Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sijoitusten ja liikenteen suojaaminen rebrandin aikana: SEO-asiantuntijavinkkejä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sijoitusten ja liikenteen suojaaminen rebrandin aikana: SEO-asiantuntijavinkkejä

Mitä hakukoneoptimointia koskevia näkökohtia sinun tulisi ottaa huomioon tuotemerkin uudelleensuunnitteluprosessissa?

Tämä kysymys tulee Tyleriltä, ​​joka osallistui äskettäin SEJ-webinaariin ja kysyi:

“Meillä oli äskettäin asiakkaan tuotemerkki ja muutimme heidän tuotemerkkinsä ja URL-osoitteensa. Näimme ehdottoman massiivisen pudotuksen rankingissa ja liikenteessä.

Voisitteko antaa näkemyksiä siitä, miksi nimenomaan tuotemerkin/URL-osoitteen muuttaminen vaikuttaisi kaikkiin näihin sivuihin, joita ei käytännössä muutettu sisällöllisesti ja joilla oli asianmukaiset uudelleenohjaukset?”

Tehdään esityöt onnistuneelle sivuston uudelleenbrändille

“URL-osoitteen/verkkotunnuksen muuttaminen tarkoittaa täysin uutta sivua tai verkkosivustoa Googlelle. Tämä on klassinen haaste verkkosivustojen migraatiossa”, sanoo Ludwig Makhyan, Mazeless – Enterprise SEO:n perustaja.

Hän ehdottaa: “Sinun on ryhdyttävä tärkeisiin toimiin varmistaaksesi, että siirtoprosessisi sujuu kitkattomasti. Jos teet kaiken oikein, et menetä sijoitustasi ja säästät paljon tuloja.”

Ratkaisuehdotukset:

“Ensinnäkin on paljon valmistelutyötä tehtävänä”, Makhyan sanoo.

“Helppoin tapa pelata tämä on noudattaa hyvää verkkosivuston SEO-migraatiotarkistuslistaa. Yleensä koko prosessi jaetaan seuraaviin päävaiheisiin: ennen siirtoa, käynnistäminen ja siirron jälkeinen vaihe.”

Jotkut tärkeimmistä asioista, jotka sinun on tehtävä Pre-Migrationissa, ovat seuraavat:

“Sen jälkeen sinun on suoritettava joukko testejä lavastusympäristössä. Sinun on varmistettava, että kaikki uudelleenohjaukset on määritetty oikein. Tärkeitä virheitä, joita tulee välttää, ovat katkenneet uudelleenohjaukset, uudelleenohjausketjut ja silmukat. Täydellisessä maailmassa haluat varmistaa, että jokaisessa 301-uudelleenohjauksessa ei ole enempää kuin yksi hyppy”, Makhyan muistuttaa.

Yhteenvetona totean, että siirron jälkeen sinulla on aivan uusi sivu Googlelle. Nyt haluat siirtää kaikki olemassa olevat sivun arvot tähän. Tätä varten sinun on ilmoitettava Googlelle, että tämä uusi URL-osoite on looginen uusi versio vanhasta.

Katso Mahkyanin ‘Sivuston siirtoongelmat: 11 mahdollista syytä liikenteen vähentymiseen’ saadaksesi lisätietoja.

🔥 Empfohlen:  Namecheap-tarjouskoodit 2023 kesäkuu [100% Working]: Säästä jopa 99 % verkkotunnuksesta ja isännöinnistä

Vastusta tarvetta suorittaa kaikki muutokset kerralla

Harpreet MunjalLoudGrowthin perustaja, sanoo, että suurin virhe, jonka monet yritykset tekevät, ei johdu teknisestä virheestä, vaan prosessivirheestä: kaikki muutokset suoritetaan kerralla.

“Tämä voi tehdä asioista monimutkaisia ​​ja vähentää tehokkuutta, varsinkin jos sinulla on suuri verkkosivusto”, hän lisää.

Ratkaisuehdotus:

Tämän välttämiseksi Munjal neuvoo markkinoijien “jakamaan uudelleenbrändäys- ja verkkotunnuksen vaihtoprosessisi eri vaiheisiin”.

