. Valitse Lisäasetukset ja sitten Tuonti ja vienti
 3. Valitse Viedä vaihtoehto.
 4. Valitse vientivalikosta kaikki tuotteet ja muut tiedot, jotka haluat viedä.
 5. Klikkaa ladata.

Lataamasi tiedot tallennetaan CSV-tiedostona. Tämä on tiedosto, jonka tuot Shopify-kauppaasi. Seuraava vaihe on viedä tilaustiedot Squarespace-myymälästäsi.

Tilaustietojen vieminen:

 1. Vieraile Kotivalikko Squarespace-kaupassasi
 2. alkaen Kauppa vaihtoehto, napsauta Tilaukset
 3. Valitse, minkä tyyppisen tilauksen haluat viedä, onko peruutettu, odotustilassa tai tilaus valmis.
 4. Klikkaa Lataa CSV aloittaaksesi latausprosessin.

Huomaa, että tämän prosessin suorittaminen saattaa kestää hetken. Varmista myös ennen tietojen vientiä, että suljet kaikki odottavat tilaukset. Odotettavien tilausten vienti sulkematta niitä voi aiheuttaa niiden viennin valmiina tilauksena. Tämä voi aiheuttaa hämmennystä myöhemmin.

Vaihe 4: Tuo kaikki tiedot Shopify Storesta

Tietojen tuominen:

 1. Siirry Shopify-palveluun Admin sivu ja napsauta Sovellus-välilehtiä.
 2. Etsiä Kaupan maahantuoja ja napsauta sitä.
 3. Napsauta Storessa avattavaa valikkoa ja valitse Squarespace
 4. Klikkaa Lisää tiedosto ja valitse aiemmin viemäsi CSV-tiedostot.
 5. Klikkaa Jatka vientiä ja valitse Tuonti tuodaksesi Squarespace-tietosi.

Huomaa, että tuontiprosessi saattaa kestää hetken.

Vaihe 5: Tarkista Shopify-kauppasi

Viennin ja tuonnin aikana saattaa ilmetä virheitä. Tarkista siis myymäläsi tiedot, kun olet siirtynyt Squarespacesta Shopifyhin. Tarkista myymäläsi tiedot varmistaaksesi, ettei siinä ole virheitä.

Tarkista seuraavat asiat, kun arvostelet uutta kauppaasi:

 • Jos tuontiprosessi onnistui
 • Jos tietojen vienti tai tuonti epäonnistui
 • Jos tuotevariaatioita puuttuu
 • Jos tuotetiedot ovat oikein
 • Jos on tuotteita, joita ei ole julkaistu

Ja enemmän.

Kun olet varmistanut, että kaikki on kunnossa, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Jos huomaat poikkeavuuksia, yritä selvittää se ennen kuin asetat myymäläsi asiakkaiden ulottuville.

Vaihe 6: Mukauta Shopify-verkkosivustoasi

Kun olet tuonut, tarkistanut ja korjannut mahdollisesti ilmenneen virheen, aloita verkkosivuston mukauttaminen.

Shopify antaa sinulle niin paljon vapautta räätälöinnin suhteen. Voit integroida myymäläsi sovelluksiin, jotka auttavat parantamaan tuottavuutta. Adoric-blogisivulla on yksityiskohtaisia ​​artikkeleita, jotka käsittelevät erilaisia ​​tapoja mukauttaa kauppaasi.

Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja.

Kuinka siirtää verkkotunnuksesi Shopifyyn

Tietojen tuonnin ja Shopify-kaupan mukauttamisen jälkeen viimeinen vaihe on siirtää verkkotunnuksesi Shopify-verkkosivustollesi. Tämä vaihe varmistaa, että vanhalle verkkosivustollesi tuleva liikenne ohjataan uudelle sivustolle.

🔥 Empfohlen:  Lenovo tekee yhteistyötä AMD:n ja Nvidian kanssa julkaistakseen kaksi uutta työasemaa

Koska Squarespacen avulla käyttäjät voivat käyttää kolmannen osapuolen verkkotunnuksen tarjoajaa, voit siirtää joko Squarespacen tai kolmannen osapuolen verkkotunnuksen uudelle Shopify-verkkosivustollesi. Sinulla on kuitenkin oltava ollut verkkotunnus yli 60 päivää, jotta voit saada siirron.

Kuinka siirtää Squarespace-verkkotunnuksesi Shopifyyn

Siirron aloittamiseksi tarvitset siirtoavaimen tai valtuutuskoodin. Näin löydät siirtoavaimen Squarespacesta.

 • Siirry Squarespace-kauppasi aloitusvalikkoon
 • Avaa asetusosio ja napsauta Domains
 • Valitse siirrettävä toimialueen nimi ja poista valinta Lock Domain -ruudusta.
 • Kopioi siirtoavain ohjauspaneelista.
 • Siirry DNS Zone -välilehteen saadaksesi DNS-tiedot ja tehdäksesi tarvittavat säädöt.

Siirry seuraavaksi Shopify-palveluun aktivoimaan verkkotunnuksesi siirtoavaimella.

 • Napsauta Shopify-järjestelmänvalvojan sivulta Verkkokauppa
 • Siirry Domains-kohtaan ja napsauta Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus
 • Valitse Siirrä verkkotunnuksessasi tai Siirrä verkkotunnus, jos olet jo linkittänyt verkkotunnuksen Shopifyyn
 • Valitse Seuraava ja napsauta Vahvista verkkotunnus
 • Näet ponnahdusikkunan, jossa lukee Domain Unlocked
 • Napsauta Seuraava
 • Näet vahvistusruudun, syötä siirtoavain laatikkoon
 • Napsauta Seuraava ja sitten Osta ja siirrä
 • Saat sähköpostin, napsauta sähköpostissa olevaa linkkiä vahvistaaksesi siirron

Ja siinä se on! Uusi Shopifysi on valmis liiketoimintaa varten. Muista, että siirtoprosessi voi kestää päiviä tai jopa viikkoja.

Kääritään se

Kun olet siirtynyt Squarespacesta Shopifyhin, myymäläsi on nyt valmis vastaanottamaan ja käsittelemään tilauksia. Shopify-siirto ei kuitenkaan takaa myyntisi lisääntymistä.

Saatat joutua määrittämään muita toimenpiteitä, jotka auttavat lisäämään tuloksiasi ja lopulta myyntiäsi ja tulojasi. Tässä Adoric tulee peliin.

Adoric tarjoaa työkaluja ja ohjelmistoja verkkosivuston optimointiin. Tämä lisää konversioita ja lisää myyntiä. Lisätty pelillistämisominaisuus auttaa myös lisäämään sitoutumista ja myyntiä.

Haluatko oppia lisää? Katso, kuinka VetDepot paransi myyntiään Adoricin avulla.

Table of Contents