Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sinun täytyy nähdä tämä julma Galaxy S23 -pudotustesti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sinun täytyy nähdä tämä julma Galaxy S23 -pudotustesti

Vaikka me kaikki toivomme, että se ei koskaan tapahdu meille, on aina hauskaa katsoa videota älypuhelimen törkeästä julmuudesta. Onneksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, kuinka Galaxy S23 -sarja kestää pudotusta jalkakäytävälle, Allstate kuvasi toisen pudotustestistään, jotta sinun ei tarvitse kokeilla sitä itse.

Testin tarkoituksena oli nähdä, kuinka hyvin Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ja Galaxy S23 Ultra selviytyvät putoamisesta kuuden jalan korkeudelta – ja tulokset olivat itse asiassa melko mielenkiintoisia.

Tarkimpien tulosten saamiseksi Allstate pudotti kaikki kolme puhelinta kuuden jalan korkeudelta jalkakäytävälle allekirjoituksellaan DropBotilla ja testasi jokaisen laitteen etu- ja takaosaa. Ensimmäinen ja julmin testi pudotti Galaxy S23:n kuvapuoli alaspäin – mikä tuhosi puhelimen täysin. Lasi särkyi ja alkoi pudota, mikä teki siitä täysin käyttökelvottoman. Kun lasi käännettiin ympäri ja pudotettiin selälleen, se vaurioitui merkittävästi, mutta ehkä vielä tuhoisammin puhelimen runko vaurioitui. Vaikka S23 oli suunnilleen sama kuin sama testi, jonka Allstate teki S22:lle viime vuonna, Galaxy S -perusmallit eivät ole aivan markkinoiden tuhoutumattomimpia puhelimia.

Vaikka S23 kärsi paljon raskaita vaurioita, sekä S23 Plus että S23 Ultra kestivät osumat yllättävän hyvin. Molemmissa laitteissa oli hieman lasisirpaleita, mutta ne olivat edelleen käyttökelpoisia etu- ja takapuolelle pudotuksen jälkeen. Eniten kumpaankin puhelimeen tehtyä vahinkoa oli särkynyt lasi S23 Ultran kamerassa, mutta se ei ole täysin yllättävää, kun otetaan huomioon, että kamerat on nostettu puhelimen takaosasta niin näkyvästi.

Kaiken kaikkiaan Allstaten havainnot olivat, että S23-linja on yhtä kestävä ja joissakin tapauksissa kestävämpi kuin sitä edeltävä S22-linja. Testin tulosten ei kuitenkaan pitäisi herättää suurta luottamusta perus S23-omistajissa siihen, että heidän uusi puhelin selviää suuresta pudotuksesta.

Jos haluat pelastaa puhelimesi rikkoutuneiden lasien ja vaurioituneiden kehysten kohtalolta, saattaa olla aika tutustua luetteloihimme parhaista Galaxy S23 -näytönsuojaimista ja parhaista Galaxy S23 -kuorista… vain varmuuden vuoksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Dependency Multiple -kenttää Magento 2 -järjestelmänvalvojan lomakkeessa