“Esimerkiksi sivuston ulkoasun muutoksiin on ensin puututtava muuttamatta sisältöä, verkkopalvelua tai mitään muuta. Anna sen jälkeen jonkin aikaa nähdä mahdolliset vaikutukset. Jos kaikki näyttää olevan kunnossa, siirry eteenpäin muiden muutosten kanssa”, hän sanoo.

Varmista, että pidät varmuuskopion vanhemmasta verkkosivustostasi, hän lisää. Vakavissa sivustoongelmissa voit aina palata takaisin.

“Jos joudut toipumaan varmuuskopion avulla, määritä, mitkä asiat vaikuttivat sijoituksiin ja liikenteeseen. Aloita sitten alusta suunnittelemalla oikea strategia ja toteuttamalla muutokset yksi kerrallaan. Seuraa muutoksia ja anna kullekin tarpeeksi aikaa arvioida tuloksia”, Munjal selittää.

Järjestä uudelleenohjaukset

Adam RiemerAdam Riemer Marketingin toimitusjohtaja, suosittelee, että kun brändäät uudelleen ja vaihdat URL-osoitetta, “Sinun on aina määritettävä kaikki uudelleenohjaukset oikein.”

Tässä tapauksessa Tyler on varma, että hänen uudelleenohjauksensa tehtiin oikein – mutta tarkistaminen ei koskaan tee pahaa.

Ratkaisuehdotus:

Riemer korostaa, että “Kaikki sivut – erityisesti ne, joilla on laadukkaita käänteisiä linkkejä ja jotka saavat liikennettä sosiaalisessa mediassa – tarvitsevat 301-uudelleenohjauksen.”

Lisäksi hän huomauttaa, että “On myös tärkeää päivittää sivustokarttasi ja osoittaa kaikki ensisijaiset linkit vanhasta URL-osoitteesta uuteen URL-osoitteeseen, jotta Google näkee indeksoinnin aikana uuden URL-osoitteen ja sen, missä sivu nyt sijaitsee.”

“Seuraavaksi ota yhteyttä suhteisiin, joihin sinulla on käänteisiä linkkejä, ja pyydä heitä vaihtamaan vanha linkki uuteen. Lähetä sitten asiakkaille sähköpostiviesti ja kerro heille uudesta brändistä ja aloita kuhinan rakentaminen”, Riemer ehdottaa.

🔥 Empfohlen:  Facebook-hankintojen historia [Infographic]

Jatka optimointia ja seuraa liikenteen muutoksia

Himani Kankaria, Missive Digitalin perustaja, jakaa näkemyksensä siitä, miksi nimenomaisesti heidän tuotenimensä/URL-osoitteensa muuttaminen vaikuttaisi näihin sivuihin.

“Yleensä valtuutus liitetään jokaiseen verkkotunnuksen nimeen, joten vaikka uudelleenohjaus olisi tehty oikein, kaikki kanoniset ja sisäiset linkit ovat paikallaan, sivusto voi menettää liikennettä verkkotunnuksen menettämisen vuoksi”, hän neuvoo.

Ratkaisuehdotukset:

Mitä tässä tapauksessa voidaan tehdä? Kankaria suosittelee seuraavaa:

  • Varmista, että olet odottanut kuukauden tai kaksi nähdäksesi todellisen vaikutuksen, ennen kuin teet muutoksia.
  • Tee PR-toimintaa tai linkinrakennuskampanjoita muuttuneelle nimelle.
  • Tee joka kuukausi sisällön optimointia parhaimmillaan oleville sivuille.
  • Varmista, että et linkitä sivuille, joilla on vanhat URL-osoitteet.
  • Indeksoi verkkosivustosi sisään Huutava sammakko tai Sitebulb nähdäksesi, onko suuria teknisiä ongelmia ratkaistava.
  • Seuraa jatkuvasti kunkin tärkeän URL-osoitteen liikenteessä tapahtuvaa muutosta.
  • Jos mukana on tunnettu yritys, voit pyytää apua Googlelta.

Takeaways & työskentely taaksepäin Post-Rebrand

Tylerille on liian myöhäistä palata suunnitteluun. Mutta yllä olevat näkökohdat tarjoavat puitteet työskentelylle; Jos jokin yllä olevista vaiheista jäi väliin, se on hyvä paikka aloittaa.

Tarkista uudelleenohjauksetvarmistaen, että et ole vahingossa luonut katkenneita uudelleenohjauksia, uudelleenohjausketjuja tai silmukoita.

Arvioi verkkosuunnittelun ja sisällön muutokset uudelleen jotka teloitettiin samaan aikaan. Katso, voitko tunnistaa arvokkaat, eniten liikennöidyt sivut, jotka kärsivät eniten. Mikä muuttui? Mitä voit muuttaa nyt ja testata saadaksesi liikenteen takaisin?

Tee tekninen SEO-tarkastus tunnistaa tärkeimmät ongelmat, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti sijoituksiin.

Arvioi linkkien rakentamis- ja sisältötoimintaasi. Laitoitko muut hakukoneoptimointitaktiikat odottamaan keskittyäksesi brändin uuteen? Jos näin on, käynnistä se uudelleen ja aloita uudelleenrakentaminen.

Muutamia muita mahdollisia ongelmia ja kysymyksiä, jotka tulevat mieleen:

Onko sivuston arkkitehtuuri muuttunut?

Onko mahdollista, että PageRank ei jakaudu niin optimaalisesti kuin se oli? Onko sivustosi hierarkia vaikeutunut käyttäjille tai indeksointiroboteille? Ovatko tärkeät sivut nyt enemmän klikkausten päässä etusivulta?

🔥 Empfohlen:  Ideoita passiivisista tuloista

Kauanko on kulunut brändinvaihdosta?

Hakukoneissa on saattanut olla aluksi hämmennystä, varsinkin kun verkkotunnus muuttui. Jos sijoitukset ja liikenteen menetykset ovat koko sivuston laajuisia, se on mahdollista. Joskus nämä asiat selviävät ja palautuvat.

Muuttivatko ne mitään taustalla?

…kuten CDN:n poistaminen/määrittämättä jättäminen tai suunnittelumuutosten tekeminen, jotka lisäsivät koodia, heikensivät mobiiliystävällisyyttä tai vaikuttivat sivun nopeuteen?

Ilmoititko Googlelle nimenomaisesti verkkotunnuksen muutoksesta?

Lähetä uusi sitemap.xml-tiedosto ja käytä Googlen osoitteenmuutostyökalua kertoa heille muutoksesta.

Päivititkö hakemistoluettelot vastaamaan uutta URL-osoitetta?

Tämä on erityisen tärkeää, jos luotit paikalliseen orgaaniseen liikenteeseen. Et menetä itse yritystietojen liikennettä, jos uudelleenohjaukset ovat tarkkoja.

Kun Google kuitenkin näkee ristiriitaisia ​​yritystietoja, kuten yhteensopimattomia puhelinnumeroita, aukioloaikoja tai verkkosivuston osoitetta, sen on määritettävä, mikä on totta.

Sivustosi ei ehkä vaikuta luotettavalta, jos yhtäkkiä joka toinen paikka, jossa yritys on listattu verkossa, sanoo, että verkkotunnus on jotain muuta.

Tarkistitko uuden verkkotunnuksen historiaan liittyviä ongelmia?

Toivottavasti uusi tuotenimi ja siihen liittyvä verkkotunnus tutkittiin perusteellisesti ennen siirtoa. Mutta jos ei, tarkista nyt, onko olemassa ratkaisemattomia manuaalisia toimia.

Sinun on ehkä siivottava ja lähetettävä uudelleenarviointipyyntö.

Jos kaikki ei ole onnistunut, käy läpi tämä luettelo muista syistä, joita sivuston sijoitukset voivat yhtäkkiä laskea.

Lisää resursseja:


Table of Contents